Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Oreo frissítésről valami új hír?
-
törölt tag
Eddig ez volt a leglassabb szállításom Kínából, valamit elszúrhattak, kaptam ajándékot is a fekete mellé rózsaszínben
-
törölt tag
válasz
janosibaja #29977 üzenetére
Onnan származom
-
benczeb
aktív tag
Mintha tegnap és tegnapelőtt leugrott volna a páros ára a Telekomnál, de ma reggel úgy látom, hogy a múlt heti áraknál is magasabbra törtek. A 80 perc és 2GB net csomagban az S8 180k volt, hétfőn és kedden 150k-t láttam, ma pedig 192k-t kapok. Kár.
-
törölt tag
válasz
janosibaja #29916 üzenetére
Köszönöm, sikerült mindent megoldani!
-
janosibaja
őstag
válasz
S e t h #29968 üzenetére
Itthon Waze, külföldön adatroaming helyett letöltöm wifin a Google Map-re (egy vagy két hónap után automatikusan törlődnek az offline térképek, s gyakorlatilag egy napos késésben vannak a valós időhöz képest) az út offline térképét.
Az iGo már nem ér semmit mobilra szerintem.
-
hevepapa
senior tag
Sygic: mivel a magyar fordítást gyakorlatilag én tartom naprakészen - ha valakinek ezzel kapcsolatban van javaslata, ötlete, bánata, panasza, akkor szóljon nyugodtan (akár privátban) és a lehetőségeken belül megoldom. Több szem, többet lát. Persze vannak szövegek amiknél a képernyő méretek miatt kompromisszumos alternatívát kellett berakni mert egyszerűen nem fért volna ki rendesen. Sajnos így is van olyan rész ami nekem nem igazán tetszik, de máshogy nem fért be a magyar szöveg.
-
törölt tag
válasz
zapikanka #29970 üzenetére
Ezt így látatlanban nehéz megitélni, nem ismerem a xiaomi note-ot, nem tudom a kettőt összehasonlítani. Az viszont biztos, hogy a saját keszülékem jól van konfigurálva, sallangoktól mentes, jol van beállitva. Igy az üzemidőm hozza amit várok laggoktól mentes.
Szerintem nem veszik vissza. -
törölt tag
válasz
S e t h #29968 üzenetére
Én végig próbáltam szinte mindent ami androidon fellelhető, persze mindenkit más szempontok vezérelnek, nekem a kezelhetőség a sűrű frissitések és a megbízhatóság a legfontosabb és persze, hogy offline legyen . Ezekre mint irtam a sygic vált be a legjobban. Használok locust is de annak egy olyan változatát ami a play árzházban nincs.
Gyalogos navit nem nagyon használok civilbe de autóst annál inkább, ráadásul olyan helyeken is ahol nincs mobilnet. Szóval nekem a sygic bár a regi igok kezelőfelülete jobban tetszett lehet, hogy mert azon szocializálódtam még pda-s korszaktol kezdve.
A navi az egyik autómban egy A5 2016,szerintem sygiccel ment amióta a telefon megvan150 000 km-t. Nem állítom, hogy tökéletes de ennyi idő után is elégedett vagyok vele. 2011-ben vettem meg, azóta sokminden valtozott benne, legtöbbször előnyére. Szerintem egy jól kezelt, támogatott megoldás, a többi a hardveren múlik.
Az s8 is ment már jopár km-t sygiccel csak olyan helyeken hibázott ahol a Becker is pedig az egy céleszköz. -
zapikanka
tag
válasz
#67656192 #29910 üzenetére
Kipróbálva, nyomkodtam 1 órát High Performance módban, de sajnos ugyan azt a laggolást tapasztalom. Már a zárolt képernyőnél is amikor oldanám fel, először bejön a fekete kép az órával aztán az animált háttér.. Snap chatnál is jelentkezett ez a "laggolva" bekúszó almenü probléma. Őszintén szólva a 40ezres Xiaomi Redmi Note 4 jobb teljesitmenyt nyujtott, mint ez a telefon. Szerinteted T-mobileék vissza veszik vagy igy jártam?
Üdv,
z -
Henrico
tag
Kerestem valami jó wireless töltőt kocsiba.. BASEUS cuccokat nézzétek meg, brutális.
Nagyon kellemesen felragadt a műszerfalra, világít, hogy eltaláld sötétben is (de csak amíg nincs rajta a telefon)[Baseus Big Ear Qi Wireless Charger Magnetic Car Mount Holder]
-
S e t h
nagyúr
válasz
#67656192 #29958 üzenetére
Látom belendültetek, ezért itt kérdezném meg, a specifikus topikban nincs akkora élet, mint itt.
Mostanában kezdtem el aktívabban használni a navigációs alkalmazásokat és eddig meg is elégedtem az alap google maps verzióval, nem is hagyott egyszer sem cserben.
Belekóstoltam a wazebe is, ez sem rossz, talán aktívabb az alternatív útkeresője, javaslatai, viszont az ui nekem idegenebb a mapsnál. Ami viszont itt tetszett, az a rendőrségi riasztások, ezt hiányoltam a mapsből.
És ugye itt van az igo, sygic kérdése is, ezek után csak olvasgattam, igo esetében anno a Szülinappot használtam, de a frissítési mizéria felhagytam vele.
Ha van vkinek tapasztalata az megoszthatná, hogy tanuljunk belőle, az illetékeseket kérem ne irányítsák át máshová, mert mint írtam korábban, szinte reakció sem érkezik ilyen jellegű felvetésre az erre kialakított topikban, itt meg pezseg az élet, köszönöm! -
Természetesen a nagy pontosságon, ez volt az első, amit csekkoltam. Én sem hittem el,hogy ez tényleg ennyire para. Ma többször próbáltam, hazafelé menet is munkából. Egyetlen egyszer működött jól, mikor annyira szabad téren voltam, hogy sehol nem volt körülöttem magas épület, alacsony volt, de azok is messzebb (szüret utcai megálló). Ott elkezdtem gyalogolni, és befordult végre jó irányba. Minden más alakommal rosszul működött. Nem értem, mert egy másik helyen is kb ilyen körülmények voltak (Katinyi mártírok parkja), ott meg megint merőlegesnek mutatta az irányomat ahhoz képest, amerre épp sétáltam.
-
törölt tag
válasz
janosibaja #29948 üzenetére
Pár százezer kilométert lenyomtam a sygiccel. Jó része Szerbia, Horvátország,Koszovó, Montenegro és a déli "balkán". Általában jó, a többihez képest meg nagyon jó. Igo lejárt lemez, Here-t szerettem egy ideig de valamiért a Balkán nem fekszik neki. Nálam a Neretva völgye a legjobb teszt, ha valami azt bírja akkor mindent bír. Online nem játszik, főleg em a Balkánon.
-
válasz
janosibaja #29954 üzenetére
Kb. 25 perc mászkálás után sem látta, hogy mi van... Volt, hogy nem merőleges volt az útra, ahogy a képen, hanem azt hittem jól mutatta, erre látom, nem fogynak a pöttyök a célig,hanem mindig hozzátesz. Gyakorlatilag volt, amikor azt hittem, jó felé megyek, közben meg távolodtam ellenkező irányban a céltól.
-
válasz
nggabi #29887 üzenetére
Köszönöm, ezt is megcsináltam, itt az eredmény: [link]
Viszont nem segített, bár erről nem csináltam shotot, itt van a délelőtti. Mentem az utcán, és azt látta, hogy totál merőlegesen voltam szerinte az útra, amit követnem kellett.... így: [link]
HereWEGO-t is kipróbáltam, ugyanez. Már rég befordultam az utcába, mire lefrissítette, hol is vagyok. Sétálok tovább, majd megint már rég elfordultam gyalog, mire "utánam szaladt" a kép is, meg a pozíció.
A GPS-t nem gondolnám rossznak a telefonban, ha csak rákeresek, hol vagyok, akár BKK app, akár Gmaps, mutatja egyből. A gond ott kezdődik,ha mutatja, merre állok pl az úthoz képest, vagy elkezdek sétálni. Fingja sincs, merre állok.
-
vmack
tag
Az alap samsung launchert használva, hogyan lehet egy bookmarkot kitenni a kezdőképernyőre.
Azt szeretném megcsinálni, hogy ha arra ráböknek akkor megnyílik a böngészőben egy adott oldal.Nova alatt egyszerű mint a facsipesz de a samsungosban nem találok semmi ilyet.
-
Szajo
őstag
Nem tudom mitől függ ez az akku idő...
Végülis mire este haza érek kb mindig 50%körül van úgy, hogy reggel 6kor veszem le DE van hogy sokat nyomkodom van hogy kevesebbet... igy van h a képernyő idő 2.5-3 óra 50% körül van hogy 1-1.5 óra...
Mintha direkt le akarna merülni egységesen ha sokat nyomkodom ha nem xd -
-
hevepapa
senior tag
válasz
janosibaja #29931 üzenetére
Tavaly 4 térkép frissítés volt náluk. A térképek pontossága valóban néha nem a legpontosabb, de ez alapvetően a TomTom cégen múlik. De ez a helyzet minden olyan navigációnál ami offline térképet használ. Mondjuk én úgy vagyok ezzel, hogy bármelyik navigációs szoftver csak egy hasznos kiegészítő az utazásoknál, de nem szabad csak és kizárólag arra támaszkodni.
-
szubrutin
aktív tag
válasz
neo_xperia #29932 üzenetére
Koszonom, igen, minden jo lesz remelem
-
-
Imii
tag
Naa, nagy nehezen megrendeltem a telefont egy S8 személyében. Remélem ezzel is annyira meg leszek elégedve, mint az S5-tel. Az S7-tel kicsit befürödtem, remélem ez jó lesz.
Holnatól élesben tesztelem... -
hevepapa
senior tag
A Sygic most is akciós: a teljes Európa offline térképekkel élettartam licenc most 15 euró, ha kell hozzá valós idejű forgalmi információ is (internet kapcsolat kell a használatához) akkor 20 euró az ára. A teljes világ 20 és 30 euró. Általában évi 4-5 térkép frissítés van - ha jól emlékszem Tom-Tom térképek. A licencben benne van a HUD, Dashcam és traffipax adatbázis is.Teljesen magyar nyelvű ez is.
Néha ki lehet fogni még olcsóbban is. Praktikus kipróbálni a 7 napos teljes tudású próbaverziót a G. Playről és akkor nem kell zsákbamacskát venni. Van aki szereti van aki nem - ízlés kérdése. -
törölt tag
-
OCTAMD
őstag
Nézhetsz dátumot is,de sokra nem mégy vele,mert lehet ott rohadt a raktárban 3-4 hónapja
*#12580*369#
-
sgeza
veterán
válasz
szubrutin #29922 üzenetére
Én sem örülnék, ha "használt" készüléket kapnék, de ha fóliázott, hibátlan állapotban van, akkor ha használta is valaki, feltehetően ugyanúgy vigyázott rá, mint te. Ilyen megközelítésből bízz benne, hogy az! :-)
Kicsit olyan ez így, mint a "Boldogok a tudatlanok". :-D Inkább higyj benne, hogy új, ha minden arra utal! :-)
Persze ezt abban az esetben, ha egyébként minden arra utal, hogy új, és biztosan nem tudod kétségbe vonni ezt! -
szubrutin
aktív tag
válasz
OCTAMD #29921 üzenetére
Megismerem kérlek, de... kb az én egy hónapos telefonomat is el lehetne úgy adni, hogy új... vigyáztam rá, kaő új fóliáat azt kész, fülesét sose használtam, töltőjét se, mert vezetéknélkülivel töltöm, tehát nem szeretnék kapni egy pár napos használt szart új matricákkal...
-
szubrutin
aktív tag
No, beszeltem ma a Mobilcornerrel. Delutan 3kor felhivott a fonok, es azt mondta, hogy elnezest, es holnap futarral kuld egy masik, uj telefont
kivancsi leszek milyen regios lesz... egy kerdes, kiderul az valahonnan, hogy tenyleg uj lesz-e a telefon, vagy netan hasznalta vki 1-2 napot?
-
janosibaja
őstag
válasz
#00573696 #29915 üzenetére
Jártasnak nem nevezném magam, de nemrég letudtam ezeket a feladatokat, igaz, Samsung okostévével.
A screen mirroring nem összekötés, hanem tükrözés. Nekem néha kilépett a gyárilag telepített SmartView, tökéletesen teszi a dolgát az AllCast fizetős verziója.
Helyi és távoli hálózatban számítógép-mobil- okostévé összekötésére szerintem szuper a Plex.
A jelerősítőhöz nem tudok hozzászólni, eddig nem túl sok biztatót hallottam róluk.
-
törölt tag
Sziasztok, aki jártas a következő témákban a segítségét nagyra értékelném, mert eddg nem jöttem rá a következő problémákra:
Samsung tabletet és telefont, szeretnék összekötni Philips smart tvre eddig sikertelenül. (Youtube alkalmazásban rámegyek a screen mirroringos ikonra ami megjelenik de nem kapcsolódik.)
A másik probléma jelerősítő összehangolása a routerrel. Adott egy T-Home router és egy Tplink jelerősítő.
Bocsi az offokért csak valaki hátha jártas ezekben a témakban is itt.
-
sgeza
veterán
válasz
zapikanka #29909 üzenetére
Én optimalizált módban használtam eddig, de a felbontás maxon volt. Most áttettem teljesítmény módba, megnézem az milyen (fényerő növelés nélkül). Vajon egyéb, nem hozzáférhető paramétereket is állít, vagy csak azoknak egyfajta profilbeállítása, amik módosíthatók ezeken belül (fényerő és felbontás)?
-
-
zapikanka
tag
Sziasztok,
Milyen Performance mode-ba használjátok a telefont(Én Optimized)? S8-at vettem és én úgy veszem észre, hogy igen csak laggol. App valtaskor, képernyő zár feloldaskor, messengeren neha nem vagy csak lassan jon be a billentyűzet. Eleg drága volt es nagyon zavaró hogy 5 naposan már ezzel kapcsolatban kell fórumoznom
-
madgie
titán
Kérdezek én, de a drónos eset is X-akta volt, reprodukálni se lehet
Mindenesetre arra tippelek, hogy a DJI gyári kábelén nem tudott kapcsolatot létesíteni, szerencsére a távirányító seggében van egy standard USB csati is, oda bepusziltam a S8 gyári USB-C kábelét, úgy megtalálták egymást... viszont úgy meg repülni nem lehet rendesen, mert a Samsung USB-C nem L alakú csati, így b*szta a tenyerem
, ellenben ezután a DJI kábelével is ment végre a dolog.
Ez most munkánál lehet kellemetlen, de remélem egyszeri eset volt.
És igen, tisztában vagyok, hogy elég speciális dolgokra használom
-
sgeza
veterán
válasz
madgie #29906 üzenetére
Ez egyébként nem feltétlenül a droid hibája, könnyen lehet, hogy az említett alkalmazások vannak (erre a rendszerre) bénán megírva. Szerintem az már régóta nem igaz (vagy nem annyira, mint korábban), hogy az Android kevésbé működik stabilan, mint az ios. Nyilván nem ugyanaz a kettő, és pont utóbbi zártságából eredően ott kevésbé fordul elő probléma, de hát valamit valamiért. Én nem bírnám ki az ios-t.
Meg aztán ha valami nem úgy megy, ahogy gondolnád, kérdezz nyugodtan, sokszor csak az ismeretlenségből fakadóan gondolja az ember, hogy valamit nem tud a rendszer, pedig lehet, hogy de! :-)
Nekem egyébként soha nem fagyott még meg a rendszer, soha nem indítom újra a készüléket, és működik minden gördülékenyen. Leszámítva a gmail anomáliát, de az sem rendszer hiba, és az ilyenekre mindig van alternatív megoldás.
-
madgie
titán
A múltkori drónos esetemnél pont ez jutott eszembe, hogy hiába okos(abb) rendszer a droid, ha valami porszem kerül a gépezetbe, akkor kutathatod, ugyan mi kínja van. Mert király, mikor rádugom a DJI távvezérlőjére a telefont, bekapcsolom a drónt és már automatikusan el is indítja a DJI Go appot és csak egy Fly-t kell nyomnod, de ha valamiért nem sikerül ezt a teljes folyamatot végigvinni automatán, akkor b*szhatod és kereshetsz, hol akad el (és lehet nem fog kézzel odanavigálva elindulni/párosodni). Vagy a Fuji app is ilyen, tök jó, hogy automatikusan rááll a fényképező wifijére, de ha mégsem, akkor manuálisan se látja mindig. Míg a fapados iOS-en lehet semmit nem tud automatikusan megoldani, szinte totál el van zárva minden mindentől, de ha kézzel megcsinálod, amit kér/kéne, akkor bolondbiztosan működik.
Ettől függetlenül nem akarok visszamenni (még
), eszméletlen gyönyörű ez a telefon, jó a kijelző, navigálni még nem navigáltam ugyan vele, de remélem az is fog menni neki
(Meizu MX4-gyel is jártunk sokfelé anno, szépen ment a Here)
-
dnelb
veterán
-
sgeza
veterán
válasz
#67656192 #29901 üzenetére
Sokszor az a baj egyébként, hogy az írást könnyű rosszabb indulatúnak olvasni, mint ahogy az azt leíró szánta, mivel a hangsúly nem megy át. Ezért célszerű ésszel fogalmazni, illetve másik oldalról nem rögtön a legrosszabbat feltételezni. Nyilván ez nem mindig könnyű, de jobb talán erre törekedni.
(Na most ez olyan, mintha marha okosakat akarnék mondani! :-D )
Egyébként igen, az nyilván nem magyarázat, hogy de a másik ment, mert valami egyéb jelenség is bezavarhat, amire adott esetben nem gondol az ember. Nyilván annak kevésbé van realitása, hogy egy egyébként működő GPS lassabb tempónál totál szar. De valami okozza. Már a két platform közötti programverzió között is lehet olyan eltérés, ami akár egy bug miatt ilyen hibát okoz.
-
törölt tag
Nekem ez a
"kit érdekel" "nem csak te vagy a világon" tetszik nagyon. Ez a hang nem volt divat eddig a topikba.
A hibához csak annyit, hogy legalább annyira "szakmai" ha statisztikát emlegetünk mint ha G5-özünk.
Nyilván lenne szakmai magyarázat vagy segitség ha előfordult volna bármikor is ilyen hiba, biztos utána mentünk volna ha.....ahogy eddig mindennek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Motoros topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Gaming notebook topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest