-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grande Ale
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! A nagyobbat vettem, szerintem nem fogom megbánni. Nagyon szuper ez a telefon!
-
Deck
titán
válasz
csuporzoltan #29396 üzenetére
Nézz más Nillkin tokokat, azok tuti jók. Volt, hogy már leesett a telóm, a tok sarkára szerencsére
-
dkovizoli
addikt
-
Deck
titán
válasz
csuporzoltan #29394 üzenetére
Nillkin Super Frosted tokot használjuk többen is teljes megelégedéssel. Ujjlenyomatolvasót is így mindig eltalálod. Üvegfólia nincs, gyári fólia van és jó is.
-
csuporzoltan
csendes tag
Sziasztok! Kb. 2 napja vettem egy sima S8-at. Abban a percben ahogy megvettem, került rá egy üvegfólia 6999 forintért (eldobtam az agyam mikor megláttam) + egy nagyon alap tok. Sajnos én rekordmennyiségben török telefont, és biztosítás hiába van rajta, nem szeretném eltörni.
A problémám, hogy a tok nem az igazi, egy alap szilikon tok, az üvegfólia pedig hihetetlen. Nem tudom mennyire általános a hajlított kijelzőnél, de csak a szélén van ragasztó, és természetesen az sem ragad a telefonhoz, pattogó hangot ad a ragasztó, kb a tok tartja ott ahol van. Sajnos a telefon tetején kicsit feljebb is van, így erővel kell nyomni a fenti részt hogy érzékeljen.
Érdekelne, hogy létezik-e megfizethető és "tökéletes" megoldás erre a telefonra mint üvegfólia, mint tok?
Hab a tortán, hogy annyira megtetszett egy dbrand skin, hogy vettem rá egyet. Esetleg valaki nem használ bumper tokot? (ha létezik hozzá egyáltalán)
-
Nova használók:
Van egy olyan gondom, hogy ha jön egy értesítés, de azt a főképernyőn, vagy az értesítési sávon félresöpröm, akkor az ikonon is eltűnik az értesítés. Gyári launcheren ilyenkor megmarad, amíg meg nem nézem, legyen ez e-mail, stb.
Van erre valami beállítás? Jó lenne, ha úgy működne, mint a gyárin.
-
bigdady
nagyúr
válasz
neo_xperia #29377 üzenetére
Az szép...
-
TTommi
aktív tag
válasz
neo_xperia #29381 üzenetére
Köszi!
-
neo_xperia
senior tag
Sziasztok !
Mai sztorim a Mobilcorner-rel:
Megrendelt S8+ megérkezik.
Öröm, bódottág.
Amíg ki nem bonntom a csomagot.
Az általam rendelt színvariáns: Silver.
A dobozon a felírat : Orchid gray..
Kibontom, persze hogy a levendula színü van benne.
Telefonhívás, megjött de nem ezt rendeltem. Utána néz, tényleg nem. Csomagoljam vissza, máris küld egy általam rendelt ezüst színt, holnap megkapom, ezt meg adjam oda a futárnak.
Szuper.
Gondoltam ha már itt van, csak bekapcsolom, kipróbálom ezt.
Jelzem bontatlan, matricázott, original csomagolás.
Bekapcsolás utánn a jobb alsó sarokban a képeken látható nagyon dúrva halott pixeles területEzek után kissé összeszorult gyomorral várom a holnapot.
Egyébként mielőtt az " ezért nem szabad GSM boltban vásárolni" oktatást megkapom, jelzem ez kb a tizedik hasonló módon vett telefonom, soha semmi gondom nem volt, mág csak szervízt sem látott egyik sem.
Holnap este beszámolok a folytatásról -
icemad
nagyúr
Sziasztok. Valaki használ dashcam programot? Melyik az ajánlott?
-
TTommi
aktív tag
Sziasztok! Telekomos készülék van kilátásban, kérdésem, hogy az office applikáció rajta van-e ezeken a készülékeken, illetve mennyire vagytok vele megelégedve. Köszi
-
válasz
Grande Ale #29358 üzenetére
Ennek a kérdésnek nem sok értelme van. Kell neked a nagyobb kijelző, vagy nem? Mert ha nem kell, eleve minek gondolkodnál a nagyobb példányban? Ha meg kell, akkor miért vennéd a kisebbet?
-
janosibaja
őstag
válasz
Kinek mi... Én sima S8-at vettem, egy darabig bántam is a méretmánia miatt.
Aztán megszerettem, mert végre simán elfér a zsebemben, könyvet Kindle-n olvasok, navinak jó a méret, filmre meg ott a tévé... Gusztus kérdése, kinek mi a jó.
-
icemad
nagyúr
válasz
Szerintem meg. Nagyobb kijelző, nagyobb aksi.
-
válasz
Nekem előtte iPhone 7 plus volt, így ebből is a nagyobbat vettem. Ami engem illet, biztosan jól döntöttem, kicsi lenne a sima. Persze, legalább annyi hátránya van, mint előnye a nagy méretnek, de Istenem, ezek a mobilok már tartalom fogyasztásra vannak kitalálva, legyen az Yt, net, akármi, jól jön a nagy display.
-
Grande Ale
őstag
Úgy tűnik raszantam magam, beugrok a médiába,ma akció van. Szerintetek az S8+ megéri a felárat a sima 8 hoz képest?
-
toto0569
addikt
A portré mod az nem fog menni...
-
toto0569
addikt
B-S-G mod settings: Config Camera HDR+ --->AUTO
így elindult a kamera -
w333
félisten
-
pixelblondie
senior tag
Helló urak.
Aki a kekszet használja, attól kérdezném: még mindig nincsen automata ujrahívás?
-
dnelb
veterán
válasz
janosibaja #29342 üzenetére
de azt.. lilás a kép front cammal
-
w333
félisten
-
-
Lac-coo
őstag
A 4k video felvetel nektek is kicsit recegos...?
-
w333
félisten
Itt az újabb Google Camera HDR+ verzió akit érdekel
-
DefJamHUN
aktív tag
Bekapcsoltam a szemkoveto lehetoseget (hogy ne kapcsolja ki a kijelzot ha nezem) de ugyanugy kikapcsol!
Masnal is? -
törölt tag
válasz
timirosicka #29300 üzenetére
Hát ez nagyon nem homogén, mehet vissza. Nincs az a szoftveres mók ami ezen segítene..
Sajnos amoled betegség, hogy a gyártás, ellenőrzés folytán mégis bekerülnek a szélső fóliák.
Volt már erről szó (többek között általam) s6/s7/s8 topikokban, hogy hogyan lehet az ilyet elkerülni.
Hasonlóan kerülendő a "ráncos" fólia.. -
Tatu-1981
tag
Az, hogy megéri-e a DEX, attól is függ, ki mire használja. Én évek óta telefonnal töltök le filmeket, és azokat nézem tévén keresztül. De a fénylépeket, családi videókat és a youtube-ot is sokat nézzük tévén keresztül.
Eddig screen mirroring-ot használtam, de azért ott sokszor volt némi laggolás, akadás, szaggatás. Most a DEX vezetékes kapcsolaton viszi át a jelet, így végre megfelelő minőségben nézhetek bármit a tévén, ami a telefonon van. Laptopot gyakorlatilag nem használok otthon. Nekem biztosan megérte. -
fecosrac
tag
A Samsung pay valóban nem kompatibilis az S8-cal vagy csak én mujáskodom?
-
sgeza
veterán
válasz
timirosicka #29314 üzenetére
Ha élőben nem látszik, és így jó neked, akkor nem kell cseréltetned. Ezt így már neked kell eldönteni!
-
Kékes525
félisten
válasz
Mr.Silkó #29302 üzenetére
Az már az S6-nál sem működött, mert ilyen nagy telefonokhoz sajnos nagyon kevés van. Az S6 esetében egész Szegeden végig néztem a boltokat sehol sem volt. Ami a képen látható azt interneten keresztül hosszú böngészés után sikerült megtalálnom. Gondoltam ezt az időt megspórolhatom, ha itt megkérdezem.
-
timirosicka
tag
(#29300)
Igen,igy a fotón látszik,de ha szabad szemmel nézem,akkor nincs ott.nem lehet,hogy ezt csak a rossz fényképezés miatt van?
-
Szajo
őstag
Most ez a rózsaszínesedés mennyire durva dolog? Vagy mitől lehet?
Nekem a telóm kb 2hetes mondjuk most fólia van rajta (szilikonos) de nekem abszolút fehér háttérnél csak akkor látszik "rózsaszínesedni" ha csak a szemem nem csal ha döntöm a telefont. Tök egyenesen nézve teljesen fehér mindenhol.
Ez gondolom így jó!? -
sgeza
veterán
válasz
Ezt én is gondolkodás nélkül visszaküldeném!
-
hunluigi
senior tag
Ezt küld vissza...
-
bigdady
nagyúr
válasz
janosibaja #29283 üzenetére
Alig 1-2 hónapja volt most nincs újra kedvem órákig szöszölni vele sajnos
-
Ákkk
addikt
válasz
Pedig kép szerint az nem is picit alul és felül a közepe az jó ezt vissza küldeném így nekem pld nagyon zavaró de te tudod.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Ferdzsoo #29289 üzenetére
Mindenképpen gondold végig, hogy mi éri meg neked: az S8-ak aránylag olcsóbb ára, vagy az S9+-szal várhatóan érkező extra tudás.
Ami az árakat illeti, szerintem egyelőre nem fog túl sokat esni az S8 párosé, mivel ígyis nagyon jól fogynak, az S9 párost meg feléjük tudja árazni a Samsung, 270/300 ezer forint környékére. Aki megteheti, úgyis megveszi őket annyiért, aki meg racionálisabban próbál gondolkodni, az megveszi az S8 páros egyik tagját, 80–100 ezer forinttal olcsóbban, mint az idei szériát.
-
sgeza
veterán
válasz
Nincs itt a fotó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Le Mans Ultimate
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OTP Bank topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hővezető paszták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged