- Milyen egeret válasszak?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Akkor én is ... Margit-sziget és egy Videó
-
ferrari1
őstag
Berakom ide is, hátha itt jobban megtalálja az akit érdekel. A saját topikjában csak elsikkad az összehasonlítások között
Pár kép a mai kirándulásról az Apát kúti pataknál.
Módosítatlan, automata módban készült képek.
-
zsolt0017
tag
válasz
mugencivic #2596 üzenetére
Most utána néztem, és tényleg igazad van. Azt írták, vagyis írta egy fórumozó, hogy olyan gondokkal szenved, mint az m8 közvetlenül a kiadása után, de amit javítottak, szóval valószínűleg ez is javítható. Ez alapján akkor javították. Többen mondták, hogy első bekapcsoláskor már rögtön szólt a telefon, hogy van update, lehet, hogy azzal jött a javítás ?
-
mugencivic
tag
válasz
zsolt0017 #2592 üzenetére
A helyzet elég bonyolult a Note 4-ről nagyon jókat olvastam, az Alpha-ról is (de azt kevesen használják), az S6-nál eleinte inkább rosszakat (bántó, fárasztó hang), most újabban már többen dicsérik (bejáródott?), nehéz kiigazodni.. De eddig Android téren én a Z3-at és az M8-at olvastam legjobbnak, a Z3-at alá is tudom támasztani, de nyilván vészesen mellényúlni egyikkel sem lehet.
-
Kékes525
félisten
válasz
ForRedGlory #2590 üzenetére
Ezért van az, hogy nekem csak kikapcsolt állapotban tetszik. Dísznek jó!
-
Sebestyen01
őstag
válasz
mugencivic #2593 üzenetére
Fogd oldalt
ertheto persze!
-
mugencivic
tag
válasz
Sebestyen01 #2591 üzenetére
Nem forgatom filmnézés közben, csak egyszer, vízszintesbe. Amiről beszéltem: egyszerűen fogom a kezemben a két végén a telefont v tabletet és így jópár alkalommal kiléptem így a lejátszóból (Tab 3 8.0, S3, S4), ezen kívül más hátrányát nem nagyon láttam. Így érthető? Szerintem is rondák a szoft gombok és foglalják a helyet, bár nem akkora probléma, mint elsőre látszik, hiszen eltűnnek.
-
zsolt0017
tag
válasz
mugencivic #2588 üzenetére
Ez esetben én kérek elnézést, így utólag elég hülye voltam, ahogy megláttam a P-t, már a sokat szidott pentile-re asszociáltam.
Én első napokban nézegettem a hangzásra kihegyezett teszteket, igazából az m9 miatt, mert tudni akartam, hogy most milyen dac-vel dobták ki. A lényeg az, hogy a többség azt mondta, a top 3 androidos telefon hangzás terén a note4, m9, s6/edge, ilyen sorrendben. Lehet azóta, hogy kapható és sokkal több vélemény van, ez változott, ha igen, ezért is elnézést.
Ennek majd vásárlás előtt jobban utána nézek, mert nálam is az egyik fő szempont.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
mugencivic #2589 üzenetére
Filmenezes kozben nem forgatni kell a telefont ha nem bamulni... aki szerint a szoft gombok jo talalnanyok azon komolyat kacagok... ostoba dolog, az vokt regen is az is maradt!
-
mugencivic
tag
válasz
Kékes525 #2587 üzenetére
Egyértelmű, a hardveres gombok nagy előnye, hogy nem foglalnak helyet a képernyőn, de úgy emlékszem fel is hoztam az S6 mellett mint előnyt. Van némi hátránya is pl. ha oldalra fordítod, akkor könnyű a "vissza" gombot lenyomkodni filmnézés közben, illetve a középső gomb elkezd egy idő után kimozgósodni (tapasztalat). A szoft gombok amúgy azért eltűnnek pl. Youtube video , MXPlayer, vagy játékok alatt, tehát csak 1-2 helyen zavaró, pl böngészés közben, de erre is van megoldás Javelin browser (bárcsak tudná már a Chrome is).
Igazából mindkettőnek vannak előnyei-hátrányai, nem tudom eldönteni végső soron melyik tetszik jobban. Z3 után az iPhone 6 középső gombját kattogtatni mindig furcsa. -
mugencivic
tag
válasz
zsolt0017 #2582 üzenetére
A memória méretével kapcsolatban tévedtem, valóban mindkettő 3GB. (De ha csak 2GB lenne az S6-ban, az sem érdekelne túlságosan.)
A többihez:
- DAC: Igen, Wolfson, ami jó, de nem csak a DAC chipen múlik a hangminőség. Én jelenleg annyit tudok, hogy az S6-ot nem dicsérik agyon a Head-Fi.org idevágó topikjában: [link] Persze én is majd a saját fülemnek fogok hinni első sorban.
- Pentile kijelző: nem tudom hogy kavartad ide - én egy szót sem írtam róla
és nem is érdekel, utoljára a Galaxy S3-on volt szabad szemmel látható a 720p-s kijelző miatt..
Amiről én beszéltem az a PWM-es fényerőszabályzás. ami számomra egy nagyon komoly negatívum, ami azért fájó, mert amúgy ez az AMOLED minden más tekintetben kenterbe veri az összes többi kijelzőt.
Sajnos nekem már öreg és megfáradt szemeim vannak, így nagyon fáraszt hosszabb ideig bámulni egy olyan kijelzőt, ami a fényerőt a ki-be kapcsolgatással csökkenti, ráadásul elég kis frekvencián. Eleinte konkrétan hányingerem volt a Galaxy S4-től is alacsony fényerőn, szerencsére kb.80% fölött már analóg szabályzást használ, így elég volt fentebb tolni a csúszkát és kikapcsolni az auto fényerőt. Mikor legutóbb tabletet vettem, egnéztem az új Galaxy Tab S-eket élőben, azok is ilyenek, szinte azonnal láttam, ezért lett abból is inkább Z3 Compact Tablet, most pedig azt olvasom, hogy az S6 is ilyen - kár érte, mert így csak max fényerőre tolva tudnám használni szemfáradás nélkül. (Aki nem látja, örüljön neki, de pl. egy monitornál vagy laptopnál is több óra használat után a leg érzéketlenebb egyén is fáradtabb lesz.. telefonnál talán kevésbé érdekes, ha nem ezt nézi az ember egyfolytában.)
-
Kékes525
félisten
válasz
mugencivic #2580 üzenetére
-
Sebestyen01
őstag
Na most van idom beugrani miujsag emberek? Nalunk most zsongas van nemsoka jon a pici igy aztan nincs semmire se ido!
-
Dr. Akula
félisten
Van valami mérési adat arról hogy a belső mem mennyivel gyorsabb az SD kártyánál? Utóbbiból is mindig gyorsabbak jönnek ki, én a class10-nél elvesztettem a fonalat, de már biztos az is lassúnak számít. Szóval egy mai, gyors SD kártyához képest milyen sebességelőnye van a belsőnek?
-
Tiboy86
tag
Valahogy véletlenül a Chrome-ot beraktam olyan kis lebegő ablakba, mint pl. a fb fejek. Hogy csináltam?
Tudtam méretezni is meg mozgatni is a Chrome-ot. Hasznosnak tűnik, de nem tudom hogy hoztam elő. -
zsolt0017
tag
válasz
mugencivic #2580 üzenetére
Azért hülyeségeket ne állítsunk.. Az s6 is 3GB rammal rendelkezik, továbbá az s6-nak van talán a legjobb dac-ja az okostelefonok között (wolfson). Azt meg ha valaki észreveszi, hogy pentile a kijelző 500+ dpi mellett, hát gratulálok neki. Ne vezess félre senkit hamis dolgokkal. Mondom ezt úgy, hogy eléggé sony barát vagyok.
Btw, szerintem sem éri meg egyetlen tavalyi csúcstelóról sem váltani ideire.
-
Tiboy86
tag
Nektek nem ír hibát a onedrive?
Hiba történt az automatikus feltöltés során, 0 elem átvétele befejeződött. Már ott tartok, hogy kikapcsoltam teljesen a onedrive szinkront, illetve töröltem is, amennyire engedte, de még így is kiírja, amint új képet lövök vele. Mi okozhatja? Agyamra megy, nem kicsit! -
mugencivic
tag
válasz
Ateszzero #2489 üzenetére
Z3 előnyei:
Jelenleg jóval olcsóbb, jobb akksi (nagyobb üzemidő), vízálló, SD kártya, 3GB RAM, dedikált kamera gomb, jobb minőségű fülhallgató hangkimenet (jobb DAC), sztereó előlapi hangszórók, dokkoló csatlakozó, nagyobb képérzékelő szenzor, 0.1" nagyobb kijelző, FM Rádió, PS4 kontroller kezelés és remote playS6 előnyei:
Könnyebb, kisebb, hardveres gombok (több hely marad a kijelzőn), erősebb (CPU, DDR4, stb), sokkal jobb kijelző (viszont PWM), jobb kamera, erősebb vaku, ujjlenyomat olvasó, jobb szervizhálózat, Gorilla Glass 4, töltési sebesség, vezeték nélküli töltés, infra port
Lehet, hogy kihagytam pár dolgot, de vannak érvek pro és kontra bőven. Az S6 több dolgot is jobban valósít meg (pl. cpu, kijelző, töltés sebessége, fényképezés, méret) de vannak, amik egyszerűen kimaradtak belőle (SD kártya, FM rádió, vízállóság, sztereó hangszórók). Lehet, hogy összességében így is egy jobb telefon, de nem látom indokoltnak, hogy 80-100k-t rátegyen jelenleg valaki egy Z3-ra, max. szerelemből, mert mondjuk sokkal jobban tetszik az S6 és nem tudja hova tenni a fölös pénzét. (Csak hát abból a pénzből lehet venni pl. egy Sony MILC gépet is, ha már a kamerán akar javítani, azzal könnyebb..)
Nekem amúgy egy iPhone 6 mellett van a Z3, korábban S4-em is volt és nagyon szerettem, az S6 is nagyon jó lett, nem akarom kritizálni, csak én a Z3-ra jelenleg értelmetlennek tartok túl sokat ráfizetni, és ez volt a feltett kérdés.
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2576 üzenetére
te leszedted?
-
Dr. Akula
félisten
"sem pedig lehetőség az akkumulátor kicserélésére, utóbbira a Samsung azt mondta, hogy egyszerűen nem lehetett volna technológiailag ennél jobban megoldani."
A G2-nél is ezt mondta az LG, aztán a G3-nál megoldották. Csak akarni kell. -
leslien
nagyúr
jól látom h a vakunál is fólia van?
-
ferrari1
őstag
válasz
ForRedGlory #2572 üzenetére
A méreteket természetesen nem azért írtam ki, mert számít az a pár tized hanem azért, mert fizikailag is kisebb. Kézben fogva mindkettőt valóban kisebbnek érződik az edge amiatt is, amit írtál.
-
boogie84
veterán
Sziasztok!
Én Z3C-ről gondolkodom váltani. Anno azért váltottam kicsire mert a Z nagy volt, de most a tepsi megtetszett.
Most szervizben van a Z3C, ha visszakapom lehet h az marad.Kezemben tartva mindkét készüléket, mármint a Samukat azt érzem, hogy az Edge mintha kisebb telefon lenne, ez köszönhető a kijelzőnek. Nem akkora tepsi formája van mint a sima verziónak. Más is érezte ezt?
Vagy optikai csalódás?
Egyébként nekem is az "alap" változat tetszik. Nagyon jó Spigen tokot néztem rá. Galaxy S6 Bumper Case Spigen® Neo Hybrid Metal [Aluminum Cover + Protection], Spigen Galaxy S6 Case Neo Hybrid Metal SlateEbből a videóból választottam a tokokat: [link]
-
p87
senior tag
válasz
devil-k #2565 üzenetére
Igen, az lehet, kitudja mi ragadt be vagy valami volt vele, megnézem azért még máshol is, hátha elkap majd az érzés, de most úgy vagyok vele mindenképp várok hátha olcsóbb lesz pár hét múlva.
(#2566) ferrari1
Nekem van air2 tabom, imádom, folyékonyságban verhetetlen, előtte is volt iPad 4-em, de én iPhone-t soha nem akartam, jó, egyszer kétszer elgyengültem, de hamar lemondtam róla, mert nekem nagyon korlátozott az ios, androidhoz képest. -
ferrari1
őstag
Őszintén, én nagy alma rajongó vagyok. Itt van mellettem egy i6 és mellette kipróbálok minden felső kategóriás droidot . Szeretem mindkét rendszert, eddig minden droid után visszatértem az " i " termékhez. Viszont ez az első androidos telefon ami mellett nem kívánkozok visszatenni a kártyám a másik oldali telefonba. Maximálisan elégedett vagyok vele
Eddig egy mikro reccenést sem láttam, pedig erre nagyon érzékeny vagyok
-
p87
senior tag
Megtapiztam én is a sima és edge verziót mert erősen elgondolkodtam, hogy lecserélem az S4-et.
Külsőre tényleg nagyon szép mindkettő, de én simát vennék ha vennék, de nem tudom nekem egyáltalán nem volt olyan gyors, S4 loli és nova launcher után, meg mintha picit darabos is lett volna a lapozás.
Kameraja viszont nagyon tetszik, az piszok gyors.
Szóval nem tudom még, valahogy azt érzem nem érne meg ennyi pénzt a csere, lehet várok még ha olcsóbb lesz, mert 170-180ért már azt mondanám, hogy oké. -
devil-k
nagyúr
Egyébként azt tapasztaltam, hogy az S6 nagyon ügyesen bánik az üzemidővel. Sokkal strapabíróbb és "megfontoltabb", mint annak idején az S4 volt. Elismerésem a Samsungnak.
-
Tibcsi72
csendes tag
Sziasztok, csatlakozom a csapathoz egy edge verzióval.
-
Kasya
nagyúr
válasz
proly01 #2555 üzenetére
Az energiatakarékosság korlátozásai bizonyos gyárilag meghatározott programoknál működik. Tehát ha a TW-t lecserélem, szerintem a korlátozás is feloldodik....
De a korlátozással való akadás miatt nem hiszen hogy hosszútávon elviselhető lehet. Legalábbis annak aki igényli a minőséget.
-
proly01
őstag
Átlag használat mellet érdekel a dolog amúgy....nekem jelen pillanatban S4 en úgy hogy semmiben sem korlátoz a 2 2,29 es mag lestoppolása energiatakarékos módban (szerintem S6 ban 4 et vesz vissza vagy állít meg) kb plussz 40perc kijelzőidőt hoz a konyhára.
Akkor kijelző gomb világítása pipa
Processzor pipa
Fényerő manuális állítása(már ha persze ha nem lép ki azonnal energiatakarékos módból amint hozzányúlsz) pipaMár csak arra lennék kíváncsi,hogy ha energiatakarékos módba teszed,de nem a gyári TW vel használod hanem mondjuk novával vagy ami még jobb az én szemszögemből Next lancherrel akkor is akad e a felület illetve hogy a 4K videót lejátssza e akadás mentesen energiatakarékos módban.Bár ha a játékok mennek rajta annyi FPS el ahogyan kell akkor gondolom a 4K videó is.
-
Kasya
nagyúr
-
majestic
őstag
Tudna nekem valaki segíteni? Nem tudtam/tudom letőlteni az ingyenes IGO-t, mert nincs telcsim még amire letőlthetném. Mivel az ingyenes verza csak 10 napig lesz fent az áruházban, nem is fogom tudni már letőlteni (csak jövő hét végén kapom kézhez). Fel tudná valaki rakni valahova ideiglenesen, ahonnan letőlthetném?
Előre is nagyon szépen köszönöm!
-
legiaap
félisten
válasz
xtremetuning #2549 üzenetére
Válassz másik melóhelyet, ahol van idő játszani.
leslien: egyelőre azzal küzdök, hogy valaki megvegye az 5S-em. Ha elmenne, akkor vennék
-
xtremetuning
addikt
2. töltés, mióta megvan :
2 nap 10 órája megy Mint tudjuk, ez nálam 5 munkanap, mivel éjszaka kikapcs van.
6 óra beszélgetés. 2 és fél óra kijelző. Még van 13% benne.Asszem maradhat.....
-
-
Kékes525
félisten
Természetesen, de még csak elméletileg készülök a telefonra, mert rendelés alatt van. A 128-asok sajnos hiánycikk.
Google-al és néhány listát találtam:
List of Safe to uninstall bloatware
Samsung Galaxy S6 Bloatware Guide
Disable Bloatware/Unwanted Application From Galaxy S6 [NO ROOT]
-
bendegruz
őstag
"de az szvsz korabban is inkabb csak marketing dolog volt, mint valoban hasznos funkcio."
ezzel azért többen vitába szállnának szerintem
én pl ezért vettem meg az s5-öt,és mivel már párszor esett vízbe,nagyon is jól jött az ip-védelem
hasonló fürdéstől anno pl az x8-am kinyiffant
szóval nem feltétlen pr az ip védelem szerintem -
Kasya
nagyúr
válasz
proly01 #2535 üzenetére
Na most kiprobaltam neked, mert en sose hasznaltam meg.
-fenyerot utana is lehet allitani manualisan.
-az fps korlat a TW-re vonatkozik lathatoan. Akadozos es gondolkodos lesz tole kicsit.
-a jatekok igy is remekul futnak (Hearthstone, Rummy, ThroneWars, DungenHunter 5)BatteryMonitor szerint amugy nem sokat segit az aksi idejen, ha rendesen hasznalod. Atlag hasznalat mellett lehet haszna...valamennyi. Hogy a procit mennyire veszi vissza, nem tudom.
-
proly01
őstag
Basszus :/ akkor ezek szerint azt jelenti hogy a videónak játéknak annyi energiatakarékos mód alatt...
De hogy jobban értsétek azért kérdezem ezeket mert én úgy használom a telefonomat hogy a processzor le van véve a fényerő 40 és az érintőgombok világítása off.
Eddig ez jó is volt mert csak bekapcsoltam S4 en az energiatakarékos módot bejelöltem,hogy csak a processzor sebességet csökkentse (mert bőven elmegy 2 maggal minden full HD videó ,játék ) és így spórolók is az akun....de úgy látom ezt az S6 al nem fogom tudni eljátszani.Bár ha full procival 40 fényerőn 5óra körüli kijelzőidöim lesznek akkor annyira nem érdekelmax az érintő gombok világításának kikapcsolása.
-
Kasya
nagyúr
válasz
proly01 #2533 üzenetére
A sima energiatakarekos modnal automata fenyero kb 30%-ra, vagy ha manualis fenyeron vagy, akkor annak a 30%-ra. A manualis erosebb...
Kepkocka sebesseg olyan 20fps-re csokken.
Ultratakarekos modban fekete-feher minden es csak par program engedelyezett. Kulon menuje is van, a rendes menu nem elerheto alatta.
-
Kasya
nagyúr
A Debloater segitsegevel eltuntettem az osszes teszt programot, KNOX alkalmazast, Gyors kapcsolodas es S Kereso opciokat (a lehuzosavban tovabbra is megjelennek, de nem aktivak), valamint par egyeb aprosagot, mint Chromecast, hasznalati utmutato es tsi.
Eddig minden szuper. Sajnos RAM osszehasonlitast nem tudok mondani, mert nem neztem korabban
-
ferrari1
őstag
Tegnap megjött a Nillkin tokom. Mint mindig ez is nagyon minőségi és pontos darab. A kamerát is védi, nem ér a felülethez amire leteszed. Nyílásokat dugó védi a kosztól. Ajánlott termék
-
Urmy
tag
válasz
bulikavagyok #2514 üzenetére
Ugyan arra mindenkinek szüksége van.. Hívást vársz beviszed a fürdőbe pára stb.. esőben előveszed esetleg beleejted sárba stb..
Olvasgatom az írásokat sajnos nekem az s6 az első amit nem akarok megvenni, nekem tul iphone-os, azért tetszik a tudása csak jönne már az Active !!! -
leslien
nagyúr
-
proly01
őstag
Az energiatakarékos opció alatt külön is meg lehet jelölni miket kapcsoljon le a készülék? Tudna linkelni róla valaki egy képet? Ugy értem meg lehet jelölni külön itt is ,hogy pl csak a processzor sebességét vegye vissza plussz a kapacitív gomb ne világítson ezen kívül minden maradjon ugyan úgy? Vagy az van hogy bekapcsolod és akkor minden változik?
-
Kasya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #2521 üzenetére
Eszköz adminisztrácio alatt külön kellett deaktiválni.
-
Kasya
nagyúr
Hogyan lehet törölni a Greenifyt?
Nem, csak unatkozok
Azt írja deaktiválni kell előtte. De azt sem tudom... -
w333
félisten
AndroidSystem WebView
Briefing
Drive
Felhasználói kézikönyv
Galaxy Apps
Galaxy Apps widget
Google keresés
Google Play Filmek
Google Play Játékok
Google Play könyvek
Google Play Újságos
Google +
Habcom Office
Nyomtatásisor-kezelő
OneDrive
OneNote
S Voice
Sasmsung Print Service
Samsung Számla
Telekom
Telekom nekem
Utcakép
Üzenetek -
w333
félisten
De érdekes ... mi a fenét optimalizált mert nekem első bekapcsoláskor már jött is a 250MB OTA frissítés, illetve nekem alapból rajta volt a Face + Messenger, megcsináltam a teljes visszaállítást és mondom hogy nem volt az a folyamat (Alkalmazások Optimalizálása) nyugodtan próbáljátok ki, kb 10 perc az egész folyamat, na meg ugye a telefont újra be kell lakni
(#2487) Gáben81
Facebookra ki ne rakd, mivel fogadni mernék hogy hétfőn már csengetne a NAV
-
belashx
senior tag
Egy kis érdekesség.
A hifim úgy van összeállítva, hogy a gép a lejátszó, onnan megy a jel egy DAC-ba, majd az erősítőre.
Próbaképp rádugtam a telefonra(OTG kábel, és USB hub segítségével), és simán, bárminemű mókolás nélkül működik. Lehet, hogy ez csak nekem új, és azt sem nem állítom, hogy jobban szólna, de mindenesetre érdekes.Ateszzero: Ami érdekes lehet, az az üzemidő kérdése. Nekem nem volt Sonym, de valószínű annak az aksija jobban bírja, de majd kijavítanak, ha tévednék.
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
Ateszzero #2512 üzenetére
Osszessegeb ami az S6 mellett szol, hogy bitang gyors minden szempontbol. Szerintem elorelepes lenne a Sonyhoz kepest. Nem tudom az SD kartya es IP vedettseg hianya mennyire lenne szivbemarkolo, de az szvsz korabban is inkabb csak marketing dolog volt, mint valoban hasznos funkcio.
Emlekszem mikor az elso Samsungok vagy Iphonok (?) "beaztak" esotol es jott a kontra, hogy a Finnek bezzeg tudnak a maguk egtajara megfelelo telefont csinalni, ami nem azik be kis esotol
De nekem meg egy telefonom se azott be. Pedig anno egy SE X1 meg 5cm mely pocsolyaba is landolt... A por mas teszta. Ha az ember poros helyen dolgozik, elobb lesz karcos a kijelzo tole, mint hogy a haz alatt lathatova valna.
-
Ateszzero
őstag
Egy kicsit félreolvastál valamit. Az a lényege a kérdéseimnek hogy nem "raj " akarok lenni hanem jó telefon kell és ha nem éri meg a váltás akkor nem váltok. Hogy jött most ide az hogy én trendi akarok lenni?
Megkérdeztem hogy az általam felsorolt pozitív tulajdonságok ellen mi szól az S6 mellett? -
Kasya
nagyúr
válasz
Kékes525 #2493 üzenetére
Bar nem hasznalom, egy ket apk-t legugliztam es mindre talaltam rogton valaszt.
Lista sajnos nincs tudtommal.- 2 napos üzemidő - egyentol fugg. Ha ott megvan a 2 nap, itt is meglesz...
- majd másfél giga szabad ram ( 3GB a teljes ) - Nem kell nezegetni. Appoktol fuggoen tudja megtartani a hatterben oket. "Minel kevesebb szabad van, annal gyorsabb" elvet kell kovetniEz igy nem igaz
- gyönyörű fotókészítő - Itt meg jobb kamera, tobb opcio. Szerkesztesre pedig LR-t kell hasznalni.
- teljes víz és porállóság - Ha nem a Balatonba akarod magaddal vinni, ez sem fog csopogo esotol behalni. Ha szantofoldon dolgozol, mindegy milyen telefonod van, nagy az eselye hogy por fog belemenni elobb-utobb.
- sd kártya bővíthetőség - 100GB OneDrive es marad az OTG. -
lela
aktív tag
válasz
Ateszzero #2504 üzenetére
Ez a fórum nem arról szól hogy valakit is meg kell győzni hogy vegyen vagy ne..
Egyébként nem értem ha egyszer leírják hogy jobb a kamera, a kijelző, a sebesség akkor milyen üres kijelentésről beszélünk, ha tényadatok kellenek arra ott a spec. táblázat. Mindenki maga tudja mire van szüksége a hétköznapokban, ha te úgy érzed hogy a Z3-ad valamiben hiányt szenved és ebben meg van, akkor természetesen pénztárcád majd eldönti megveszed e. Ez a baj mai fogyasztói társadalomban, az ember csak látja az új dolgokat és lehet hogy kurvára nincs rá szüksége, de megveszi hogy trendi legyen. Ne hogy már a másiknak jobb legyen, főleg ha még pénze is van rá. -
lela
aktív tag
válasz
bulikavagyok #2503 üzenetére
Érdekes ez a vízállóság kérdés mert ahhoz képest hogy nem kapott vízállóságot ahhoz képest a tesztekben elég jól bírja. Ha annyit kibír hogy beleesik egy vödör vízbe, és kiveszem és nem lesz baja akkor az már elég.Nem tudom ki akar telefonálni a zuhany alatt...
-
Ateszzero
őstag
válasz
bulikavagyok #2503 üzenetére
Szeretem a Z3-amat , másodjára is ezt vettem pedig volt választási lehetőségem , de ár/érték arányban nem találtam jobbat , jelenleg ennél kell a legkevesebb dolgot feladnom , mindössze az ujdonság felé kacsingatok , de nem tudom magam meggyőzni miért legyen S6-om , titkon reméltem hogy ti majd meggyőztök de azon kívül hogy azt mondjátok mindenben jobb ( ami így számomra üres kijelentés csupán ) , semmivel nem lettem okosabb.
-
Egyelőre nem, még csak nézelődtem, de nem telepítettem egyet sem. Ha találsz valami jót ami bevált, jelezd kérlek!
Ateszzero: Ha szereted a Z3-at szerintem nem érdemes kiadnod +100 ezret. Nagyjából mindenben jobb az S6 (leszámítva a vízállóságot), de ennyiért nem érdemes váltanod. Esetleg pár hónap múlva, amikor közelebb kerül a két teló ára egymáshoz. -
Ateszzero
őstag
válasz
leslien #2498 üzenetére
Igen , rajok vagytok
, ez az igazság: Kicsit szerintem tul van hype-olva a teló és a Sony-nak gyeng a marketingje .
A váltást csak tervezem , nem írtam hogy AKAROK váltani mindenáron... ezért jöttem , kicsit kérdezősködni , és nem trollkodni akartam..belashx : a kijelző igen , azt láttam hogy sokkal élénkebb és szebb megjelenítő mint a Z3
K Norbi :
ok meggyőztél
-
norrberth
addikt
válasz
Ateszzero #2489 üzenetére
Egyszerű a válasz az S6-al menőbb leszel...
valahogy így wehehee "Egyszerűen kell"
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest