-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Skacok. Valaki tudni egy-egy linkkel kisegíteni? Nekem ez nem mond semmit. Melyiket kellene pontosan leszedni?
Barátnőm S6-jára feltenném a 7-es androidot. Honnan, melyiket érdemes feltenni? Illetve gondolom Odinnal nem változott a romolás. 3 fájl azt szevasz?
Bocs, nem vagyok képben, mert én S7E-n vagyok.
Azt is véletlen olvastam ma, hogy kijött S6-ra.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
wong kok wah #9827 üzenetére
Szedd le a romot megint, hasznalj masik USB portot, hasznalj gyari kabelt, DE a legfontosabb hogy 3.10.6-os Odint hasznalj, a tobbi kaka
-
ForRedGlory
félisten
válasz
wong kok wah #9823 üzenetére
Hang le + power gomb 8-10 masodpercig. Az kihozza download modbol
-
ForRedGlory
félisten
Semmi gond, London szépült
Amúgy tényleg... elképesztő hely. 1 hetet voltunk kint, de simán el tudnám magam ott képzelni. Annyi látnivaló van, hogy kb 3 hét kellene hozzá. Cserébe iszonyat drága. Fél literes üdítőnél, ha 1 font volt, már örömünkben ugráltunk, mert jellemzően 2-2.5 fontért szórták.
-
ForRedGlory
félisten
Lehet azért jelenik meg nekem még, mert fel van telepítve...? Akinek meg nincs meg, azok azért nem látják. Kérdés, ha ez igaz, akkor mi van ha leszedem én is... lehet utána már nekem sem dobja a Play. Na de mindegy is, valóban a Samsung kérte, hogy vegyék le, lol...
Package Disabler Application ( NOT AVAILABLE IN PLAY STORE – SAMSUNG ASKED US TO REMOVE)
A linkelt oldalról megvehető ugyanúgy, de 10 font?
Jó hogy 330 Ft-ért Playről behúztam pár napja, amikor írtam is.
-
ForRedGlory
félisten
Na ma veszek egy G4-et is, aztán lesz ittt kamera teszt
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #9338 üzenetére
Na ez jo befektetes volt. Csak 1 dolgot csinaltam, de azt vihar gyorsan. Van a PRO verzioban egy olyan lehetoseg, hogy "disable all bloatware", amire ha rabokunk 1 masodperc alatt fagyaszt minden szart. Megneztem, 86 programot lott ki helybol. Elegge okes a dolog. Meg nem dobott fc-t semmi sem
Ahogy nezem, segit is a program, aki nem akar mindent egy kattintasra tiltani, mert fel. A program kulonbozo szinnel jeloli a bloatwaret, igy mindenki eldontheti, hogy tiltani akarja-e.
Amiota mindent tiltottam, lehult a telefon eskuszom... lehet csak azert, mert mar feltoltott (rajta van a tolton ettol fuggetlenul), de tuti nem placebo.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #9338 üzenetére
Na ez igy elsore nagyon jo basszus. 330 Ft a teljes verzio, de eleg sok dolgot tud. Kicsit tesztelem es irok hosszabban.
-
ForRedGlory
félisten
Alternativ debloater app a playen
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ospolice.packagedisablerpro
(Van ingyenes valtozat is, de az limital)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
devil-k #9322 üzenetére
Mondjuk úgy, hogy 1-et előre 3-at hátra...
előnye:
- picit gyorsabbhátránya:
- memóriakezelés ugyanolyan szar, mint volt (felejtsük el, hogy android hiba, más gyártónak sikerült megoldania)
- jobban merül (és itt a hívőket mondom, hogy nem érdekel, ha valakinek jobb, nekem NEM: friss rommal és pár app mellett is érezhetően jobban merül mint 5.0.2 alatt)
- melegszik (főleg töltés mellett, de mobilnet használat közben is érezhető a telefon jobb oldalán)Köszönöm, nem kell javaslat, hogy mit csináljak, mert már mindent csináltam és nem ez ez első androidos telefonom, viszonylag jól értek hozzá.
Megjegyzem, nekem edge van, lehet S6-on tökéletes, bár erősen kétlem,ahogy itt olvasgatom pár ember irányadó véleményét.
Szóval frissítsen csak, max anyázik, mint itt elég sokan...vissza úgy sem mehet 5.0.2-re. Ha ezt tudom, az életben nem teszem fel az 5.1.1-et, de a "hype" meghülyített.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
wong kok wah #9318 üzenetére
Ne frissíts, ha jót akarsz magadnak.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #9178 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz
spawn21 #9132 üzenetére
Nekem is. Agyverzest kapok, hogy ez a szarfos 5.1.1 alatt ugy merul mint a Titanic... Mar nezegetem a hirdeteseket hogy mire csereljem. Meguntam, hogy normal hasznalat mellett nem bir ki egy napot (direkt alig van rajta program), mikozben 5.0.2 alatt lazan elment 1.5-et. Kurva merges vagyok a Samsungra... nem kepesek optimalizalni. Nem is ertem miert volt olyan surgos az 5.1.1 kiadasa, ha ez a vegeredmenye.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Viktor0610 #9066 üzenetére
Ugy rovidebb
-
ForRedGlory
félisten
válasz
bulikavagyok #8988 üzenetére
Nekem sem megy fel, 505-os hibat dob. Fuggetlen edge, fuggetlen magyar 5.1.1-es rommal.
-
ForRedGlory
félisten
Megjavult magatol baratnom S6 telefonjan a kepernyo forgatasi hiba.... lol... par napig nem volt hajlando elforogni, kijottunk Londonba, mar megy is
-
ForRedGlory
félisten
Használ valaki Spotify-t 5.1.1 alatt? Nekem (edge) folyamatosan kilép 10-20 percen belül. Két dologra tudok gondolni, a spotify szar 5.1.1 alatt, de lehet, hogy Samsung lövi ki, mert kevés a memória. Ha utóbbi, földhöz baszom a telefont az biztos
-
ForRedGlory
félisten
Van tippje valakinek, hogy miért nem fordul el a kijelző? (Be van kapcsolva a képernyő elforgatás
)
Barátnőm S6-ja tegnap óta nemigen akar elfordulni semmilyen alkalmazásban (youtube, stb). Újraindítás sem oldja meg. Wtf...
-
ForRedGlory
félisten
Azt hiszem hogy julius 2-9 kozott eleg durvan le lesz tesztelve a kamera
Londonban es kornyeken fogunk nyaralni egy hetig, mindemt lefotozok. Mar varom milyen lepeket csinal a Stonehenge-rol
-
ForRedGlory
félisten
Szep, jo teszt. Legalabb kiderult, hogy ha arat nem nezej, akkor abszolut az S6/Edge a nyero. Ha mar az ar/erteket nezem, nem ilyen egyertelmu, de miert neznem az arcedulat, ha a legjobb kell?
Plag: Az LG a G2-nel szebb/jobb telefont meg nem gyartott, ami kellemetlen rajuk nezve. Csak ne lett volna olyan hagyadek hatlapja.
-
ForRedGlory
félisten
TMH romos S6-on megvan meg az ikon
-
ForRedGlory
félisten
Szavazás eredménye:
- jelentősen javult: 57%
- kicsit javult: 14%
- nem tudja megállapítani: 16%
- nincs javulás: 5%
- rosszabb lett: 7%
(kerekítés miatt ez csak 99%)
Az a 71% elég meggyőző, mondjuk furcsa, hogy nem mindenkinél javít. Lehet rom függő is a dolog (nekem mondjuk edge van és független). Nagyon bevált. Kiverni sem tudom a memóriából a böngészőt és társait
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #6190 üzenetére
Atom a cucc. Reggelre is benne maradt a memoriaban a bongeszo is. Nem toltogeti ujra a lapokat. Ajanlott a kis build.prop mokolas, erezhetoen sokkal jobb lett a memora kezeles.
-
ForRedGlory
félisten
Most tesztelem, jonak tunik
-
ForRedGlory
félisten
válasz
rolcsibácsi #5972 üzenetére
Hat...ez eleg buko
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Devilhun_HUN #5766 üzenetére
Tokeletes a fulembe es szerintem jol is szol
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Red Bull fan #5076 üzenetére
Ha annyira nem zavar, akkor vidd vissza, amikor mar szanaszet karcolodott a kijelzo es kapsz ujat
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #4666 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz
devil-k #4668 üzenetére
+Viktor0610
Azért az első két képen számomra lényegesen jobb az S6 edge, elég megnézni a billentyűzet "feketéjét", illetve a tojás közepén lévő pillangót.
A házas kép tök ugyanaz, a virágosoknál meg jobb az ISOCELL, mert az legalább éles lett, míg az edge verzió nem. Hiába, szélben nem lehet tökéletesen ugyanolyan képeket csinálni. kicsit sajnálom, mert ha az edge nem mozdul be, akkor még akár össze is lehetne hasonlítani őket
Low light a Sony jobb, alapesetben meg kb egál. Persze szigorúan ezeket a képeket nézve. Aztán lehet én látom rosszul.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #4666 üzenetére
Sajnos ahogy nézem valamelyik bemozdult a szél miatt, nem vettem észre.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Talán válasz arra, hogy az S6-al nem lehet mozgó célpontot fotózni jól. Ez a kép kocsiból, rakparton 50km/h-nál készült
-
ForRedGlory
félisten
Na, megjott az S6-om is. Ugyos reg volt tema, de ebben az edge telefonommal ellentetben ISOCELL kamera van
Mondjuk nem izgat, baratnome lett, nekem eleg az edge
-
ForRedGlory
félisten
Hazabeszelek, de nekem olyan minosegbeli folenyt nyujt az S6/S6 edge a G4-el szemben, hogy akkor sem vennek LG-t, ha 40k-val olcsobb es esetleg a kameraja picivel jobb.
Ez a kamera izmozas sem hat mar meg, mert az S6 boven-boven csinal olyan kepet, amiben mar nem lehet csalodni.
Igy elsore nekem a G4-bol kb semmi sem kellene.
-
ForRedGlory
félisten
Most nezem, hogy az Avengers: Age of Ultron vegen Natasha kezeben ott figyelt egy S6
-
ForRedGlory
félisten
Ha mar ennyire porogtok ezen az ISOCELL vs SONY teman, valaki megnezhetne, hogy a Samsung bemutatojaban a kamerarol mit mondtak. Ha ott mondtak valami felreerthetetlent, akkor lehet menni cserelni.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
collstock #3590 üzenetére
Az a baj, hogy en is tapasztalom a gyengebb 4G-t Telekom halozaton, pedig en aztan jol lefedett teruleten lakom/jarok. Ez most ket ok miatt lehet:
1. telefon
2. Telenor (mivel a Telekom raengedte a Telenort a sajat 4G halozatara, igy tobb ember log rajta. Bar ebben nem vagyok biztos, annyira biztos)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest