-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
proly01
őstag
Átlag használat mellet érdekel a dolog amúgy....nekem jelen pillanatban S4 en úgy hogy semmiben sem korlátoz a 2 2,29 es mag lestoppolása energiatakarékos módban (szerintem S6 ban 4 et vesz vissza vagy állít meg) kb plussz 40perc kijelzőidőt hoz a konyhára.
Akkor kijelző gomb világítása pipa
Processzor pipa
Fényerő manuális állítása(már ha persze ha nem lép ki azonnal energiatakarékos módból amint hozzányúlsz) pipaMár csak arra lennék kíváncsi,hogy ha energiatakarékos módba teszed,de nem a gyári TW vel használod hanem mondjuk novával vagy ami még jobb az én szemszögemből Next lancherrel akkor is akad e a felület illetve hogy a 4K videót lejátssza e akadás mentesen energiatakarékos módban.Bár ha a játékok mennek rajta annyi FPS el ahogyan kell akkor gondolom a 4K videó is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel 9 és Pixel 9 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest