-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1196 üzenetére
-
gabipaci
őstag
Na, felpattintottam a tokot. Négy sarkát és a hátulját védi, elég kemény, és már annyira nem csúszik. Kíváncsi leszek a spiegel-re
-
leslien
nagyúr
-
Blyan
félisten
-
-
HUN]Repa
aktív tag
Sziasztok! A telefonra 2ev gari van, az akksira 1ev gari van. Ti nem aggodtok, hogy egy nem szetszedheto telefonba hogy es mennyiert lehet majd 1ev utan akksit cserelni ?
Velemenyem szerint az egesz keszulekre 2ev garit kellene vallalni.
-
Kasya
nagyúr
Szallitas alatt...
Lehet holnap en is megkapom? Remelem nem a kiralyi postaval kuldik -
Amos17
tag
Nem tudom, hogy volt-e már:
[link] -
leslien
nagyúr
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1178 üzenetére
holnap reggel a telenorost csekkolom.. ja persze ha gariba cserélik akkor van rá nagyobb esély ..
-
Gáben81
senior tag
Nekem a 4. ügyintéző mondta, hogy a zöld és az arany színű szállitmánnyal van a gebasz...ezért csak hétfőn lesz nekem :@
-
leslien
nagyúr
-
Motar
tag
És holnap is várni kell az email/sms-re, vagy nyitáskor már jók vagyunk?
-
belashx
senior tag
Sziasztok!
Látom sok itt a türelmetlen egyén - akár csak én
- így gondoltam megosztom, mit sikerült kiderítenem.
Előzetesen a honlap azt írta, hogy átvétel várható ideje 04.20., ma pedig átváltott "szállítás alatt" státuszba. Vidéki T-Pontba kértem. Felhívtam őket (mmint a 1430-at), hogy mi a helyzet a rendelésemmel kapcsolatban. A hölgy nagyon kedves volt, és utánakérdezett, hogy mire számíthatok. Azt mondta, hogy holnap átvehetem az üzletben, ahova kértem.
Nagyon remélem, hogy így lesz. Az üzlettel megbeszéltem, hogy telefonálok, megjött-e. Szerintem ki fognak akadni a sokadik telefon után. -
Fejvadi
nagyúr
A legrosszabb az utolsó pillanatok, mindenki nagyon türelmetlen már.
-
válasz
leslien #1166 üzenetére
Az lehet, de nekem még ma sem jött se sms se email, se semmi, és mindig az van hogy egyeztetés alatt.
Egyre nagyobb a gyanúm, hogy nem lesz nekem ebből semmi.
Csak akkor nem értem mire volt jó a vodánál az előrendelés, ennyi erővel mind1 lett volna ha megvárom a holnapot, és bemegyek a boltba, és illedelmes köszönés után fogom és megveszem helyszínen hasonló konstrukcióba, és max nem kapok ajándékba töltőt meg tokot. -
-
Motar
tag
válasz
bulikavagyok #1159 üzenetére
250ezerért ne kelljen már szokni a dolgokat szerintem
Csak jól néz ki az edge szerintem, de ha nem azért veszed csak, hogy mutogasd akkor 100% nyerő a sima. -
L.L.
senior tag
válasz
Sebestyen01 #1157 üzenetére
Valami olyasmire emlékszem, mintha rendelésnél külön kellett volna kipipálnom az sms érértesítés lehetőségét, ha így van lehet, hogy te nem tetted meg, ezért csak email értesítést kapsz.
-
leslien
nagyúr
ja de hosszú éjszaka lesz ez ugyanis reggel megyek az s6 ért..
-
-
Nazrym
tag
válasz
Sebestyen01 #1157 üzenetére
aha
-
devil-k
nagyúr
válasz
bulikavagyok #1154 üzenetére
Nekem az "edge" konkrétan vágta a kezemet és szerintem ezt nem lehet megszokni. Jah és a + 50.000 Ft-ot sem.
-
w333
félisten
Nálam is eltűnt ... és már a szállítási címet sem lehet változtatni
(#1154) bulikavagyok
+1 nálam ezek miatt esett ki az Edge ... kényelmetlen a fogása, kijelző hajlításnál megtöri a fényt, keskenyebbnek tűnik az egész kijelző, és az hogy sokkal drágább, én úgy vagyok vele hogy inkább fémből legyen több és ne GG üvegből
-
Na most újra megnézhettem mindkét modellt, de holnap reggelig várnom kell a vásárlással. Tüzetesebben szemügyre vettem mindkettőt, és egyre inkább a sima S6 felé húz a szívem. A legnagyobb (és talán egyedüli) problémám az Edge-el -amit a videókon is megfigyeltem-, hogy szinte bárhogy forgatom, mindenképp van egy-egy fényes csík a kijelző mindkét szélén a hajlítás miatt. Extrém esetben nem is látszik az alatta lévő tartalom. Ez eléggé idegesítő számomra, és hiába néz ki sokkal jobban maga a telefon, de emiatt lehet, hogy mégis a simát választom.
-
w333
félisten
Most nézem telekom oldalát már sok helyen boltban is kapható !Benéztem ... csak holnaptól !
Szerk.
Visszont mekkorát röhögnék ha előrendelés után a Telekom megemelné az árát, ha ilyen jól fogy a cucc tőlük bármi kitelik
-
w333
félisten
Na nálam már pl. át is váltott Szállításra vár. -ról ... Szállítás alatt -ra
(#1147) gabipaci
Igen
-
válasz
bulikavagyok #1124 üzenetére
Elvileg nemsoka kiderul.
Egy kedves forumtars aki a vodanal dolgozik azt mondta utananez nekem hogy mikor is kapom meg vagy hogy lesz. -
Kasya
nagyúr
válasz
bulikavagyok #1137 üzenetére
Ha kell egy hatlap folia, tied lehet (kuldj PM-et)
. Ha mar felrakok ra valamit, akkor inkabb egy tempered glass-t valasztanek, A tokra rateve a foliat amugy egesz korrektnek tunik es nem latszik nagynak a hezag a szeleken.
A tok maga kellemes fogasu, nem vastag. A belso fekete resz gumis tapintasu, viaszos. A kulso muanyag festett. Ez szerintem konnyen fog kopni akar zsebbe rakas alkalmaval, vagy elso kisebb esesnel is...
Szerk:
Most szarul erzem magam...nagyon hianyzik a telefon a tokbol -
Kékes525
félisten
Sajnos a t-mobile-nál nem lehet előrendelni a 128GB-os modellt, csak értesítést lehet kérni arról, ha kapható lesz.
Ezt megtettem. Most várakozó állapotban vagyok.
-
csabám
addikt
-
tick
aktív tag
válasz
devil-k #1131 üzenetére
Általánosságban írtam hátha valakinek hasznos.
Red mediumba vettem volna először szerződéshosszabbítással, viszont még ha flotta 1-es tarifával kihozom és megtartom a régi előfizum is nettel együtt és kötök extra biztosítást, akkor is 2 év alatt 130 ezerrel olcsóbb. Mivel nem telefonálok sokat, nekem értelmetlen plusz lett volna a Red.
Ha esetleg asszony úgy dönt hogy élni tud egy új telefonszámmal és használja a kártyát, akkor az számomra teljesen win helyzet -
devil-k
nagyúr
Akit érdekel:
Az S6-os 10 havi 0%-os THM-re el lehet vinni az Edigitalban.
-
Quqesz
nagyúr
Tegnap megnézegettem a westendben. Nekem olyan téren volt csalódás(kamera,kijelző,sebesség kitűnő),hogy nagyon vékony,nehéz pl asztallapról felvenni főleg az edge-t. Ami nem tetszett még,hogy ez már túl könnyű,ha vki kilopja pl a zsebből nem veszi észre az ember. Kicsit ilyen játéktelefon érzésem volt emiatt(mint azok a demó műanyag telók). Ezzel nem leszólni akarom,mert biztos egy remek telefon,aki megveszi használja egészséggel. Kék hátlap jól ált neki.
-
Gáben81
senior tag
Most beszéltem 2 ügyintézővel is,mindketten azz mondták,hogy holnap adják csak föl...nem sok kellett,hogy odaverjem magam a földhöz...azt mondták, nagy valószínűséggel csak hétfőn lesz meg.Egyébként T-kom,arany edge 32gb-ról van szó,kiszállítással...
-
Neked a számhordozás miatt van más státuszba szerintem, de ettől függetlenül simán megkaphatod holnap! Én rákérdeznék az ügyfélszolgálatnál a helyedben.
Fejvadi: Nekem általában hálózatfüggő telefonjaim vannak (most mondjuk pont nem), de még semmilyen hátrányom nem származott belőle.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
bulikavagyok #1096 üzenetére
Ezért nem veszek már szolgáltatótól telefont.
-
válasz
bulikavagyok #1120 üzenetére
Nekem meg meg mindig az egyeztetes alatt szoveg van :/
Egyre erosebb a gyanum hogx holnap nem lesz ebbol telefon.
Csak akkor nem tudom mi ertelme az elorendelesnek. -
Most hívtak a helyi Vodából, hogy megjött a teló amit rendeltem. Mivel még mindig nem döntöttem el, hogy melyiket vegyem, bemehetek megnézni, de nem adhatják el, csak holnap reggel 9-től! Ez felér egy kínzással!
Ja, az Edge-ből tényleg hiány lesz szerintem, mert ők is csak egyet kaptak.. -
-
Nazrym
tag
Wireless Qi chargerből melyik márka mondható jónak ?
-
csabám
addikt
válasz
gabipaci #1110 üzenetére
Mint minden Samu telónál (Odin + gyári rom)
Majd gondolom hamarosan megjelennek a leírások is xda-n. Én egyelőre annak sem néztem utána, hogy melyik Odin verziót érdemes használni.
Egyébként, nem kell sietni vele. Ha rutinos vagy, akkor bele vághatsz, de ha nem akkor egyelőre nem piszkálnám -
w333
félisten
válasz
bulikavagyok #1107 üzenetére
A "Diktátor"
-
csabám
addikt
Próbáltam átvételi címet módosítani (pl. Pestet) és meglepő de mindenhol 4.20.-át ír nekem...
Nem mintha számítani, csak gondoltam megosztom a siófoki kollégával
Én azért holnap berúgom az Telekom ajtaját, háthabulikavagyok: Ja, aztán nehogy csúnya vége legyen
-
-
w333
félisten
válasz
Kékes525 #1095 üzenetére
Ez csak az USA -ban van, szóval itthon max. a szolgáltatói alkalmazásokat + bekapcsolási animációt kell elviselni, de mindkettőre van megoldás !
1. Szolgáltatói alkalmazásokat lehet törölni / tiltani !
2. Bekapcsolási animáció, pedig elfordulsz 10 másodpercre !
(#1105) Motar
+1 atomstabilak a Samu gyári romok, felségem S4 (i9506) direkt nem indítom újra kb. már 800 órája megy a telefon, szépen teszi a dolgát, semmi lassulás
-
Motar
tag
Amíg nincs sebessèg lassulás én nem szoktam piszkálgatni. Ezt se fogom szerintem jó ideig piszkálni. (Remélem)
-
-
Kékes525
félisten
válasz
bulikavagyok #1096 üzenetére
A Knox akkor nem ugrik?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest