- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hobby elektronika
- Riasztó topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
snowdog
veterán
Akkor most számoljunk egy kicsit.
Alapesetben 5V 2A-rel tölt a töltő (nem gyors töltés).
5V x 2A = 10WA képen látható gyorstöltés módban (bekapcsolt képernyőnél) 9V 1,667A-rel tölt.
Bár a 9V a képen nem látható, de a gyorstöltésből ez következik.
9V x 1,667 A = 15,003 WAkkor ez most gyorstöltés, vagy sem? Szerintem igen.
u.i. Ha megjön a korábban már említett mérőeszközöm, akkor pontosan megtudom majd mondani, hogy mekkora feszültséggel, és mekkora árammal tölt. Most is megtudnám mérni, de ahhoz ki kellene herélnem egy töltő kábelt, amihez viszont nincs kedvem (meg egyébként is csak egy normális (gyári) töltőzsinórom van), azt meg sajnálnám szétszedni.
-
Ákkk
addikt
Hát nem biztos,hogy minden esetben. Nekem az usb csatlakozó meg töltő is kifeküdt egy 4 k teszt videó nézés közben amikor a telefont töltöttem.Nem biztos hogy ez okozta a bajt de lehet. Utána már csak sima töltés volt vagy semmi és 2 hét szervíz☺
A samsung szervízpontba azt mondta az ismerős gyorstöltés esetén nem ajánlott ébren tartani a telefont. -
-
törölt tag
Gondolom, sokat szifonoztál. Én viszont iPhone-t csak hetekig használtam több etapban.
Talán már a Nokia korszak óta használom az sd-t, s2-s5-ig,Note-ig.
A múltkor volt egy kis balesetünk(majdnem totalkár). Szerencsére volt fedélzeti kamera(szintén sd-vel) az autóban. Visszanéztük volna a szituációt de mind a négyen akik bent ültünk csak pingvineztünk mert 2db s6, 2db Alpha volt nálunk. Szégyen szemre egy tanu/járókelő s3-mát kértük el, hogy a helyszinelőnek prezentációt tudjunk bemutatni. -
törölt tag
Én megvettem a 128gb s6-ot nem kicsinyeskedtem, de csak mert bele kényszeritettek. Én azt mondom, hogy egy ilyen telefon nagy vagy bővíthető tárhellyel kompromisszum mentes.
A tárhely az tárhely csak nem mindegy, hogy mennyiért és szerintem etikai kérdés, hogy a sebességre fogva csak tőlük vehetsz tárhelyet, nem kis pénzért. Én ragaszkodom hozzá és velem együtt nagyon sokan, hogy a lehetőséget adja meg a Samsung a bővíthetőségre. Ennyit gondoltam, nem többet.
Az sd egy nagyon népszerű eszköz Te is tudod. Szinte mindenkinek van otthon ilyen vagy olyan ill rengeteg eszközzel kompatibilis. Nem olyan egyszerű csak úgy elhagyni, inkább fejleszteni kellene mint mobil adathordozót.Az s7-et ki fogom várni és ha jó, meg fogom venni ellenben a Lg-vel ami nálam idén is elfeküdt.
Majd *zombinyúl* megmutatja. -
törölt tag
A sebesség (ír/olvas) bőven jó.
Nem is erről van szó, hanem arról, hogy nekem kell az sd. Nem izgat annyira a sebesség hanem inkább a saját kártyámat szeretném ide ida amoda betolni. Ez is egy igény méghozzá nem réteg igény. Szerencsére "belátták"
Nagyon látványos bemutató volt. Az nem tudom, hogy Mark fiúnak örülök e de az sd-nek a jobb akkunak mindenképp.
Az lg/Samsung idei mérkőzésnek vége, eredmény o-1.
Nagyon látványos, komoly bemutató volt főleg az lg szürreális bohóckodásához képest. -
Kasya
nagyúr
Nagymamamnal tavaly csereltuk le az ME45-ot. A csaladban o orokolte meg legkesobb es hasznalta mostanaig. A kertben is maganal tartotta es mindent kibirt. Sajnos az aksija volt a leggyengebb lancszem. Az aksi, nem mas...
Nagyon szerettem az akkori Siemenseket. Az elso fenykepezos telefonom is az S55 volt. De a kepeket nem linkelnem be fotos topikba, mert kiutalnanak a minoseg miatt(#21162) snowdog: ez se rossz. Sajnos en az az ember vagyok, hogy amit egyszer bedugok valahova, az ott is marad...
-
w333
félisten
Ki tudja addig milyen új kijelzők lesznek még
(#20670) Viper26
Nekem tetszik az S7, szép lekerekített a hátlap (kézbe simul) a kamera nem áll úgy ki, elvileg vízálló lesz, és a kijelző is lekerekített lesz mint szifonnál, a sötétebb grafit szürke árnyalatú fémkeret is elég szép, de majd hamarosan kiderül ... illetve a Britecell kamera is brutális lesz az f1.7 rekeszértékű lencsével !
Persze nagyon nagy csoda kell történjen hogy szoftveresen is jó legyen !
Persze ott a másik oldal is ... G5 -re vagyok még nagyon kíváncsi, lehet visszahozzák a G2 formavilágát és lesznek benne még extra dolgok
-
Kaci84
őstag
Hát az lesz most már. Úgy tudom 30 munkanap után kell új telót adni.
Csak azt nem értem miért most kérdezik? Ha lett volna is rootolva, akkor is meg kellene tudni csinálni nem?
Mert úgy kérdezték, hogy nem megy fel a szoftver volt-e rootolva. Viszont állítólag mindig átvizsgálják műszeresen, hogy van-e hardver hiba. HA megpróbálták feltenni a szoftvert akkor ezek szerint nincs hardver hiba. Mivel rootolva nem volt és szerintük nincs hardverhiba, akkor miért nem tudják feltenni a szoftvert?
Lehet velem van a hiba, de valahogy nem logikus az egész nekem... -
yodamastah
őstag
-
yodamastah
őstag
A feladat épp az lenne hogy készítsenek olyan anyagot a hátlapnak ami strapabíró, jó megfogni és nézzen ki prémium telefonhoz méltóan. Pl ott van a Nexus 5, az egész jól sikerült ebből a szempontból, sajnos zsírmágnes volt az ahátlap is.. Vagy a bőr G4 hátlap sem rossz.
Másik megoldás lenne ha már üveg az egész akkor adnak hozzá egy jó vékony de ugyancsak prémium (esetleg bőr) tokot ami megtartja az amúgy jól sikerült minőség érzetet. Aztán lehet választani hogy szép üveg vagy jó fogás
-
Hát igen,az ex i6s-em sokkal jobbat gurított üzemidőben,mint az S6,de üres usb aljzat,vagy konnektor mindig van a közelemben,szóval az esetek nagyrészében nem zavar hogy gyakran kell tölteni.
De pl nyárra,Balaton Soundra nagyon gondolkodom valami jobb akkus kabáton (i-Blason,Mophie,Zerolemon).RoryBraker:
Ios alatt szinte semmit se tudsz állítani,alap a kamera szoftver nagyon.Esetleg külső appal,de nem vagyok ebben 100%-ig biztos. -
RoryBreaker
aktív tag
-
Kasya
nagyúr
Miota ilyen lekerekitett a telefonok kijelzoje, azota nem szeretem a tempered glasst feltenni. Holott vannak jok belole, valoban.
Inkabb arra probaltam ramutatni, hogy a karcallosagot felesleges varni a GG-tol.(#20442) Dr V: ha GPS is megy kozben, nem biztos hogy kielegiti az igenyeidet. Mindenkepp nezd meg a leadott toltest, ha ilyet veszel.
-
Wapmester
senior tag
A gsmarena is úgy teszteli a böngészést, hogy egy olyan oldalt futtat a telefon böngészőjében amiben a script 10 másodpercenként frissít magától,a készülék kijelzője 50 százalékra van állítva és közel van rakva a routerhez hogy max. Wifi jelerősség legyen,persze így semmiképp se felel meg a valóságnak,mert az ember nem egy oldalt frissítget állandóan és egyes oldalak tele vannak komoly grafikai elemekkel és javascript-ekkel, amik rendesen megpörgetik a magokat jah és persze számít az amolednél hogy a weboldal sötét vagy világos háttérrel rendelkezik.
-
P3G3
csendes tag
Értettem elsőre is
csak igyekeztem Littlecar fórumtársnak elmagyarázni, hogy tőlem indult a téme érdeklődés jelleggel, mindenfajta samsung utáló trollkodás nélkül.
Igen a kérdésem egy része erre is irányult, hogy a csúcskészülékeken mennyivel viselkedik másképpen mint az általam említett, alsószintű csodákon.
-
törölt tag
Nem neked szól, csak úgy általában.
Különben meg nem értem, hogy mi ez a nagy tw üldözés. S2 óta Samsung fogyasztó vagyok, méghozzá nagyfogyasztó. Csak az s szériás telefonokból minimum 3-mat megettem, van amelyikből 6-7 db is volt. Csak Alphát most is 3-mat használunk, de közelről ismerem a Note4-gyet is(túl közelről). Nem vagyok kereskedő.
Ettől függetlenül soha nem volt gondom a tw-zel ill az elődeivel sem. Azon egyszerű oknál fogva, hogy pár kattintással mindig kivontam a forgalomból majd a helyére applikáltam a Novát ami mindig is gyorsabb és testreszabhatóbb volt. Azt se tudom mi fán terem a tw, nem is érdekel. Tudom, hogy ettől még fent van a telefonon de nem sok mindent csinál.Ezt csak azért írtam le, hogy ne a tw tartson vissza senkit az s6 vásárlásától.
A Samsungot divat szidni, mindig is az volt. Szappantarto, tw, csúszik, szaramoled beég, most éppen a multitasking stb stb. Mégis ha újra kellene vennem ma biztos, hogy ezt venném.
Nincs ezzel a telefonnal semmi baj, legalábbis nincs több mint a többivel. -
-
Markizmark
addikt
A hálózaton akkuval használt laptopok akksija rendszerint 1-2 év alatt kinyúlik, szóval jó a példa.
Sok ismerősöm szidja az akkut, holott ők tehetnek róla. Az enyém 5. évében van, köszöni szépen jól van, a gyári kapacitás 80%-a megvan még. Mindig félig töltve teszem el, sosincs a gépben ha az hálózaton van.
-
törölt tag
Nekem meg kopogott lötyögött mind a 4db.
Amit az asszonynak vettem az volt jó a legtovább, már azt hittem, hogy kakukk tojás.....de az sem.
Nem igazán zavar, csak téma volt, nekem meg több db-os tapasztalatom van.
Ha kíváncsi vagy van fent több videó is a témáról. Van akit zavar van akit nem. Vannak ennél nagyobb bajok is a világban. -
Kasya
nagyúr
Anno volt root mellett lehetoseg a memoriakezeles javitasara....es javult a helyzet valamennyit. Na itt is ez a helyzet. Van egy FHA tweak, az kb. ugyanannyit javit a helyzeten.
Az utolso alkalmazast egy nappal kesobb is megnyitja, legyen az barmi. 2 nagy jatek +3 program elmegy gond nelkul egymas mellett, de idorol idore lelovi oket. Tehat ket nagy jatek kozt tudok valtani barmikor aktiv hasznalat mellett, ha mast nem inditok el. Amint harmadik sorba kerul az egyik, par perc utan bezarja.Aksi? Jo kerdes. A DeepSleep eleg hatekonyan mukodik, akkor nem merul. Ha hasznalom, akkor biztos eszrevennem. De annyit idot nem adtam neki, csak egy ANtutut futtattam.
Knox 0x0500. Majd csusztatok egy 500 ft-ot a szervizes papir melle, hogy ne kuldjek vissza
-
Kasya
nagyúr
Persze így is elmarad összességében úgy 22.000 ponttal, de szép lett.
Varj, berakom a fagyasztoba...meglesz az a kulonbsegCustom rom. A gyari, csak teljesen kipucolva es csak az van rajta, ami nekem kell. A kernel inkabb az erdekes, mert gyari beallitasok mellett 75k-t ad, de ha a big-2,6ghz, a little 1,6ghz-ra huzom, akkor mar a 120k pontokat verdesi.
-
-
-
Skynet258
veterán
Köszi!
Gondolkoztam ez Edge és a sima között, de amikor az nálam járt, feltűnt, hogy igazából kényelmetlen fogni... Így emiatt maradtam a sima verziónál. Most nézek valami vékony tokot meg egy üveg is kéne az elejére, aztán meg is vagyok.
Ja nem, vettem a T-nél egy S4-es Qi töltőt, 3k-ért jó lesz, Ebay-en sem lenne sokkal olcsóbb, és ez legalább gyári cucc.
-
Hina
aktív tag
Ez így ilyen formában nem teljesen igaz.
Ha 5.1.1 COH2 rom van rajta, azt lehet garivesztés nélkül ROOTolni, TWRP Recovery-t telepíteni. És azzal lehet főzött romot feltenni. Az enyémen ez van: XtreStoLite ROM v2.4 Deo-Mod-Edition XXU3COI9 majd erre az XtreStoLite Aroma Add-on Package v2.4a XXU3COI9 S6 került erre rá, amiben megszűrhettem elég rendesen, hogy milyen programok kerüljenek fel és mi ne...
1 hátránya, hogy az újlenyomat olvasó nem megy, mert Engineering Bootloader-ből 5.0.2-es az, amelyikkel ez a garivesztés nélküli ROOTolás kivitelezhető.
Természetesen előfordulhat (és elég sanszos), hogy a megvásárolt készülék magasabb BILD számú ROM, mint a COH2, ez esetben nincs lehetőség downgrade-re. A nem szolgáltatói, hanem MM, vagy Euronics helyen vett készülékek 5.0.2-es rommal szereltek (kb. 2-3 hete vásároltam a sajátomat a MM-ban), így azok ROOTolhatók simán. -
-
-
robi baggio
tag
Ne is mond,pláne,h osztrákiáról beszélünk!
Van egy szupi coc klánom, ugye az Ace-re letölteni sem lehet!
Ugyh Pc, android emulator.Megoldható,csak azt nem viszem magammal.
A fókusz gond sajnos nem egyedi, külföldi fórumokon pedig olvasgattam a hajszálkarcos dologról ami az edge-t is érintette. -
Kasya
nagyúr
Itt a honlapon lathato cim, vagyis a ceg szekhelye
Bejegyzettek: Tóth Viktor (an: Takács Ilona) ügyvezető (vezető tisztségviselő)
Utolsó éves nettó árbevétel : 316 000 HUF
1 fős cég.Én bottal se nyulnek hozzajuk
A mai BlackFriday topikban lathato idiscount honlap utan ovatossagra intenek mindenkit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Windows 10
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged