- TCL LCD és LED TV-k
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szecska24
tag
válasz
Sebestyen01 #2645 üzenetére
Még a sajátjukba is jót tesznek, a jpeg engine-jük általában még is rosszabb, mint az azonos érzékelőt használó konkurenciáé. (Pl.: Nikon, Olympus...)
-
mugencivic
tag
válasz
Sebestyen01 #2591 üzenetére
Nem forgatom filmnézés közben, csak egyszer, vízszintesbe. Amiről beszéltem: egyszerűen fogom a kezemben a két végén a telefont v tabletet és így jópár alkalommal kiléptem így a lejátszóból (Tab 3 8.0, S3, S4), ezen kívül más hátrányát nem nagyon láttam. Így érthető? Szerintem is rondák a szoft gombok és foglalják a helyet, bár nem akkora probléma, mint elsőre látszik, hiszen eltűnnek.
-
válasz
Sebestyen01 #2329 üzenetére
Én általában két OTA frissítés után tolok egy Odinosat. Úgy vettem észre, hogy erre szükség van azért, hogy ne lassuljon be a rendszer.
Gáben81: Szuper! -
csabám
addikt
válasz
Sebestyen01 #2319 üzenetére
Vezeték nélküli töltő + S4 töltő kombóval etetem. Jobb, mint a gyorstöltéssel, de lehet, hogy csak placebó. Még tuti nem állt be rendesen az akksim.
-
w333
félisten
válasz
Sebestyen01 #2312 üzenetére
Mekkora mázli hogy feleségem S4 telefontöltőjét tudom használni, különben hát jah ... benne maradhatott volna ez az opció
(#2313) bulikavagyok
Szerintem is, inkább a tesztek miatt szedték ki hogy még véletlenül se tudják kikapcsolni, csak azért hogy a felhasználók : úúúú b*zdmeg ennek csak 1 óra kell a teljes feltöltésig
-
válasz
Sebestyen01 #2312 üzenetére
..majd visszakerül idővel, csakhogy tudjunk minek örülni.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #2147 üzenetére
Akkor Debrecenben másképp süt a nap.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #2147 üzenetére
Nem beégés, csak beégés -szerű. Ez elvileg normális, valahol olvastam róla hogy mi fen készüléknél jelen van. Majd otthon előkeresem délután a cikket...
De meglepő volt látni... Meg nem is értem miért van az ott. Nem olvastam végig a cikket anno XDA-n
Szerk.:
Megkerestem gyors. A négyes pontban látható a hibajelenség. Nem pont ilyen a körvonal, de nagyban megegyezik. -
deicide
veterán
válasz
Sebestyen01 #2125 üzenetére
Szuper, köszönöm, akkor vehetem bátran.
-
lela
aktív tag
válasz
Sebestyen01 #2003 üzenetére
Esetleg írhatnál egy pár gondolatot hogy megéri megvenni az edge-t a note4 -hez képest?Neked a személyes véleményed alapján, mert nyilván elolvastam a speckókat a teszteket, stb...
Nekem S3 van és ahhoz vettem egy audiotechnika im50 fülest, hát nem vagyok érte odáig.Sztem attól is függ ez mennyire illeszkedik a füles impedanciája a végfokhoz. Szóval érdemes megnézni a gyári hány ohmos és olyat választani.
-
csabám
addikt
válasz
Sebestyen01 #1993 üzenetére
Akkor nem fogok azon aggódni, hogy előbb tönkre megy az akku a folytonos gyors töltéssel. Rákúrom a padra, aztán csókolom
-
migabi24
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1965 üzenetére
Nincs ezzel nagy baj, csak nem értem a samu miért nem tud minimum 3000mAh aksit belebaszi egy ilyen szörnyetegbe
-
migabi24
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1955 üzenetére
Én is fél 7-körül kezdtem piszkálni, most 83%-on van és 1h 20p kijelzőhasználat van benne, egy i9506-ról van szó, szépen fejlődik visszafele a samsung
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1899 üzenetére
Ez extra és ingyen.
-
w333
félisten
válasz
Sebestyen01 #1903 üzenetére
És még egy csodaszép Telekom -s boot animációt is kaptunk
(#1904) poli27
Üdv. a klubban !
-
gulb
senior tag
válasz
Sebestyen01 #1879 üzenetére
Ne is mond
)) a kozvetlen kolleganom is terhes...szamomra is
))))) ( varok meg ezzel s6 al picit...) n5 huzza mrg valahogy...
-
gulb
senior tag
válasz
Sebestyen01 #1875 üzenetére
Felek ez nemet jelent
)))) en kibirnam most babafigyelo nelkul
)
-
válasz
Sebestyen01 #1873 üzenetére
Menni fog az Note-ra is szerintem.
Viszont akit annyira zavar az ikonok telepítés szerinti rendezése, tegye fel a Novát. Azon sem lehet rendezgetni, de alapból ABC sorrendben vannak. -
gulb
senior tag
válasz
Sebestyen01 #1873 üzenetére
Szoren csereljuk el egy babafigyelore ezt az S6ot
) adok egy angel caret erte
meg a szoba hofokot is jelzi
)
-
válasz
Sebestyen01 #1869 üzenetére
Számomra nem túl hasznos funkció..
Viktor0610: Egyelőre tényleg nincs benne. De érdekes módon már láttam olyan videót amin ott volt az Edit mellett az ABC is. -
válasz
Sebestyen01 #1866 üzenetére
Linkeltem egy videót pár napja, abban láttam..
-
válasz
Sebestyen01 #1863 üzenetére
Benne van. Kisegítő lehetőségek - Hallás - Hangészlelők
-
xtremetuning
addikt
válasz
Sebestyen01 #1860 üzenetére
Sok régi jó dolog kimaradt. Így kicsit fapados, de talán becsepegtetik idővel.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Sebestyen01 #1858 üzenetére
En attol dobtam egy hatast, hogy nem lehet ABC sorrendbe rendezni a programokat es nincs benne hide funkcio sem. Gondolom ezeket majd csak beleteszik a TW-be, mert kifejezetten tetszik es lehet nem is rakok fel masik launchert.
-
zsolt0017
tag
válasz
Sebestyen01 #1850 üzenetére
Itt nem lehet kikapcsolni a gyors töltést ?
Közben olvasgattam visszafele, és láttam, hogy ez a kérdés már fel lett, téve, sorry. Azért köszönöm, Sebestyén01
. Amúgy én sem értem, miért hagyták ki, ha Note-ban benne van, akkor csak megoldható. Na de nem kell a világ végére menni másik töltő után.
-
Mesmer
csendes tag
válasz
Sebestyen01 #1837 üzenetére
Csak amit hanti linkelt ott is 8:11 )( 7:14 azaz 57 perccel jobb az edge ez mitől van ez azért jelentős különbség nem? ahhoz képest, hogy az 50-esen kívül nem sok különbség van a telók közt.
-
norrberth
addikt
válasz
Sebestyen01 #1818 üzenetére
Nem lehet kikapcsolni? mennyi idő alatt tölti fel mondjuk 15% ról?
-
Motyi
senior tag
válasz
Sebestyen01 #1816 üzenetére
De a Note 1-2-3-hoz is ilyen volt és mégsem döglöttek az aksik (és nyugodtan feltételezhetjük, hogy a userek többsége nem kapcsolja ki ezt a funkciót), vagy ez különbözik az azokhoz járó 2 amperestől?
(#1818) Sebestyen01 ok, tehát más mint a sima. Van erről valamilyen teszt, tudományos konkrét megerősítés, hogy az ilyen módon töltött aksik élettartalma drasztikusan csökken, napi használat mellett 1 év alatt kipurcannak?Vagy ez csak ilyen feltételezés?
-
HardRic
addikt
válasz
Sebestyen01 #1803 üzenetére
Telekom se jobb. Az a 3 hét kőkemény szopás amit én átéltem velük Z3C vásárlásakor az páratlan. Meg akartam írni egy nagyobb lélegzetvételű postban, de inkább hagytam a picsába, elég, hogy a jövőben nem veszek tőlük semmit.
-
válasz
Sebestyen01 #1800 üzenetére
Voltam ma bent voda boltba, elhajtottak, mondván hogy ők nem látnak rá az online sales-ra.
Na mondom az szupi.
Igen, tőlem már legomboltak közel 40k-t, és ezt kapja az ember tőlük.
Erősen bennem van amúgy, hogy megy egy cikk a homárra had lássák az emberek milyen vevő centrikusak.Amúgy annyit sikerült így 28 perc telefonálás után megtudni, hogy szerda csütörtök magasságában kapom meg, (de mikor kérdeztem, hogy ez 100% -e akkor nem tudta nekem megerősíteni a hölgy, csak annyit mondott ez már majdnem biztos
) és addig nem indul el a számhordozhatóság.
Ezt követően nekem (!) kell telefonálni majd a 1270-re ahol jeleznem kéne, hogy hát van egy szép drága telefonom, benne egy SIM kártya, és szeretném ha tudnám is használni telefonálásra, nem csak dísznek lenne. És csak ezután indul el az egész procedúra. Magyarul nyugodtan vehetem úgy, hogy 100%-ig működő telefonom a héten sem lesz, ooooo yeeeeeeeaaaaahAmúgy ha nem gomboltak volna le tőlem 40K-t hidd el én is már rég azt mondtam volna, hogy húzzátok bele a f...otokat, és megveszem máshol.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1776 üzenetére
A szűk család
(#1778) Blyan
A garázsban senki nem látja. -
Blyan
félisten
válasz
Sebestyen01 #1772 üzenetére
Ja, ez főleg idehaza menő. A kedvencem a lepukkant panel lakótelep előtt álló 5-ös 7-es BMW-k.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1769 üzenetére
Én csak a saját esetemből indulok ki. Engem marhára zavart, hogy 1-2 napi szinten használt programom tele van reklámmal, nem is bírtam sokáig. Megnéztem mennyibe kerül, nem egy ökör ára: 300-1.200 Ft között.
(#1771) Blyan
Pontosan.(#1772) Sebestyen01
Szelektálni kell. -
xtremetuning
addikt
válasz
Sebestyen01 #1761 üzenetére
Hasonló kondíciókkal a g3 még 80-85%-on csücsül nagyobb kijelzővel....
-
Kékes525
félisten
válasz
Sebestyen01 #1745 üzenetére
Elméletileg a szervizben lehet erősebb aksira cseréltetni, ha megfizetem (új hátlappal, ha az is kell)?
-
norrberth
addikt
válasz
Sebestyen01 #1736 üzenetére
Ahogy látom nem sokan fogják tudni kicserélni otthon
[link]
-
Kékes525
félisten
válasz
Sebestyen01 #1738 üzenetére
Viszont tudásban ahogy tudom kisebb...
-
Kékes525
félisten
válasz
Sebestyen01 #1738 üzenetére
Műveletlen vagyok. Mi is az a HWis? Így már értem.
-
Kékes525
félisten
válasz
Sebestyen01 #1732 üzenetére
Hát ez rendkívül kevés az S2-höz képest. Azért ekkora visszafejlődést! Egy rendszer teljesítményét (így a telefonét is) mindig a leggyengébb láncszem határozza meg.
(#1734) bulikavagyok:
Vége egy jó hír!
-
devil-k
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1725 üzenetére
" oke kenyelmes csak olyan lassan tolt hogy elsirja magat a paraszt! "
Ezen most felkacagtam.
Adjatok még időt az S6-nak.
(#1728) baszenszejj
Szerintem annyira nem. Én S4-ről váltottam. -
xtremetuning
addikt
válasz
Sz@r az élet.....másodlagos telónak s6-ot használni...
(#1726) Kékes525 : 1 max. másfél nap. Szvsz.
-
Kékes525
félisten
válasz
S6 mennyit tudhat szerinted úgy, ahogy én használom az S2-öt?
-
xtremetuning
addikt
válasz
Sebestyen01 #1722 üzenetére
Auto + 40%. Detto nálam is. Ahogy a kijelző elkezd dolgozni, beindul a szívóka.... (pedig direkt sötét tónusú a háttérképem is...)
-
xtremetuning
addikt
válasz
Sebestyen01 #1718 üzenetére
Anno a saját topikjában tettem fel statokat róla. Tény, hogy nem lógok EGÉSZ nap wifin, neten, de néha kell a hotspot, azért frissíteni feljárok 1-2 óránként + amit már leírtam. És úgy 4-5 nap, hogy éjszakára kikapcsolom.
De hidd el, tudja.Hozzátenném ezt a teljesítményt nem is vártam el a samutól, de még így is alulmúlja eddig magát.
(#1715) devil-k : lejátszóként sem tartom sokra
Viccet félretéve törpölök rajta, hogy kipróbálok egyet, hátha teló fronton izmosabbak
....
-
devil-k
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1668 üzenetére
Ugyanígy vagyok ezzel én is. Ezen spórolni... Khm... Elég tré.
-
xtremetuning
addikt
válasz
Sebestyen01 #1589 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy a komplett galériát zárolja, miközben én csak egy mappát szeretnék láthatatlanná tenni/zárolni....
-
freddirty
senior tag
válasz
Sebestyen01 #1581 üzenetére
Független, factory reset és liyenek még nem voltak, mert végülis out of the box produkálta ezt, de rajta van a listán mielőtt visszavinném és vennék vmi mást az asszonynak.
Van egy elméletem, miszerint a shannon 333 saját samsung modem hw(vagy a fw) egy f*s by design és 3g-n a voda hálózatán nagyon gyengén muzsikál. Meglátom éjjel mi lesz a telefonnal és holnap átrakom az lte-s t-s kártyámat. Ha az hozza a 20-30 mAh készenléti merülést akkor a feltevésem igaz. -
Drakk
tag
válasz
Sebestyen01 #1359 üzenetére
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #1561 üzenetére
Mekkora ász vagy, mintha magamat látnám.
-
válasz
Sebestyen01 #1567 üzenetére
Női kézbe az Alpha illik szerintem..
Olcsóbb is.
-
válasz
Sebestyen01 #1565 üzenetére
Na ez az egy funkció amibe bele tudnék kötni. Néha maxra húzva is kevés az automata fényerő, néha meg jó középen is. Ezért inkább manuálisan módban használom.
Más.: Nagyon jó minőségű tapéták 2880x2560-as felbontásban (Novával tökéletes). -
válasz
Sebestyen01 #1561 üzenetére
Gratula!
Én is nehezen bírtam volna kivárni a hétfőt, így megértelek.
proly01: Ez az amerikai T-nél volt.
Gulb: Nocsak, Te is itt?Kérdezz rá itt inkább.
-
w333
félisten
válasz
Sebestyen01 #1525 üzenetére
A több mint 1 éves Galaxy S5 árát is érdemes megnézni szolgáltatóknál !
(#1528) devil-k
Természetesen az S6 !
Fura de én az iPhone legendás iOS -n pici laggokat tapasztaltam !
-
hanti
senior tag
válasz
Sebestyen01 #1506 üzenetére
A UPC a Vodafone-al van összenőve meg nemzetközi szinten is! Sőt lehet hogy össze fognak borulni, azt suttogják.
-
w333
félisten
válasz
Sebestyen01 #1511 üzenetére
Ok. köszi
-
Blyan
félisten
válasz
Sebestyen01 #1511 üzenetére
Az olcsóbb készülékeiket úgy hirdetik és azok is hasonló konstrukciókban vannak.
Szóval csak ezért tippeltem. -
Blyan
félisten
válasz
Sebestyen01 #1506 üzenetére
Lehet telenor. De a készülékek elvileg függetlenek.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1501 üzenetére
Köszönöm a választ!
Igazság szerint én is értelmetlennek tartom, hogy most nano SIM-re kellett váltani. Akinek meg csorba az ollója, annak a mobil boltosok 500 Ft-ért megoldják.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1494 üzenetére
Szerencse! Régen ez nem így volt, amikor szolgáltatói okosom volt
Más:
Mi a francért kellett most egyébként micro SIM helyett nano SIM?Shkiz0
Root nélkül? -
L.L.
senior tag
válasz
Sebestyen01 #1446 üzenetére
bulikavagyok,
Sebestyen01,
Köszönöm -
Gáben81
senior tag
válasz
Sebestyen01 #1482 üzenetére
Azért itt van pár odabaszós qhd képecske...
-
válasz
Sebestyen01 #1482 üzenetére
Sajnos ez igaz. Nem is tudom mi lesz itt jövőre, ha jönnek a 4K-s kijelzők?
devil-k: Köszi, megnézem ezt is. -
válasz
Sebestyen01 #1470 üzenetére
Köszi, ezek több mint elfogadhatóak!
Ilyen minőségre gondoltam, csak más témában. Jó lenne egy oldalt találni ahol ilyenek vannak, mondjuk százasával..
-
Kasya
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1464 üzenetére
Legjobb Samu ficsor, amit mindig is szerettem...
(#1462) Sebestyen01 : veszel meg egy Office365 licencet es el is felejtheted a tarhely gondokat
-
válasz
Sebestyen01 #1464 üzenetére
Ő a kezdőképernyőről szeretne tárcsázni egy gombnyomással.
Más: Honnan lehet jó minőségű háttérképet letölteni? Szinte mindenhova ezek a felkonvertált képek vannak feltöltve.. -
devil-k
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1459 üzenetére
Ajándék lónak... tudom tudom.
Majd megnézzük, hogy milyen is ez a másik.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1459 üzenetére
Torzsgyokeres OneDrive-os vagyok, nem valtanak +10TB miatt se mashova
Persze, hozzarendelheto meglevo acchoz. Nem tudom itt van-e ilyen, de ha beallitod automata feltoltesre a kepek biztonsagi menteset, +15GB-ot adott korabban.
-
devil-k
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1455 üzenetére
Nekem bejött a Dropbox, nem szívesen váltanék most One Drive-ra.
-
Mesmer
csendes tag
válasz
Sebestyen01 #1448 üzenetére
Ez a 2 év mindenre vonatkozik vagy az aksira végül nem? Sok mindent olvastam már, kíváncsi vagyok mi a valóság
-
csabám
addikt
válasz
Sebestyen01 #1448 üzenetére
Akkor ez már megszűnt!
Köszi, hogy megnézted. Próbáltam keresni róla valamit, de nem találtam. -
csabám
addikt
válasz
Sebestyen01 #1440 üzenetére
Az hogy plusz egy evet kaptal az nem gond, most mar annyi jar annak a lejarta utan a szolgaltato vegezteti a javitasokat!
Ez szerintem nem így van, két évet vállal a Samsung!
„Korlátozott Samsung jótállás”: a Samsung az általa forgalomba hozott termékekre 12 hónap teljes körű kötelező jótállást és további 12 hónap „korlátozott Samsung jótállást” biztosít. A „korlátozott Samsung jótállás” alapján a jótállás kizárólag a készülék kijavítására vonatkozik, és nem terjed ki a készülékkel együtt értékesített tartozékokra, továbbá a kötelező jótállási időt (12 hónap) követően történő fődarab csere esetén a jótállási idő nem indul újra."
Egy évet most azért kaptam, mert a sorozatszám amit megadtam, nem volt jó!
Szerk.: Már jeleztem nekik!
Szerk. 2: Mondom én! Nincs gond, reggel van még nekem is
+2 hónap nincs esetleg? -
Kasya
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1442 üzenetére
Nem, semmi ilyesmi. Ez a jelenseg csak ugy ott van... de hatranya semmiben sem jelentkezik. Ha energiaba kerul is, se hiszem hogy sokat meritene...
(#1444) bulikavagyok: ott van az, csak teljes sotetsegben nezd
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1410 üzenetére
-
válasz
Sebestyen01 #1383 üzenetére
És?
Én sem kaptam meg, de nem írom le minden második hozzászólásban.
Nekem is "szarul esik", hogy nem kaptam meg, mert hétvégén terveztem átköltözni az S3-ról.Sírhatnék továbbra is azért, hogy a voda milyen egy tróger, mert a pénzt már átutaltam nekik (ezt se értem amúgy T-nél elég kifizetni a futárnak ha kell is valamit, itt meg utaljam előre) és a telefon még mindig nincs nálam, mert "csomagolás alatt" felirat van már délelőtt óta. Ebből kiindulva még hétfőn se igen lesz telefon a kezembe, mivel gondolom holnap nem fogják átadni a futárnak, hogy az hétfőn kézbesítse nekem.
Igazából az a legnagyobb vicc, hogy így ennek sok értelme nem volt, mármint az előrendelésnek.
Ma csak simán beslattyogtam volna bármelyik boltba és most már én is S6 tulaj lehetnék végre, mert mindent elrendezhettem volna kb 30p alatt max.
Azért az ember nem 20k-t hagy náluk, azért elég gáz, hogy ezt így kezelik. Mint már említettem a magnetta színű szolgáltató most fényévekkel veri a vodát e tekintetbe. Azt amúgy halkan jegyzem meg, hogy ugye ma voltam bent egy boltban is, hogy megérdeklődjem mi van már a telefonnal, és csak hebegés ment, választ nem kaptam, csupán ígéretet, hogy felhívnak majd, és utánanéznek miért nincs teló.
Természetesen mondanom sem kell, hogy a kutya nem hívott.
Ja deeee mégis.
Olyan 16:30körül keresett egy hölgy a vodafontól (elsőre még megörültem, de kár volt) aztán közölte, hogy anno még 04.01-én feliratkoztam a visszahívásra előrendelés kapcsán, és hogy akkor akarok e előrendelni.
Aztán elmagyaráztam neki, hogy
1: már amúgy kapható ne zavarja
2: előrendeltem, de már bánom, mint ahogy azt is kezdem, hogy a vodához mentem át. -
válasz
Sebestyen01 #1381 üzenetére
Ahhoz képest nagyon jól bírod..
Leslien: Egyebek -> Beállítások -> Kezdőlap -
válasz
Sebestyen01 #1376 üzenetére
..de utána nem akart lemerülni egy hétig a Note.
Blyan: Így lesz ahogy mondod. Úgyis mindig éjjel töltöm, van kb 7-8 órája, hogy feltöltődjön. -
Blyan
félisten
válasz
Sebestyen01 #1373 üzenetére
Nem vészes, kb 30%-kal tölt gyorsabban.
Asus T100-as töltője, a sajátot meg bevittem az irodába.
-
válasz
Sebestyen01 #1370 üzenetére
Nekem S2-től felfelé minden töltőm megvan még, azok jók lehetnek?
#1372 Blyan: Olvastam már erről korábban, hogy minél gyorsabban töltöd, annál rövidebb az akku élettartam. Gondol ez inkább egy év után jelentkezik. -
válasz
Sebestyen01 #1368 üzenetére
Na itt nincs ilyen opció sajnos. Marad a gyengébb töltő.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1356 üzenetére
Nem volt... arra mindig ugyelek, mert nem szeretem a "korlatozasokat".
De a tolto tenyleg gyors. De mintha gyorsabban is merulne... -
válasz
Sebestyen01 #1338 üzenetére
Mind1, túlélem. Csak az a gáz, hogy ez minimum a harmadik ilyen telefonom, és valószínűleg a következőnél is el fogom követni ezt a hibát..
manokaki: Jó ötlet, mindjárt feltúrom a fiókomat! -
leslien
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1322 üzenetére
Note 4 már nincs nálam, de ez is ütős mindenben ... sztem picit jobban melegszik elsőre..
ja és a Telenoros sajnos nem független..
-
válasz
Sebestyen01 #1315 üzenetére
Erre gondoltál?
Szerk.: Már használatban, hibátlan! -
válasz
Sebestyen01 #1311 üzenetére
Na én pont egy ilyen appot keresek! Az a lényeg, hogy csak én tudjam elindítani az adott alkalmazást..
Köszi még1szer! -
csabám
addikt
válasz
Sebestyen01 #1311 üzenetére
Nem
Telekomos.
-
válasz
Sebestyen01 #1308 üzenetére
Köszi! Mindjárt keresek az áruházban rá valamilyen alkalmazást, mert ennél a telefonnál már határozottan használni szeretném az ujjlenyomatolvasót.
csabám #1310: Szerintem nem egyedi probléma, mert dél körül hívtam őket más miatt, és azóta se hívtak vissza. Úgy tűnik le vannak terhelve valamivel. -
válasz
Sebestyen01 #1305 üzenetére
Facebooknál nincs ilyen opció?
-
leslien
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1196 üzenetére
-
L.L.
senior tag
válasz
Sebestyen01 #1157 üzenetére
Valami olyasmire emlékszem, mintha rendelésnél külön kellett volna kipipálnom az sms érértesítés lehetőségét, ha így van lehet, hogy te nem tetted meg, ezért csak email értesítést kapsz.
-
Nazrym
tag
válasz
Sebestyen01 #1157 üzenetére
aha
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #978 üzenetére
Akkor újra kell aranyoztatni.
-
Kasya
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #898 üzenetére
Igen, egy "thempered glass" van tervben. A Spigen most ajandekba ad elso/hatso foliat is, ha a honlapjukrol redneli az ember, de ugy 3000 forinttal dragabb. Ennyire nem tunik meggyozonek a folia. Lesz meg abbol is jobb minosegu.
Uveget se talaltam meg jot, kicsit kivarok vele. Varok, hatha lesz jobb kialatitasu abbol is. Ez kisse elriaszt...
Ha nem lesz a lekerekites miatt kesobb se elfogadhato, akkor lehet nem teszek ra semmit, vagy csak a hatuljara. -
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #882 üzenetére
Ez igaz. Ezért is adtam el. Inkább megvettem a harmadik alphámat. Az legalább elfér mindenhol (nyáron is).
-
törölt tag
válasz
Sebestyen01 #880 üzenetére
Egy Note4 szerintem összességében jobb cucc. Bár én most eladtam de ha mindent (akku, bővíthetőség stb) egy kalap alá veszünk akkor a Note4 a best.
Szerintem a legszebb kijelzője is a Note4-nek van. (Élénkebb talán egy kicsit)
-
Blyan
félisten
válasz
Sebestyen01 #875 üzenetére
Mert a HTC-nek bejött a one szériával és a Samu sosem volt rest egy jónak tűnő ötletet lemásolni.
-
gabipaci
őstag
válasz
Sebestyen01 #854 üzenetére
Egy tulaj???
Ezt nem gondoltam...
Mondjuk meglepődtem tegnap reggel, mikor az asszony hívott, hogy megérkezett, mert 20-ára ígérte a vodafone. (Írország)Élmény beszámoló?
Eddig nexus5-öm volt, előtte meg nokiát próbáltam támogatni, de nem sikerült őket kihúznom a bajból.
Nagyon gyönyörű!
37 éves vagyok, de régen féltettem már ennyire telefont.
Talán annó az N8-as nokiámat.Gyors, azt minden esetre nyugodtan mondhatom.
Súlyos, érzed hogy a kezedben van.
De ezeket mind tudjátok.
Tényleg nem sokat volt még nálam, most dőlök hátra tapicskolni kicsit.
De a képe gyönyörű... Reggel ráültem a wc-re, és bekapcsoltam az Amerika Kapitány második részét, a liftes jelenethez tekertem, és annyira lekötött, hogy majdnem végignéztem a filmetSzóval nem bántam meg, és azért nem edge lett, mert az konkrétan majdnem 100ezer forintal drágább lett volna. Ez most 179 euróért lett az enyém, két év hűséggel.
-
Blyan
félisten
válasz
Sebestyen01 #854 üzenetére
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Sebestyen01 #811 üzenetére
Előfizetésnél van csak szopóka, ott nem tudod függetleníteni (hivatalosan) hűségidőn belül, csak ha kifizeted egyszerre a telefont és a kötbért is. Dominonál nincs ilyen megkötés, hiszen mihez kötné a szolgáltató azt, hogy miért nerm lehet? Majd 3 feltöltés után?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Sebestyen01 #809 üzenetére
Dominonál?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Sebestyen01 #805 üzenetére
Csak még mindig olcsóbb a dominot függetleníteni, mint ha függetlenül vennéd meg az Edget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Sorozatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Trollok komolyan
- Jövő tavaszig biztosan megjelenik a Prince of Persia: The Sands of Time Remake
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest