-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodicsaba
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1203 üzenetére
Semmit
-
-
w333
félisten
Fúúú hát gyerekek ez a telefon valami eszméletlen jó és gyors, kb. olyan érzésem van mint mikor a P4 -s gépemet lecseréltem i5 -re (azonnal történik minden)
Most próbálom a gyors töltőt és 15 perc alatt 8%-ról 35%- ra töltött eddig
(#1392) Fejvadi
Köszi
-
Motar
tag
Én is neki álltam nyomkodni a kicsikét.
Arra nem jöttem rá, hogy lehet a menübe az ikonok sorrendjét megváltoztatni?
Az S3-at is 2A-s töltővel használtam és nem romlott az aksi. 3 éves és közel 2 napot bír. Nem hiszem hogy félteni kellene a gyári töltőjétől. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
bulikavagyok #1290 üzenetére
Köszi az első élményt.
-
Gáben81
senior tag
Ezeket az edge színeket hogy lehet hozzárendelni névjegyekhez?Köszi
Már megtaláltam...
-
válasz
Sebestyen01 #1383 üzenetére
És?
Én sem kaptam meg, de nem írom le minden második hozzászólásban.
Nekem is "szarul esik", hogy nem kaptam meg, mert hétvégén terveztem átköltözni az S3-ról.Sírhatnék továbbra is azért, hogy a voda milyen egy tróger, mert a pénzt már átutaltam nekik (ezt se értem amúgy T-nél elég kifizetni a futárnak ha kell is valamit, itt meg utaljam előre) és a telefon még mindig nincs nálam, mert "csomagolás alatt" felirat van már délelőtt óta. Ebből kiindulva még hétfőn se igen lesz telefon a kezembe, mivel gondolom holnap nem fogják átadni a futárnak, hogy az hétfőn kézbesítse nekem.
Igazából az a legnagyobb vicc, hogy így ennek sok értelme nem volt, mármint az előrendelésnek.
Ma csak simán beslattyogtam volna bármelyik boltba és most már én is S6 tulaj lehetnék végre, mert mindent elrendezhettem volna kb 30p alatt max.
Azért az ember nem 20k-t hagy náluk, azért elég gáz, hogy ezt így kezelik. Mint már említettem a magnetta színű szolgáltató most fényévekkel veri a vodát e tekintetbe. Azt amúgy halkan jegyzem meg, hogy ugye ma voltam bent egy boltban is, hogy megérdeklődjem mi van már a telefonnal, és csak hebegés ment, választ nem kaptam, csupán ígéretet, hogy felhívnak majd, és utánanéznek miért nincs teló.
Természetesen mondanom sem kell, hogy a kutya nem hívott.
Ja deeee mégis.
Olyan 16:30körül keresett egy hölgy a vodafontól (elsőre még megörültem, de kár volt) aztán közölte, hogy anno még 04.01-én feliratkoztam a visszahívásra előrendelés kapcsán, és hogy akkor akarok e előrendelni.
Aztán elmagyaráztam neki, hogy
1: már amúgy kapható ne zavarja
2: előrendeltem, de már bánom, mint ahogy azt is kezdem, hogy a vodához mentem át. -
Sebestyen01
őstag
válasz
bulikavagyok #1382 üzenetére
De hogy hot ideg vagyok... de legalabb itt jol eldumalgatunk
Olyan funkciokat fedeztem fel a notebe hogy csengofigyelo/jelez a telo ha csengettek/, babyfigyelo/jelez ha a gyereknek baja van/ kinomba mar ilyeneket talaltam a kisegito lehetosegek kozt...Leslien:
Fuggetlen romot neki! -
válasz
Sebestyen01 #1381 üzenetére
Ahhoz képest nagyon jól bírod..
Leslien: Egyebek -> Beállítások -> Kezdőlap -
w333
félisten
Na nekem is megjött a teló, közben belaktam ... egy szó "brutális"
(#1379) leslien
Beállítások / kezdőlap majd Egyéni ?
-
leslien
nagyúr
vki mondja már meg ha pi be tudom a gyári böngészőböl kilöni a telenort?
-
Sebestyen01
őstag
válasz
bulikavagyok #1377 üzenetére
Eddig 9h kijelzoidot huztam ki belole csokkentett fenyerovel birja ez ha kell, bar most nyomor van vele majacskodik az ota frissitesnek a rohadek hibat dob. Kiessel is holnap ujratolom odinnal... ha ugy se megy kihivom a szervizest es tarkonbaszom ezzel a peklapattal! Leszarnam erted de az s6 om se jott meg a telekomtol... tiszta csod a mai nap!
-
válasz
Sebestyen01 #1376 üzenetére
..de utána nem akart lemerülni egy hétig a Note.
Blyan: Így lesz ahogy mondod. Úgyis mindig éjjel töltöm, van kb 7-8 órája, hogy feltöltődjön. -
Blyan
félisten
válasz
bulikavagyok #1371 üzenetére
Persze, nyilván.
Amúgy meg, vegyél elő egy régi töltőt - az említett s2 tökéletes - és hétvégeként éjszakára azzal töltsed.
Vagy állandóan. -
Blyan
félisten
válasz
Sebestyen01 #1373 üzenetére
Nem vészes, kb 30%-kal tölt gyorsabban.
Asus T100-as töltője, a sajátot meg bevittem az irodába.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
bulikavagyok #1371 üzenetére
Persze a lenyeg h belemenjen a seggebe!
Blyan:
Te nem szarral guritassz az a gyorstolto meg csak igazan!
Jaaaaa 30% az szep! -
Blyan
félisten
válasz
bulikavagyok #1367 üzenetére
Én fél éve 3 Amperes töltővel nyomom a Lumia 630-amat. Nem nagyon veszek észre aksiromlást.
-
válasz
Sebestyen01 #1370 üzenetére
Nekem S2-től felfelé minden töltőm megvan még, azok jók lehetnek?
#1372 Blyan: Olvastam már erről korábban, hogy minél gyorsabban töltöd, annál rövidebb az akku élettartam. Gondol ez inkább egy év után jelentkezik. -
Sebestyen01
őstag
válasz
bulikavagyok #1369 üzenetére
Az szopo... akkor kell egy olyan tolto ami nem adaptive gyorstoltessel tolt! De mekkora kretenek mar egybeepitett akksi okes gyorsan toltson okes de adhatnanak opciot arra higy az user nem nyirja ki az akksit egy ev vagy kevesebb ido alatt.... tiszta fizika az akksik jobban szeretik a lassabb toltesi ciklusokat, vagy gondoltak az s7re is azt is el kell adni!
-
válasz
Sebestyen01 #1368 üzenetére
Na itt nincs ilyen opció sajnos. Marad a gyengébb töltő.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
bulikavagyok #1367 üzenetére
-
-
Sebestyen01
őstag
En kikapcsoltam nem volt olyan jo a hatasfoka mint a sima toltesnek ertsd ez alatt hamarabb merult! Plusz ahogy sejted az akksinak sem tesz jot szerintem... mindezen tapasztalatok nekem note4 rol jottek! De mivel a tolto es a szoftverezettseg is hangyaf@sznyit kulombozik szerintem realis!
En is nyomkodnam a magamet ha a nyomorult t kiszallitotta volna... de lehet ma meg felbaszom magam vagy 2× a noteon oszt holnap bemegyek a belvarosba egy samu boltba es szarok bele!
-
papi77
addikt
válasz
bulikavagyok #1363 üzenetére
Nem túl gyors?
Ez biztos jó nekünk?
Élettartam szempontjából gondolom. -
Sebestyen01
őstag
válasz
bulikavagyok #1363 üzenetére
Gyorstoltessel vagy normalon?
Nem ugy a gyorstoktest az be kell kapcsolni az energiatakarekossagban, ugyan az a toltoje mint a notenak a feher 2A- es gyorstoktessel a note olyan masfel ora kicsit tobb! -
Sebestyen01
őstag
1 a gmailt preferalja a google ahhoz kapcsolodik a store is csinalj egyet es hadznald azt, ha van nem gmailos akkor a sima mail kliens is futhat mellette!
2 nem tudom...
3a gyari browsert hasznald azzal mukidik az ujlenyomatos bejelentkezes es gyorsabb mint a chrome, plusz nem is meriti a telit annyira.
-
Drakk
tag
Sziasztok!
Ma megvettem az első androidos telefonom egy S6 Edge-t. Eddig iOS-t használtam ott "mindenből" egy volt, itt kicsit más a helyzet...
Lenne pár kérdésem:
1. Az e-mail fiókoknál rögtön találtam kettőt a Gmail és a E-mail alkalmazást. Melyiket szerencsésebb használni?
2. POP3-nál találtam olyan beállítást, hogy ne törölje a szerverről a telefonon letörölt leveleket. Az IMAP-nál hol lehet ezt beállítani (gmail, icloud)? Most ha letörlöm a levelet eltűnik a gépemről is.
3. Az internet böngészők közül melyiket érdemes választani?Egyenlőre ennyi a kérdésem...köszönöm a segítséget!
-
Kasya
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1356 üzenetére
Nem volt... arra mindig ugyelek, mert nem szeretem a "korlatozasokat".
De a tolto tenyleg gyors. De mintha gyorsabban is merulne... -
-
Kasya
nagyúr
válasz
bulikavagyok #1351 üzenetére
Kizart. Vegre root nelkul sem kell az Exchange miatt a kepernyo pint bepotyognom, mert elfogadja az ujjlenyomatot is. Mar csak ezert a tulajdonsagert megerte megvennem
Az lenne meg jo, ha nem kellene a kepernyot se bekapcsolnom, hanem "ujjratetellel" teljesen nyitna.
-
Root valaki?
-
tick
aktív tag
válasz
ForRedGlory #1348 üzenetére
Csak nem mert "nincs rá kereslet"?
-
Kasya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1348 üzenetére
"Legolcsobb es legdragabb" modell elvet kovetve?
Samsungos chat ugyintezo holgy azt mondta, hogy folyamatosan toltik fel a szeriaszamokat a rendszerbe. A garancia meghosszabitas gyorsitasa erdekeben ha bekuldom a papirok masolatat + imei + szeriaszam, akkor meggyorsitjak a folyamatot...
-
Kasya
nagyúr
válasz
ForRedGlory #1346 üzenetére
Ezt nekem is mondtak ma a T-be, azt hittem csak "hasra utottek".
A termekregisztracio senkinek se megy aki T-nel vette? Esetleg vna ra kilatas hogy kesobb menni fog?
-
ForRedGlory
félisten
Ha esetleg valakit erint. A 64GB-os telefonra ne is varjon, hogy lesz a Telekomnal, mert nem lesz forgalmazva sosem. Ez 100%.
-
Kasya
nagyúr
Korábban volt felvetes a háttertar. A szükséges programok után most így néz ki.
-
Motyi
senior tag
Igen csak nekem mára írta a webshop nem kaptam értesítőt és 14 órakor az ügyfélszolgálat azt mondta hétfőn jön meg. páromnak meg alapban hétfőre írta a webshop és az üf. szolg szerint hétfő vagy kedd a szállítás időpontja. na most ezzel szemben este meg kihozzák a megrendelési címekre amik munkahelyiek és nem vagyunk ott, nem értesítenek sem mailben, sem sms/telefon?Na ez azért...
-
Kasya
nagyúr
Antutu 64 bit elsore 50200 pont. Messze nem annyi, mint amennyit hirdettek. Bar nekem valahogy mindig alacsony pontszamok jonnek ki
Nost merult le a telefon. Delben vettem at 47%-al. Ez egesz jo uzemido elsore, tekintve hogy dolgoztam vele es belaktam. Majd par nap mulva kiderul hogy teljesit...
(#1339) Motyi: nekem is hetfore irtak, de ma reggel 7-kor mar jott az ertesito hogy ma atvehetem. En mondjuk orultem neki ^^
Mas: Ha nem aktivaljuk be az ujjlenoymat-olvasos "web belepest", es ugy lepunk be egy oldalra (amit elmentunk), akkor torolni kell a mentett jelszot es ujra megadni neki. Utana rendeli csak ujjlenyomathoz... macera volt mire rajottem...
-
csabám
addikt
válasz
bulikavagyok #1337 üzenetére
És tényleg. Jó megfigyelő vagy, nekem ez fel sem tűnt
-
válasz
Sebestyen01 #1338 üzenetére
Mind1, túlélem. Csak az a gáz, hogy ez minimum a harmadik ilyen telefonom, és valószínűleg a következőnél is el fogom követni ezt a hibát..
manokaki: Jó ötlet, mindjárt feltúrom a fiókomat! -
manokaki
addikt
válasz
egy kis cellux segit !
-
Motyi
senior tag
UPDATE: páromnak is lett egy rendelve ahol 04.20 hétfő szerepelt a kiszállítás időpontjánál és most hívta a GLS futár, hogy ott áll a munkahelye előtt.Szerencsére a lakásunk is útba esik, így ide hozza, de mondta, hogy valamit nagyon eltoltak a T-nél, mert rengeteg ilyen esete van ma.... Csak azért írom, mert ha valaki kiszállítással kérte a T-től, lehet kap ma telefont...
-
Sebestyen01
őstag
válasz
Epp most akartam irni hogy le ne szedd mert a kameralencsenel lyukas.... feancba!
-
-
csabám
addikt
válasz
bulikavagyok #1330 üzenetére
Nekem van rajta fólia (buborékos) illetve a vakun is (csálé)!
Szerk.: Látom útközben megoldódott
-
Motyi
senior tag
Sziasztok!
Csak forinfó jelleggel írom meg:
Nekem most hozták meg az edge verziót, de nem a GLS futár, hanem a T-től jött ki egy srác.Elmondása szerint valamit elkúrtak a központban (a webshop mára írta ki a szállítást, de nem jött mail vagy sms a GLS-től) és nem akartak kellemetlenséget ezért soron kívül kiszállították. A srác mondta, hogy ma még vagy 20 címre visz ki telót. -
-
Kasya
nagyúr
válasz
bulikavagyok #1330 üzenetére
Van, csak nehezen jön le. Van a mellette lévő szenzorok is.
A gyári bongeszon látni, hogy itt is van kis oversharpening.
-
Szerintetek van a kamerán leszedhető védőfólia? Mert úgy néz ki mintha lenne, de nem akar lejönni..
Más: Feltettem a tokot amit a Voda adott ajándékba, egész jó. Szinte nem is látszik, hogy rajta van, illetve nem takarja a nekem annyira tetsző fém keretet. Illetve a kamera is egy síkba kerül a hátlappal. Még soha nem használtam tokot korábban, de ez most marad pár napig szerintem. Kicsit meglepődtem az árán. Ennyit biztosan nem ér. -
leslien
nagyúr
válasz
Sebestyen01 #1322 üzenetére
Note 4 már nincs nálam, de ez is ütős mindenben ... sztem picit jobban melegszik elsőre..
ja és a Telenoros sajnos nem független..
-
leslien
nagyúr
akkor már hivatalosan is beléptem... asszem jó boltot csináltam
-
Sebestyen01
őstag
válasz
bulikavagyok #1318 üzenetére
Orulok!
-
válasz
Sebestyen01 #1315 üzenetére
Erre gondoltál?
Szerk.: Már használatban, hibátlan! -
Kasya
nagyúr
Hát PH alatt nem akarja felajánlani az opciot, pedig aktivaltam.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
bulikavagyok #1313 üzenetére
Fingerprint security! En szeretem a leghasznosabb app, ami otvozheto az ujlenyonatolvasoval.
Csabam:
Lehet nagy a roham esetleg varj vele kicsit de mindenkepp telozzal biztos negoldodik! Hasznos a premium gar nekem igy csereltek a noteomat ujra kb 1 honapja.
Mas:
Konnyes szemmel nezlek titeket hisz nekem a telekom meg mindig nem hozta.... kezd a vercukrom felnenni ha csak hetfo lesz belole morcos leszek! Mingyart menni kell a kolykokert aztan ha meg is megjonne nem elcezhetem mert a 2 lurko nem hagy beken.... ajjjjjjjjjj -
norrberth
addikt
Sziasztok! S6 hoz milyen témák választhatók? Kit Kat felületű vagy hasonló van?
-
válasz
Sebestyen01 #1311 üzenetére
Na én pont egy ilyen appot keresek! Az a lényeg, hogy csak én tudjam elindítani az adott alkalmazást..
Köszi még1szer! -
csabám
addikt
válasz
Sebestyen01 #1311 üzenetére
Nem
Telekomos.
-
Sebestyen01
őstag
válasz
bulikavagyok #1309 üzenetére
En is kerestem nem talaltam anno.... en a noteon a fingerprint secut hasznalom bar ezzel csak az appok inditasahoz ker ujlenyomatot!
Csabam:
Nem vodas a keszulek veletlen? Alpha topikban nem egy vidas alpha tulaj jart ugy hogy nem tudta beregelni csak miutan felvette a samuval a kontaktot! -
csabám
addikt
Ment is nekik a levél. Ha nem jön válasz, akkor telefonálok
Majd jelentkezek, hogy mire jutottunk (ha esetleg valaki is hasonló problémába ütközne). -
válasz
Sebestyen01 #1308 üzenetére
Köszi! Mindjárt keresek az áruházban rá valamilyen alkalmazást, mert ennél a telefonnál már határozottan használni szeretném az ujjlenyomatolvasót.
csabám #1310: Szerintem nem egyedi probléma, mert dél körül hívtam őket más miatt, és azóta se hívtak vissza. Úgy tűnik le vannak terhelve valamivel. -
Sebestyen01
őstag
válasz
bulikavagyok #1307 üzenetére
Az appnal nincs csak ha a bongeszobol akarsz belepni akkor lehet hozzatendelni! Egy appnal sincs ilyen opcio!
-
válasz
Sebestyen01 #1305 üzenetére
Facebooknál nincs ilyen opció?
-
Kasya
nagyúr
A kijelzo betekintesi szige nem tokeletes...nektek mi a velemenyetek?
A weboldalakhoz hogy lehet ujjlenyomatos bejelenzkezest hozzarendelni? Csak a támogatott weboldalaknal működik?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest