- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- iPad topik
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaniszlokar
aktív tag
Sziasztok!
Fekete pénteken vásároltam egy S6-os készüléket.
A korábbi S4-es telefonomban ébresztéskor lehetett hangvezérléssel kikapcsolni az ébresztőt. Gyakorlatilag, ha azt mondtam a telefonnak, hogy "stop", akkor kikapcsolt az ébresztés.
Az s6-os tud ilyet? Eddig nem sikerült megtalálnom a beállítások között.
Köszi! -
DNReNTi
őstag
Olyan sokan irjatok a gyenge akkut mint problema, nekem 2 napot siman elvan, igaz az enyem meg zsir uj, illetve nyilvan ez hasznalattol is fugg, de wifi, mobilnet nekem konstans be van kapcsolva. Jatszani mondjuk nem jatszok, es probalom az alkalmazasok szamat is esszeru kereteken belul tartani.
-
Jadro
veterán
válasz
Intel fan11 #30094 üzenetére
Szerintem nagyon jól teszi a dolgát, az akku az egyetlen amivel nem vagyok kibékülve. Viszont már van mindenhol töltőm. (Vezetékes, vezetéknélküli vegyesen.) Így végülis oké. Egyéb panaszom nincs semmi.
-
DNReNTi
őstag
válasz
Igen, én most vettem black friday-en, nem bántam meg, így akciósan szerintem bestbuy volt. Kompromisszum mentes készüléket kerestem elérhető áron, ez volt az.
-
spider80
őstag
válasz
Igen.
-
Picirigó
csendes tag
Sziasztok akinek SwiftKey billentyűzete van, az összes témát engedi tölteni ingyen..
-
Intel fan11
őstag
Érdemes még ilyen telefonba befektetni?
-
karicsek
aktív tag
Sziasztok.
Most azt csinálja a telefonom, hogy, ha nem a kezemben tartom, akkor nem mindig veszi a kijelző az érintést.
Járt már így esetleg valaki? -
Zizmand
aktív tag
Sziasztok azt, hogy lehetne kikapcsolni, hogy ha hívnak ne kis ablakban jelenjen meg, hanem mindig teljes képernyőn?
-
kocka88
tag
válasz
csorbajeno #30079 üzenetére
Nekem nincs , nem vélek rá hogy regisztráltam volna...lehet ezt még pótolni?
Telekomnál vettem a készüléket , viszont amikor szeptemberbe vittem volna vissza akksi cserére , akkor szembesültem a ténnyel hogy nincs gari papírom hozzá csak a levelboxhoz ...a kollega aki intézte pont betanulós volt és megszenvedett az egész témával...ilyen esetbe ezt tudják nekem pótolni ? Az összes papír elvolt rakva biztos helyre , sose babráltam ugyhogy 100% ra tudom hogy nem kaptam.
-
kocka88
tag
Ettől tartok énis sajnos.... A kijelzőm pedig brutálisan be égett , konkrétan látom fehér képen a billentyűzet betűit , és a felső sáv is fehérebb...garanciába ezt cserélik ? Másfél éves lesz lassan a telefon , eddig semmi bajom se volt vele , de amióta megjelent a messengerbe ez a napi okosság teljesen meghalt és eleg aggasztónak tartom pláne hogy nem egy 20ezres készülék .
-
kocka88
tag
Sziasztok ! Akku csere milyen árba mozog ? Mert lejárt már jócskán az 1 év róla , és egyre gyászosabb az akku időm... Még egy kérdésem lenne, aki messengert használ annál is előfordul hogy egy idő után 5-10mp re megfagy a telefon? Vagy lehet ideje lenne teljesen újra húznom az egészet?
-
Axel pRo
aktív tag
válasz
csorbajeno #30069 üzenetére
A probléma még mindig az, hogy az üveg/fólia (mindegy miről beszélünk) a saját széleihez képest (ez nyilvánvaló) nem fed rendesen, nem a készülék kijelzőjéhez képest. Ami azt jelenti, hogy a fólia/üveg szélei 2mm.es sávban nem illeszkednek a kijelzőhöz.. Kicsit túlozva: Mintha egy sík üveglapot szeretnél felhelyezni az edge modellek kijelzőjére, a lekerekítéseknél nem érintkezik ugye, na itt is ez a helyzet csak sík üveglap és "sík" kijelző esetén.
-
motofi
aktív tag
Sziasztok! Most kaptam meg a speedshoptól a vezték nélküli gyári töltő padot. Más nem is jött vele, usb kábel csatlakozó, töltő fej stb... Akkor ez azt jelenti,hogy az S6-hoz gyárilag kapott usb kábel és töltő fejen keresztül üzembevehetem a töltő padot, alkalmasrá, így kell használni?
-
kklausz
tag
Olyat tapasztalt már valaki, hogy fotóztok, látszólag minden rendben, de a kép nincs sehol? Többször észre vettem mostanában, hogy 8-10 képet lőttem, de csak 3-4 kép készült.
-
anita67
tag
válasz
Pvt. Brian #30064 üzenetére
Nekem a Samsung töltővel szilikontokon keresztül is működik.
-
tween
őstag
Srácok! S3-at nyúzok lassan 4 éve, T-nél baráti áron megkapnám az S6-ot. Megéri a csere, vagy várjak az S7 árcsökkenésre?
-
Ákkk
addikt
válasz
matehajagos #30057 üzenetére
Sokkal stabilabb és strapabíróbb mint a tartozék kábel.
Nem bántják a kábel fej sem melegszik a csatlakozónál mint a gyári esetén. -
PRDZsolesz
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki használ ilyen Trust Qi töltőt, az mondja meg legyen szíves, hogy gumis a lapja, amire helyszni kell a telefont, vagy sima műanyag? Ha az utóbbi, az nem karcolja a hátlapot? Köszi!
-
matehajagos
tag
Ezek a mágneses töltők nem befolyásolják negatív irányba az akkumulátor élettartamát? Pár napja van meg a telefon, de amikor kihúzom a töltőt rendesen erősen kell húzni ezért féltem a csatlakozót a gyors elhasználódástól.
-
-
Axel pRo
aktív tag
Van egyébként valaki aki Xprotector-t vagy más üveget használ és a teljes felületen jól illeszkedik? Ha igen, akkor milyen üveg?
-
szaki04
senior tag
-
DNReNTi
őstag
Egyre inkább elveszek mit, melyiket vegyem, a Samsung 7k-ért nagyon baráti, a Trust 4-ért meg kb BestBuy.
Spingen tokot találtam ebay-en közben, mondjuk nem olcsóbb mint itthon, és még csak számla sincs róla, szóval az eldőlni látszik.
-
Ákkk
addikt
válasz
szaki04 #30035 üzenetére
Szerintem meg nem kinek van annyi ideje, hogy 3 óra feletti időket töltse.
A mágneses cuccal nem nyírod ki a csatlakozót az állandó ki be húzkodás miatt és van gyorstöltés a gyári fejjel használva a párom s6 edge-e és ez is 5 hónapos korábban 2 hetet volt szervízben usb csatlakozó csere miatt ami itt a fórumon is sokaknak volt már.
A másik ez a kábel adatátvitelre is jó.
3. Amikor az usb meghalt akkor a vezetéknélküli töltés sem ment.
Motofi
Minden spingen toknál működik azon meg főleg☺ -
motofi
aktív tag
Spiegen Ultra Hybrid tokon keresztül megy a vezeték nélküli töltés?
-
szaki04
senior tag
válasz
motofi #30041 üzenetére
Én ilyet vettem, teljesen jó. De van egy S4-hez való is, az is remek választás, csak már nem kapni sehol sem.
-
Garsza
veterán
Helló! Van már róla infó mikorra várható a 7.0 a készülékekre?
-
DNReNTi
őstag
válasz
Axel pRo #30033 üzenetére
Az S3 is ilyen volt, az istenert nem tudtam ra normalis foliat venni, fel is adtam es hasznaltam folia nelkul, mig ossze nem tort.
Akkor mar nem erdekelt hogy levegos alatta, tettem ra egyet, mert kulonben szethullott volna az egesz kijelzo, meg vagdalta az ujjam. Mondjuk igy, hogy nem passzol ra, inkabb meg se rendelem, keresek valami fain bor "wallet" tokot.
-
Axel pRo
aktív tag
válasz
DNReNTi #30032 üzenetére
Ez az üveg van rajta nekem is, (a dolog érdekessége hogy nálunk a legismertebb gsm boltban 2k-ért lehet venni 3,5 helyett) de a széleken nem passzol az üvegre, mondjuk nem is 100%-os pontossággal középre sikerült felhelyeznem, de ettől függetlenül a széleken kb 2mm-es sávban levegő van alatta. Szóval nem teljesen sík az üveglapja a telefonnak, de erről olvastam is valahol hogy vannak készülékek amelyek egyszerűen ilyenek és nem illeszkedik jól az üvegfólia.
-
Axel pRo
aktív tag
válasz
DNReNTi #30024 üzenetére
Én is meglepődtem kicsit mikor a minap bementem egy gsm boltba üvegfóliát venni és a pasas azzal kezdte, hogy: "S6? Nem hiszem hogy ehhez van még bármi is.."
(aztán mégis volt...) Egyébként én is S3-ról váltottam, pontosabban, Iphone 4-ről mert az S3 már megadta magát hónapokkal ezelőtt és az i4 volt az átmeneti készülék. Hát lehet, hogy annak régi készülék ez, aki egyik S-ről a másikra vált a megejelenéskor, de így hogy 2 generáció kimaradt, nekem mintha idei modell lenne..
-
DNReNTi
őstag
válasz
DNReNTi #30011 üzenetére
Tegnap deli feltoltessel meg most is 50% korul vagyok, wifi, mobilnet allandoan ON. Rendben van ez kerem, a jo oreg S3 nem birt ennyit, igaz 4 eves. Egy nap hasznalat utan nagyon elegedett vagyok, szep, gyors, minosegi cucc, nem banom hogy megvettem. Mar csak egy jo tok kellene ra, voltam ma reggel egy uzletben, azt mondtak ez nagyon regi model, mar nem tartanak raktaron hozza cuccokat. Lol.
-
Ákkk
addikt
válasz
matehajagos #30017 üzenetére
Persze csak nem fut folyamatosan a háttérben mindig bezárom☺
-
DNReNTi
őstag
válasz
Janesz1981 #30015 üzenetére
Én is S3-ról jöttem, össze se lehet hasonlítani.
(#30014) Ákkk
Köszi az infót, kíváncsi leszek. Ha napi 1 töltéssel elvagyok, nekem az tökéletes. -
Janesz1981
tag
Na vettem én is egy ilyet ma (elvileg). Hétvégén T-nél ugye kifogyott majd tegnap beadták a boltban átvehető opciókat ami még mindig nem volt oké nekem pár megye volt pár várossal mind messzi innen. Ma ahogy ráfrissítettem másodjára megjelent az összes megye és megtaláltam városomat is mint választható opció. S3 LTE telóról váltok, szerintem érezhető lesz különbség
Aksi miatt gondolkoztam lecsapjak e rá de ha meghalok se tud mostani 2 óra SOT-nál többet ahogy használom de ha ez hoz 3-at már meg leszek elégedve.
-
DNReNTi
őstag
-
BoC1ka
senior tag
-
DNReNTi
őstag
Sziasztok,
Csatlakozok a topikhoz, most jött meg az S6-om, az összefoglalót már átfutottam, majd jövök a kérdésekkel. -
kklausz
tag
XEF-re novemberi frissítés jött valakinek?
-
Axel pRo
aktív tag
Sziasztok!
Én is vettem egyet a T-s akción felbuzdulva, remélem nem nyúltam mellé és 2 évig kiszolgál nagyobb kompromisszumok nélkül.
-
ngabika92
tag
Sziasztok
Most fogok csatlakozni hozzátok.
S5-ről váltokSamu az s5-re csere jegyet adott, amiből rendeltem egy s6-ot
Előreláthatólag Szerdán már én is aktívabb leszek -
PRDZsolesz
aktív tag
válasz
matehajagos #29999 üzenetére
Na, örülök, hogy végül sikerült. Én péntek óta használom nagy megelégedéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- iPad topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Új Samsung Galaxy S10e Erősebb Snapdragon modell (G970U)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest