- OLED monitor topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
woolwich
tag
-
Roland861010
veterán
Az enyém meg járta már ilyen téren a hadak útját otthoni wc takarítás közben hívtak fel vettem landolt a wcben semmi baja ... aztán a kijelźőre telibe egy forró bögre kávé 2,5-3 dl semmi baja
hát ez van...
-
-
Kékes525
félisten
válasz
bulikavagyok #14588 üzenetére
Aztán jöhet a rizs:
-
bandi0000
nagyúr
kijavították már ezt a "van térerő de nem fogadott hívást jelez" feature-t?
-
-
Kékes525
félisten
válasz
bulikavagyok #14586 üzenetére
Köszi. Nem tudtam, hogy vízálló a telefonunk.
Ha ezeket bírja, akkor gondolom egy kis eső nem árthat.
-
-
Lefty
addikt
válasz
wong kok wah #14582 üzenetére
Vizes tesztek alapjan nem biztos h lenne baja
-
Kékes525
félisten
válasz
Markizmark #14577 üzenetére
Azt gondolom, hogy marad. Greenifyvel nálam mindig fagyasztva van.
-
Markizmark
addikt
Edge tulajok közül használja valaki a Facebook panel appot? Nálam használhatatlan. Azt írja érintsem meg, hogy bejelentkezzen, de csak felvillan a kijelzö közepén a karika és ennyi.
-
Csarli85
aktív tag
Sziasztok. Van valakinek tapasztalata, hogy mennyiert cserélik ki a keretét a hivatalos samungos szervízbe, mindennel eggyütt? ( maga a keret, szervízdíj stb. ) Illetve ezt megcsinálják háznál?
-
Lefty
addikt
válasz
wong kok wah #14573 üzenetére
A bovithetoseg kihagyasa ertheto, mert visszafogna a sebesseget. Az s5 ip67 vedelme is azert meger par szot, annyira sztem az s6 is cseppallo, mert vizallosagrol nem beszelhetunk s5-nel. Tovabba csucsmobil reven mar nem muanyagrol van vegre szo.
-
Kékes525
félisten
válasz
Markizmark #14572 üzenetére
Nem valószínű.
-
törölt tag
Kikapcsolt kijelző mellett erős fényben a kijelző üveg alatti fólia olyan mintha 40-es csiszoló vászonnal lenne megcsiszolva, szálrahúzva. Bekapcsolt kijelző mellett ez nem látszik. Nektek is ilyen?
-
ODGx
tag
válasz
bandi0000 #10625 üzenetére
Sziasztok,
SGS5 ről tervezek váltani, többek közt ez a készülék is a listámon van. Akik már használják a készüléket egy ideje milyen véleménnyel vannak az akku és a kamera teljesítményéről? Aki esetleg szintén S5 ről váltott nem bánta meg a cserét? (-sd kártya, -IP67)
-
-
eriklili
tag
válasz
laszlolczka #14553 üzenetére
5230
anna.parraghy kukac gmail com
-
migabi24
nagyúr
válasz
laszlolczka #14553 üzenetére
Ezt nem lehetne offba vagy privátba
-
eriklili
tag
válasz
laszlolczka #14550 üzenetére
3535
-
eriklili
tag
válasz
laszlolczka #14550 üzenetére
Megyek a géphez mobilon vagyok
-
eriklili
tag
válasz
laszlolczka #14548 üzenetére
Most tettem toltore, mert 61% van, az elég?
-
eriklili
tag
válasz
laszlolczka #14546 üzenetére
Szóljál mikor érsz rá és akkor megyek a géphez. Előre is nagyon köszi, rendes vagy!
-
Rendeske
tag
Sziasztok!
Vásárlásnál figyelni kell a tipus számot? Legtöbb helyen Samsung G920F Galaxy S6 van.
Nektek is ilyen van? vagy már van újabb verzió?
Mo.-n hol érdemes megvenni szolgáltatón kívül? -
mati12
senior tag
Az S6-hoz készült kör alakú vezetéknélküli töltőt forgalmazza a Telekom és meglehet náluk vásárolni,vagy csak akcióban vevőcsalogatóként adták valamikor a telefonhoz?
A webshopjukban nem találom sehol. -
eriklili
tag
válasz
laszlolczka #14539 üzenetére
Például téged, ha megkernelek, teamviverrel nem lehet?
-
-
eriklili
tag
válasz
laszlolczka #14536 üzenetére
Mindent letoltottem hozzá a PC re de valamit nem jól vagy rossz helyre talloztam, mert újra kellett raknom a romot, annyira "egyszerű" annak, aki profi.
-
eriklili
tag
Sziasztok!
A legújabb xeh romot feltettem,de hiába próbáltam,nagyon komplikált számomra az 5.1.1 rootolása,amit a kolléga javasolt.
Egyszerűbbet nem tud valaki?Megköszönném.
Azt hittem,hogy már nem vagyok láma,de sajnos mégis! -
Exmortem
csendes tag
válasz
Kékes525 #14527 üzenetére
Azt hiszem félreértettél. A nem tudom bekapcsolni alatt tényleg nem lehet bekapcsolni, se a sima power gomb, se a power gomb+home gomb+ hangerő le/fel re nem reagált. Hajnal 4kor piros led világítva úgy hogy töltőre sincs téve és semmire nem reagált. Reggel 10kor hajlandó volt magától!! újraindulni/bekapcsolni.
Újraraktam az androidot rajta, belaktam ismét azóta semmi gondja. Remélem tényleg a hibásan letöltött frissítés miatt volt. Köszi a segítséget.
update (13:48): megint ugyanaz bekapcsolt állapotban volt, képernyő sötét semmire nem reagál. Piros(töltő) led világít és az istennek se bírok vele mit csinálni. Ebből így szervíz lesz holnap sajnos.
-
w333
félisten
válasz
atis4660 #14532 üzenetére
2 hónappal ezelőtt is ugyan ennyiért vettem és sokan mások is ...
Sőt ez érdemes megvenni a hátlapot meg (eladni-odaadni) egy S4 tulajnak !
-
atis4660
csendes tag
Köszi a választ. A t-mobile honlapján a tartozékoknál, most fél áron adják 3000 ért.
-
atis4660
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek az S4 vezeték nélküli töltő töltené az S6-ot is?
-
Kurzuh
aktív tag
Jelenleg mi a legfrissebb ROM? Francia független COH2 van fent, mert valaki azt írta régebben, hogy ez kapja meg leghamarabb, de mégse.
-
-
degec
senior tag
ÜDV !
Próbáltam keresni vadul, de nem találtam HELP ! pls...
Szóval ezt az ujjlenyomat leolvasót ki lehet kapcsolni ?, azaz nyitható a telefon hagyományos minta rajzolással is, vagy ez mindenképpen kell ? Nekem nem jön be baromira...Köszönöm a helpet ! -
Kékes525
félisten
válasz
Exmortem #14518 üzenetére
A pár megás kiegészítő frissítésből arra következtettek, hogy OTA-án történt. Valószínűleg hibásan jött le, ez okozhatja a problémát, mivel előtte nem volt és ha nem érte ütés, nem volt leejtés, víz, stb..
Azt tudom javasolni, hogy húzd újra a legújabb ROM-ot Odinnal. A ROM-ot ezzel gyorsan e tudod szedni: [link], a legújabb odin: Odin3 v3.10.7 -
Exmortem
csendes tag
Üdvözletem, még április 17-én vásároltam egy S6 Edge készüléket. Eddig semmilyen bajom nem volt vele, a legutóbbi 5.1.1 utáni pár megás kis kiegészítő frissítésig, azóta a telefon random újraindul, van hogy be se bír tölteni a rendszer újra megint újraindul sőt hogy nem reagál semmilyen érintésre, power gomb, home gomb, semmi, aztán egyszer csak magától visszakapcsol( ez esetenként 1 óra is akár). A készülék sose volt leejtve, vigyáztam rá, semmilyen piszkálás nem volt még vele android téren. T-mobile-os.
Melegedést sem tapasztaltam, hogy esetleg védené magát és azért kapcsol ki. Esetleg találkozott valamit hasonlóval, vagy külföldi fórumon olvasott-e ilyesmi hibáról?
Factory reset, cache ürítés már volt, de nem segített. -
zümzümm
senior tag
Ilyen tok van már valakinek?
Case Neo Hybrid
Az érdekelne, hogy ebből kilóg a kamera vagy sem? Vagy pont a tok síkjában van?(#14514) whiteman0524: Pont egy síkban van a tokkal?
-
sgeza
veterán
Ilyet találtam az ebayen. Hátha érdekel valakit kamerát védeni.
-
Skarlos
csendes tag
válasz
belashx #14508 üzenetére
Nekem is kattog kicsit a home gomb, a neten utánanézve úgy tűnik hogy ez főleg a fekete modelleket érinti és abból se mindet. Volt, aki visszavitte a telefonját, kicserélték, aztán vagy jobb lett neki, vagy rosszabb
Én speciel 2 nap után megszoktam, az már inkább szokatlan, hogy nem a képernyőn vannak a gombok
-
Blyan
félisten
-
ShadowLac
addikt
Az 5.0.2 nél mikor fotózok világosabb , nagyobb fényerővel mutatja a kijelző amit fotóznék. Exponálás után a kép visszanézésénél kb a valós fény erő van.Ez nekem tettszik mert.gyengébb fényviszonyoknál is jól látszik amit fotózni akarok. Ez maradt 5.1.1 nél vagy itt már egyből a valós fényviszonyokkal (vagyis nem emeli meg az elölnézeti kép fényerejét)mutatja a fényképezendő dolgokat és ugyanolyan lesz a kép. Köszi a válaszokat.
-
Kékes525
félisten
válasz
whiteman0524 #14497 üzenetére
Ez van nekem is és töltőpaddal is tökéletes.
-
Infinity70
tag
válasz
bulikavagyok #14474 üzenetére
Az csak egy dolog ,hogy ''tag'' de ,hogy seggfej az már a másik dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest