- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen SSD-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri1985
tag
válasz
Dr.FantastiK #12695 üzenetére
Nekem amióta android létezik azóta androidos telefonom volt. S szériás Samsungom most van először, ugyanis a kiváló hardver mellé mostmár prémium anyaghasználat is párosul. A Sony pl ebben már rég a Samsung előtt járt, az Iphoneokról nem is beszélve. Többek között ezért is maradtam az S6 mellett az I6-al szemben, de mondom sok laggot tapasztalatok egy 200 ezres csúcskategóriás telefonhoz képest. És én az I6-nál ilyet nem tapasztaltam. Sehol! De mivel szeretem ezt a telefont bizakodom hogy valami frissítés jelentősen javít majd a dolgokon.
-
baani59
aktív tag
válasz
Kékes525 #12643 üzenetére
Még nem érzem szükségét, hogy kipróbáljam, bár 5 évre visszamenőleg minden telefonom rootolt volt.
A ujjlenyomatolvasós feloldást is nagyon megkedveltem.
Úgy emlékszem, hogy pár fórumtársnak megvolt a ping pong root. Azért is bátorkodtam felvetni a témát, mert úgy tünt, hogy páran szívesebben használnának a gyári helyett egy jobban optimalizált/testre szabható custom romot a garancia elvesztése nélkül. Jelen esetben az ujjlenyomatolvasó használatát bukja vele az ember.
Többnyire a magyar telenoros romokra jön ki minden frissítés utóljára, egyszer biztos elvesztem a türelmem és feltolom ezt rootot és utána valami jó friss custom romot.
Most komolyan - senki nincs a csapatban, aki szívesen kipróbálná valamelyiket?
-
gretzky77
veterán
válasz
Hát barátom én sem értek veled egyet! De én a Windows Phonet sem tartom laggolósnak szerintem annak ellenére,hogy most droidot használok nem védem elvakultan,szerintem a WP igenis egy jó rendszer használtam nem is egyet és nem laggol az sem!
-
homerb
csendes tag
válasz
Ezt azért te sem gondolod komolyan...nekem van mind a kettő s6 edge és i6, ha a renszer gördülékenységéről van szó sajnos az i6 győz...
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
Geri1985 #12689 üzenetére
(I)'' Viszont az a rendszer, nos én nem tudom nit csinálnak az Applenél, de tényleg olyan szinten van minden optimalizálva, hogy azt kevés telefon tudja az androidból. ''
(/I)>>> Boven sokkal simabb az S6 , mint a vackos iPhone [k] !
Megneztem mar sok peldanyt, de mind kesve reagal, {vissza, alkalmazasinditas, stb.} es
ennel mar csak a WindowsPhone lagosabb. -
Markizmark
addikt
válasz
kbadam83 #12659 üzenetére
Én ilyet használok a note 2 töltésére. Valószínűleg örökli majd az s6-om is.
Ez csak 0,7 amperrel tölt ami jóval kíméletesebb, mint a gyorstöltés. Pár óra alatt ez is képet tele tölteni az akkut. Lefekvéskor rádugja az ember és reggelre biztosan kész. Nálam max 5 óra alatt telenyomja a 3100 mAh-s akkut.
-
Geri1985
tag
válasz
Halkow. #12687 üzenetére
Egyértelmű, hogy egy i4 meg egy i5 nem veri a S6-ot, szóval igazad van. Viszont az Iphone 6 már felveszi a versenyt az S6-al és fordítva. Az S6 kijelzője jobb, de az i6 kijelzője is tökéletes. Viszont az a rendszer, nos én nem tudom nit csinálnak az Applenél, de tényleg olyan szinten van minden optimalizálva, hogy azt kevés telefon tudja az androidból. És ahogy fentebb írtam nekem most azért gondom van pár dologgal kapcsolatban. Nem egetverő, de akkor is gond és Iphone 6-nál ez nincs. De jön majd úgyis frissítés és jó lesz az.
-
Halkow.
senior tag
Pénteken utaztam a buszon, szembeált velem 3 csávó és egy nő, az egyik kocka szemüveges srác egy s6-ot használt erre a két haverja (kényes hangon odaszol) , ne már xarsungod van! Csávó erre megszólal sokkal jobb mint az iphone, erre haverjai az kivan csukva mert az iphone az egy szint, azt semmi nem üti meg! és előcsapnak egy Csöves törött iphone 4-t és egy kopott fekete i5-t sírtam a nevetéstől mikor leszáltam a buszról.
-
Geri1985
tag
válasz
Viktor0610 #12685 üzenetére
Nem, természetesen ennyitől nem fogom magam kockásra marni, de bosszantó. Mindig is androidos voltam, de amikor 2 hétig használtam telefonvásárlás előtt egy IPhone 6-ot,akkor komolyan elgondolkoztam az Ios-en.
-
-
Geri1985
tag
Nagyon új még a telefonom (S6) és azt tapasztaltam, hogy pl messenger használat közben szaggat, ugyanez a play áruház, és még egy pár. Nem tudom, hogy ez szimplán program optimalizálási hiba lenne vagy mi. A wifim nagyon erős az nem lehet ok. Iphone-t akartam venni, de végül maradtam ennél, nem akarom megbánni a döntésem.
-
törölt tag
válasz
RAYBOMB #12680 üzenetére
Csáó!
Ez alapján Galaxy S 6 -
gaborx07
csendes tag
-
válasz
4850 oc #12666 üzenetére
Az iPhone töltője csak 1 A-es, míg ezek 2 A-esek. Manapság természetes, ha töltés közben melegszik a telefon. Amúgy ezekben a CPU is már majdnem olyan hőmérsékleten megy, mint egy asztali: 40-50 fok között alapjáraton, de ebből nem érzünk semmit kívül.
Dr.FantastiK:
Egyáltalán nem hal meg hamarabb az akksi. Ezek már nem azok az akksik, amiket formázni kell első töltéssel és egyebek. -
Peat76
őstag
Próbáltam a lassított felvételt, nagyon jó, 40mbps felett van a bitrata is.De miért nem 240fps, az iPhone tudja, pedig a hardver nevetve kifacsarná magából és a memória is kellően gyors! A frissítések alkalmával a camera szoftver is frissül? Írok a Samunak ☺😊!
-
sgeza
veterán
válasz
kbadam83 #12663 üzenetére
Nem tudom, hogy mekkora töltőárammal milyen élettartam várható, de szerintem ha attól lassab töltőt veszel, akkor nagyon hosszú lesz a töltési idő. Persze te tudod, ha mondjuk éjszakánként töltöd csak, akkor lehet, hogy elég. Nekem nem lenne megfelelő. Egyébként az is benne van, hogy csak megtervezték normálisan, lehet, hogy a saját töltőjével is megfelelően fog működni később is az akksi, nem tudom.
Egyébként pedig, ha sima fali töltőről beszélünk (nem írtál vezeték nélkülit), akkor oly mindegy, milyet veszel, nem kell kimondottan S4 töltő, mert nincs semmi extra benne.
-
4850 oc
aktív tag
Nekem is nagyon meleg a gyári gyors töltő..(s6 edge)
Az nem gáz?? -
kbadam83
senior tag
Akkor pontosan milyen teljesítményű töltőt vegyek, ami nem nyírja ki idő előtt az akksit, ha az említett S4-sé is gyors töltő? Ja, és nem wireless töltő kellene!
-
mSchumi87
senior tag
Sziasztok mi a pontos neve a Samsung Galaxy S4 toltonek? Szeretnék venni az S6-hoz egy lassu toltot, ez szerintetek megfelelne, mar mint az S4-hez valo? Koszi
-
bencus3
tag
Sziasztok
Azt tudja valaki hogy az S6 mini mikor lesz kapható?
Köszi -
RAYBOMB
tag
Sziasztok!
Telefonvásárlás előtt állok. Azt szeretném megérdeklődni, hogy milyen véleménnyel vagytok az S6/S6 Edge akksi idejéről? Mennyire vészes? Olyan emberektől várnék választ, aki gyűri rendesen egész nap.
Köszönöm!
-
Peat76
őstag
Miért nem látja a 2013-as LG okostv usb-n keresztül a telefonon lévő videókat? A képeket végig tudom nézni de a rögzített videók sehol!
-
w333
félisten
válasz
Shkiz0 #12644 üzenetére
Mi tart vissza hogy felrakd a Francia XEF frissítést ?
(#12651) Peat76
LG TV -k beépített usb lejátszója sajnos ilyen válogatós, nálam a Samu TV mindent lejátszik, még olyan formátummal nem találkoztam ami ne ment volna, ismerőseim is panaszkodtak már emiatt
Próbáld átkonvertálni avi -ra, na de hogy egy MP4 -t ne vigyen az érdekes
(#12649) sgeza
De az is simán lehet hogy csak 2 hét múlva
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
Pár napja én is csatlakoztam a táborba. Eddig minden perfect! S5-ről jöttem, van előrelépés dögivel
Persze meg is van az ára -
Vodás update nem akar már esetleg jönni OTA-n?
Múltkor azért nem kellett ennyit várni a francia után.... -
baani59
aktív tag
Végigfutottam a
[HOWTO][GUIDE] Flash anything on G925F without tripping Knox témát.
Találtam néhány hozzászólást, amiből kiderül, hogy a G920F is éppúgy rootolható a módszerrel a Knox módosítása nélkül.Valóságos kincsesbánya ez topic:
- az engineering bootloadert alkalmazva lehet downgradelni 5.0.2-re
- az egyik user arról számolt be, hogy sikerült a Knox-ot is 0x0 ra visszaállítani (ezt eléggé kétkedve fogadták) -
válasz
PeteePeti #12635 üzenetére
Az a bajom a fóliával, h a kijelző, illetve a hátlap széle sem tökéletesen sík. A keret mentén van egy kis domborúsága, és ezért szerintem nincs olyan fólia ami fémtől fémig ér. De javíts ki, ha tévedek!
Illetve a hangszórónál és a szenzoroknál is elég látványos a kivágás. Ezt leszámítva a karbon mintás fólia tetszik nekem is, azzal nincs is különösebb problémám. Az én telóm -ahogy az előbb is említettem- nincs látványosan lelakva. Én is szemüvegtörlővel szoktam tisztán tartani, és ha a kezedbe adnám nem látnál a kijelzőn/hátlapon semmi sérülést. Ahhoz forgatni kell, h úgy vetődjön rá a fény, illetve nagyon közelről kell nézni. Viszont ha én a kezembe venném a Te telódat, szerintem rögtön látnám, h fólia van rajta...
Értékveszésről kár beszélni, mert egy év után, amikor el akarod majd adni, már minimális lesz az árkülönbség egy hibátlan, és egy átlagosan "elhasznált" készülék között. 8-9-10 hónaposan nekem amúgy is kijelző cserés lesz, vagy ha véletlenül leejtem, cseréli az egészet a biztosító. -
spider80
őstag
válasz
PeteePeti #12635 üzenetére
Én is főleg csupaszon hordom,mert így a legszebb. Pedig van egy Nillkin nature tpu tokom, amivel szintén pofás, de akkor is. Ez pont olyan, mint az autóknál a kőfelverődés elleni bőr az elején. Szörnyen néz ki szerintem, inkább legyen felverődés. Az értékvesztés meg olyan dolog, hogy ha meghirdetsz egy S6-ot 150-ért 3 tokkal,elől hátul fóliával, makulátlan külsővel, meg egyet 145-ért tok,meg minden nélkül hajszálkarcosan, nagy valószínűséggel a 145-öst fogják elvinni,mert olcsóbb (magyar hozzáállás). Ha meg 2 évig megvan a teló,és akkor adod el, akkor is max 5 ezerrel ér kevesebbet a leharcolt.
-
PeteePeti
őstag
válasz
bulikavagyok #12632 üzenetére
Hát én ezzel nem értek egyet! Ez a telefon túl drága masina ahoz,h az ember ne védelmezze kicsit! Rengeteg olyan fólia van, ami nem csúfít! A hátlapon nekem pl egy karbon mintás tőléletesen méret pontos fólia van, amitől nagyon dögösen néz ki a gép és még a hátlap túlzott csúszósságát is meg szünteti!
Mellesleg nem hinném,h egy csupa hajszál karcos S6 szebb látvány, mint egy igényesen fel fóliázott társa!
Az érték vesztésről meg nem is beszélve, amit el szenved a karcok miatt!
-
-
Kékes525
félisten
válasz
bulikavagyok #12632 üzenetére
"hacsak nem nézegetem 10 centiről kiguvadt szemmel" Nézzed nagyítóval!
-
válasz
PeteePeti #12630 üzenetére
Szerintem nincs mizéria. Karcolódik, de nem hiszem, h ez különösebben zavarna bárkit is... Nekem egyébként nem csak a home gomb, hanem a kijelző, és a hátlap is tele van hajszálkarcokkal, de hacsak nem nézegetem 10 centiről kiguvadt szemmel, nem látom rajta. Nem vagyok hajlandó egy fóliával elcsúfítani.
-
PeteePeti
őstag
Nem tudom mi ez a Home gomb karc mizéria!? Nekem május eleje óta van meg a telefon és egy apró mikro karc sincs a Home gombon (sőt az egész telefonon sincs)! Kijelző és hátlap fóliával védett! Toknak egy bele bújtatós bőr tokot használok! Telefon felületeinek tisztítása kizárolag nedvesen szemüveg tisztító kendővel történik! És láss csodát a telefon szalon állapotban van még mindig!
-
Kékes525
félisten
válasz
pixelblondie #12628 üzenetére
Milyen alkalmazásokat használsz mellette, ami a hangminőséget befolyásolja? Mivel zene közben nem tapasztalod akkor lehet hogy egy 3rd party alkalmazás a ludas.
Új ROM + factory reset + wipe cache partition után a szűz rendszeren is előjön? Ha igen, akkor hardverhiba. -
pixelblondie
senior tag
Hello again.
Kasya: Emlékszel még, hogy problémáztam, mert valami gebasz volt az A8 zenéjével hangszórón át? Nos, azóta már mindenhol csinálja, ha hivnak, torzitja a csengőhangot is, van amikor belerondit az sms rövid hangjába is, az egyetlen, ahol még nem tapasztaltam: a kihangosított zenelejátszás.Teljesen random a dolog, nem mindig csinálja,nincs minta.
Ez már kb a harmadik rom azóta, szóval ha másnál nem jelentkezett ez a sound morphing akkor az én készülékemben lehet a hiba és ez hw probléma. Bár a zenelejátszásos részt akkor meg nem értem.
Help?
-
Kékes525
félisten
válasz
Atikusz #12623 üzenetére
Az 5.1.1-ben a a “ne zavarjanak” mód most már átengedi az értesítéseket és LED-es jelzést. Videón az Android 5.1 újdonságai
-
4850 oc
aktív tag
Melyik most a legfrissebb 5.1.1?
-
4850 oc
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egy s6 edget
Frissítettem 5.1.1-re az lenne a kérdésem hogy kell valamit tennem?
Factory reset,wipe vagy valami?? -
törölt tag
válasz
Ghostman78 #12614 üzenetére
Még nincs.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Ghostman78 #12614 üzenetére
1-ik se
-
-
törölt tag
Srácok elköszönök. Egy s6 minire gyúrok és most egy visszautasíthatatlan ajánlatot kaptam az s6-ra,és mivel nem nőttünk annyira egymáshoz így eladtam.
Minden jót nektek. -
szia
bocs, ment pü is
2015.02-ben vettem az S5öt, 1.5év S4 használat után
tegnap vettem az S6 edgetmi a konkrét kérdésed ?
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
1 hónapos Galaxy S5-ről váltanék, de nem tudom mitévő legyek! Nagyon tetszik az S6, de nagyon változóak a vélemények! Aki S5-ről váltott annak mi a véleménye?
Köszönöm!
-
Kékes525
félisten
válasz
baani59 #12604 üzenetére
Sajnos még ez a helyzet: Verizon Galaxy S6 / S6 edge 5.1.1 Root Status: Root Status: Not available...
-
válasz
baani59 #12604 üzenetére
Szia!
Ez csak 5.0.2-re jó, 5.1.1.1-re nem - illetve zavaróan ellentétbe kerül magával a poszt szerzője már az elején.
"This should work on both 5.0.2 and 5.1.1. I have upgraded to 5.1.1 before doing this."
"Root without tripping Knox and having all the functionality (keeping the Fingerprint scanner working) on 5.1.1 is not possible. "
Ez Edge-re való, nem próbálnám ki S6-on annak fényében, hogy S6-on belül is vannak különbségek.
szerk2: fene tudja, akár működhet is, bár rizikós.
-
Roland861010
veterán
Az én telefonom is patyolat állapotú sehol egy mikró karc vagy bármi !
Ma el akartam cserélni egy hasonló állapotú G4-re csak sajnos a G4 sarka be volt nyomva .... hát mondom ez nem patyolat .
A csere felek meg nézték az enyém :"nézd már ba.d még egy szösz sincs rajta"
Csak vigyázni kell rá ! -
baani59
aktív tag
Sziasztok,
van itt egy téma az xda-án a root-ról a knox léptetése nélkül. Az alapja a kiszivárgott engineering bootloader. Az ujjlenyomat olvasón kívül minden funkció működőképes marad. Alapvetően a g925f-ről szól, de minden lényeges ponton behelyettesíthető a g920f-el.
Szerintetek?
-
S6 edgere tudtok elfogadható áru üvegfóliát előre ?
sima fólia felejtős ,nekem feljött
csakis hajlított kéneés lehetőleg nem 6-8 ezer forintért
neten nagyon nem látni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest