- VR topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
haxiboy #14986 üzenetére
A gsm home egy jó cég, jók a tapasztalataim velük, de én gyártói garis Alphát vettem tőlük. 2 nap mulva alaplap hibás lett a telefon és minden rendben volt a hozzáállásukkal. Ettől függetlenül amit néztél azt én is otthagynám mert a bolti gari messze nem ér annyit mint a gyári. Ha van náluk gyári garis akkor azt vedd ha nincs akkor keress máshol.
-
törölt tag
-
nrb263
tag
válasz
Markizmark #14994 üzenetére
Dejóóó köszönöm!!! Ez szuper ^^
-
haxiboy
veterán
Bocsi a dupláért, van esetleg valami olyan bolt amit érdemes elkerülni?
-
válasz
nrb263 #14989 üzenetére
Parancsolj. Hibátlanul teszi a dolgát, de csak az egész galériát (vagy bármelyik programot) tudod levédeni..
-
nrb263
tag
Hali, galéria bizonyos tartalmát le lehetne valahogyan védni jelszóval esetleg ujjlenyomattal? Tudtok ilyen beállítást v progit?
-
haxiboy
veterán
válasz
bulikavagyok #14987 üzenetére
Az még bőven vállalható, úgyis csak este dobnám fel tölteni, de legalább nem kell a vezetéket keresgélnem.
-
-
haxiboy
veterán
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok! Tud vki ajánlani vezeték nélküli töltőt magyar forrásból? Használ köztetek vki ilyen terméket? Vélemény? Köszi a válaszokat.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #14976 üzenetére
De az, de valami különbség mégis van.
Mattabb a felülete. Az s6 kijelzője mintha le lenne szilikonozva legalábbis jobban csúszik rajta az ujj mint az Alphán. -
haxiboy
veterán
válasz
bulikavagyok #14974 üzenetére
Sorry, nem tudom már követni hogy melyik gyártó hogy fossa magából a termékeket
Nem szívesen fóliázgatok, tokot mindenképp szeretnék rá valamilyet, akár kihúzós premium bőr vagy ilyesmi
a lényeg ha már ennyit költök rá ne legyen fél év után hajszálkarcos és legyen zökkenőmentes.
-
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #14974 üzenetére
S4-em Alphám nem karcolódott ennyire, a nóta meg az s6 mintha érzékenyebb lenne.
Végül is igen, mindegyik karcolódik. -
-
bandi0000
nagyúr
válasz
haxiboy #14972 üzenetére
ne stresszeld túl, az idő velünk van
Én is agyaltam hogy melyik legyen de jelenleg stagnálok, december körül talán jön az S7, de addig talán megjelenik az android M, maga a telefon nagyon jó, most már egész jó áron is van, ha az M elhozza azt amit ígér tehát csinálnak multi taskot akkor best buy lesz a telefon, mert jelenleg nem igazán van multi task benne, minden másba szinte tökéletes
-
haxiboy
veterán
válasz
Vikooo #14967 üzenetére
Főmenü gomb hibájáról hallottam, kicsit rossz érzést kelt bennem. Egy dologtól félek, hogy lassan 1 éves lesz az s6, most megveszem aztán ez is megy a süllyesztőbe? Tényleg nagy dilemmában vagyok, S6 vs iPhone 6 vs Meizu Pro 5 vs Nexus 6P. Sajnos az utóbbi kettő áráról nem tudok semmit, itthon még nem láttam hogy lehetne őket kapni. Samsung felé húz a szívem, a vezeték nélküli töltés nekem tök jól jönne, nem szeretem a kábeleket. Gorilla Glass és a karcolódás nálam érdekes dolognak tűnik, gyárilag nincs rajt fólia egyébként?
Multi taskingot felejtsem el ezzel arra utalsz hogy sz@r?
Lehet kapni egyébként Protective Cover + féle tokot.
-
Blyan
félisten
válasz
bulikavagyok #14968 üzenetére
Néha van egy kis megtorpanás, de nagyon ritka (én pl a task váltóban tapasztalom, amikor sok app között scrollozok fel alá, ott elsőre akad egyet de aztán ennyi). Mindenki tudja, hogy nekem vannak kritikáim, de a gyorsaság illetve a folyamatosságra nincs semmi panaszom.
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #14968 üzenetére
Félre ne érts nem panaszkodom, főleg ha a kijelzőmet kicserélik. Annyi az észrevételem, hogy nálam apró, nem vészes akadások vannak amik biztosan idővel javulni fognak. A kijelző sajnos nem a világ legszebb kijelzője (mert a Note4-é szebb) és sajnos gorilla ide vagy oda karcolódik igen könnyen. Összességében viszont talán nincs most jobb a piacon ebben a méretben.
Azért állitom, hogy nem valami fluid mert tényleg nem az, van jobb fluidabb, de ez tényleg csak szoftver kérdése. Júniusban már vettem egyet meg most még kettőt, nem egy készülék használata alapján mondom. Még annyi, hogy ezej az apró akadások az első scroll után kisimulnak. -
válasz
#67656192 #14966 üzenetére
A telefon menüjében az általad említett helyeken, és máshol sem tapasztaltam még akadást. Kivéve májusban -ha jól emlékszem- az első 5.1-es ROM-mal. Akkor akadozott néha a tárcsázóm. Alkalmazásokon belül persze igen, de az szerintem nem a telefon hibája.
De azért azt állítani, h "nem valami fluid".... -
Vikooo
addikt
válasz
haxiboy #14961 üzenetére
Az UFS technologiaju hattertar baromi gyors es az Exynos SoC is bitang.
Melegedessel kell szamolnod (fem uveg szendvics).
Mindenkepp neten rendeld, hogy ha rossz kijelzot fogsz ki akkor vissza tudd kuldeni.
Gorilla Glass4 uveg nagyon konnyen karcolodik, az eseseket aranylag jol birja a telefon, uvegfolia ajanlott elore hatra.
Fomenu gomb tud picit kotyogni a hasznalatban nem befolyasol.
Akku jol birja annak ellenere is, hogy az automata fenyero mindig egy picit magasabbra veszi a fenyerot mint kene.
Multi taskingot felejtsd el.
Akadni nem akad a rendszer, egy-ket osszeomlasra kell szamitani de nem veszes (ha nagyon sokaig nem inditod ujra akkor nagyon ritkan talalkozhatsz anonaliaval).
Exynosnal kulonosen jo a zene, ha joltudom Wolfson DAC van benne.
Nekem a kijelzo nem bejovos de ezt par hsz-al ezelott kitargyaltuk
Ja, auto fenyeron ha bizonyos lumen fole megy a kornyezeti feny, akkor 100% fole emeli a fenyerot es kijelzo profiltol fuggetlenul iszonyat tulszaturalja a szineket, kiugrik az RGB skalabolde ilyenkor szentesul a cel: eros napfenyben jol latni a kinelzot, ami amugy is szep helyet foglal el a visszatukrozodesi listan (GsmArena teszt).
-
törölt tag
válasz
bulikavagyok #14965 üzenetére
Pl a beállítások és az alkalmazások menüben vannak pill akadások.
A play áruház viszont szabályosan dadog.
A multitaszking nálam fogjuk rá, főleg amióta a WPS Office-t használom(elég jól bentmarad) nomeg nekem elég 4-5 alk párhuzamos futtatása. A YouTube soha nem fog bent maradni a RR3 ok a többi jól el van de ritkán jászom. A gmail, szövegszerkesztő(wps) exdialer, számológép, opera pár oldallal, fájlkezelő szokott egyszerre menni elhajigálás nélkül. -
-
törölt tag
válasz
haxiboy #14961 üzenetére
Apró akadások vannak még belakás előtt is, tehát nem valami fluid persze mihez képest , most érzem igazán mert ameddig szervizben van az s6 ujra Note4-et használok végre egy jó szoftverrel. A multitaszking valamicskét javult és bár nem az igazi de nem is olyan vészes, nem kell minden rémhírt elhinni. Jól beállítva 1nap meg egy kicsi az üzemidő 4-6 óra kijelző használattal, ha megteheted akkor a 64 gb-t vedd. 32-esen a szabad tárhely kb 25,03 gb ami nálam necces mert felhő ellenes vagyok.
A Samsung még tartozik nekünk egy jó rommal, hogy igazán gyors és folyékony legyen a rendszer. Én bízom bennük. A Note4 jelenleg folyékonyabb és jobb a ramkezelése is illetve az üzemideje is(persze az sem volt mindig rendben). Ha egy ilyen romot kapunk egyszer akkor sinen leszünk mint J. A.
-
lukoz
aktív tag
válasz
Markizmark #14962 üzenetére
Köszönöm
-
haxiboy
veterán
Sziasztok. Telefon vásárlás előtt állok, és bár különböző szakportálokat végigolvastam, szeretném meghallgatni a véleményetek az s6-ról. Főleg az érdekelne hogy a gyakorlatban, amikor már elég sok app fel van rakva mennyire fluid az amúgy bitang hardver, illetve még a memória kezeléssel kapcsolatban szeretném megkérdezni hogy sikerült-e javítani valamit. Elég idegesítő amikor újra betölti a weboldalt/videót/játékot mert épp átváltottam valami másra. 3g ramnak bőven elégnek kéne lenni. Barátnőm z2-je nem csinál ilyet pedíg az is 5.0.
Az is érdekelne hogy a 32GB tárhely elég lesz nekem vagy inkább vegyem a 64GB-ost? Tehát mennyi a szabad hely és hogy van particionálva?
Sok lossless zene, fényképezés, kevés videózás, sok app.Előre is köszi a válaszokat!
Üdv : Peti -
lukoz
aktív tag
Ismét egy újabb XEF rom, az előzőhöz képest changlist változás nélkül
-
törölt tag
válasz
Vikooo #14955 üzenetére
Tényleg van az amoleddel gond némely típusoknál ,de pl Idén 3db Alphából és 3db Note4-ből egy sem volt hibás és mástól sem hallottam még hasonlót sem. Az s6 viszont nem sikerült túl jól ez tény. S6 kijelzőt ki kell fogni vagy ki kell bontatni. Legutóbb kb 10 napja vettem s6-ot, ki is bontattam de sajnos a 3 db-os készletből egy sem volt jó. Vagy alul vagy felül vagy a teljes kijelzőn volt elszíneződés.
-
Vikooo
addikt
válasz
#67656192 #14953 üzenetére
Mi a dobozbol kiveve szembesultunk a rozsaszines kijelzovel, masnap vittem vissza. Errol is lehetne vitazni, hogy de nem is rozsaszines a kijelzo, csak le akarom huzni az S6 -ot, de sajnos jellemzoen az. Vagy az egesz felulet vagy a folso harmad vagy az also harmad.
-
Vikooo
addikt
válasz
bounty123 #14950 üzenetére
Nincs kavaras tisztaban vagyok az AMOLED mukodesevel, de az S4 tol kezdve van teljesen "kikapcsolva" a fekete fenykibocsajtasa. Sotetben tegyel egymas melle egy S6 ot es pl egy S3 mat ugy, hogy csak fekete kepet mutat, meg fogsz lepodni
Hidd el, koruljartam rendesen a temat es az S4 -emet visszavasaroltattam a Samsunggal, tobbek kozott a lilas utanhuzas miatt.Pl.
hen you scroll black background with white fonts or fast moving white objects , each of the "pixel sets" must go back and forth between 0 and 255 values because black and white have values of 0 and 255 for Red,Green and Blue.
Forras:
http://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s4/361686-s4-display-smearing-ghost-problem.htmlMindegy, ugylatszik en vagyok tul erzekeny es vagyok egy olyan telefonra -ilyen arkategoriaban- ami kozel tokeletes.
Az S4 ig imadtam az AMOLED -et es a Samsungot.Ez csak a velemenyem, miert tarosabb a G4
-
törölt tag
válasz
bounty123 #14950 üzenetére
Tudjátok, hogy amoled és Samsung párti vagyok, de azért attól függetlenül, hogy a Samsung amoled kijelzői a világ legszebbjei között vannak a gyártás utáni minőségi szórás elég nagy. Aki kifogott egy tökéletes példányt az örüljön neki, eddig én is jó darabokat kaptam. A mostani egyik s6-om kijelzője viszont nem üti meg a szintet. Kíváncsi vagyok az elbírálására.
-
bounty123
őstag
válasz
Vikooo #14938 üzenetére
Azért itt van kavar rendesen. Eleve az amoleden nem kalibrálnak semmit a feketén, mivel ott a fekete mindig tökéletes abszolút fekete, hisz olyankor nem bocsát ki fényt, ebben soha nem fogja utolérni semelyik lcd/ips képernyő. Nem is értem, milyen utánhúzásról beszélsz, fantasztikus a képe sötétben is, és végre tökéletes itt az auto fényerő, nem kell piszkálnom se sötétben, se világosban.
Melegedési teszteket sorra nyeri az S6, a snapdragon 8xx-as gépeknek semmi esélyük. Nem véletlenül a gyengébb 808 került a G4-be is. Pl. itt van egy. -
Vikooo
addikt
Itt a forumon szerintem megvannak azok az arcok akiktol megbizhato velemenyezeseket lehet olvasni.
En a boltosszehasonlito oldalak velemenyere egyaltalan nem adok. Mar az iras stilusabol is latszik sokszor, hogy mennyire ert hozza az adott illeto es, hogy egyaltalan rendelkezik -e a velemenyezett modellel.
Szerintem tajekozodjunk a szakmai forumokon -
Kékes525
félisten
válasz
bulikavagyok #14946 üzenetére
(#14947) Akosh87:
Igen, semmi értelme az ilyen típusú véleményeknek.
-
Akosh87
tag
válasz
bulikavagyok #14946 üzenetére
Valóban teljesen irreleváns. Én úgy szerkeszttettem volna meg, hogy olvasni bárki tudja, de aki értékelni akar, az előzőleg regisztráljon egy készülék IMEI számmal, kiszűrvén ezzel a sznob almásokat és a kisebbségi komplexussal rendelkező LG-seket (mindkét kategóriában tisztelet a kivételnek).
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Danielsson #14943 üzenetére
-
válasz
Danielsson #14943 üzenetére
Ez most komoly? Elvileg tulajoktól, na persze! Bárki írhat oda, még regisztrálni sem kell, ha jól látom.. Napi kétszer kell tölteni, három naponta kétszer lefagy, miért nem lehet belőle kivenni az akkut, bánom, h nem G4-et vettem, stb.... Nem esett le Neked, h ennek a fele csak trollkodik?! Az egy csillagot adók nagy része LG talaj, a többi meg szifonos.
-
Kékes525
félisten
válasz
Danielsson #14941 üzenetére
Minden ember a saját lovát dicséri.
-
Vikooo
addikt
válasz
Amos17 #14937 üzenetére
Szerintem nem erdemes ennyire vegletekig meno kovetkeztetest levonni, melyik telefon fog szenvedni 2 ev tavlataban.
A csaladban van G4 es S6 is.
Az S6 melegszik, multitasking 0, kijelzo AMOLED fortelem (scrollozz kepeket a galleriaban sotet szobaban, minimum fenyeronel. S4 ota jelen van az utanhuzas fekete reszeknel, amiota tenylegesen 0 -ra kalibraltak a fekete fenyerejet illetve nem tul homogen a kijelzo pl feher vagy szurke szin megjelenitesenel stb).
A kameraban egal a G4 -el, meg ha a G4 rekesze nagyobb, OIS stabilabb.
Ha josolni kell megis, akkor szerintem az otthon cserelheto akku es az LCD kijelzo miatt (nem fog beegni mint az AMOLED illetve kevesbe veszit a LED hattervilagitas a fenyerejebol, az AMOLED szerves vegyulete sokkal korabban es latvanyosabban oregszik) a G4 szerintem tovabb fogja birni. -
Amos17
tag
válasz
Danielsson #14921 üzenetére
Szia,
Én is S3-ról váltottam és üzemidőben nekem sokkal jobb lett. Reggel ~100%-ról indulok és este 6-ra, amíg a 20-30%-on volt az S3 az S6-nál még legalább 50% (mindkét telefonon érintetlen a szoftver, semmi custom rom). Fagyással, lassulással én még nem találkoztam az S6-nál minden gyorsan indul, nincs döcögés.
Más fórumokban (leginkább G4, Iphone) az S6-ra fogalmazott véleményekre ne hagyatkozz. A legtöbb esetben az ilyen laggol, újraindult, stb problémák user error-ra vezethetőek vissza.
A G4 fizikailag szerintem már kényelmetlenül nagy és sokkal vastagabb is, S3 után én nem tudtam volna megszokni. Egy hátránya van (már akinek ez hátrány, mert pl nekem nem), hogy a multitasking gyengébb, mint a G4 de én ezt soha nem éreztem hátránynak. Kamerában jobb az S6, mint bármely másik telefon (kivéve talán I6S [link]). Számítási teljesítményben a legerősebb én így meg merem kockáztatni, hogy pl 2 év múlva sem lesz vele komoly gondja míg egy G4-nél már ebben nem vagyok annyira biztos. -
L.L.
senior tag
válasz
Én az a típus vagyok, aki sűrűn cseréli a telefonokat. Az S6 április óta megvan, sosem fagyott le, pedig egész nap rajta lógok. Nem mondom, hogy már nem kacsingatok más telefonok után, de most úgy érzem nem igazán van alternatíva a cserére.
-
Picirigó
csendes tag
válasz
Osztom a többiek véleményét májusban vettem a telot és soha nem fagyott még le.. Az aksi nekem is kicsivel több mint 4óra kijelző időt bír. Real racing 3,viber,Messengert, és net net net.. Szerintem korekt az aksi idő is..
-
Kékes525
félisten
válasz
Nálam még egyszer sem fagyott le az S6-om.
-
Akosh87
tag
válasz
Danielsson #14931 üzenetére
-
bounty123
őstag
válasz
Danielsson #14929 üzenetére
Hivatalos javítási díjak. (amúgy gajra megy, nem gallyra
)
-
Danielsson
tag
válasz
Akosh87 #14928 üzenetére
Korrekt meglátás, valahogy én is erre jutottam sok videó és teszt olvasgatása után. Az android nekem az s3-on nagyon szépen ment, már több, mint 2 éves és még nem lassult be, bár azért néha lefagy, de ezt mindig egy-egy program okozza. Csúcskészüléken szerintem nem jön ki az android esetleges instabilitása. Persze nem lehet vitatkozni azzal, hogy 2-3 készülékre sokkal jobban lehet egy op rendszert optimalizálni, mint ahogy az megy is az IOS-nél.
Egy kérdés akksiról: ha gallyra megy, akkor hogyan és kb milyen tételben lehet cserélni? S3-am 2 év alatt azért kinyírt egyet (púpos lett...).
-
Akosh87
tag
válasz
Danielsson #14927 üzenetére
Ehhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy az iPhone6 egy nagyon jó készülék, de ha az Androidot szoktad meg, nehezen fogod megszeretni. Persze függ attól, hogy mire használod a készület. Én adtam neki esélyt augusztus végén S6 Edge után, de amint látod, ismét itt vagyok (10 napig bírtam, de azt is csak azért, mert nyaralni voltam és nem állt módomban lecserélni).
Kötöttebb telefon, de ugyanakkor nagyon stabil, jó a kamerája, szép is, aksi üzemideje biztosan jobb, mint S6-é, de sajnos nem droid...
Tényleg csak és kizárólag felhasználói szokásoktól függ, hogy melyik a "jobb" telefon. Minden esetre akármilyen telefont veszel is, valamilyen kompromisszumot mindenképp kell kötnöd.
G4-em is volt, talán parányit gyorsabb, mint S6 (nagyon nehezen érzékelhető a különbség), kamerája kb ugyanaz, viszont nekem design-ra az S6 sokkal "prémiumabb" és az ujjlenyomat-szenzor döntötte el a versenyt, azzal nagyon beletrafáltak (még ha sokak szerint iphone-tól koppintotta is a Samu)
-
Danielsson
tag
válasz
Danny365 #14924 üzenetére
Igazából ha nem is sokkal nagyobb maga a készülék, nekem az 5,5 col az már sok. Úgyhogy a G4 emiatt hátrányban van. Sose volt Iphoneom, sokan esküsznek rá divattól függetlenül is, ezért az még kérdéses, bár ott a 16 giga ami karcsú kapásból, a nagyobb tárhelyért meg pengetni kell szépen a forintokat.
Jelenleg T-nél egyébként kb 1 árban van mindegyik, szóval nem az ár dönt most. -
bounty123
őstag
-
Markizmark
addikt
válasz
Danielsson #14923 üzenetére
Nagyban befolyásolja az akku üzemidejét a használat módja. Szóval nehéz megmondani mennyit fog bírni nálad. Van aki meg van elégedve, van akinek kevés.
Ha Te egész nap nyomkodod, akkor nem fogja kibírni estig. Az Edge+-om bír 5 óra kijelző időt 1 töltéssel automata fényerőn, annak is a maximumán, ami nem mondható rossznak, főleg úgy hogy sok mindent csinálok. Spotify, Facebook, Youtube, játék (GTA San Andreas, loop, lazors, angry birds, real racing 3...), böngészés, viber, messenger etc.A sima s6 akkuja valamivel kisebb, de 4-5 órát szerintem az is bír simán.
-
Danny365
őstag
válasz
Ha átmész a g4 topikba, olvashatod, hogy még a stricik is gyűlölik az s6-ot, bezzeg a g4-ért az egyik lányukat is oda adnák. Meg amúgy is, ez egy gagyi játéktelefon... vagy valami ilyesmiket hallani arrafelé.
Az s6-tal nem jársz rosszul semmiképp, de igazából az iPhone sem rossz, ezt már neked kell tudnod, melyik rendszer szimpatikusabb.
-
bounty123
őstag
válasz
Egyetlen egyszer se fagyott le az S6-om 3 hónap alatt, a gyári T-s rommal. Az akksija átlagosnak mondható, egyáltalán nem nagyon gyenge. A hardver odaver kb. mindennek jelenleg, a szoftver részén van még csiszolnivaló, főleg a memóriakezelésnél. De ez átlagos használatnál nem vehető észre kb.
-
Danielsson
tag
Sziasztok!
Előre is elnézést kérek a kérdésemért, sajnos nincs időm átolvasni a 15ezer hozzászólást, ami szép lassan összejött itt, amihez amúgy gratula, jó látni, ha pörög egy fórum!
Szóval a kérdésem: telefonvásárlás előtt állok, az eddigi S3-at szeretném lecserélni, amit egyébként nagyon szeretek, de kicsit eljárt felette az idő (plusz kijelző csere stb.). Olvastam sok-sok véleményt már mindenféle csúcskészülékről, g4-ről, I6-ról stb. Az S6-nál több olyan véleményt olvastam (nem tudom mennyire valósak), hogy a telefon sokszor fagy le, az akksi nagyon gyenge etc. Ezekből mi igaz?
A másik kérdésem: naív kérdés lesz, előre is bocsi... jobb az S6 a többi csúcskészüléknél, legyen az IOS, vagy LG, Sony stb.? Tényleg odavert most a mezőnynek a Samsung, vagy csak jobb lett a PR?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
arn77
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Szombaton én is beléptem a táborba egy Black Sapphire készülékkel. Media Markt kuponakcióban sikerült lecsapnom rá. Eddig nem sok jó tapasztalatom volt az áruházzal, de most pozitívan csalódtam. Kitéve nem volt csak egy fehér változat. Egy nagyon kedves Samsungos csajszi volt a segítségemre, 1db volt már csak a feketéből raktáron, szerencsére bontatlan. Amin meglepődtem, hogy a forgalmazó nem Bravophone, hanem Strong & Unique Kft. A készülékkel minden rendben, 2015 szeptember 14-i gyártás Headset és töltő számláló ötöt mutatott. S4 Black Editionról váltottam, kicsit még szoknom kell, de végre egy prémium készülék.
Remélem sokáig fog hibátlanul szolgálni. Abban esetleg valaki tud segíteni, hogy a témaáruházból eltűntek az Avengers témák, vagy csak én nem találom? -
Blyan
félisten
válasz
bulikavagyok #14914 üzenetére
Telefonon néztem és átsiklottam felette...
-
-
Kékes525
félisten
-
Angel78
aktív tag
Találtatok valami infót, hogy az S6 mikor kap 6.0-át?
A Nexus a héten, az LG G4 is ettől zajos. -
Angel78
aktív tag
válasz
#67656192 #14905 üzenetére
Helyszíni, azonnali csere, ami az S6 prémium szent grálja kellene hogy legyen :-(
Ennyi erővel a helyi samu deeler is felküldi futárral al tmx-hoz, ahogy tette azt az én esetemben is.
Persze anno írtam, hogy mindenféle hiba miatt nem cserélnek puszira egy 600€-os mobilt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Spórolós topik
- iPhone topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Asztalos klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged