- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 2027-re várja a bérgyártás fordulópontját az Intel
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Viktor0610 #14398 üzenetére
Nem neveztem én semmit sem avi-ra, nekem alapból .ts-ként jött le.
Hát, akkor custom stock based ROM-on sanszosan nem is fog menni a HW+, állíthatok én bármit a dekóder menüpontban, szerintem a ROM okozza. Majd ha kijön a Milf...
Marshallow, akkor nézek egy CM13-at vagy valamit. Addig már nem áll szándékomban újra ROM-olni.
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #14397 üzenetére
Most már nálam is tökéletes, sima s6.
-
válasz
norbert1998 #14392 üzenetére
AVI-ra átnevezve akadozik, és HW dekóder nem támogatott, TS-re átnevezve folyamatos, és HW+ dekóder megy alapból.
Szuper!
Megnyugodtam. LG G4.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Danny365 #14395 üzenetére
Nekem nem ment, cserkészbecsszó
De most megnézem újra
Akkor ezek szerint T-re írva ment
"HW(+) dekóder használata nem támogatott. "
Feldobom a kodekpakkot, hátha segít. Nem, nem segít SW-ben meg akad. Másodszorra mondjuk a 1080p már egyáltalán nem akadt, és kicsit a 4k is szebb volt. -
Danny365
őstag
válasz
norbert1998 #14392 üzenetére
Háde' mondom, hogy HW+-szal jó a lejátszás. Ha az Edge+-on működik, gondolom sima s6-on is jó.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
Viktor0610 #14387 üzenetére
Hát az elég baj
Danny: Csak SW megy. Legalábbis, h265 bepipálva se ment a HW+. Tehát minden valószínűség szerint nem megy.
Egész véletlen nem .ts kiterjesztés? Annak kéne lennie. Lehet, hogy txt-nek jelzi a PC? Mindjárt adok linket, ahol esetleg több sikerrel tölthető. De próbáljátok .ts kiterjesztésre átírni.
-
Danny365
őstag
válasz
norbert1998 #14386 üzenetére
HW+ dekóderre állítva folyamatos a lejátszás.
-
Bigboy30
csendes tag
válasz
norbert1998 #14383 üzenetére
nehezen de lejött,de nem videó fájl.nekem egy 130 mb .txt fájlnak jelzi
-
-
gretzky77
veterán
válasz
Ez nekem egy txt fájlt töltött le.?
-
válasz
Ez azért érdekes, mert volt egy másik, szintén 4K-s videó, amit az LG G4-em simán vitt, de ebbe beletörik a bicskája, meg-megakad.
Nem tudom, milyen formátum volt...
Bigboy30:
Lehettél volna annyira nagyfiú, hogy nem csak egy tesztelemet böfögsz be, hanem vársz egy kicsit, és a teszt eredményét is közlöd. -
Bigboy30
csendes tag
válasz
Tesztelem.
-
norbert1998
nagyúr
Üdv!
Mivel ez tudtommal a legerősebb hardveres telefon a piacon, szeretnék egy kéréssel fordulni hozzátok, pusztán a kíváncsiság által vezérelve. Van ez a videó. Durván hány FPS-el játsza le az S6-otok MX Playerrel? Vagy más szavakkal, mennyire folyamatos?
Előre is köszi
(130 MB, egész gyors letöltéssel)
Viszonyításképp, a G2-n durva 5 fps a mozgalmasabbja. -
Rendeske
tag
válasz
hülyegyerek #14374 üzenetére
Szia!
Nekem van ezekből még két darabb: [link]
Régebben itt árultam, de kettő valahogy megmaradt...
Ha vársz egy hónapot én is kitudom próbálni majd S6-al
-
Tanczi01
tag
Sziasztok!
Miért csinálja azt a telefon,hogy készenléti időben nem jelzi mindig a viber üzeneteket,vagy az emaileket? Néha egy-egy épületben pedig 0 vagy 1 vonal a térerő, S4nél pedig egyik probléma sem áll fenn. 2 S6nál is ezt tapasztaljuk. -
rwbag2012
tag
válasz
hülyegyerek #14377 üzenetére
Chromecast nálam bevált, ma kapott egyébként egy jelentősebb frissítést a szoftvere.
-
bounty123
őstag
válasz
Esetleg a chromecast-ot tudom javasolni. Nálam alapfelszerelés már utazásnál
Most hozott ki egy újabb, valamivel fejlettebb változatot a gugli, szóval a réginek akár lejjebb is mehet az ára.
-
Blyan
félisten
válasz
Sose próbálkoztam ilyesmivel, egy cikket dobott ki az első találatok alatt a gugli. [link]
-
hülyegyerek
addikt
Sziasztok. Arra keresek valami működő megoldást, hogy a telefon képét át tudjam lőni tv-re. Mindegy, hogy stream vagy kábel, csak annyi a lényeg, hogy hdmi-s legyen. Gyakran utazok, aztán szeretném a szállodai tv-kre átlőni a képet, hogy ne kelljen egérmoziznom, meg nagyobb képernyőn böngészni.
-
jano6220
tag
14365-re valaki?
-
revezehun
tag
Sziasztok!Az mitől lehet,hogy akadnak nekem a jobb grafikájú játékok?RAM általában 80%on van tehát olyan 400-500 mb hely van szabadon.
Előre is köszönöm!
-
válasz
Black Phone #14370 üzenetére
Az alkalmazásokat bezárni felesleges.
Egyrészt az Android megoldja magának, másrészt, ha újra elindítja a programokat a rendszer, az inkább több erőforrás, mint kevesebb.
Én megnézném az akkumulátorhasználatot, hogy mi az, ami meríti.Könnyebb dolgod van, ha van root is, de nagyjából kizárhatóak a nagyon akkugyilkos programok root nélkül is.
Egy hosszabb (esetleg repülőmódos) időszak után ránézel, mi az, ami elől van fogyasztásban. Jó eséllyel az lesz a hunyó. Vagy rossz az akku, esetleg egyéb hiba van a készülékkel. -
Blyan
félisten
válasz
Black Phone #14368 üzenetére
Passz, nem tudom, de az biztos, hogy nem általános hiba. Valamelyik alkalmazás okozza valszeg.
-
Blyan
félisten
válasz
Black Phone #14366 üzenetére
Valami nem kóser nálad, mert bár én sem vágom hanyatt magam az üzemidőtől, de repülőmódban max 1%-ot esik nálam, 7-8 óra alatt.
-
Black Phone
senior tag
Nem igazan vgyok megelégedve ezzel a legujabb rom mal ngyon merül 1óra alatt lement 15% éjjel repülomodba is siman esik 10%ot, mobilnet nagyon szar arról ne is beszeljunk lte re ha átteszem 1 csík a tererő, johetne mar egy ujjabb frissites...
-
jano6220
tag
Win 10 van a gépemen,probáltam Odinnal feltenni az XEH romot sima S6-ra,1000 szer csináltam már de most hibaüzenettel nem indult el a telepités sajnos....win 10 -nél lehet a gond drivereket szépen feltelepitette meg mindent de méksem.Melyik Odin verziót ajánjátok?
-
reechyke
tag
G920FXXU2COH2 Ez jo?
-
Kékes525
félisten
válasz
laszlolczka #14359 üzenetére
Köszi!
-
laszlolczka
őstag
válasz
laszlolczka #14359 üzenetére
[link] Ez mindent tartalmaz-S6.
-
laszlolczka
őstag
válasz
Kékes525 #14342 üzenetére
1. Letöltöd majd kicsomagolod az Odint 3.0.7 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2711451
2. Letöltöd majd kicsomagolod az engineering bootloadert, s6 Edge 925F!!! https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347775213
3. A következő 2 dolog kell még
3a.1 TWRP 2.8.7.1 for S6 Edge - https://www.androidfilehost.com/?fid=24052804347765202
3b.2 Az UniKernel legújabbverziója, Attól függöen töltsd le hogy TWRP-böl(ajánlott) vagy Odin-ból szeretnéd-e telepíteni: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/samsung-galaxy-s-6--s-6-edge-unified-development/kernel-stockmod-kernel-t3100395/post60533128#post60533128
4. Tiltsd le a reaktívációt: Beállítások--> zárolt képernyő és védelem--> Mobil meg keresése, belépsz a samsung fiokodba majd letiltod.
5. Tiltsd le az újjlenyomat olvasót. Beállítások--> Zárolt képernyő és védelem--> Válassz valami más védelmet az újjlenyomat olvasó helyett.
6. Másold a készülékre a letöltött UniKernelt a TWRP-st!
7. Kapcsold ki a készüléket, majd indítsd el Download Mode-ba. Hangerő le-Home- Bekapcs gombok egyidejű nyomvatartásával, zöld képernyőnél hangerő fel gomb.
8. Először az engineering bootloadert telepitsd, Odinba klikk a BL gombra és betallózod az sboot.tar fájlt, telepítés után megvárod amig a készülék ujraindul.
Nem megijedni, induláskor a bal felső sarokban zöld szöveg látható.
9. Ujra kikapcsolás és ujraindítás Download Modba. Odin beállításoknál kapcsold ki hogy automatikusan ujrainduljon!!! Az AP helyére betallózod a TWRP 2.8.7.1 fájlt és Start.
10. Ha végzett akkor neked kell kikapcsolni Hangerő le-Home-Bekapcs gombokkal Figyelem! Kikapcs után rögtön Hangerő fel-Home-Bekapcs gombokkal irány a TWRP menü.
Nem szabad megvárni hogy a készülék ujrainduljon!
11. TWRP-ben irány az Install és megkeresed a készülékre másolt UniKernel-t és telepíted. Ezután ujrainditás.
12. Ha mindent jó csináltál akkor rootold lesz a készüléked és nem ugrik a Knox és a gari.https://www.dropbox.com/s/066e42jlzqrj2nk/G920F%2BEngineering%2BBootloader%2B5.0.2.zip?dl=0 ez való az S6-hoz. -
Kékes525
félisten
-
reechyke
tag
válasz
bulikavagyok #14345 üzenetére
Vadonatuj telefon, egy hetes, factory reset nem volt, minek egy uj telefonnäl? Sim kärtya eddig micro volt, most lett nano. Es erdekes, m egyszerre kettö telefont vettünk es csak az egyik csinälja, de nem mindig. Valami beällitas nem lehet? Rom verziot hol tudom megnezni?
-
jano6220
tag
Valaki tudna valami gyorslinket adni a legfrisseb XEH 5.1.1 -ről? sima S6 -ra.
-
Kékes525
félisten
válasz
bulikavagyok #14349 üzenetére
Az S2-ön szinte kéthetenként ROMolgattam.
Itt viszont még egyszer sem.
-
-
zümzümm
senior tag
válasz
Kékes525 #14338 üzenetére
Kell? Úgy mondod, mint ha kötelező lenne
Nem hiszem, hogy minden csúcskészüléket használó emberke rootolgatná romolgatná a telefonját, akár hobbyból, akár azért mert igy hatékonyabb lesz. De talán egyszer kíváncsiságból én is belekezdek, de az még nagyon nem mostanában lesz.
-
Kékes525
félisten
válasz
bulikavagyok #14345 üzenetére
Igen, de az is lehet rossz. Másrészt nem bízok a szolgáltatókba, hogy a rossz SIM kártyákat nem adják ki újra, mondván, lehet hogy csak a felhasználó erőltette feleslegesen a cserét.
-
-
reechyke
tag
Sziasztok, olyan kerdesem lenne, hogy van egy s6 dual simes telefonom, ami random idöközönkent, kb napi 2-3szor eldobja az egyik kärtyärol a hälozatot. Mindig csak az 1es simröl! SIM kärtyät mär csereltettem. Ilyenkor egy halozatkereses, repülömodba rakäs es vissza, vagy egy ujrainditas megoldja a dolgot. Illetve amikor ilyen ledobos formäban van, es wifin vagyok, akkor kb fel percenkent beugrik a mobilnet (H+, H) jelecskeje, egy masodpercre majd eltünik, de a wifi kapcsolat nem szakad meg.
Ez normälis vagy küldjem vissza szervizbe? -
Kékes525
félisten
válasz
laszlolczka #14341 üzenetére
Tudnál egy linket dobni a PDA-ás leírásról?
-
laszlolczka
őstag
válasz
Kékes525 #14330 üzenetére
Igen,ugy csináltam.Megéri cserélni mert plusz dolgokat kap az user.Sőt én már a gyárit is vissza tettem,és a Knox érték 0 0.Persze ezt csak kiváncsiságból.A PDA-án is van egy leirás hozzá.Van hozzá aromás telepitő,igy azt teszel fel amire neked szükséged van. [ROM][G920/5 ○ 5.1.1 ○ 29AUG] XtreStoLite Deo-Mod Edition 2.3 [490MB ○ COH2/9] 1 2 3 .Elősször ez utána pedig ez:XtreStoLite Deodexed Aroma Add-on Package 2.3
-
zümzümm
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #14336 üzenetére
Úgy, hogy nekem ez eddig teljesen kimaradt az életemből.
Úgy, hogy a szaros kis Sony Go-m egyáltalán nem késztetett arra, hogy ilyesmi foglalkoztasson.
Úgy, hogy ha nem lopják el 2 éve a SonyErricsson c510 mobilom, akkor valószínű még mindig azt használnám. -
Dr.FantastiK
őstag
válasz
zümzümm #14314 üzenetére
de most oszinten !! hogy lehet ekkora Marhasagot felhozni ? ? ?
>>> elsosorban Deodexed, Debloated, kitisztitva minden felesleges 'Gyari' Bloatware SZEMETEKTOL azonkivul Root-ed, Tweak-ed, Light, { nem foglal feleslegesen sok Gb/Mb}..
esmeg sorolhatnank a sok elonyoket !
-
zümzümm
senior tag
Eddig mindegyik S6 tulajnak hozta a kamera a várt szintet? Mindenkinek szép fotokat lő, ahogyan a tesztben/tesztekben látható?
(Hát ez tényleg nem fekete, ha nagyon nagyon sötét kék)
-
Kékes525
félisten
válasz
laszlolczka #14329 üzenetére
Ugyanúgy csináltad Te is?
-
Blyan
félisten
válasz
stevve #14322 üzenetére
Ez világos, de ebben a topikban 99.9%-ban csak official samsung rom felrakása volt, 5.0.2 óta pedig talán senki nem is rootolt innen. Szóval, én erre a topikra értettem a kérdést és aszerint válaszoltam.
Hiszen itt más nem történt. Nem ez volt a legjobban pörgő custom rom topik a MA-n, legenyhébb kifejezéssel sem. -
Illetve annyi, hogy azzal, hogy nyitott és rootolt a telefon, mindenféle egyéb progi és módosítás végezhető a rendszeren.
Kb. úgy kell elképzelni, mintha egy számítógépen csak arra lenne jogod, hogy a már rajta lévő alkalmazásokat, beállításokat használd. Ha romolgatásról beszélünk, akkor pedig megkapod a rendszergazdai jogokat - bármihez van jogod.
-
Rendeske
tag
https://www.youtube.com/watch?v=DOicVjlkG1s
A videóban szereplő S6 betyár jól néz ki! Gondolom kis hazánkban nem kapható (only USA kb)..
-
Bence004
aktív tag
Megérkeztek a [SpeedShopba] a szervízalkatrészek.
-
zümzümm
senior tag
Srácok, légszives valaki, pár mondatban, tök egyszerűen, magyarázza már el nekem, hogy mire jó ez a ROMolgatás? Mért nem jó az, ahogy kézhez kapod a boltból, aztán jön rá a hivatalos frissítés?
-
jano6220
tag
Üdv mindenki!
Ma lettem S6 tulaj,a készülék kintről van Németórszágból,most gyári Voda rom van rajta /Német VD2 CS vel/ ha felteszem a hivatalos magyar független XEH romot Odinnal semmi gond nemlessz vele ugye?,csináltam már nem 1 szer de S6 nál nemtudom nem e gond.
Köszi előre is! -
bigkokas
tag
válasz
spider80 #14308 üzenetére
Pár napja ismét rendszeressen olvasom a forumot,az új rom miatt.de pár h.sz. van csak..nekem még nem jelzett a smart,vodás vagyok..eddig általában 2.nak szoktuk megkapni..és most túl nagy a csend..😨úgy látszik mindekinek jó ez a coh2 es rom..☺nekem sem sok bajom van vele csak 1..de az nagyon zavaró..
-
spider80
őstag
Nos akkor akit érdekel egy rövid villámbeszámoló. Megjött az itt ajánlott Samsung Level On fülesem. Ahhoz képest,hogy péntek este rendeltem neten, nem mondanám lassúnak, hogy kedd reggel 8-ra itt volt Sopronban
Ugye 19900-ért csaptam le rá 49 ezer helyett. Itthon komolyabb fejhallgatóm nem volt, ahhoz nem tudom hasonlítani. Van egy AKG K370-es agybadugós fülesem (ez is 25 ezer rendes áron,mondjuk én 11ért vettem edigital akcióban), ahhoz tudom mérni: Mélyben elmarad tőle, viszont hangerőben, közép és magas hangban jobb a Samsung. Hangminőségeben is jobbnak érzem mindenképp az AKG-nál.Mikor először próbáltam, úgy éreztem lehetne kicsit hangosabb. Na ez a véleményem 2 szám után megváltozott, fájt a fülem max hangerőn. Szóval jó lesz ez. Külsőleg elég minőségi darab,meg vagyok elégedve. Viszont kicsit kisebb,mint vártam. Ennek ellenére az én nagy fejemre is simán jó. A hangképe tényleg lineáris, tehát nem túlzóak a mélyek. Ahol kell,ott azért van, de ez valahogy jobb az én fülemnek, körülbelül ezt vártam. Nem tudom milyenek lehetnek a nagyon drága fülesek 50-100 ezres kategóriában, és az az érzésem, hogy ha teljes áron kellett volna megvennem,akkor azért nem lennék felhőtlenül boldog, de ennyi pénzért simán jó vétel volt szerintem.
-
Kékes525
félisten
válasz
Roland861010 #14301 üzenetére
+ (#14302) Blyan, (#14303) stevve:
Én beállítottam a hetenkénti újraindítást. Ott automatikus optimalizálást ír. Ez vajon mást is jelenthet, mint egy egyszerű újraindítást?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 2027-re várja a bérgyártás fordulópontját az Intel
- Sorozatok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Stellar Blade
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest