- OLED monitor topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kklausz
tag
válasz
mati12 #28123 üzenetére
Nekem is nagy bánatom, hogy nem elérhetőek a fizetős témák. De a belinkelt módszerrel a már letöltöttek is törlődnek jól sejtem?
Ami esetemben azért is gáz mert vannak letöltve és használatban olyan témák amiket azóta töröltek, vagy folyton felfüggesztenek (GraceUX, NewUx). Valamint azt olvastam, hogy minden új böngészésnél ezt el kell játszani. Tehát ha témát akarok letölteni akkor sim ki, adat törlés, vpn amerika stbstbMás.
Az aksis gondom megoldódni látszik, konzisztensen hozza a 24 órákat amit eddig hiányoltam. Viszont, a képstabilizátor igencsak megzakkant. legutóbb mikor fotózni próbáltam vagy 10 mp-ig zörgött, míg fókuszt nem talált... és úgy tűnik egyre rosszabb. Tapasztalt ilyet valaki? Mármint tudom, hogy sokatoknak zörög, de hogy ennyire gázos lenne...
A szerzív kiesik sajna, mivel függetlenítettem.
-
válasz
mati12 #27581 üzenetére
Szia, fenn van, de valami hiba van, mert nem ismeri fel az eszközt Wifin se kábelen se. Régebben használtam, de már nem emlékszem, hogy keltettem életre, de ha jól emlékszem, csak a teló képe jött be rajta fájlokat nem lehetett küldeni. Vagy igen?
Gixxer88 Telepítettem, és megnyomtam a Startot, de hogyan tovább nem tudom
-
Kékes525
félisten
válasz
mati12 #27295 üzenetére
Ezek biztonsági frissítések, ami ugyan fontosak az üzleti életben, de nem igazán érintik a mindennapos használatot. Például a különböző merülési problémákat még mindig nem oldották meg, annak ellenére, hogy már mintegy másfél éve ismert a javítás. Fix Battery Drain and Deep Sleep Issue on Galaxy S6 and S6 Edge. Szomorú.
-
törölt tag
válasz
mati12 #21137 üzenetére
Először, én nem ültem föl a rizsának, nem is idegesít a dolog.
Másodszor meg kihagyták az első bugos 6.0-t,mindjárt a 6.0.1 jön. Eddig minden főverzióból(KK, lolli) egy jó nagy szart kaptunk s-4,s5,Note4-re amit most megpróbálnak mellőzni.
Bizom benne, hogy egy normális rommal jönnek ki és nem anyázással lesz tele a topik. Ha ehhez idő kell akkor idő kell.
Semmi szükség nincs egy olyan romra ami használhatatlan, ráadásul downgradelni sem lehet. Amúgy is vártam volna a felrakással amig azt nem olvasom, hogy a juzerek elégedettek. Szóval inkább később egy jó rom mint a kapkodás. -
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
mati12 #20173 üzenetére
Kizart, hogy rendes hasznalat mellett produkalhato legyen majd, de bizonyos korulmenyek kozt elkepzelhetonek tartom
Mindenesetre eleg sok pletyka kering mar az S7 es G4-rol, melyek igen csak biztosra vehetoek, de egyiknel se latom azt a nagy valtasi ingert jelenleg.
Kivancsi vagyok az S7 mivel akar elorukkolni. -
Roland861010
veterán
válasz
mati12 #19630 üzenetére
Egy használt S6-ot már most is viccesen áron lehet eladni,a patika állapotú 32-es "fekete" S6 -om kereken 100-ba ment el. Szerintem az így bukót 60ezer is rengeteg.Ezeknél a márkáknál sosem lesz egyenesen arányos ár csökkenés a tudáshoz mérten,mig mondjunk i5s ami 2-2.5 éves karcos is még mindig 100 felett van ez se arányos a tudás és időhöz képest,amihez arányos az az emberi butaság minnél több olyan ember van aki azért vesz ilyen készüléket mert a csapból is ez folyik addig ezek az ár arányok nem fognak változni.
-
-
resu8823
tag
válasz
mati12 #18950 üzenetére
Szia!
itt a leírás hozzá, ajánlott a blog-ot vagy a fórumokat olvasgatni:
https://support.oculus.com/hc/en-us/articles/205453088-Watching-Your-Videos-in-Oculus-Cinema
vezeték nélküli töltő még van fehérben, akinek van 5000Ft-os telekom ajándék kuponja, arra be lehet váltani.
-
Roland861010
veterán
válasz
mati12 #18695 üzenetére
Mit szeretnél tőlem olvasni, hogy mennyire bonyolult az android testre szabhatósága vagy hogy a novat le töltve mennyire jobb lesz vagy hogyan is kell olyan alkalmazást fejleszteni és programozni ami jobban fut a 8 szálas csoda masinán?
Ilyet tőlem nem fogsz , én átlag felhasználó vagyok és az én átlagos szokásaimhoz elég igyis ez a telefon és elég gyors és van anyi időm ha éppen be zárja a messengert meg várjam amíg vissza tölt.Ez miatt nem fogom hetente 5× le írni menyire szar ez a készülék mert egész napos Facebook nyomogatás melet este már tölteni kell, ez olyan mintha egy notebooktól azt várnánk ,hogy aksiról 24 órát menjen Gta V futtatása melet,lehetettlen! -
-
-
válasz
mati12 #18508 üzenetére
Akkor ezek szerint lesz értelme 6.0-ra váltani ..
Egyébként én már hónapok óta nem frissítettem, megvárom a 6.0 második körét.. A memóriakezelést nem tesztelted?
Plag: Az én S6-osom ettől többet bír. Amióta nem használom a Facebook-ot, azóta még jobban bírja.
-
-
törölt tag
válasz
mati12 #18356 üzenetére
Nagy csodára belül sem kell számítani szerintem. Már most látom, hogy az s7 kívül-belül kevés lesz ahhoz, hogy megint pénzt húzzanak ki a zsebemből.
Az meg, hogy az iPhonet el tudták adni ujra azzal a formával nem bizonyítja, hogy harmadszor is összejön(az apple sem sz@r*k aranyat) -
Danny365
őstag
válasz
mati12 #18143 üzenetére
Package Disabler-rel kapcsold ki a GearVR Services-t, így nem indul majd el az Oculus store, amint csatlakoztatod a cuccost. Mondjuk így pont úgy fog működni majd, mint egy egyszerű cardboard. Amúgy meg letölthetsz az Oculus Store-ból böngészőt is, amin elérheted a youtube-ot.
-
Blyan
félisten
válasz
mati12 #18099 üzenetére
Nem nagyon valószínű, két androidos készülékem volt eddig, egy 5 éve, egy meg most. Szóval nem mondhatnám, hogy nagyon pártoló lennék.
De ettől függetlenül elégedett voltam, rosszabbra számítottam magát az androidot tekintve, kellemesen csalódtam. Persze ehhez nyilván az is kellett, hogy megvásárláskor a platform akkori legerősebb készülékét választottam. Egy S5 minitől kitéptem volna a hajam nyilván. -
-
-
Danny365
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó csúcsmodellje hardveresen szinte minden eddigi okostelefont felülmúl, elképesztően jó lett a kijelző és a kamera, ám az üzemidő sajnos nem túl hosszú.
- Tőzsde és gazdaság
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Külpolitika
- Futás, futópályák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- OLED monitor topik
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest