- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kurzuh
aktív tag
Sziasztok!
Sokáig használtam az ujjlenyomat olvasót, majd pár hétig kikapcsoltam. Most, hogy újra beaktiváltam és az ujjakat is újraregisztráltam, azóta néha jóval többet kell várni, hogy feloldja. Mintha gondolkozna, van hogy 2-3 másodperc is kell neki. Előtte egy pislogás alatt feloldotta, észre se vettem. Van erre valami megoldás?
-
Kurzuh
aktív tag
Francia független ROMon kívül melyik a másik ország ROMja, ami gyorsan megkapja a frissítéseket?
-
Kurzuh
aktív tag
A francia ROM mellett még melyikre jönnek hamar a frissítések? Angol független?
-
Kurzuh
aktív tag
Nektek nem produkal olyat a messenger, hogy idonkent a torlest megnyomva duplan torol(azaz ketto karaktert)? Ekkor multitasknal ki kell loni, utana egy ideig megint jo... baromi idegesito tud lenni. Eleinte az MM-re gyanakodtam, de mas alkalmazasokban nem csinal ilyet.
-
Kurzuh
aktív tag
-
-
Kurzuh
aktív tag
Nektek is szokott neha bugolni a billentyuzet es a torles gomb egyszerre kettot torol? 6.0.1 XEF
-
Kurzuh
aktív tag
Rawban hogyan lehet fotozni? Szurke a beallitasoknal, nem tudom bekapcsolni.
-
Kurzuh
aktív tag
Egyébként ennél az vodás angolos 6.0.1-nél van bármi szolgáltatós app vagy üdvözlőképernyő?
-
Kurzuh
aktív tag
És még ezek után is smooth és hibátlan a rendszer
De most már egy újraindítást megérdemelt
-
Kurzuh
aktív tag
A mostani telefonokban (legyen szó mondjuk S6-ról) lévő állapotjelző LED-eknek mekkora élettartalmuk van?
-
Kurzuh
aktív tag
Nektek nem szokott olyat, hogy mikor kileptek egy alkalmazasbol es rogton lezarjatok, akkor villan egyet a kepernyo, majd lezarja?
-
Kurzuh
aktív tag
Jelenleg mi a legfrissebb ROM? Francia független COH2 van fent, mert valaki azt írta régebben, hogy ez kapja meg leghamarabb, de mégse.
-
Kurzuh
aktív tag
válasz
bulikavagyok #11295 üzenetére
Igen, azt olvastam, csupán nem azt, hogy másik régiós ROM-ról frissíti. Viszont köszönöm szépen!
-
Kurzuh
aktív tag
Nekem gyárilag német független ROM volt a telefonon, de Odinnal feltettem egy magyar függetlent. Ezek után is várható OTA, ha nem gyári ROM van rajta?
-
Kurzuh
aktív tag
Sziasztok!
A tegnapi nappal csatlakoztam közétek egy fekete 32 GB-os S6-al.
Olvastam kommenteket, de konkrét választ nem találtam. Mivel 5.0.2 van rajta, érdemes feltennem az 5.1.1-t? Itt gondolok valami hibára, idegesítő dologra, etc.
Odinnal és társaival barátságban vagyok, így arról leírás nem szükségeltetik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Robot fűnyírók
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy ruhás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest