Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigyo13
őstag
válasz
kengyel #22898 üzenetére
Az egyik helyről nem kaptam még választ!
Közben van egy új infóm, amire eddig senki nem tudott választ adni...
Amennyiben a 900F-es telóra egy nem F-es ROM-ot rakunk fel, akkor ugrik a KNOX számláló!
És annyira elegem lett az 5.1.1 várakozásból, hogy ma visszaraktam a 4.4.2-őtValamint kérem bogarássza már ki valaki, hogy akkor az alábbi linken lévő leírással valóban lehet KNOX-ot nullázni? Mert én csak félig értem...
S5 KNOX Reset?? -
törölt tag
Sziasztok!
Garancia témában keresek valakit, aki tudna érdemben válaszolni az alábbi problémára: adott egy telenoros s5 CM 12.1-el, ami nyilván ugrasztotta a knox-ot, tegyük fel ezt a telefont többé sehogy nem lehet bekapcsolni és bejelentem a samsungnak, le tudják ellenőrizni valami kütyüvel a knox-ot vajon ha fel se villan a bekapcsolásra (még download módba sem jut el) !?
-
kengyel
nagyúr
válasz
eladogeppc #22891 üzenetére
Értelek ! Nem is gondoltam volna, hogy felétek ilyen a térerő. De mi lesz , ha másik telefonnal is dettó ?
A poén csak az, hogy nincs messze Pesttől.(#22893) szabakaa
Ebben az esetben, elnézést kérek félreértettem
-
samen
csendes tag
Sziasztok!
Telekomos a telefonom és mióta júniusban jött rá a frissítés azóta elég rendesen merül.Azt tudom hogy lehetne rátenni normálisan működőt,de én az Odinozásban nem vagyok jártas.A kérdésem az lenne,hogy várható e ennek javítása,ami otán érkezik?
Köszönettel
-
kengyel
nagyúr
válasz
eladogeppc #22886 üzenetére
Tényleg jó a telefon, kijelző, több ram......
Várd meg a többiek véleményét, hátha tudnak segíteni a döntésben.
Kis pótlással inkább, a Note 4 lenne a befutó. Tudom nem olcsó ! -
szabakaa
aktív tag
válasz
öregpapa #22884 üzenetére
Ha tudok, bármikor segítek. Az a baj a gyári dolgokhoz nem sokat tudok hozzátenni, de ha bárkinek custom rom problémája van, bátran forduljon hozzám.
eladogeppc: nagybátyámnak ilyen telefonja van, eleinte nagyon gyors volt, de később belassult, bugos, újraindulgat. Jobban jársz az s5tel.
kengyel: +100 a Note 4re
-
eladogeppc
veterán
Nekem a mérete lenne fontos. 5.5" kellene.
-
kengyel
nagyúr
válasz
eladogeppc #22883 üzenetére
Nagyon cserélni akarsz
Nem ismerem a kérdésben lévő telefont, de erre sem cserélném.
Bár a specifikációja, nem rossz. -
eladogeppc
veterán
Még 1 csere ajánlatom lenne, OnePlusOne 64Gb.
Nem tudom megérné-e. U.a. a hardver, csak le van pucolva. Viszont bukom a 16Mpx-elt, az infrát amit soha nem használtam, illetve nem emlékszem milyen volt a híváshangminősége. -
Vandor476
csendes tag
Szia Mindenkinek!
Ma váltottam S4-ről S5-re de gondolom ezzel nem vagyok egyedül. A kérdésem a következő ha a szolgáltatós room helyet függetlent XEH rakok fel akkor a sok szolgáltató által rám zúdított app kimarad belőle de azonkívül más nem fog történni. Ha garis dolog lenne csak vissza rakom a szolgáltatost és kész?
Üdv: :-)
-
embe
nagyúr
válasz
eladogeppc #22878 üzenetére
Igen az a csúcs telójuk volt. Beb@szott volna ha ott is csak ígérgetnek. De az SP egy felső középkategóriás teló volt, hatalmas eladási számmal. Kettőt vettem, mindkettő ugyanazokkal a hibákkal küzdött - bugos rom.
Nem akarom a SONY-t leírni, mert felesleges flame keltés lenne, de....... -
eladogeppc
veterán
Viszont amelyik típusra beigérnek valamit , azt 99%-ban meg is teszik időben.
Nekem Z2-m és Z3-am is volt, nagyon szuper telefonok voltak.
Kamerában a 20mpx szerintem vakítás, zajos képek tömkelege készült velük.
S5-nek jó a kamerája nagyon, bár itt is a 16Mpx szerintem csak 13Mpx. -
embe
nagyúr
válasz
eladogeppc #22862 üzenetére
Én qrva nagyot csalódtam a SONY-ban. Hagyták ezt a telót egy bugos rommal kifutni.
karpathy - Nem is vettem annak.
Csak már az aláírásából láthatod, hogy fő szempont a kamera.
További szép napot! -
kengyel
nagyúr
válasz
karpathy #22871 üzenetére
Nem bántottál meg, és nem is sértődtem meg. Ez egy topik, itt mindenki megnyilvánulhat a témával kapcsolatban. És abban igazat is adok, egy nyaralást így nem lehet levezényelni.
Kezdetben csak pár képen akarom próbálni, lehet nem jön be akkor elfelejtem.
Majd iszunk egy sört -
karpathy
csendes tag
Én biztosan nem akartam megbántani Őt, sem senki mást! Sajnálom ha félreérthető voltam. Pusztán arra céloztam, hogy önmagában egy RAW formátumban mentett kép, rosszabb minőségű lesz, mint az a jpeg, amit a telefon készít. Ahhoz, hogy jobb legyen, dolgozni kell vele és egy nyaralás után, ahol csinált több száz fotót, ez elég időigényes feladat.
(#22869) kengyel: Még egyszer elnézésedet kérem, nem kritizálni akartalak!
-
kengyel
nagyúr
válasz
eladogeppc #22868 üzenetére
Elnézést, de későn vettem észre hogy írtál. így már szerkeszteni, nem tudtam.
Tényleg minden topikban elhangzott, ez telefon nem fényképező. Ez még mai napig is fent áll, de ahogy te is írtad, a technika őrülten fejlődött.
Már egy telefonnal is lehet, igen meglepően jó képeket készíteni.(#22871) karpathy
Engem nem bántottál meg, nem vagyok olyan sértődős
Isten ments, hogy annyi képen próbálgassam a Raw dolgait.
-
eladogeppc
veterán
Igaz volt már Snapdragon 410 esem is, ott sem láttam az 5.0-nál gyorsulást.
Elég fluid egyébként az S5 szerintem a Lollipop alatt, mondjuk én nem láttam rajta a 4.4-et, hogy az milyen volt.
Vissza visszalehet menni 4.4-re úgy, hogy a garancica megmaradjon ?Kengyel: Nekem is riblingem a kamera. Mindig ezért baszogattak sok egyéb más telefon fórumán, hogy egy telefon nem tükörreflexes fényképezőgép. Csak sajnos elfelejtik, hogy a technika is halad idővel előre.
Emlékszem, régen még film kellett a fényképező gépekbe. Még jó hogy van már digitális tükörreflexes gép. Pedig régen nem volt. -
embe
nagyúr
válasz
karpathy #22858 üzenetére
Kengyelnél az egyik preferált tulajdonsága egy telónál ha cserél, a kamera rész. Használja is bőszen.
Természetes dolog, hogy ha ezen a téren egy újítás van beígérve, akkor nagyon várja. Lehet kipróbálja, és nem fogja használni, de ez olyan mint más frissítés a telón, vagy az ámítógépen.
"Felkelltennikikellpróbálnimertújabbésazújabbajobb"Ha meg tudja mit várhat tőle, és várja, akkor valszeg használni is fogja.
-
VD
őstag
válasz
eladogeppc #22864 üzenetére
Röviden: Semennyivel!
A marketingen kívül, semmit nem ér a mobilokban 64bit.
Az Apple is csak a Macbook-hoz készítette elő a terepet anno az A7 processzorával. -
öregpapa
tag
Űdv.mindenkinek!Vissza olvastam jó néhány hozzászólást de nem találtam választ a kérdésemre, ezért kérem aki használ vagy használt CM 12.1 Nightly romot ha tud segítsen.Egyik fórumtársunk javaslatára feltettem ezt a CM romot és nagyon megtetszett.Egyetlen gondom az,hogy a naponta érkező fríssítést nem tudom telepíteni.Ha rányomok a letöltés után a fríssítésre kíírja,hogy újraíndul a telo majd a recowery jön be és ott azt írja,hogy a telepítés nem síkerűlt.Ha megnézem a fentlévő rom dátumát az sem változott.Mi lehet a baj? Előre is köszi ha valaki tudja a megoldást és megosztja velem.
-
kengyel
nagyúr
válasz
eladogeppc #22862 üzenetére
Én nem élnék a cserével. ( szvsz) Indokolni nem akarom, nem szokásom más gyártót kritizálni.
Azért azt hozzáteszem, nem rossz készülék. -
eladogeppc
veterán
Szerintetek megéri lecserélni az S5-öt egy M4 Aqua-ra ?
Csak elméletben kérdem. Snapi 615 van benne.
(Szerintem nem, de kíváncsi vagyok a véleményetekre) -
karpathy
csendes tag
válasz
kengyel #22854 üzenetére
Annyira várjátok a RAW fájlok mentésének lehetőségét, engem tényleg érdekel, hogy mit reméltek tőle? Ha a jobb képminőséget, akkor tudjátok e az odavezető utat? Amiatt kérdezem Tőled, mert figyelem a fotózási szokásaidat, és szerintem Neked inkább lesz nyűg, mintsem megváltás.
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok!
Párnapja vagyok tulajdonosa ennek a készüléknek! Eddig pin kóddal oldottam fel a képernyőzárat! Most már csak simán húzással szeretném, de a Képernyő lezárása menü pontban már nem lehetséges! Hogy tudnám megcsinálni?
Köszönöm!
-
embe
nagyúr
Ne háborogjatok!
Dél-Amerikában most adták ki a 4.4.2-t. -
-
Bigyo13
őstag
válasz
kengyel #22838 üzenetére
Nincs linkem, megkérdeztem valakit, aki jobban rálát az updatek jóváhagyására, de még mára ígért közelebbi választ az F-el kapcsolatban, ha megtud valamit. Amit linkelt Embe ott is hasonlót írnak valóban... én pl. nem tudtam, hogy a T-s telefonok teszt okán kapták csak meg az 5.1.1-et.. ezek szerint igaz
De másik szálon is elindítottam valamit, ha kapok választ, akkor leírom bővebben... egy biztos akötekedőknagyot fognak nézni, ha bejön -
üdv
beléptem a klubba tegnap este eme telefonnal
ami legelsőre elnyerte a tetszésem az a kamera.
a többi majd kiderül, ma lesz az akku teszt
-
Bigyo13
őstag
válasz
kengyel #22830 üzenetére
A legújabb infó szerint a 900T-re az 5.1.1 updatet csak tesztelésre adták ki júniusban!
A 900F kiadása tolódik, mert nem várt hibák jöttek elő. Ezért az 900F-re csak a javítások befejeztével kezdik kiadni az 5.1.1-et, ami egyébként lehet augusztus első fele is, de a harmadik negyedévben bármikor!
-
-
kengyel
nagyúr
válasz
yodamester10 #22824 üzenetére
Új telefon friss rendszerrel, régi telefon várakozik
-
yodamester10
őstag
Erre a fosra már 5.1.1 van.Hihetetlen ez a Samsung
-
Bigyo13
őstag
válasz
Sanyikademe #22822 üzenetére
BOE5 OTA-n ment fel? Nem volt full wipe előtte?
De azt írtad, hogy "megint jelentkezett sötét kamerával", hogy jött elő, ha nem is használtad a kamerát? -
embe
nagyúr
Urak!
Ne kezdjétek/folytassátok már el megint!Ronin Amit javasoltál rootolás az bejött - eddig nem produkált semmi anomáliát a korábbiakból. Köszi!
-
embe
nagyúr
Dicsérték itt a fórumon ezt az odexed stock romot.
-
ronin79
addikt
[Tool] (20 july v3.5) Fully automated tool for create deodex for Lollipop ezzel elkészítheted magadnak, használata nem ördöngősség
vagy ebben a topikban tudsz válogatni a 2. postban lévő
>> Recent ROM versions for SM-G900F << -re kattintva eljutsz ide. -
HaZse
őstag
Tud valaki egy deodexed stok rom-ot? Lehetőleg a legfrissebbet?
-
ronin79
addikt
válasz
feelurself #22808 üzenetére
CM12-n még nem. Mintha az akku is jobban bírná mint gyárival.
-
feelurself
aktív tag
Akik CM-et hasznalnak(vagy blisspopot) eszrevettek valami bugot, vagy barmilyen hibat ami vallalhatatlan es legszivesebben visszatenne a gyarit ?
[ Módosította: CoolMan ]
-
Bigyo13
őstag
válasz
Sanyikademe #22786 üzenetére
Megkérdezném, hogy melyik ROM van fenn most Neked? Ez elég fontos lenne tudni, köszi!
-
CoolMan
MODERÁTOR
Akkor most fejezzétek be a veszekedést, személyeskedést és az offot. Aki folytatja az megy pihenni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Sorozatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Anime filmek és sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest