Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
demeterf2
tag
Sziasztok!
Egy gyors sebesség-benchmark tesztben összehasonlítottam a Lolipopot és a Marshmallowot. Érdemes frissíteni![link]
-
demeterf2
tag
válasz
Kékmadár93 #31513 üzenetére
Nekem semmi baja pedig lassan 2 éves lesz. Igaz mindig manuálisan állítom és szobában maximum negyedig veszem fel a fényerőt.
-
demeterf2
tag
Sziasztok! Elég régen osztottam meg itt videót vagy 5-6 is készült azóta. (root, játék/alkalmazás bemutatók...)
Ez a legújabb amiben android híreket szedtem össze: [link]
Remélem továbbra sem baj, hogy néha offolok ezzel kapcsolatban. -
demeterf2
tag
válasz
Jack Oneill #30797 üzenetére
Nálam működik mellette.
-
demeterf2
tag
válasz
Jack Oneill #30793 üzenetére
Igen elég kijelentkezni. Ahogy a videóban említettem és helixP is írja a lite verzió sokkal jobb.
-
demeterf2
tag
Sziasztok! Az androidos facebook alkalmazások nem épp energia takarékosak. Erről beszélek legújabb videómban. Jó szórakozást!
[link] -
demeterf2
tag
Sziasztok! Legújabb videómban a Grand Theft Auto: Liberty City Stories-t mutatom be. Remélem tetszik nektek, jó szórakozást!
[link]
-
-
demeterf2
tag
Sziasztok! A csatornámon meglett a 300 feliratkozó, de ezt a múltkor is írtam.
Beírtam a play áruházba, hogy 300 és kidobta a 300 tiéd a dicsőség játékot. Ezt mutatom be legújabb videómban. Kicsit optimalizálatlan, ezért akadozik kicsit... Jó szórakozást: [link] -
demeterf2
tag
Sziasztok! Újabb android hírek videóm: [link]
Gondolom közületek is feliratkoztak páran és így már átléptem a 300-as feliratkó számot. Köszönöm!!! -
demeterf2
tag
Sziasztok! Itt az első Gameplay videó a csatornán! Az Unkilled nevű ingyenes zombi lövöldözős játékot mutatom be. Legyen még Gameplay róla vagy más játékot mutassak be?
[link]
-
demeterf2
tag
Sziasztok!
Újabb adag android híreket hoztam az új videómban, ezúttal kevesebb készülék bejelentéssel. Remélem tetszik majd nektek![link]
-
demeterf2
tag
válasz
santa clause #29923 üzenetére
Köszi!
-
demeterf2
tag
Sziasztok!
Újabb videó. Ezúttal a legjobb olvasó programot a Moon+ Readert mutatom be. [link]
Ha van kedvetek írhattok tippeket, hogy melyik alkalmazást/játékot mutassam be nektek. -
demeterf2
tag
válasz
feelurself #29783 üzenetére
Ezer köszönet a válaszért,ezért érdemes csinálni őket, feldobtad a napomat!!
Igyekszem folyamatosan fejleszteni magamat, próbálom az előadásmódot részről részre egyre jobbá tenni. Az egyik videóm alatt megkaptam, hogy nem jó az angolom, de azt nem írta le hogy amúgy tetszett-e neki...? Sajnos németet tanultam így aki érzékeny a kiejtésre annak néhány szó furán hangozhat, de azért igyekszem ott is fejlődni.monstre: Köszi! "Lehet valaki pont a videókban hall új dolgokat vagy találja meg azt az appot, amit keres." : Pont ezért csinálom őket.
A játék videót a játékosba linkeltem. Szerintem a szakmai topikba annyira nem illene bele, de lehet rákérdezek.
-
demeterf2
tag
Sziasztok! Elkészült az új videóm amiben a tavalyi év általam legjobbnak ítélt androidos játékait mutatom be. Remélem tetszik nektek!
[link]
-
demeterf2
tag
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Off:Ha gondoljátok kezdjétek egy két android hírrel.:[link]
-
demeterf2
tag
válasz
mjani1172 #29491 üzenetére
Akad az vagyis inkább az fps alacsony. Van akinek nem tűnik fel az alacsony fps értek azért nem veszed észre. Ezzel a programmal lehetett régen a grafikát lejjebb venni és akkor szépen futott. Nem tudom működik-e még? [link]
Egyébként a gyári kernel a ludas. Boeffla-kernellel szépen fut alapból is. Csak ezt felrakva ugrik a garancia. -
demeterf2
tag
válasz
SASboy #29449 üzenetére
Szia! A knoxot nem fogja bántani. Bármelyik romra visszatérhetsz. Ane2 a knox mentes root miatt fontos, ha ez nem fontos én a legutolsó 4.4.2-t raknám fel, mert abban több a hibajavítás.
Richte:Az Svoice settingsben kell kikapcsolni. Open via the home key-nél vedd ki a pipát.
Off: Új android videó-k a csatornámon: [link]
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
demeterf2
tag
válasz
hatpersze #29245 üzenetére
Szia! Nyugodtan rakd rá az ANE2-t és rootold towelroottal.
Off1:Itt az új android hírek videóm, remélem tetszik nektek.
[link]
OFF2:És elindítottam egy új sorazat az android alkalmazások/játékokat. A neve alapján gondolom sejthető mit takar a sorozat. Igyekszem hétről hétre alkalmazásokat és játékokat bemutatni benne.
[link]
-
demeterf2
tag
válasz
Mi a Manó?! #29044 üzenetére
Szia! Nincs rajta fólia, de igazából bírja a strapát. Nekem pl.: kb. másfél éves és csak egy hajszálkarc van rajta de tökéletesen működik amikor használom.
Off: Itt van az új videóm, benne van pl.: A Google Térkép új Offline funkciója is. [link] -
demeterf2
tag
Szerintem a naprakészség helyett sokkal fontosabb az, hogy azzal a rommal ami a telefonon van ne legyen semmi gond. Az utóbbi 5.0-ás romok egyre jobbak lettek szerencsére. Természetesen azért a doze funkciót várom.
whited: Ez nem iphone. Simán áthúzod azt ami kell és kész.
-
demeterf2
tag
válasz
Jack Oneill #28724 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek veled. Kérdem én mi nem fut jelenleg az S5-ön? Minden fut tökéletesen!
A kamera szuper, vízálló, bővíthető, jól bírja az aksi, tokban hordva mindegy milyen a hátlap. Ez még mindig felső kategóriás telefon, csak az a fránya marketing/hype azt az érzetet keltheti az emberben, hogy már elavult a telefonja. A samu részéről plusz még ott vannak a véleményem szerint direkt visszatartott frissítések is. -
demeterf2
tag
Sziasztok!
Csináltam egy videót a Custom Recovery és Kernel telepítésről. Garancia vesztéssel jár, csak saját felelőségre! A leírásban benne van a programok linkje. [link] -
demeterf2
tag
Sziasztok!
Régen voltam erre. Félig off lesz amit írok.
Off: Akik régebb óta itt vannak azok bizonyára emlékeznek az S5 rootolós videóimra. Akkor felmerült, hogy fogok csinálni alkalmazás bemutatókat, hírekről videókat, egyéb nem androidos dolgokat stb... amit páran jó ötletnek tartottatok. Másfél hete elkezdtem van már több videó is, akit érdekel az nézzen rá. Ha tetszik akkor nyugodtan jöhet komment alá, de kritikát is elfogadok.Ez volt az off.
[link]Félig on: Egy kis tapasztalat: A videókat S5-el veszem fel és sajnos nincs jó tapasztalatom vele. Van, hogy kibír 30-40 percet akkor éri el a 4giga limitet, de sokszor 10-20 perc után is kilép kamera túlmelegedés miatt.
Ilyenkor bosszantó, mert aksi ki, várni vele a kamera szöge se oda kerül ahol volt....
-
demeterf2
tag
válasz
CityBoy007 #24948 üzenetére
Munkatársam Z3-ma tegnap frissült 5.1-re. Szépen fut a rendszer rajta, akadásnak nyoma sincs, kb. S5 CM. szint. Real Racing3 röccenés mentesen fut. Ha választanom kéne én Z3-ra szavaznék. Belseje ugyan az, csak abban 3giga ram van.
-
demeterf2
tag
Note 4-re ma jött ki az 5.1.1. Talán pár nap és jön hozzánk is.
-
demeterf2
tag
válasz
Jack Oneill #24163 üzenetére
Én is kivárok.
Félek nem hozza a cm gyorsaságát.
-
demeterf2
tag
válasz
Musaka #23098 üzenetére
Én is kíváncsi lennék mi hozza elő? Már párszor előjött ez a Viber VS Hardver vita. Érdekes módon nekem soha nem volt kamera hibám egyik Szoftveren se, pedig Pl.: haverral megy a Skype/Viber amerikába... Csináltam profil képet, képeket is viberrel, messengerrel... Nos, akkor mi hozza elő?
TuTa86:
-
demeterf2
tag
válasz
captainnemo #23015 üzenetére
Snap camera, tökéletes Cm alatt. [link]
-
demeterf2
tag
válasz
Jonathan92 #22688 üzenetére
A build szám nyomogatása után előjön a fejlesztői lehetőségek. Abban kell a rendszergazda hozzáférést engedélyezni.
-
demeterf2
tag
válasz
feelurself #20590 üzenetére
Pontosan! Először 44 majd 38 ezer. Közben semmi különbség a sebességben.
-
demeterf2
tag
-
demeterf2
tag
Más hálózatot nem tudok kipróbálni.
Eddig nem fagyott egyik alkalmazás sem.
Telefon hívás jól működik.
Pin kódot nem használok. (Úgyis első dolguk eldobni ha ellopják).
Akkumulátor szerintem rendben van. Jól is jelzi ki.
A ram valóban 800 körül van gyári romokon, de itt úgy érzem sokkal jobb a ram kezelés.
És tényleg veszett gyors. -
demeterf2
tag
1 év után bevállaltam a Knox Ugrást és cm.-re épülő romot raktam fel a telóra. Hogy is mondjam... ég és föld különbség
Eszméletlen milyen gyors.
Csináltam egy gyors bemutató videót róla. Előre is elnézést ha valamit nem értetek...
Ha van kérdésetek nyugodtan írjatok.BlissPop 3.4 Custom Rom For Galaxy S5 - Android 5.1.1 Magyar Videó bemutató
[link] -
demeterf2
tag
Volt már téma, de most én is tapasztaltam. Lolipop real racing3, szaggat. Akinek szaggatott lett rá megoldás? Úgy emlékszem K.K.-alatt jó volt.
-
demeterf2
tag
Mint mondtam vaj sőt tükör sima lett nálam a loli. Én is ámulok.
Ambasadii-V6.3. -
demeterf2
tag
válasz
RedCat #19014 üzenetére
Én először visszatértem Kit Katre. Ott egyet frissült otan. Majd kernel csere. Root. Mobil odin és fel a rom. Download módban csak a bootloadert raktam fel. Elindult, belaktam és most vaj sima az egész.
Tutanium mentéseim tökéletesek Kit Kat-ról! Ne mókolt tibit használjatok. A play áruházas működik rendben. -
demeterf2
tag
válasz
vadcitrom #18999 üzenetére
Már újra lolin vagyok. És most szuperül fut.
RedCat: Semmi lényeges változást nem látok. Billentyűzet és Tw. az S5-öst hagytam. Galéria az note4, de ugyan az mint S5 csak fehér színű. Ja egy extra. A flipboard helyet bármilyen app berakható ha elhúzod balra azt nyitja meg.
-
demeterf2
tag
Eltört az usb fedelem. Szerviz cseréli vagy esetleg ennyit ér szerintetek? [link]
-
demeterf2
tag
Én note-ról tuti nem váltottam volna, kivéve ha kényelmetlen. A merülés, lassúság, néma mód megoldása nekem a BOD3-mas rom volt. Tegnap kikapcsoltam minden animációt, áttűnést és villám gyors lett.
A strandon való vizes használatról pedig annyit, hogy próbáld csak ki vizes újjal használni a kijelzőt... teljesen megbolondul a telefon. -
demeterf2
tag
válasz
hakos1987 #17089 üzenetére
A kamera alkalmazás együtt jár a daemonnal. Az előbb én is használtam a kamerát és a viberen belül is megnyitottam a kamerát. Természetesen felment a daemon %-a. De mire ezt a hszt. megírtam már leis csökkent 3%-ot.
Én a memória kártyát használom mentés helynek és így sem ragad be. -
demeterf2
tag
válasz
LoOsEr 01 #16870 üzenetére
Van egy olyan gyanúm, hogy esetleg ezzel akarnak S6 váltásra tudat alatt ösztönözni? Érdekes fél évig amíg kit kat volt nagyon szuper volt az egész (nekem még az van). Majd ahogy jön az S6 kicsit belerondítanak az új rendszerbe...
Amúgy érdekes, mert az LG G Pad 10.1-em a hétvégén frissült 5.02-re és sokkal jobb, pörgősebb lett az egész. Semmi hiba...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes kijelző!
- IPHONE 15 128GB ELADÓ!!!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest