-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MartOOn
addikt
válasz
GordonSamway #25040 üzenetére
Nalam 1.1.7 rendesen fut. Siman playrol telepítve.
-
MartOOn
addikt
válasz
Jack Oneill #24988 üzenetére
nekem a full akksi tudott 4 max 4,5 orat kijelzoben es naponta tolteni kellett.
-
MartOOn
addikt
Valahogy ezekben jobban hiszek, mint az olyan tundermesekben hogy azért nem adjak ki es ezzel vallajak a kesest/blamát majd meg tobb késést, mert hibas. Ugyanmar eddig is hany hibas rom-ot tolt ki a samsung. Aztan 4 het muva jott volna egy frissito csomag ami tenyleg javitja a hibakat. Mint az 5.0 esetében, kitolta minél hamarabb csak h kint legyen aztan nem győztek foltozni. Szoval ez sajnos sztem is a marketing resze.
-
MartOOn
addikt
válasz
feelurself #24834 üzenetére
Neoffojaaaaa!
DHL-es csavot kerdezd, holnap jon csak erre.
-
MartOOn
addikt
A samsung galaxy s5 IP67-es minositest kapott. Aki nem tudja mit jelent nezzen utana. Viszont a 22-es csapdája hogy garanciát beazasra nem vallalnak. Ugyesek.
-
MartOOn
addikt
válasz
Leonardo91 #24686 üzenetére
Gyari a hatlap? Az en telom arany színű de vettem hozza kek u.gy. hatlapot meg egy fekete qi hatlapot. Ranezesre mindegyik fasza de a kékkel tuti nem vinnem vizbe hisz tudom h nem gyári.
-
MartOOn
addikt
válasz
GordonSamway #24643 üzenetére
TELJES MERTEKBEN ILLEGALIS AMIT KERDEZEL. Szoval szerintem itt ezt ne feszegesd...
bigyo: ha hazamegyek sem valtok romot, pedig elhagyom angliat. Es nem 2hetre megyek. Ezt is elmagyaraznad? Hogy megertsuk mi is. Gorog szolgaltatos telo angol BTU (BOE5) rommal Magyarországon IS tökéletesen működik. De ha jol emlekszem Görögországbsn épp az elso lengyel lolli volt rajta. Es működött. Akkor?
-
MartOOn
addikt
Mikozben a linkekre varunk...
Vmi biztosat lehet már tudni, hogy az 5.1.1 mit hoz el nekünk? Csak fixeket vagy lesz vmi nyalanksag is? (hamar Lollipop
-
MartOOn
addikt
válasz
#54715584 #24609 üzenetére
Ez igy korrekt megfogalmazas. Köszönöm.
Igazabol arra szerettem volna kilyukadni, hogy ezt ugy kijelenteni vagy tényként közölni az erre tevedokkel, badarsag lenne. Kb olyan altalanositas mint a kamera deamon meg a viber esete. Vhol az okozza a hibat valahol nem. Ez igy korrekt teny. De kijelenteni, tenykent közölni MINDEN s5 topikba latogato taggal hogy 'a viber okozza mert én azt mondtam' szintén nem tul szerencsés. Inkabb maradjunk a mindenki altal elfogadhato tenyeknel es az osszeskuves elmeleteket hagyjuk ki a jatekbol mert komolytalanok.
Szoval romok. Ha tetszik, probald ki. (ahhoz hogy a teljes kepet lasd a romrol, illik wipeolni) ha bejott hasznald ha nem akkor ne hasznald. De ne azert ne hasznald mert volt itt egy olyan vélemény is.[ Módosította: #65675776 ]
-
MartOOn
addikt
Akkor ROMoljunk.
Sztwm se sokat szamit milyen regios ROM-ot teszel fel. Gondolok itt pl EU-n belulre. Nyilvan egy indiai vagy egyeb rom nem lenne 100%ban megfelelo. De gondolkodjunk mar el egy kicsit... Ki mondta h emberek csak "ket hetre" mennek kulfoldre? Hmmm? A 70-80as evekben talan de manapsag? Fel ev itt fel ev ott. Es ez lehet pl egy Görögország vs Anglia. (sajat pelda) akkor cserelgetnem kellene a romokat eszerint az okossag szerint? Nem hinnem? Mas. XEH ami ufye fuggetlen es magyar regios. Miert ne lenne jo pl Telekomos telohoz? Az nem magyar halozat? Vagy vodafone? Ha fuggetlen telom van akkor en egy 4.szolgaltatot használok? A figgetlen telosokbak valot? Nem ebbol a 3-bol valamelyiket? A XEH-ben benne KELL (es benne is van) mindharom szolgaltato SZUKSEGES parameterei. Logikus nem? Akkor miert ne lehetne fuggo telon XEH romot hasznalni? Siman lehet.
Az enyemen volt mar görög hisz ott vettem angol hisz most itt elek (jelenleg is BTU BOH4 figyel fent hiba nelkul kapaszkodj meg a gorog szolgaltatos telon) szoval EU-n belul SZERINTEM mindegy. Volt fent svajci is pl meg lengyel. A svajci raadasul szolgaltatos, tele is xarta bekoszono hangokkal meg logoval a lengyel meg mindenfele polush webshop elore telepitett appjaval. Na ebben vannak a kulonbsegek.Beszeljuk ezt meg gyerekek hogy vmi feny derengjen fel az alagut vegen ebben a temaban.
Köszönöm a figyelmet. -
MartOOn
addikt
válasz
feelurself #24494 üzenetére
Pfffff... Ennek több akadálya is van. Pl nem szeretem a sört... Meg messze is vagytok... Meeeeg...
na mindegy
jo koccintást!
-
MartOOn
addikt
válasz
feelurself #24492 üzenetére
-
MartOOn
addikt
válasz
khorvat #24467 üzenetére
Par gagyi kinai tpu tokot lehet rafeszegetni. Sajna ennyi a lehetőség. Legalábbis en sem talaltam mast. Nekem qi hatlaphoz kellett volna, az is akkora mint a nagyakksis hatlap. De ha talalsz valamit akkor oszd meg itt legyszi sot vhova ki kellene emelni, sokaknak segitseg lenne egy normalis tok.
Szerk: jojjon csak az 5.1.1 akkor legalabb azzal tudom majd eladni
-
MartOOn
addikt
válasz
Imike_80 #24411 üzenetére
En ingyen foliaztam.
es bubi/por mentesen. Pont ott voltam, meg en nyitottam az uzletet amikor nyilt az arkad. Kerd vissza a pénzed, mutasd neki h sz@r,eláll, nem jo rá. Aztán menj at az iPontba (azt is en nyitottam, illetve a főnök de en voltam a pult mögött) Nagyáruhazhoz, keresd Ádámot es mond hogy en küldtelek (Márton) ők sokkal jobban fel vannak szerelve es a főnök szereti/keresi az uj dolgokat. Az arkados ha eladja azt a pink vackot akkor fel kell irni a rendelesre es kap egy ugyanolyan fossss pink xart. Ez van. Vki ert hozzá (kereskedelem) és vkinek millio uzlete van.
sok sikert!
-
MartOOn
addikt
válasz
Imike_80 #24409 üzenetére
Melyik uzletukben vetted? Melyik varos? Mert mar vagy 60 uzletuk van. Alapbol nem szeretnek penzt visszaadni
adjon egy normalisat vagy mutasd meg milyet szeretnel, rendelje meg a már kifizetett lóvét meg vonja le belole. Vagy adjon egy jo foliat, tempered glasst... Stb stb mert kp-t utalnak visszaadni pedig torveny is kotelezi oket.
nem véletlenül jöttem el onnan.
-
MartOOn
addikt
válasz
Imike_80 #24397 üzenetére
Mobileslaptopshop
dolgoztam naluk egy "kis" ideig... Par evecsket.
kiegeszitokben gagyik es nem lehet/szabad ujitani. Fonok nem szereti.
Ha jo tokot akarsz akkor a spigen tajan nezelodj van neki kemeny, merev, tpu, szilikon, flippes, flappos....de jo a diztronic is. Tobbiek majd linkelnek én mobilrol vagyok most es amugy is tpu-párti.
Tempered glass jo otlet, abbol nekem Nillkin van. Szeleinel gombolyitve, jo a fogasa/tapintasa November óta karcmentes!!! szoval megeri az arat. Frissithetsz nyogodtan, a legujabb BOH4 végződésű ROM eleg fasza lett. De BOE5 is jo mar.
Jah es üdv itt! -
MartOOn
addikt
válasz
feelurself #24344 üzenetére
akkor jon meg az 5.1.1 az s5-re amikor a oneplus 2 meghivom...
lalja11: ugy erted 5 nap alatt kijavitjak a hibait es kuldik OTA-n?
a samsung?
-
MartOOn
addikt
válasz
captainnemo #24280 üzenetére
snap camera HDR erre gondoltál? Mást nem találok. Kiprobalnam en is. Koszi
-
MartOOn
addikt
válasz
FrankMonzano #24265 üzenetére
Már hogy zsebben? Vagy asztalra leteve. Nem mindegy. Ha zsebben akkor hasznalj vmilyen kepernyozarat. Minta, pin, fingerprint, arcfelismeres. Van választék. Ha asztalon akkor az nem normalis, a hiba az Ön készülékében van. Irany a szerviz.
-
MartOOn
addikt
válasz
GordonSamway #24229 üzenetére
En megvarnam a global verziot. Kinaiban herelve vannak az lte savok igy EU-ban nagyon keves helyen muxik plusz hydrogen os van rajta oxygen helyett. Mondjuk ez pont orvosolhato. De a gari sem mindegy, globslt EU-ba kell visszakuldeni es cserelik nem javitjak mig kinainal azistensetudja hogy mukodik.
Chros: koszi szepen!
-
MartOOn
addikt
válasz
feelurself #24226 üzenetére
Oneplus 2
aztan meg az uj lg nexus jön
Koszi!
-
MartOOn
addikt
válasz
feelurself #24222 üzenetére
Köszönöm szépen forumtars! Holnap ralesek. Bar meg csak 441 letöltése van. Nem értek hozzá az egy ilyen mokolt romnál jónak számít vagy meg nagyon friss azert csak ennyi? Bar a sajat BTU regiosommal is elvagyok de lassan ugyis eladom, elotte meg jol megdolgozom.
Már szedem is!
-
MartOOn
addikt
válasz
feelurself #24220 üzenetére
Há' honnan van neked XEH BOH4-ed?
-
MartOOn
addikt
BOH4 BTU lényegesen jobb uzemidot hozott nekem. Nem volt busy nap de akkor is 63%-on vagyok még.
-
MartOOn
addikt
válasz
bence9110 #24085 üzenetére
annyi plusz h mielott vizbe vinned vagy mosnad a telot erdemes beszerezni a jack aljaztba egy gumi vakdugot. bar vizallo azon a reszen is de meg tudja hulyiteni a telefont. ugy erzekeli egy ideig meg mintha fulhallgato be lenne dugva. ki lehet fujni meg el is tunik idovel de addig sem tudod rendesen hasznalni a telot hisz a fulesre eroltetne a hangot. par forintos gumidugo ebay
-
MartOOn
addikt
válasz
feelurself #23963 üzenetére
raadasul powered by clean master... szoval egy atrajzolt es alapertelmezette tett clean masterrol beszelunk. ami lehet jo is de nem jo is.
na visszamegyek masik gepre mert itt nincs szuro...
-
MartOOn
addikt
válasz
GordonSamway #23766 üzenetére
Csak vigyazz hogy nehogy RUTO FOCUS-osat vegyél!
amugy jo tokok, nekem is spigen van csak ez.
-
MartOOn
addikt
Pontosan mit jelent a nem tudom irni? Appot nem tudsz atrakni, tc-vel nem tudsz ra másolni, kameranal nem lehet alapbeallitas az sd mert nem latja vagy mire gondolsz? Eleg regota kihereltek az sd irasanak a lehetoseget igazabol root es hasonlo dolgok nelkuk leginkabb mediatarnak lehet hasznalni de pl total commander es a tobbi 3rd part fajlkezelo sem irhat vagy törölhet rola csak a gyari beepitett fajlkezelo.
-
MartOOn
addikt
azert nem reset volt az csak egy "egyszeru" ujraindulas.
reset utan kapkodhattad volna a fejed hogy hova tuntek a cuccaid. egyszer nekem is csinalta ezt vagy max ketszer de nem nagyon erdekelt. persze ha majd hetente/naponta csinalja akkor lehet aggodni mi okozza. addig meg, ez egy ilyen bicikli. barhol barmivel elofordulhat.
-
MartOOn
addikt
válasz
szabosasito #23566 üzenetére
jah meg egy jo kis hsz-szuro sem art...
oke oke nekem alacsony az ingerkuszobom... meg még olyan otunknek... hatunknak...
de a tobbiek elvezik. neha kikapcsolom es jokat mosolygok de ezert nagy aldas ez!
amugy jo kis forum ez, segitseget mindig kapsz ha raszorulsz. de igazabol vissza keresve is majdnem mindenre megtalalod a valaszt, hisz szuletett mar par hsz szinte mindent erintve.
-
MartOOn
addikt
válasz
#97246720 #23543 üzenetére
5.2 lesz az M nem 6.0 es olyan mocsok nagy ujitasokat nem hoz. ezert sem lesz a szamozasban nagy ugras. aki samsungot vesz vagy vett sztem tisztaban van/volt vele hogy a frissitesek teren nem acelos ez a ceg. sztem nem is ezert vettuk meg, mert ha ez lett volna a donto senki nem vett volna samsungot hanem nyomtuk volna nexus vonalon. ennek is van elonye annak is hatranya. samu mellett szolnak az extra ficsorok, a SAMOLED kijelzo es a jo kamera. hatranya egyertelmuen a lassabb (egyesek szerint laggtenger) TW es a frissitesek mar-mar rendszeres kesese. nexusok elonye a szinte azonnali frissitesek, gordulekeny vanilla droid. hatranyuk a hirhedten xar akksi idok es a gyengusz kamerak. de szamomra pl par honap szuz droid utan jol esik egy kis TW, hogy foglalkoznak azzal mi hogy nez ki. nekem pl a flat stilus nagyon hamar unalmas lesz, kell egy kis csiricsare.
na hosszu lett, csak azt akartam ebbol kihozni, hogy kar aggodni/sirni/hisztizni (megfelelo alahuzando) vagy csak szamonkerni a frissitesek keseset. Hisz aki csak egy kicsit is utana olvasott hogy mit vesz annak ez nem meglepetes.
Persze varni lehet, infokat megosztani is de turelmesnek kell lenni. samsungnal ez a kompromisszum cserebe mas josagokert.szerintem
-
MartOOn
addikt
válasz
N.otorious #23360 üzenetére
Uhum. Pont a samsung. Ertem...
-
MartOOn
addikt
Kicsit ledőlök délután aztán mi van itt? Hianyzo hsz-ek tömege!
orszagokat, birodalmakat lehet romba dönteni ezzel a komboval... Amikor a butaság szorgalommal párosul...
5.1.1 : ezzel a késéssel végleg elasta magat nalam a samsung. Lesz meg samu telom, mert amugy tetszenek. De mindig csak az aktuális flagship, a többire csunyan xarnak... Nem szép dolog.
-
MartOOn
addikt
-
MartOOn
addikt
válasz
feelurself #23050 üzenetére
Nalam remelem mar csak heteket. Egyebkent tavaly november óta van meg. Szerintem nexus5 utan ez volt a második leghosszabb kapcsolatom.
onpelus2-t tuti veszek, az elso is tetszett es 3500 korul vagyok a listan az 1.200.000-bol.
aztan par honap mulva meglatjuk. Addigra boven £300 ala esik a sima s6. Veszek egy zold vagy fekete 64est. De lehet nexusek meglepnek. Allitolag lesz joaras lg nexus 5 utod es lesz egy phablet huawei nexus is. Az lg akar erdekes is lehet. De azert moto is bealakitott az X style-al.
zte axon sem kutyafule. Vegre van mibol csemegezni. Akkor meg minek varjak samsungekra.
-
MartOOn
addikt
válasz
kengyel #23044 üzenetére
En meg lecserelem.
jon a oneplus2 aztan veszek s6-ot. Ezek a tervek. Ha friss droidot akarsz idoben, akkor vegyel mindig aktualis flagshipet vagy nexust.
itt kar is abrandozni. Magas ivbol vagyunk letojva. Ez az uzletpolitika es a mi kedvunkert sem fognak rajta valtoztatni. Ne legyen igazam (es komolyan remelem nem is lesz) de tul sok jot nem varok mar s5-re. Majd jon egy szinten itt-ott elbaszott 5.1.1. Aztan meg mondjuk pár " frissítés-javitas" rá. De ugy igazabol tuti sose lesz mar. Nem érdekük. Es ez valahol érthető is. Kijon a nóta 5 es az s5 mar tenyleg "regi" telefon lesz. Nulla supporttal. En igy latom. De lehet en vagyok negativ.
-
MartOOn
addikt
válasz
feelurself #22951 üzenetére
allitolag toljak megint az idopontot... hibak miatt. jéééé... szoval augusztus eleje kozepe elott nem nagyon varnam...
-
MartOOn
addikt
válasz
Feralheart #22567 üzenetére
hat tudomasom szerint ez a tolto tudja a legnagyobb tavot atvinni es az 8mm. tuti faragni is kell hozza ha butorba akarod epiteni. viszont barmilyen tokot atvisz az tuti. azert 8mm az "majdnem" egy centi, szoval butorlapot reszelni kell hozza de nem hinnem hogy ennel vastagabb tokot talalsz!
-
MartOOn
addikt
válasz
Feralheart #22562 üzenetére
ha olyan tolto padot veszel mint ami a videoban szerepel (nokia dt900, nekem az van) akkor tuti meg tudod csinalni. 8mm a hatar neki, en is ezert vettem ezt.
-
MartOOn
addikt
-
MartOOn
addikt
válasz
Gabber1981 #22499 üzenetére
Ha garis a teló es nem utestol pattogzott le akkor az garis csere en ugy tudom.
-
MartOOn
addikt
válasz
pzolika9512 #22039 üzenetére
Inkabb mintha egy kicsit a Napba fotoztal volna, nem? Feletted volt de mégis egy kicsit előtted.
-
MartOOn
addikt
teves sajna
-
MartOOn
addikt
válasz
Feralheart #21529 üzenetére
Én ezt hasznalom. Egyszeru es jo. Nekem pont nem kellenek a hangok.
-
MartOOn
addikt
válasz
T0MEEE #21415 üzenetére
Ha nem vettem volna meg első körben a gyari qi hatlapot akkor mar rég vettem volna a 0.5mm-es vastagságú kis receivert a hatlap ala plusz ra a kedvenc tpu tokom es kesz. Szoval ha nem vettel meg semmit akkor 3 lehetoseged van sztem.
-Jarod azt az utat amit en is, vagy qi vagy tok.
-veszel gyari flippes s-view qi tokot.itt kb £50
-vagy megveszed nem legolcsobb hanem vmi pofas kis qi receiver lapkat a hatlap alá + veszel olyan tokot/tokokat amilyeneket csak akarsz.£50-bol veszel egy receivert plusz 2db igen jo minőségű tokot. Vagy hármat...
A döntés a tiéd. -
MartOOn
addikt
válasz
T0MEEE #21413 üzenetére
Hali. Gyari fekete qi hatlapom van. Arra normalis tok nem megy ra. Van pár ócccó sima szilikon tok amit ra tudsz feszegetni meg talan vki talalt itt egy kozep kategorias tpu tokot is ami ramegy de hogy nem szep látvány az tuti. Szoval en is tok nélkül hasznalom ha a qi hatlap van rajta.
Keresoben "qi hátlap tok" kombora keresve kijott egy diztronic tok meg 10hsz hogy semmi sem megy rá.
-
MartOOn
addikt
válasz
Jack Oneill #21397 üzenetére
Azért htc, mert a g1(dream) volt az elso androidos telo. 1.5-tel vettem meg aztan frissult 1.6-ra. Nem most volt.
samsung sort s2-tol kezdtem.
-
MartOOn
addikt
Sammobile-rol szedtem. Szívesen felraknam de az en netem erre nem alkalmas. Illetve de ha van ra 2 napod...
Faternak akartam felrakni dropboxba hero3-mal keszult gokartos videokat. Szam szerint kettot de 24 ora múlva meguntam. Sky Broadband... De halistennek lejart a huseg amugy is koltozunk szoval irany a BT Net ahol ötször gyorsabb le es fel, kb 1,5x ennyiert.
-
MartOOn
addikt
válasz
cousin333 #21371 üzenetére
BOE5 kezdett lassulni.
nem csinaltam resetet, azzal megvarom a kov nagyobb ugrast. Eddig teszi a dolgát, kigyomlaltam a swisscom cuccokat. A bootanim es boothang bent maradt de most mar mindegy. Meg tetszik is.
igazából mar csak szenvedek... Cserelnem kellene de nem tudom mire... Saygus jol megszoppantyuzott minket a majus 22-i megjelenessel es jo kis szeptember vege lesz belole.
most varom az uj nexust meg a oneplus two-t.
-
MartOOn
addikt
Fut a svájci POFA...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- SkyShowtime
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged