Hirdetés
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigyo13
őstag
válasz
yodamester10 #20399 üzenetére
Pedig ma pl. a Telekomnál felment az ára.. Dominóval Pl. megint 161E
-
yodamester10
őstag
Végig futottam nagyjából az s5 eladásokat itt ph-n,és nagyon rosszul esik,hogy ilyen olcsón adják egyesek de inkább vicc kategória.Tavaly októberben vettem 152 ezer-ért és van aki 70 környékén árulja
Úgy látom oda jut a világ,hogy nem érdemes eladni műszaki dolgokat inkább a végleges pusztulásáig kell használni.
-
embe
nagyúr
válasz
modd3r #20390 üzenetére
Nem tudnád feltenni valahová, ahonnan kicsit gyorsabban lejönne? ! Köszi előre is!
Viszont amit említettetek, hogy jön az 5.0.2, itt mintha az egyik kommentben az lenne, hogy a kiadott angol frissítés megoldotta a kamera hibát.
Vagy rosszul értelmezem?
-
Bigyo13
őstag
válasz
modd3r #20385 üzenetére
Melyik ROM-ot dobtad fel?
Aki esetleg rácuppanna itt van a mai BTU BOE5 ROM
Aki felteszi írja már meg, hogy van -e benne Akkuhasználatnál a töltés óta eltelt idő mutatása? És Magyar-e a Ne zavarj opcióban az Ütemezés beállítása rész?
Köszi! -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Bigyo13 #20379 üzenetére
Igazából nagyon nem romoltam még ezt. A fórumot is csak ritkán tudtam olvasni, mert sok volt a melóm.
Friss még a készülék, tehát nem nagyon rendezkedtem be gépi szoftverezésre.
Azok a hibák amiket javítottál azért annyira nem vészesek. Persze annál jobb minél flottabb egy rendszer. Ezek hátrányát még nem vettem eddig észre, vagy csak nekem nem tűnt fel. Ugye az akku időről még nyilatkozni meg nem is tudok.Azért köszi hogy szóltál, és köszi a munkásságod. A hétvégén majd jobban átolvasom a topicot. Aztán jöhet a romolgatás is.
-
modd3r
őstag
Sziasztok!
Feldobtam az új angol ROM-ot OTA-n, BOD3 után nagyon fürgének érzem. -
Szombó
senior tag
Sziasztok!
Hamarosan jön az 5.0.2.
[link] -
Bigyo13
őstag
Kezd elegem lenni a ROM-okból
Ma megint kiadtak egy új ROM-ot.. igaz még csak United Kingdom régióban a : G900FXXU1BOE5 verziót!
Changelsit száma: 4920185
Build date: 2015.05.15
Ez azért érdekes mert egy napon adták ki a POEA-val, ami kicsit hibás.. na remélem ebben a BOE5-ben azok javítva vannak márAmint lesz Magyar régiós BOE5, akkor kirakom ide!
-
Bigyo13
őstag
válasz
tzsolesz #20378 üzenetére
Köszi, de sajnos van pár hiba a ma letöltött frissítésedben!
Mi már ezen a hétvégén túl vagyunk és kiadtam tegnap egy új verziót.., amiben a hibák javítva vannak kb!Itt van a HSz
Kicsit érdemesebb lett volna visszaolvasnod.. tegnapra, mert akkor le sem szedtem volna a helyedben az OTA-s frissítést!
-
RockCNC
őstag
A wi-fi időzítőt használja valaki?
Nálam gyatrán dolgozik. Néha kikapcsol néha nem. Ugyan ez van a bekapcsolásnál is. Mindegy, hogy milyen rom van fent, már a kit-katnál sem működött normálisan. -
tzsolesz
nagyúr
A Telekomos frissítést ajánlom mindenkinek.
250MB átlagos szabad RAM helyett, 800MB van. Nem ritka az 1006 MB. De a 750MB mindig megvan. -
ates777
csendes tag
Helló, abszolút laikus kérdés : cache cleanert érdemes használni? Ha igen, melyiket? Nagyon köszönöm (bod3 független )
-
olahdave
tag
Feltettem Bigyo13 új BOD3 POEA THM romját.
Eddig gyorsabbnak tűnik, mint a T-s POEA! A hibák mind javultak, nincs angol a Ne zavarjanak módnál és a feltöltés óta eltelt időt is kiírja!
Az akku használatról később nyilatkozom! -
Bigyo13
őstag
válasz
Butcher-HUN #20364 üzenetére
A BOD 3 ROM teljesen stabilnak tűnik eddig 10 nap alatt!
Nálunk a XEH verzió jelent akkor meg.. kb. minden jobb benne!
Így értettemSzívesen!
(#20363) kovecses112: eddig is elérhető volt.. szerintem
-
voncci
aktív tag
Sziasztok!Melyik a legjobb független kitkat rom?(aku,stabilitás )
-
Bigyo13
őstag
válasz
kovecses112 #20359 üzenetére
Jajj melyik oldalt nem találod?
Esetleg a Blogom?? Ott van a leírásom, mit , hogy kell!
Ám nem fogod tudni 4.4.2-re vissza inicializálni a telót repart-al!
Mert csak a gyári 5.0-ára fogja visszaállítani a KIES3 a leírásom alapján..
erre, ami Vodás: VDH-G900FXXU1BOE2-2015 05 27A szervizesek rugalmasok szoktak lenni főleg lakásban
(#20360) Butcher-HUN: ohh , ahhoz nem értek és nem is nyulnék bele, mert nem Magyar régiós
Pedig az egy nagyon jó verzió.. a BOD3
Nem kellett volna nekem a KNOX verzió.. amúgy! -
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Bigyo13 #20349 üzenetére
EE-nal vagyok ez UK szolgáltató és függő.
Alapsav verzió: G900FXXU1BOD3
Kernelverzió: 3.4.0-4664691
dpi@SWDD6202#1
Thu Apr 9 17:38:07 KST 2015Build Szama: LRX21T.G900FXXU1BOD3
SE for Adroid állapota: Enforcing
SEPF_SM_G900F_5.0_0011
Thu Apr 09 17:41:17 2015Bizt. szoftver verziója: MDF v1.1 Release 4
VPN v1.4 Release 3KNOX verzió is kell?
-
kovecses112
újonc
Sziasztok! Teljesen gyári állapotba szeretném visszarakni a készülékem. Vodafone függő gyárilag,most BOD3-as XEH rom van rajta. Elment a 25-ös patrició es a régiókód is SEB,kerestem az említett KIES 3-as megoldást de valamiért nem elérhető az oldal.Tudnátok nekem segíteni hogyan kezdjek hozzá? 4.4.2-es Vodás gyári romot szeretnék felrakni úgy hogy minden álljon vissza a gyári értékre,ha esetleg garanciáztatni kellene a készüléket.
Egyébként 2 hónapja amikor hozzám került a készülék sérült volt az USB takaró műanyag és a szervízes srác gond nèlkül kicserélte pedig látszott rajta hogy levolt ejtve a telefon.
-
Gabber1981
csendes tag
válasz
Feralheart #20356 üzenetére
Bigyo13-tól kérj linket privátban, szerintem elküldi!
-
Feralheart
tag
válasz
Bigyo13 #20331 üzenetére
Minél többet kérdez az ember, annál több információhoz jut
És melyek azok a Telekom miatt hibás "újjítások"?Olvastam a hozzászólást, amit mutattál, de melyik szerveren lesz fent?
-
Bigyo13
őstag
válasz
Kékmadár93 #20344 üzenetére
Nem foglalkozom a nem manuális mentésekkel, nem bízom bennük
Az a biztos, ami a gépemen és a teló SD kártyán van
Megjegyzás a ROM-hoz:
Ezt a két POEA és BOD3-POEA ROM-ot lehet ide-oda pakolgatni Resetek nélkül(#20356) Feralheart: MINDENT leírtam, amit tudnotok kell!
Olvasgass még kicsit.. én pihenek! -
Kékmadár93
tag
válasz
Kékmadár93 #20344 üzenetére
Erre valaki?
Jó lesz ez a Rom köszönjük!
-
Bigyo13
őstag
válasz
Gabber1981 #20351 üzenetére
Mindenkinek előre is szívesen
5 perc és küldöm a linket, mert még nem ért fel a szerverre
(#20352) Kékmadár93:
küldöm és szívesen
Az első kép a javítással kapcs:
Gondolom tudjátok mit kell nézni
-
Bigyo13
őstag
BOD3-POEA TMH ROM - 2015-05-31 - v2.0
A tesztelt javításokkal a végleges módosítási, "hivatalos" lista:
- "Gyorsabb" lesz a hálózatra fel vagy visszajelentkezés!
- Visszaáll az alap Rendszerhang hangereje ( a nagyon magas POEA TMH romhoz képest! )
- Az akku használatnál ... a feltöltéstől eltelt idő mutatása! . ismét.. (TESZTELVE van megint)
- Stabilabb és jobb akku idő!
- Takarékosabb és jobb ROM használat!A ROM-ot AP részbe tallózás, ODIN romolás után - NEM kell WIPE Reset és Factory Reset sem!
A rendszer a 331 alk. optimalizálás után „fel kell, hogy álljon” !
A 4.4.2 Romra frissítésnél más ez a szám és a BNL9-re frissítésnél is!
Alapsáv verzió: POEA
BASEBAND/Modem verzió: POEA
PDA verzió: BOD3
Bootloader verzió: BOD3
Eszköz Állapot: HIVATALOS
Knox ugrás nincs, állapot: 0x0
CSC verziók: TMH
CSC country: Hungary
ISO: HUMegjegyzés és értelmezés:
BOD3-POEA ROM a nevében is benne van, hogy BOD3 alapú de POEA-val frissített, kiszedve a 24 módosítást, amit a Telekom kérésére "hibásan" integrált belea Samu
Az a 24-es javító csomag lett kiszedve egyben... stb!
És megmarad a 331 rendszeralkalmazás optimalizáló javítás, a 333 helyett!A fenti lista az általam feltett BOD3 TMH ROM-hoz képest csak a fele javításait tartalmazza.. főleg a jelenlegi POEA TMH-soknak hoz több javítást a lista egészében!
Ugyanúgy TMH Telekomos javítás ez.. annyi „hátránnyal”, hogy OTAN és KIES3 -on sem kaptok valószínű értesítést új verzióról, mert EZT fogja a legújabbnak érzékelni!
A Mobiltárcát ezután aktiválóknak nem javaslom feltenni ezt a ROM-ot, mert nem biztos, hogy a Telekom szervere érteni fogja a ROM verziót
Akinek már a SIM kártyáján van a Mobiltárcába az OTP virtuális kártya, az felteheti, mert annak működni fog továbbra is!
A következő Telekom frissítést majd ODIN-al lehet feltenni, ha kijön…idő volt mire beszerkesztettem..
-
Bigyo13
őstag
válasz
Butcher-HUN #20347 üzenetére
Az nekünk kevés, hogy 5.0 van rajta ám!
Melyik? Szolgáltatós vagy független ROM?
XEH vagy TMH vagy PAN?
BNL9 vagy BOC7 vagy BOD3 vagy POEA ?
Ugye nem is olyan egyszerű ez19:10-kor publikálom a mai BOD3-POEA THM ROM tényleges részleteit!
A ROM 19:30 tól kérhető PRIVÁTBAN!
Köszönöm, hogy az is küld oda kérést, aki már itt szólt! -
törölt tag
válasz
Butcher-HUN #20347 üzenetére
Ha visszaolvasol egy oldalt (legyen kettő), máris megvan a megoldás
-
Butcher-HUN
senior tag
Sziasztok! A problémám a következő lenne. Mostanában igen sokat fagy a telefonom. Gyári 5.0 van rajta. Nem használok SD kártyát a belső tárhelyet használom amin van 2,6GB szabad területem. Vírusirtó van telepítve 360 Security. Ja majdnem el felejtettem, hogy időnként ha beakarok lepni a kamerába akkor azt írja, hogy a kamera leállt. Újraindítás után helyreáll. Valakinek valami ötlet?
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Rajottem mi merittette olyan erosen a telefonomat keszenletben a multkor. Wifi direct. Elozo este bekapcsoltam mert kepeket es videokat akartam atkuldeni a regi telefonomrol. Vegul nem sikerult es megnyomtam a leallitas gombot de az csak a keresest allitotta le ezek szerint, mert a program futott tovabb a hatterben. Tegnap leallitottam a feladatkezeloben aztan feltoltottem es most 10,5 ora alatt merult 9%-ot, ez mar elfogadhato szerintem. -
Kékmadár93
tag
A google biztonsági mentését próbálta már valaki?
Érdemes foglalkozni vele egy új rom telepítése esetén? -
Bigyo13
őstag
válasz
Gabber1981 #20342 üzenetére
Na Topiklakók
!
Örömmel jelentem MINDENKINEK ROM ügyben, hogy:Megoldottam.. és NEM KELL WIPE RESET, a mai BOD3-POEA TMH ROM-nál még ANNAK sem, aki már frissítette a POEA TMH Romot KIES3-al vagy OTA-n!
-
Gabber1981
csendes tag
Bigyo13! A legújabb romodra én is igényt tartanék!Köszönöm uram!
-
Bigyo13
őstag
válasz
Kékmadár93 #20339 üzenetére
Akinek POE3 TMH van és arra teszi majd a mostani ROM-ot, amit este fél 8 kor küldök aki kéri.. szóval 331 alkalmazást fog optimalizálni, és elvileg a 2 hibás főrendszer "javítás" rész ki van szedve!
-
Bigyo13
őstag
válasz
Kékmadár93 #20337 üzenetére
Ne merüljön fel semmi
Semmi köze a SIM kártyának a "kiszedett" hibás javítócsomag részhez! -
Kékmadár93
tag
Írtad hogy a T kérésére hibásan integrált módosítások ki lettek szedve belőle, ezért merült fel bennem amit írtam.
-
Bigyo13
őstag
válasz
Kékmadár93 #20334 üzenetére
Akkor is,... bár én sem értem a kérdést
De azért válaszoltam!Mindjárt felteszem magamnak a ROM-ot.. illik letesztelni előtte mielőtt kiadom
-
szabakaa
aktív tag
válasz
Kékmadár93 #20334 üzenetére
Nem értem az összefüggést.
-
Bigyo13
őstag
válasz
Kékmadár93 #20332 üzenetére
Sajnos még 2,5 óra mert már teszem fel, csak 10%-on tart most még
A TÖBBEIEKNEK IS ÍROM, HOGY TÜRELMET KÉR A SZERVER
-
Bigyo13
őstag
válasz
Kékmadár93 #20330 üzenetére
Megéri ám
- "Gyorsabb" lesz a hálózatra fel vagy visszajelentkezés!
- Visszaáll az alap Rendszerhang hangereje ( a nagyon magas POEA TMH romhoz képest! )
- az akksi használatnál ... a feltöltéstől eltelt idő mutatása! .. ismét.. ( nem tudtam tesztelni, majd megmondjátok, hogy látszódik-e valóban)
- Stabilabb és jobb akku idő!
- Takarékosabb ROM használat!Megjegyzés és értelmezés:
BOD3-POEA ROM a nevében is benne van, hogy BOD3 alapú de POEA-val frissített, kiszedve a 24 hülye módosítást, amit a Telekom kérésére "hibásan" integerált bele a Samu
Az a 24-es javító csomag lesz kiszedve egyben... stb!
És megmarad a 309 rendszer alkalmazás optimalizáló javítás, a 333 helyett!A fenti lista az általam feltett BOD3 TMH ROM-hoz képest csak a fele javításait tartalmazza.. főleg a jelenlegi POEA TMH-soknak hoz több javítást a lista egészében!
-
szabakaa
aktív tag
-
-
Bigyo13
őstag
válasz
Feralheart #20323 üzenetére
Nincs kevés kérdésed azt megkell hagyni
én türelmes vagyok...de nézd csak ezt, mit írtam itt...
Mindig csak 1 ROM van fenn, ami aktuális jó!Most az van folyamatban a feltöltés, de lehet megszakítom, mert lehet még lesz egy módosítás.. és akkor még 3 óra mire felteszem az újat
-
Bigyo13
őstag
válasz
Feralheart #20320 üzenetére
Nem kötelező egyáltalán, sőt én nem javaslom, ha nem volt különösebb gond a 4.4.2-őn!
"Felesleges" is, ha felfelé (4.4.2-ről ---->5.0-ra) frissítesz!
Amennyiben előjön olyan rendszer probléma a frissítés után, amit nem tapasztaltál korábban, akkor esetleg jól jöhet a factroy reset, vagy wipe reset, addig azonban egy plusz munka Neked -
szabakaa
aktív tag
válasz
Feralheart #20320 üzenetére
Én ajánlom a teljes élmény érdekében főverzió ugráskor.
-
Bigyo13
őstag
válasz
Feralheart #20318 üzenetére
Igen az buhera.. , és nincs benne semmi nem legális módosítás!
Így a SU sincs!És a letöltött RAR-ban, a ROM-on kivül lesz az ODIN 3.09 és egy rövid leírás is.. ezértt ODIN-nal kell feltenni az AP részbe tallózni majd a ROM-ot...
-
Bigyo13
őstag
válasz
Feralheart #20312 üzenetére
Nem ugrik, mert ez nem "buherált" egyedi ROM, hanem HIVATALOS szignózott ROM lesz!
A többi általam feltett ROM-tól sem ugrottt senkinek semmije1001
-
Bigyo13
őstag
válasz
Feralheart #20309 üzenetére
Nem szoktam letölteni a frissítő csomagot, nincs beéllítva az autó frissítés nálam direkt, mert szeretem a teljes STOCK ROM-ot ODIN-al feltenni!
És ne hagyjon nekem semmi maradék fájlt a telóban a frissítő csomag feleslegesen helyet foglalvaMost töltöm fel az "új" ROM-ot... 2,5 óra és elérhető lesz a szerveren!
A BOD3-POEA TMH ROM! -
szabakaa
aktív tag
válasz
Feralheart #20306 üzenetére
Egyik 5.0 romon se láttam ezt a jelensséget.
-
Bigyo13
őstag
válasz
Feralheart #20306 üzenetére
Igen a Névjegyzék az általános hiba volt, vagyis tömegesen jelentkezett!
A BNL9 Lolliban is tapasztaltam.., de most a BOD3 és a POEA ROM-.ban "még" nem! -
szabakaa
aktív tag
Én szerintem visszateszem a BOC7-et. Így utólag az működött a legjobban, a POEA-n nekem baromi nagy a készenléti fogyasztás, az android rendszer sokat eszik.
-
Bigyo13
őstag
válasz
olahdave #20301 üzenetére
STOP
Szívesen, DE azt tudod ugye, hogy nem tudod csak WIPE resettel vissza tenni a BOD3 TMH ROM-ot?
Mert sajnos az kicsit visszafele update és nem fog indulni elvileg a teló, ha nem csinálsz wipe resetet recoveryben.., de ezt még nem teszteltem, csak a BOD3 TMH -romra tettem a BNL9 TMH-t és ott valóban minden rendszer app leállt a nehezen boot után és oda már reset kellett!
Talán megúszod most, ha a POEA-ra teszed a BOD3 TMH ROM-ocskámat!Azt hiszem itt az ideje, hogy legyen egy új TMH ROM...a BOD3-POEA TMH ROM mindjárt csinálom és majd kb 3 óra és küldöm a linket, aki szeretné, hogy esetleg visszajöjjön az akku napi használat cucc.. mert megmondom őszintén nem néztem azt akkor a BOD3-ban, mert csak 2-3 napig volt fenn nálam is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Robogó, kismotor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest