Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Bluetooth hangszórók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- RAM topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pellesmartin #34099 üzenetére
T - T
Ha az övé független, magyar és G900F, akkor innen tud letölteni romot: [link]
Odinnal kell feltenni. Csak arra kell figyelni, hogy mentse le, ami kell neki telepítés és reset előtt.
Ha pedig Lollin a biztonsági mentés be van neki állítva, akkor MM megkérdezi majd reset után, hogy visszaállítsa-e az appokat.
Már ha szeretne újabb rendszert. Itt megoszlik a vélemény róla, van akinek jobb, van akinek rosszabb lett a készülék. OTA-n már kellett volna jönnie egyébként. ezért csak feltételezem, hogy vagy nem ide szánták a telefont vagy nem gyári szoft van rajta. -
törölt tag
válasz
pellesmartin #34097 üzenetére
Akkor az ő készülékének kellett volna frissülnie előbb, ha gyári szoftver van rajta.
Telenorra még nem jött ki az MM, így elvileg a tiéd nem frissülhetett volna.Ha csak nem a héten adták ki. Vagy Odinnal tettél fel rá egy másik romot.
Mi a készülék kódja/verziója? Phone info mit dob ki? CSC kódok? -
törölt tag
válasz
pellesmartin #34095 üzenetére
Telenoros?
-
pellesmartin
tag
Sziasztok!
Egyik ismerősömmel kb ugyanilyen telfonunk van,nekem sikerült gyárilag 6.0-ra frissíteni,de neki azt írja hogy már telepítve van a legfrissebb szoftver.Pedig neki csak az 5.x van.
Hogy tudná ő is lefrissíteni 6.0-ra? -
Vitaqo
senior tag
Sziasztok! A 6.0 alatt kamu ez az SD kàrtyára másolás? Nekem nem lett több a belső tárhelyemen áthelyezés után.
-
-
evoleo001
újonc
Sziasztok! Egy kérdéssel fordulnék hozzátok. Adott egy S5 ami 1.5 éves lesz. 2 hete kikapcsolt magától. Azóta se kép se hang. Akár hova dugom fel semmi, se állapotjelző led semmi, gép nem ismeri fel. El küldtem szervízbe viszont mivel van egy repedés az üvegen a telefon jobb felső sarkán ezért nem foglalkoznak vele hiába garanciás.Azt mondták ha cserélnek bent komplett lcdt utána megnézik. Természetesen nem kevés pénzért. Mi lehet vele? Maga a telefon lehet rossz vagy esetleg csak az akku szívózik? Köszönöm előre is a tippeket.
-
Szombó
senior tag
Na kipróbálom a nagy konkurenciát.Vettem egy iPhone SE-t az S5 mellé.A Samut beadom szervizbe kijelző cserére.Kicsit sárgul már,és az állapotsáv beéget.1,5 éves.Az első két nap után ami biztos,kamerában jobb az S5,viszont jóval gyorsabb az SE.Iszonyatosan jó a mérete,de én már kicsit öregszem és rosszul látok.
Van egy hete hogy belopja magát a szívembe.Ha nem,megkapja az asszony.A nőknek fontosabb a megjelenés.
Ha neki sem kell"amit kétlek"megy a háztól.Eddig semmi különös nincs benne ami megfogott.Nem is értem mi az a nagy iPhone mánia.Különc majmok.
(#34082) zsolez76
Cardboardot már rendeltem..J kis móka,de több pénzt nem adnék érte. -
zsolez76
tag
Tudtok valami olcsó,de jó minőségű vr szemüveget ajánlani? Az ebayon nézegettem de van sok fajta,és nem tudok választani!
-
Carline
őstag
válasz
hevepapa #34076 üzenetére
Talán csak azért, mert az az ismertebb és a topikban többségben lévő telefon.
Nekem 901F van. LG G3 után váltottam erre. Eddig 3-4 havonta váltogattam a telefonokat, mert mindben volt valami kivetnivalóm.
Ez már 7 hónapja megvan és meg vagyok vele elégedve.
Erősebb Soc és GPU van benne, mint a sima S5 (900F) -ben.
Szerintem ajánlott vétel! -
hevepapa
senior tag
válasz
geza844 #34073 üzenetére
Itt egy részletes összehasonlítás a 900 és a 901-esről: [link]
"What's the best phone? The PhoneMore's choice is Samsung Galaxy S5 SM-G900F 16GB" Ennyi.
Egyébként ahogy néztem ugyanannyiba kerül mind a két verzió abban a boltban amit belinkeltél. Persze a te pénzed, a te döntésed, de talán az se véletlen, hogy itt is mindenki a 900-ast ajánlotta. -
törölt tag
Jajaj, ne ijesszétek meg szegényt.
Valóban a rootolás garivesztést is jelent egyben.
De a G900F készüléket rendeld, ha rendes gyári romot szeretnél rá. -
gerner1
nagyúr
válasz
geza844 #34073 üzenetére
Igen, az SM-G900F előnyösebb lehet. Egyébként, másik ország (CSC kód) firmware -jét is fel lehet tenni (amiből már van MM) garvesztés nélkül. Többnyire járható az út abban az esetben, ha a teló gyárilag független (így a gyárilag rajta lévő firmware is ilyenhez készült) és az a firmware is függetlenhez való (lehet külföldi) amit fel akarsz küldeni rá..... . Magyar nyelv, mindegyikben van. Az itt fórumozók között is akad, aki így használja ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
geza844 #34069 üzenetére
A jelenleg elérhető tudásbázisok szerint nem lehet.... Gyári állapotban látszónak visszalehet állítani, de egy picit értő személyt már nem lehet megvezetni. Knox 0x0 helyett, Knox 0x1 - stb -vel is lehet jól működő egy telefon, de eladáskor már nehézséget okoz. Amennyiben pedig garos még, úgy egy ilyen manőver annak vesztését eredményezi.
-
geza844
aktív tag
válasz
geza844 #34065 üzenetére
Ja, és a #34065 hsz-re még továbbra is választ várok.
-
geza844
aktív tag
Custom ROM-okkal nem szeretnék szórakozni. Csak legyen rá gyári android 6, és én nem akarom azt piszkálni. Újan akarom venni, mert visszakapom az ÁFA-t. De ha van még érv a G900F mellett, akkor azt szívesen veszem! Nagyon nem akarom vásárlást követően azt gondolni, hogy "a p.csába, a másikat kellett volna..."! Szóval körbe akarom járni a témát, hogy mivel járnék a legjobban.
-
-
geza844
aktív tag
Ezen a listán a különböző sorokban különböző készülékek szerepelnek, vagy ez egy készülék összes elérhető ROM verziója?
http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-G901F/VD2/Tehát az lenne a kérdés, hogy ha mondjuk Német Vonafone-os készülékről van szól, akkor azon biztos lesz e MM frissítés?
-
geza844
aktív tag
válasz
#54715584 #34063 üzenetére
Nagyon köszönöm!
Gyorsan dobtam is egy e-mailt a hazai forgalmazónak, hogy mondja már meg, hogy hova szánták a készüléket eredetileg! Mindenképp szeretném ha már lenne rá MM.Egyébként főzött ROM-ok között van már ami stabilitásban felveszi a versenyt a gyárival? S2-n sokat ROM-oltam, meg előtte Lenovo A820-on is, de mindig az lett a vége, hogy visszaraktam a gyárit. Itt most ezeket a köröket szeretném megspórolni. Nem szeretek már buherálni...
-
törölt tag
válasz
geza844 #34062 üzenetére
Szia,
Sammobile oldala szerint már van rá MM főleg Voda készülékekre, de nem találtam Mo-t a listában. Ha ezt a készüléket veszed, meg kell tudni hová szánták pontosan a telefont és a rá való rom kell majd, ha már elérhető.
Ha MM a szempont, nem biztos, hogy lesz rá olyan rendszer. -
geza844
aktív tag
Sziasztok!
Hamarosan lecserélem a jó öreg S2-t, sokáig S4-re gondoltam (i9506), de most talán inkább S5 mellett döntök. G901F-et néztem innen: Samsung G901F Galaxy S5 LTE+ 16GB Fekete: 104.490 Ft
Android 6 van erre már gyárilag? Vagy ha G900F-re kijött már a 6-os, akkor a G901F-re is kijött ezzel automatikusan?
Aztán van még valami, amivel a S4-es topicban is kiakasztottam a jónépet, merthogy van nekem egy "betegségem", imádom a nagy akkukat a telefonban
Az S2-m is pupos, és az S5-re is kinéztem már a puttonyt, ezt: Zerolemon Samsung Galaxy Mega 6.3 10000 mAh Erről tud a bárki bármit?
-
Y72
aktív tag
Pár napja használom a 6.0-ás alapon készült phoenix romot, de az sem az igazi a 5.0-hoz képest.
Mondjuk itt vannak s7-ből átvett jóságok is, de összességében nem jobb szerintem az új rom. -
Imike_80
aktív tag
válasz
Mi a Manó?! #34002 üzenetére
Erről írtam neked 1 hónapja Privát üzenetet. De a fórumban is le volt már írva néhányszor...
-
Vitaqo
senior tag
Kicsit off a kérdés, de nem tudjátok, hogy hol lehet beszerezni a lenovo vibe időjárást widgetjét ami kompatibilus az S5-el?
-
törölt tag
Így utólag csak tippelni tudok, de talán az értesítéseknél ki tudod venni a pipát az update elől.
Az Eszköz Névjegyben pedig szedd ki a pipát az Automatikus frissítésletöltés elől és az Ütemezett szoftverfrissítést is állítsd ált arra, hogy Nincs. Bár nem emlékszem már pontosan Lolli alatt hogy nézett ki ez a menüpont.
Akinek van Lollipop tudna ebben segíteni?
(#34055) helixP 2 féle képernyő előtti hadonászásról is szó volt, de jah, valóban az egyik nagyobb probléma, mint a másik.
Nyilván usere válogatja.
-
helixP
nagyúr
válasz
Jack Oneill #34054 üzenetére
Ja, hogy arról volt szó, egész eddig? A képernyő előtti hadonászásról? Ennek a belassulása a panasz, ami miatt visszaálltak az 5.0-ra? Key issue apám, key issue...
-
RZS
tag
válasz
Patrick07 #34024 üzenetére
hi,
most is es mindig amiota frissitest toltott le maganak, elougrik az az uzenet, hogy frissitsem 6ra....
el lehet tuntetni ezt vhogy?
nem akartam letolteni a 6ost. 1xcsak ott volt
van olyan amit onalloan tolt maganak?
azt allitottam be, hogy semmit sem frissit csak, ha en akarom... -
ACE-
addikt
válasz
balintka #34039 üzenetére
Az én telóm 2015. januári, és szerintem sokkal jobb lett az MM-től. Bár képernyőképet nem mentek, de most kipróbáltam, és egymás utánban csináltam 10 képernyőmentést és kb. 1 mp. alatt megvolt. Szerintem az a titka hogy nem csak megnyomni kell egy pillanatra a Home és bekapcsolót, hanem kicsit hosszabban kell a kettőt együtt nyomni, így tökéletes. Nálam az újraindulás után szépen beírom a jelszót és kész, megy is a cucc, bár nem tudom ennek mi értelme... Az akksi időt én pl. sokkal jobbnak érzem, és több a hely is a telón.
-
Patrick07
csendes tag
válasz
Handball94 #34047 üzenetére
Honnan tudod, hogy már csak biztonsági frissítés lesz?
Remélem nem!Jack Oneill: ha csak a boot lenne lassabb és más gond nem lenne, én sem halnék bele, de nem csak ennyi a probléma sajnos!
-
gerner1
nagyúr
válasz
Patrick07 #34045 üzenetére
Most az összes gyártó az N -es androidját csiszolja a zászlóshajóira. Az S5 már nem az, hiába volt az, és hiába van igazad abban, hogy a S5-ről S6-ra nem igazán éri meg a váltás, szerintem se.
Mi azért nem léptünk S6-ra mert nekünk pl. fontos a microSD bővíthetőség, és a vízállóság . Vártuk, hogy majd lesz egy ilyen verzsön, aztán jött az S7. Az lett. Közben pedig az S5-ösök is maradtak. Ugyanakkor, nálunk volt olyan, aki Nokiáról váltott Samsung+android combo -ra, és akkor az S6 volt a legjobb, azt vette. Őt nem érdekli, hogy nem bővíthető, mert mindent lement pendrive-ra (ami nála van és OTG -vel bárkinek mutogathat róla, ha éppen a helyzet azt kívánja) + az otthoni gépére is, így nem fogy el váratlanul a belső tárolója. A korábbi telói esetében is ezt csinálta, neki ez módszer a bevált. Nem róhatom fel, hogy mi mást tartunk fontosnak..
-
gerner1
nagyúr
válasz
Patrick07 #34042 üzenetére
Szerintem nem igen várható "nagyobb" változás. S5 erősen kifutott típus. Minek törnék magukat annyira, mint ami az S6-S7 -hez kell jelenleg ... Inkább biztonsági rések szempontjából lesznek frissítések, az sem sok.... Emlékszem, az első S5 -ösünk még 4.4.2 -vel volt gyárilag (2014.június).
-
roKas
tag
Sziasztok. nem tudom, hogy s-view ( [link] ) tok és hozzá való töltőlap ( [link] ) párosításról írtak-e már valami tapasztalatot a kollégák. Én a fent linkelt eszközöket használom teljes megelégedéssel. Előtte gyári töltős hátlappal használtam a készüléket, de nagyon féltettem tok nélkül használni. Biztos tudjátok, hogy a töltős hátlapra a vastagsága végett, nem lehet rárakni tetszőleges tokot, a hozzávaló szilikontok árából pedig kétszer is megtudnám venni a fenti flip tokot töltőstől. A tok hiánya engem nagyon zavart, mert nem irodában dolgozok, hanem nagyon is "változatos" helyzetekben kell elővennem a telót . Szóval egy gyári 16ezer ft.-os hátlapot cseréltem le az S-view tokra és mikor rákerült, egy igazi hűha élményt adott. Rendkívül elegáns és nagyon praktikus, szinte új dimenzióba lépett a telefon használhatósága. ( őszintén el kell viszont mondanom, hogy azóta sikerült leejtenem a telefont a járólapra, és mivel a lekváros kenyér is mindig a megkent felére esik, a teló is szétnyílt tokkal pofára esett. Az üvegfólia elrepedt, ami csak azt mutatja, nincs még 100%biztonság az érintőképernyő védelmére) Na ennyit a személyes benyomásokról.
A működésről, főleg az összeszerelésről, és a töltésről:
A tokot a töltőlap behelyezése után úgy raktam fel, hogy a rézcsatlakozókat laposreszelővel megrövidítettem. Ezek a csatlakozók tartják púposan a tok hátulját, mert mivel a töltőlapon is rajta vannak ezek a csatlakozók és ugyan olyan magasak, a két vastagság összeadódik ami már természetesen nem fér el.... A reszelés után a hátlap teljesen simán a helyére pattant, és nem feszül nem púpos, és szerintem ( saját vélemény, és nem tesztelt) így a vízállóság sem romlott. A S-view funkciók is teljesen jól működnek. Az NFC-t nem tudtam sajnos kipróbálni, másik NFC képes készülék hiánya miatt.
A töltés teljesen jól működik. Lehet, hogy kicsit jobban kell pozicionálni a készüléket mikor ráhelyezem a vezeték nélküli töltőre, de nem zavaró. A kocsiban is van egy töltő, nagyon menő, hogy csak a helyére pattintom a telefont, és máris indul a töltés
Bocsi, ha hosszú lett, de talán segítettem valakinek ezzel. -
gerner1
nagyúr
válasz
Patrick07 #34037 üzenetére
Lehet érdemes volna készíteni egy táblázatot, amennyiben valaki felvállalja annak vezetését..... - hogy kinek milyen van, van-e problémája, és ha igen, mi az pontosan. Akkor, egy ~35-45 készülék adataival már talán kirajzolódhatna, valami egzaktabb, mert pl. én abban egyetértek, hogy azok többsége, akik panaszt fogalmaznak meg, nyilván nem véletlenűl teszik.
-
Patrick07
csendes tag
válasz
#54715584 #34035 üzenetére
Ami még lehet az oka a Te gyorsabb boot-odnak az az, hogy mi az 5-ös Rom-ból a BOE5 verziót használtuk és azt is tettem vissza, amiben még nincs a sok intelligens kezelő izé!
Azok lassíthatták a boot-ot az 5-ös ezen verzióiban, de mi a BOE5 verzióhoz képest tapasztaltunk a 6.0.1-ben lassabb boot -ot...!
Így a Te gyorsabb boot-odnak az oka lehet az is, hogy Te a legfrissebb 5-ös Rom (intelligens kezelős Rom) után a 6-osban gyorsulást vettél észre boot terén, ahogyan a többi tag is, aki ezt írta!A tapasztalatok azt mutatták az ismerőseimnél és a családban, hogy a BOE5 verzió után kijött összes Rom hibás és lassabb lett...
én megvártam míg kitapasztalják az S5-öt és csak aztán kaptam meg (kértem el)!
balintka: De érdekes ez, akkor lehetséges, hogy az új hardveres S5-ökön nem tesztelték le a 6.0.1-et mert a java az S5-nek ezen gyártás előtt jöttek ki!
Vagyis a legújabb kiadott S5-ökre nem kalibrálták a 6.0.1-et, de remélem ezt pótolják majd a következő verziókban! -
szita.erno
aktív tag
válasz
szita.erno #34027 üzenetére
Köszi a segítséget!
-
Patrick07
csendes tag
válasz
helixP #34033 üzenetére
Az egyik Vodás a másik T-és... és egyiken T-és Rom a másikon szolgáltatómentes! És ugyanazok a hibák vannak jelen!
Akkor lehet hardver függő és gyártási idő az oka...
Nekünk 2015. augusztusi gyártású a telefonjaink. ezeken biztos, hogy nem jól megy a 6.0.1!A képernyőmentést nemhogy naponta, hanem kb 3 óránként használom naponta!
És az 5-ösön amíg kevesebb mint 1mp alatt elkészítette és minden elsőre, addíg a 6-oson ez kb a 3x-osa időben és vagy megcsinálja vagy nem.. szóval igencsak kiborított igen!balintka: Köszi a megerősítést, legalább ez biztos, hogy nem a mi telóink hardveres hibája...
-
balintka
addikt
Nálam is lassabban indul 6.0.1-el a telefon érezhetően és az akksiidő is rosszabb mint 5.0-n. (XEH, 7 hónapos teló).
-
gerner1
nagyúr
válasz
#54715584 #34025 üzenetére
A mi készülékeink is érezhetően gördülékenyebbek lettek a 6.0.1 -től. Boot szintén gyorsabb. Hang szintén jobb, legalább is a beszélgetés közbeni hangminőség mindenképp. A képenyőmentést nem próbáltuk, azt nem igen használjuk, így arról nincsen tapasztalatunk.
Eddigi MM használat alapján (mivel a felhasználói szokásainkon nem változtattunk) nálunk, az akku idő szerintem kb ua, mint az 5-össel volt, nem érezni szignifikáns eltérést . Mindkét készülékünk független, az egyik gyárilag, a másik trémob volt, de függetlenítve lett, és azóta az is XEH (CSC is...). Akkuk egyébként dec. elején lettek cserélve újra, mindkettőben egyidőben. Most, a családban 1 személyt leszámítva (neki Cat van...) mindenkinek min. S5 -öse van, és mindenki vodkás ....
Amit még észrevettünk, hogy WiFi-Direct -et használva, gyorsabban csatlakoznak egymáshoz a készülékek, és az átvitelei sebesség is magasabb értékről indúl, már kezdéskor...
-
helixP
nagyúr
válasz
Patrick07 #34032 üzenetére
Valószínűleg mégiscsak a Te/Ti telefonjaitokkal van a gond, mert a cégben huszonvalahány S5-van és egyiknél sem jön elő ez a probléma
Milyen szolgáltatónál vagy/vannak az ismerőseid?
Mondjuk a lassú képernyőmentést nem tudom kommentálni... Napi szinten használod, hogy ennyire felidegesített? (nem kötekedek, tényleg érdekel) Amúgy nálam megnyomástól 2,5-3 másodperc. Nálad mennyi ez az idő?
Gyorsabban bootol nálam is és az egész telefon pörgősebb. -
Patrick07
csendes tag
válasz
#54715584 #34025 üzenetére
Nem az én telefonommal van a baj, mert az ismerőseimnél is ezek a hibák ugyanúgy megvannak.. kettő ismerősnek is van S5-je és nála ugyanez a pár dolog van, amiket írtam!
Nem a jelszavazás nem jó, hanem a restart után az ujjlenyomat belépés helyetti (kötelező) jelszavas belépés nem megfelelő, csak minden harmadik esetben kb... ez lelassítja a telefonomba belépést és idegesítő is... és pont ez miatt rakta vissza a másik ismerősöm is az 5.0-át, amíg kiadnak egy újabb 6.0.1-es változatot, amiben nem lesznek bugok! Mert a jelenlegi összes 6.0.1-es tele van hibával!Érdekes, hogy nálad gyorsabb a boot restart után, mert akivel eddig beszéltem mindenki tapasztalta a lassabb boot-ot 6.0.1-en!
ΩМΞGΔЯΞD: Valóban szerintem is használhatatlan ezekkel a folyamatokkal, amiket tapasztaltam.. sokkal nehezebbé és lassabbá tette a telefon használatát, főleg a szokásokhoz mérten!
Addig amíg nem teszik vissza az ujjlenyomattal belépést restart után, addig én biztos nem használok 6.0.1-et.. és a képernyőmentés lassúsága meg kiborító volt már... mért kell elrontani, ami jól és megszokottam működik nem értem!
A 6.0.1-es egyetlen észrevehető előnye talán az alkalmazásváltó gyorsasága volt, de nem számottevő az sem szerintem.
Az akku használatot nem volt időm letesztelni, mert a többi gond kiborított.. és sok hibát még lesem írtam, ahogy Te is írtad.. sok hibája van.. valóban!
-
helixP
nagyúr
válasz
szita.erno #34027 üzenetére
-
szita.erno
aktív tag
Tudnátok nekem valami jó reklám blokolót ajánlani??
-
ЯΞD
senior tag
válasz
Patrick07 #34024 üzenetére
Én is vissza raktam. Nekem gyorsabban merült a telefon. Mobilnet gondok voltak. Meg egy csomó apróság még. Pedig volt wipe!. Érdekes, hogy 6-nál nekem 1 napot bírt a teló felhasználói szokásaim mellett. Lolinál meg 3 nap... (TMH) Szerintem az S5-re kiadott 6-os egy rakás ****
Pont tegnap volt 4.5 óra kijelző időm 2 nap 16 óra töltőről leválasztás után
-
-
Patrick07
csendes tag
Szívesen!
Azért tettem vissza az 5-ös droidot, mert nagyon lassú a képernyőmentés és az érzékenysége is jóval rosszabb, mint az 5.0-án!
Aztán még azért is, mert az újjlenyomat olvasós képernyőzár beállítás esetén restart után nem azt kéri, hanem jelszót és azt sem engedi beírni mindig.. össze vissza ugrál a képernyő és vibrál meg kikapcsol a kijelző és fel kell ébreszteni stb.. nagyon nehéz belépni a 6-oson ebben az esetben!
Az csak hab a tortán, hogy a boot is minimum 1,5x lassabb a 6-oson, mint az 5 ösön volt!embe: Neked is szívesen!
-
RZS
tag
hello!
tudja azt a funkciot az S5, hogy nem kell megnyomni rajta semmit csak fole teszem a kezem es bekapcsol a kijelzo?
persze bekapcsolt telefonnal amikor eppen nyugalmi allapotban van....tok sotet kijelzovel.
koszi -
polar-x
tag
Megoldva! Köszönöm azért mindenkinek ! A beállítások között a hálózat mód valamiért át állt automatikus LTE/4G 3G-ről csak 3G-re. Már kezdtem félni hogy nem tett jót neki 2 nap balatoni pancsi...
-
polar-x
tag
Sziasztok! Ma egész nap nem volt a telón 4G csak a H vagy H+ ! (Telenor) Járkáltam ma egész nap Budapesten de sehol nem váltott át! Tegnap még volt 4G! Próbáltam párszor újra indítani , de semmi.... szerintetek? ?
-
törölt tag
válasz
gerner1 #34011 üzenetére
Az előző linken, amit adtál azt írják, hogy "Note: This tool is deprecated. Please use fw.updato.com".
Nem próbáltam a programot most, de a szöveg nekem azt jelenti, hogy már nem használják. Legalábbis bizonyos körökben a depreciated azt jelenti, hogy már kivonták a forgalomból.
A másik oldal meg teljesen Sammobile másolat. De a lényeg, hogy működik és több forrásból is elérhetőek a romok. -
gerner1
nagyúr
válasz
#54715584 #33988 üzenetére
Én semmi ilyet nem vettem észre. Nincs 30 perce, hogy Galaxy S4 -re töltöttem le vele (SamFirm) . Hol láttad ezt kiírva ?
Ugyanakkor kikerült az oldalra, egy másik lehetőség is, amellyel/ahonnan bármely régebbi kiadást le lehet tölteni ( erről az oldalról is szépen cammognak lefelé a bitek
) de ennek szépséghibája, hogy a letöltött file formátum dekódolatlan. No, ez sem baj, a SamFirm tudja dokódolni ...
-
törölt tag
válasz
Mi a Manó?! #34006 üzenetére
Egész pontosan nem tudom és nem hiszem, hogy szükséged lenne erre az infóra, amíg nem csinálsz nagy hülyeséget a telefonnal vagy olyan dolgot, ami nem hivatalos.
A rom a telefon belső tárhelye, a ram pedig a memóriája.Több partíciót tartanak fent a rendszernek, ezek egy része írható, egy része csak olvasható.
Az egyik ilyen partíció köthető a szolgáltatókhoz, attól függően mennyi adatot töltenek fel rá, a mérete változik. Tehát ha az egyik rom felülírja ezeket a méreteket, akkor az okozhat problémát, mert ha visszatennéd az előző vagy másik romot, az eltérő méret miatt hibára futhat a telepítés és megszakad, vagyis nem fogod tudni feltenni az adott romot vagy hibásan fog működni.
Ehhez van leírás az összefoglalóban, ha rosszul sülne el egy rom felrakása, hogy hogyan kell kijavítani.Ha amiatt aggódsz, hogy a telenoros telefonon a független rom gondot okozna, akkor amiatt ne aggódj. Legalábbis itt volt már, aki feltette, és működik neki rendesen. Ha nem vagy benne biztos, hogy jól működne, akkor ne tedd fel.
-
SteveJobs
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget telefont cseréltem.
Monstre! Múltkor írtam erről a térerő prblémáról.Aztán a megoldás az lett ki cseréltettem a simet.Amúgy 2 évente ingyenes a kártya csere.
Sziasztok! -
Patrick07
csendes tag
válasz
#54715584 #34001 üzenetére
Köszi ez igaz, de az 5.0-án is volt hangja stb... viszont itt a hang is kétszer jön a második tenyérhúzásnál.. ez a komoly! Vagyis az első valamiért ha sikerül is későn esik le a droidnak
Főleg ez a fura...
Jack Oneill: Oké, de én sokat használom a k.mentést és nekem ez napi gondom most... sokkal jobb volt a 5-ösön, hogy alig értem hozzá tenyéréllel is már kész is volt!
-
törölt tag
válasz
Mi a Manó?! #34002 üzenetére
Nem valószínű, hogy probléma lesz, ha a telenorosra felteszed a független romot. Van itt pár ember, akinek a szolgáltatós készülékén más régiós független rom van és nincsen problémája. Ugyanakkor volt erre ellenpélda is.
Gyakorlatilag ideális esetben bármikor visszaállhatsz másik romra az adott telefontól/régiótól/típustól függően.
De ha szolgáltatósra teszel fel független romot, akkor azt csak saját felelősségre. Ha jól emlékszem pár hete volt itt valaki, aki szintén telenoros volt és feltette a független romot és nincs problémája. -
Mi a Manó?!
tag
Az összefoglalót böngészve megakadt a szemem ezen:
..."szolgáltatós telefonok esetében más a telefonok partícióinak kiosztása, ilyen pl.: a preload partíció méretbeli különbsége. Pár szolgáltatós telefonra felrakható független vagy más régiós rom, visszafelé már ez nem működik, még újrapartícionálással sem!!!"....Tehát ha most felrakom a 6.0.1 Xeh Romot, akkor utána már nem tudom vissza rakni a Telenoros 5.0-át, vagy ha idő közben kiadja a Telenor a 6.0.1-et?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 4
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Samsung Galaxy S21+ 8/128 GB
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest