Hirdetés
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Tiszteletem mindenkinek, elbúcsúzom tőletek, átnyargaltam Flex 2-re.
Az üzlet létrejött a kollégával. -
eladogeppc
veterán
Lebeszélve, viszi a kolléga !
-
eladogeppc
veterán
Azért annyit tisztázzunk rögtön az elején, hogy 1db telefonhívás sem érkezett a mai napig az irányából. Vidéki kolléga, megvette az autópálya matricát. Ilyeneket én is ki tudnék találni.
Tegnap este egyszerűen meggondoltam magam.
Nincs jogomban elállni bármilyen üzlettől ?
Hazudtam volna azt, hogy véletlenül leejtettem a telefont ? Küldtem volna neki kamu képeket is ?
Az őszinteség úgy látom nem célra vezető privátban.De hogy ne csináljak segget a számból, megírtam neki, jogy igaza van, jöjjön érte.
Elnézést a fórumtársaktól !!
-
eladogeppc
veterán
Jogos volt a felhaborodasa a khorvath felhasznalonak.
Eladom neki. -
eladogeppc
veterán
válasz
#54715584 #23333 üzenetére
Cserélném, de hát a sok tulajdonság ugye... A többiben nincs meg.
Az LG Flex 2 túlmelegedésre hajlamos, az Ascend Mate 7- meg az Emui miatt nem bejövős.
Főleg, hogy mind a 2 típus a frissítésekkel fog küszködni. Ezektől tartok.
Az S5 nagyon eltalált darab, de nekem még kéne hozzá 0,5".
Az LG-nél bukom egyből a nagyobbságot, mert ugye ott vannak az OnScreen gombok. -
eladogeppc
veterán
Szerintetek az S5 után LG G Flex 2, vagy Ascend Mate 7 amit érdemesebb kipróbálni ?
S5-nek nagyon sok a feature-e.
-
eladogeppc
veterán
Te áruljátok már el, hogy mikor és hol laggol a gyári TW felület ?
Istenemre mondom, ti nem fogtatok LG G3-at, vagy akár valamilyen kínai ketyerét a kezetekben.
Nekem érdekes módon semmi kamera hiba, nincs lagg. Biztos csak az enyém ilyen. -
eladogeppc
veterán
Egyebkent nem ertem mit feltek a Knox ugrastol.
Ki kell nyirni az alap boardot, onnantól úgysem tudják kiolvasni. Nem ? -
eladogeppc
veterán
Csoda, hogy a telemaxot hagyják, hogy mobilokat javítsanak.
Az ismerősi körömben szinte csak rosszat mondanak.
Lenovo notit vitt be kollegám makulátlan állapotban HDD hibával, viszont amikor kihozták, a kijelző felső része ragasztó nyomait tartalmazta, és csupa karc volt a teteje.
Még jó hogy volt valami kép arról, amikor bevitte, hogy hogy nézett ki.
Mondjuk kemény 2 óra alatt komplett kijelzőt cseréltek neki, ami csak úgy elmondom, hogy kb max 30-40 perc egy gyakorlott szervizesnek annál a típusnál.
Ennyit róluk -
eladogeppc
veterán
válasz
Bigyo13 #22899 üzenetére
Ha tovább olvassa valaki a cikket, tele van írva, hogy NEM lehet ilyet csinálni.
Van eFuse, létezik, és ha egyszer átbillent, akkor az már nem fog máshogy állni.
Amúgy barom egyszerű, olyan mint egy ROM.
Egyszer bele kerül valami, és nem lehet megváltoztatni. Csak ez egy egyszer írható 1 bites tárhely.
Kikerülni lehet hogy meg lehet oldani, de ha billent, akkor annyi. -
eladogeppc
veterán
Nekem a mérete lenne fontos. 5.5" kellene.
-
eladogeppc
veterán
Még 1 csere ajánlatom lenne, OnePlusOne 64Gb.
Nem tudom megérné-e. U.a. a hardver, csak le van pucolva. Viszont bukom a 16Mpx-elt, az infrát amit soha nem használtam, illetve nem emlékszem milyen volt a híváshangminősége. -
eladogeppc
veterán
Viszont amelyik típusra beigérnek valamit , azt 99%-ban meg is teszik időben.
Nekem Z2-m és Z3-am is volt, nagyon szuper telefonok voltak.
Kamerában a 20mpx szerintem vakítás, zajos képek tömkelege készült velük.
S5-nek jó a kamerája nagyon, bár itt is a 16Mpx szerintem csak 13Mpx. -
eladogeppc
veterán
Igaz volt már Snapdragon 410 esem is, ott sem láttam az 5.0-nál gyorsulást.
Elég fluid egyébként az S5 szerintem a Lollipop alatt, mondjuk én nem láttam rajta a 4.4-et, hogy az milyen volt.
Vissza visszalehet menni 4.4-re úgy, hogy a garancica megmaradjon ?Kengyel: Nekem is riblingem a kamera. Mindig ezért baszogattak sok egyéb más telefon fórumán, hogy egy telefon nem tükörreflexes fényképezőgép. Csak sajnos elfelejtik, hogy a technika is halad idővel előre.
Emlékszem, régen még film kellett a fényképező gépekbe. Még jó hogy van már digitális tükörreflexes gép. Pedig régen nem volt. -
eladogeppc
veterán
Szerintetek megéri lecserélni az S5-öt egy M4 Aqua-ra ?
Csak elméletben kérdem. Snapi 615 van benne.
(Szerintem nem, de kíváncsi vagyok a véleményetekre) -
eladogeppc
veterán
Hát a Real Racing nem megy szerintem sem szépen a GPU miatt.
Egy fos Adreno 306-al viszont hasít. Hogy mitől ??
Több a kirakott háromszög, a tükör, egyebek.
Itt egy konfigurátor, és már hasíthat is a progi.Remélem ez az APK jó lesz hozzá !!
-
eladogeppc
veterán
válasz
Jack Oneill #22559 üzenetére
Lehet, hogy csinálok egy full resetet majd neki.
Eddig látszatra jó volt, csak sok üzenetet nem kaptam meg.
Se viberen, se messengeren. -
eladogeppc
veterán
Itt a példa, pont előjött. Internet speedmeter elő is hozta :
A google play áruházban elindítottam 8 program frissítését. És a telepítésig még egyik sem jutott el.Ezeket a Viber nem igen szereti. Hol leszakad, hol nem.
De ez néha jön csak elő.Azóta most megint jó. Mi ez ? Ki van kapcsolva az intelligens váltás, nehogy bekapvarjon.
-
eladogeppc
veterán
Azt vettem észre, hogy a telefon a következőt csinálja.
Akár Wifin, akár 4G-n vagyok, néha mintha nem lenne adatforgalom.
Az alkalmazások - legyen az akármi pl.: messenger, Viber, GooglePlay letöltés, stb... - szeretnének kommunikálni kifelé, de akkor dobtam el az agyam, amikor a Play áruház benyögte, hogy nincs kapcsolat, holott kellett lennie. Wifin és 4G-n is eljátszotta.
Most egy reboot után úgy néz ki megint megy minden. Ez az új BOE5 vagy mi a szösz. -
eladogeppc
veterán
válasz
yodamester10 #22555 üzenetére
Megzavart a zöldesség.
Témázni nem lehet az S5-öt alapból ?
-
eladogeppc
veterán
válasz
yodamester10 #22551 üzenetére
Ez ha jól látom nem a gyári ROM. A gyári is jó, de nem bírja ennyire jól.
Olvastam, hogy a KNOX kikerülhető. Ez tuti ?
Mert akkor elkezdenék én is Custom ROM-okat kipróbálni.Köszi !
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Próbáltam vízalatt videózni illetve fényképezni.
Hogy a francba lehet kikapcsolni, hogy ne érzékelje az érintéseket mondjuk videózás közben ?
Ez a szerencsétlen azt hiszi vízben, hogy én nyomkodom, holott nem.
Nincs valami "érintő képernyő" zár, hogy vízalatt ne akarjon nagyítani vagy fókuszálni ? -
eladogeppc
veterán
Egyébként az S5 kamerája fényévekkel jobb szinte az összes mostani telefonnal összehasonlítva.
Akár az LG OIS technológiával készült kameráját tekintve, akár a Z3-as kameráját nézve. Hiába ott is a 20mpx, ha a szoftver el b@ssza a képeket. Sokszor túltömörítenek.
Én otthon baromi egyszerűen szoktam egyébként tesztelni a mobil kamerák képességeit. Azonos távolságból lefotózom egy 14" FullHD monitor pixeleit. Persze ez csak egy teszt a sok közül, de ilyenkor a kamera szoftverének nem szabad agyon tömörítenie a képet, mert akkor elmosódott paca lesz az egész.
Esti viszonylatban is jól vizsgázott a telefon, volt már jópár telefon a kezemben, higgyétek el nekem. -
eladogeppc
veterán
válasz
yodamester10 #21978 üzenetére
Valahol a kijelző beállításoknál
Kijelző -> Képernyő mód -> -
eladogeppc
veterán
-1 Telenor Hypernet...
-
eladogeppc
veterán
válasz
GordonSamway #21922 üzenetére
Emag mennyi idő alatt szállít?
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok!
Tud valaki 0.3mm szilikon tokot hozzá?
Köszi! -
eladogeppc
veterán
Én 2 napja vettem a Telenorban egy S5-öt, nekem aznap lefrissült OTA.
Egyébként mivel lett jobb az 5.0 itt ?
Én nem ismertem az előtte lévő 4.4.2-t.
Sokan azt mondták nekem, hogy rondább lett, ami picit talán igaz isMás: Merre tudom a képernyő színhőmérsékletet kézzel állítani ? Csak 4 profilt ajánl fel
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Még nagyon régen S5 tulaj voltam, és újra az lettem.
Csodálkozom milyen jól siklik az 5.0 a kütyün.Telenoros a kicsike, de remélem nem bánom meg, hogy szolgáltató függőt vettem.
Mennyire vízálló az S5 ?
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Google navigációnak mitől ilyen gyík a hangja ?
Mióta használja a beszédszintézist a Google Maps ?
LG-n nem ilyen ratymák.Mit kell beállítani, hogy ne ilyen gagyentusz legyen ?
Köszi !!!!!
-
eladogeppc
veterán
válasz
danielgalaxy #9675 üzenetére
Kollégám iPhone 5 jét ellopták, amikor megjelent akkor vette meg 200eFt korul. Feljelentes utan sem mozdult meg a rendorseg.
Ott ugye nyomkovette egy ideig, a Jozsefvarosi piac volt az utolsó hely ahol látta.
Ennyi az egész magyarországon. -
eladogeppc
veterán
válasz
FrankMonzano #9596 üzenetére
2 masik telefon erdekes hogy fentmarad. Router 1 meterre van tole. Ezert fura.
-
eladogeppc
veterán
Másik hülye kérdés.
A WIFI Mindig bekapcsolt allapotban van, megis amikor lekapcsolom, majd vissza, látom hogy 3G rol valt at Wifire.
Egyszoval nem marad allandoan megsem bekapcsolva.
Miert ?Koszi !
-
eladogeppc
veterán
Hülyeség kérdés ismét:
G3 vagy S5 ?
-
eladogeppc
veterán
Meizu MX4-re szerintetek megéri váltani ?
-
eladogeppc
veterán
Egyébként a Samunak nincs olyan oldala, ahol gyári szám alapján megmondják milyen régiókódú az S5-s gyárilag ?
-
eladogeppc
veterán
válasz
migabi24 #9478 üzenetére
Azért néha összeakadok értelmesebb emberekkel is.
Nekem jó árban volt az S5, de az előtte lévő LG G2-esem ami külföldi volt, hát már 50eFt-okat akartak adni.
Az nálam kiverte a biztit. Úgy, hogy kénytelen voltam külföldi kütyüt venni, mert 32Gb-os nem volt itthon kapható.Plusz tudásban hagyjuk a OnePlusOne féle termékeket. Se szoftverben se minőségben meg se közelíti a nagyokat.
Szerk: Mivel nálam egy telefon jó ha 1 hetet kihúz, nekem tökmindegy a gar megléte. És általában olyanokkal üzletelek, akiket már ismerek. Náluk nem muszály a gar megléte. Vadidegennél persze más.
-
eladogeppc
veterán
válasz
#09819904 #9476 üzenetére
Az a baj, hogy mindenki alkudozik mindenhol.
Mint eladó már néha nagyon tele a tököm a 60-70 ezres ajánlatokkal egy bolti 100ezres telefon esetén.
- Ha bolit garom van, akkor az már -20-30% alkuval indul
- Ha gyári gar, de nincs számla akármilyen okból, szintén -20-30% alku
- Ha számla is van, és gar is, akkor is -20-30% a meghirdetett árból.A fenti százalékokat úgy értem, ha például boltban 140eFt a készülék, én meghirdetem kb 110-ben. Na ebből mennek a fenti százalék alkuk.
Vicc néha mikkel találnak be.
-
eladogeppc
veterán
Tök jó, hogy millió kérdés, és senkinek semmi válasz. Úgy elbeszélgetünk páran magunkkal.
-
eladogeppc
veterán
XEH kódra melyik az utolsó MultiCSC-s Rom ?
Köszi ! -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Erre valaki tudna nekem válaszolni, segíteni ? Köszi ! (#9356)
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Van olyan oldal, ahol a Samsung kütyü garanciáját IMEI vagy gyári szám alapján lehet ellenőrizni ?
Illetve most ilyen szoftverem van:CSCm: XEH
PDA: G900FXXU1ANG9
CSC: G900FOXX1ANG5
MODEM: G900FXXU1ANG8
Version: Android 4.4.2
Added: 2014-08-11Arra lennék kiváncsi, hogy a CSC meg lett-e változtatva, és meg-e lehet tudni, mi volt a gyári ?
Köszi !
-
eladogeppc
veterán
Megtaláltam. Hülyeséget írtak az S5-nél. Telepítettem valamit a kamerához amikor nem is kell...
-
eladogeppc
veterán
válasz
MartOOn #9337 üzenetére
Hát a G2-t nem hiszem. Hiába Snapi 801 ez, akkuidőben szinte 1000% hogy nem. Már most látom, hogy 1-1,5 óra kijelző idő+rengeteg telepítés, nyomkodás és 50%-on vagyok.
G2-n ez jóval jobb volt.De most ezt kívántam meg
Kameránál a 120fps érdekesen alakul. Szobában neon világításnál használhatatlan, míg G2-n ez ott is jó volt. És azt sem értem, hogy miért nem világíthat a LED addig ?
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
S5 tulaj lettem a G2 után.
Kiváncsi vagyok nagyon az akkuidőre is. -
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Használt S5 vásárlásnál mire figyeljek oda ? Köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest