- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Steam Deck
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Milyen nyomtatót vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
üdv
beléptem a klubba tegnap este eme telefonnal
ami legelsőre elnyerte a tetszésem az a kamera.
a többi majd kiderül, ma lesz az akku teszt
-
senior tag
At akartam rendezni az ikonokat de azt irja,hogy nem lehet modositani a sorrendet..
Mi ez valami uj hobbi ?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
-
senior tag
szerintetek melyiket érdemesebb megtartani ? 900F vagy 900 H ? (mind a 2 az enyém.)
-
senior tag
válasz szabosasito #23530 üzenetére
Észak felől fog jőni déli 12 tájékán
1 hét kb míg beáll.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
csatlakozom a topikhoz, z3c-t váltott az S5
igazából a kamera miatt váltottam, mert az irdatlan pocsék a sony-ba sajnos... -
senior tag
jó a kis z3c, de a kamera minden csak nem erős
Jack Oneill : nem hiszem,hogy csalódni fogok, anno volt már S5-öm, csak mindig teszek egy kis kitérőt
Igazából addig megmarad amíg az esetleges gyerekhibákat kinövi az S7,mert szemezek vele..mondjuk egy 6s Plus-al is
Kamerában sokkal jobb az S5, akku egy kicsivel gyengébb benne mint a sony-ban de nem baj, még belefér[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Jack Oneill #31712 üzenetére
hát a kis z3c, reggel 6-tól este 8ig kihúzta úgy, hogy 4g, mobilnet-wifi végig, 1 email szinkron 30 percenként, waze nyomattam rajta 35 percet, telefonáltam 1,5 órát, kijelzőidő 5 óra 2 perc, persze ebbe benne van, hogy végig viber-face futott, és az összes létező helymeghatározás meg gps be volt kapcsolva...időkép 30 percenként frissített...és 20:00-ra maradt benne még 6-8%
csak az a fránya kamera, nem cseréltem le volna ha tényleg egy 2-3 fokkal jobb... akkor döntöttem el mikor állatkertben voltunk asszony pajtival és fotóztam én is ő is , és az 5s 10/8 jó képet csinált, míg a sony 10/4...igaz beltérben de hát ritka sz@r na....
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Jack Oneill #31714 üzenetére
háta játék az minden telefont megesz
-
senior tag
Van arra lehetoseg,hogyha elinditom a kamerat akkor ne kelljen mindig a videonal beallitanom,hogy 60fps-el vegyen fel?? Mindig "normal" uzemodba allitja magat ha elinditom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest