Hirdetés
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
2014 április elején jelent meg, hazánkban mindhárom nagy szolgáltatónál megvásárolható volt, több színben is. Természetesen elérhető kártyafüggetlen készülékként is.
Jelenleg a 6.0-ás frissítés elérhető a független és az összes szolgáltatós készülékekre is.
Utolsó Frissítés 2016.07.28.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin79
addikt
válasz
kengyel #22974 üzenetére
Azért írtam, h.nem számít a magasabb eredmény. Volt telefonom ami alacsony antutu pontszámmal szárnyalt, meg olyan is ami majdnem a dupláját mutatta mégis tetű lassú volt
Ennél meg a gyárit akármennyire is akartam volna használni mégis cm-nél köttem ki. 2napnál tovább nem marad meg -
ronin79
addikt
válasz
GordonSamway #22961 üzenetére
-
ronin79
addikt
és (#22932) eladogeppc
Bocsi lemaradt a layers
Ez nem xposed modul. Itt van róla nyagyjából minden info [BitSyko] Official Layers and BitSyko Apps [RRO].
Ezzel lehet témázni a gyári romokat, de nem csak témák. Áruházból telepíteni kell a Layers Manager alkalmazást, ami első indítás után létrehoz egy "Overlays" mappát a belső tárhelyen és ide kell bemásolni a telepíteni kívánt cuccokat, majd kiválasztás és újraindítás után már működik is.
Aosp romok sajnos jobban támogatottak, de samsunghoz is található elég sok mod xda-n, pl.
[14/5] SystemUI Layers 5.0 TW [New Toggles Backgrounds]
Layers / Overlay / RRO][5.0][TW] Samsung Keyboard Themes & Mods.Ha meg a gyári indítót is témázni akarod akkor az S6 témaválasztót is érdemes telepíteni. Van már ahoz is pár téma - [link]
-
ronin79
addikt
[Tool] (20 july v3.5) Fully automated tool for create deodex for Lollipop ezzel elkészítheted magadnak, használata nem ördöngősség
vagy ebben a topikban tudsz válogatni a 2. postban lévő
>> Recent ROM versions for SM-G900F << -re kattintva eljutsz ide. -
ronin79
addikt
válasz
feelurself #22808 üzenetére
CM12-n még nem. Mintha az akku is jobban bírná mint gyárival.
-
ronin79
addikt
válasz
Bigyo13 #22744 üzenetére
Hm
Némileg fölösleges lenne, mert aki enyhén foglakozik a telóval haladó módon úgyis tudja mit kell csinálni, olyan alap dolog. Aki meg nem tudja az úgysem fog belekezdeni, vagy te most neki álsz twrp-t telepíteni és feltolod a keretrendszert recoveryből ha leírom mit csinálj?
-
ronin79
addikt
válasz
Bigyo13 #22737 üzenetére
Igen arra is, de a repoban kell lennie még másiknak is touchwizre ill. RRO Layers.(#22738)monstre
Ahogy korábban egy kolléga írta a hiba általában a kijelző előtt van
Sokan el sem olvassák a romra vonatkozó leírást, aztán jön a nyavajgás h ez meg az nem működik, persze a másik oldalon akad olyan "fejlesztő" is, akinek ha 100-an jelentik ugyanazt a hibát, akkor sem ismeri el vagy csak üres ígéretek jönnek a javításról.
Egy tuti, inkább xda-s rom mint gyári
Engem inkább a plusz ficsörök hiányos magyarítása zavar custom romokban. -
ronin79
addikt
-
ronin79
addikt
válasz
ttfgyb10 #22710 üzenetére
Tiltsd le a nem használt rendszerappokat, greenifyvel jegeld a többit (root nélkül is használható), gps-t tedd energiatakarékosra amikor nem használod vagy kapcsold ki, autofényerővel is lehet spórolni. Térerő milyen és használsz mobilnetet?
Amúgy kitkat nálam jobban merült, de már én is lollival vettem és lehet csak az a verzió volt olyan, viszont akkor is szebb mint a lolli -
ronin79
addikt
Miért kéne? CM alapból tartalmazza a root hozzáférést csak engedélyezni kell a fejlesztői lehetőségekben.
Vagy lehet SuperSU-t is használni a beépített helyett, amit érdemes recoveryből telepíteni és első indításnál rábökni a mentési script telepítésére, hogy egy frissítés után is megmaradjon úgy mint a gapps. -
ronin79
addikt
Alkalmazásból van választék, én ezt használtam sonyn, amit töröl vissza is lehet bármikor állítani.
A recoverys megoldás meg ez (Script) Galaxy Cleaner Lollipop DeBloater(Galaxy Devices). Ha személyre akarod szabni, akkor csak megnyitod winrar vagy tc-ben és az updater.scriptben törlöd a sort amit nem akarsz töröltetni. Pl. ha kell a Chrome akkor ezt törlöd:
delete_recursive("/system/app/Chrome");
és így tovább.
Egyszer beállítod és romcsere után seperc alatt kipucolhatod ami nem kell.(#22642) S3RIOUS
CM12.1 Official
és hozzá a Gapps. -
ronin79
addikt
Persze, pofon egyszerű az egész, csak engedélyezni kell. Teló tudja alapból csak a mi régiónkban ez le van tiltva. /Root/System/Csc/Others.xml-be illeszd be
"<CscFeature_VoiceCall_ConfigRecording>RecordingAllowed</CscFeature_VoiceCall_ConfigRecording>".Hívásrögzítős appokat meg felejtsd el, a fele úgysem működik rendesen.
-
ronin79
addikt
válasz
Jack Oneill #22524 üzenetére
Nekem is egy év körüli, már használtan vettem, de sem a kereten, sem hátlapon semmi kopás. Kijelzőn védőüveg van, úgyh. az is makulátlan, de ennek ellenére is enyhén tré ez a krómozott műanyag keret egy nem közép, vagy alkategóriás telónál.
Mindegy h. kopik-e vagy sem, azért jobb anyaghasználatot várnék. -
ronin79
addikt
válasz
kengyel #22509 üzenetére
A rendszer nagyon pörög, pöcre indul minden, villámgyors.
Korábbi telókon én már cm-ről letettem, ezen végre használható. Akinek már nem játszik a gari és nem kellenek a samu ficsörök megéri váltani. A kamera csak alapfunkciókat tartalmaz, de ez mindegyik jó kamerájú telónál így van, a gyáriban több a beállítási lehetőség. -
ronin79
addikt
válasz
feelurself #22409 üzenetére
Köszi, már fent is van. Most valahogy sokkalta jobban tetszik a teló mint lollival
-
ronin79
addikt
válasz
kengyel #22401 üzenetére
Nálam előjött és egyszerűen lehetetlen volt helyrehozni, 3 romot raktam fel odinnal fr-ek kíséretében. Talán kéne egy repartos ami mindent gyalulna
(#22402) feelurself
Lolli sokaknak nem jött be többi telónál is, de ha már szóba került a kk, downgradelni lehet a telót gond nélkül? Lehet kipróbálnék egy kk verziót is.
-
-
ronin79
addikt
válasz
Yogibear974 #22389 üzenetére
-
ronin79
addikt
Találkozott már valaki auto elforgatás hibával
Kamera, galéria, böngésző egyikben sem működik
-
ronin79
addikt
válasz
feelurself #22359 üzenetére
+1
Biztos nagyon értékes, féltve őrzött kincs, nem közönséges halandók számára -
ronin79
addikt
válasz
Bigyo13 #22305 üzenetére
Én már csak azt nem értem akinek szolgáltatós telója van és kell a gari is, miért akar független romot feltenni?
Nálam más, fehér színben csak telekomos telót tudtam jó áron rendelni, de mivel nem telekomos sim kártyát használok és a gari sem érdekel függetlenre fogom majd cserélni (ha holnap végre megérkezik). -
ronin79
addikt
válasz
GordonSamway #22301 üzenetére
Az természetes.
-
ronin79
addikt
válasz
GordonSamway #22298 üzenetére
Köszi, ez a lényeg.
-
ronin79
addikt
Uraim, h. ebben a telekomos partíció témában tiszta legyen:
ha én a telekomos romra feltolok odinnal egy függetlent (nem szolgáltatós verziót) és a büdös életben nem akarok többé telekomosra visszaváltani akkor ez működik minden gebasz nélkül? -
ronin79
addikt
válasz
szabakaa #22277 üzenetére
Köszi! Lehet idővel majd az is felkerül, de mivel mostani telómon is cm-en lógok előbb egy kis változatosság gyanánt kipróbálom a gyári és mókolt verzióit előbb.
(#22278) embe
Na a lumia az nálam is képben volt, untam a droidot, de nem juttam el a megvételig.
(#22280) szabakaa
Lehet, de évek óta minden telómon cm-en kötök ki és kezdem unni. Lehet ezen is az lesz majd idővel, de most a gyári lesz az újdonság
-
ronin79
addikt
Valami ilyesmi lesz nálam is. Nekem még meg sem érkezett, csak csütörtökre várom, de már van letöltve root, twrp, odin, driver minden
Bő egy éves motorola - xperias kitérők után térek vissza a samura. Még G2,G3-on gondolkoztam, de samsungot már ismerem és touchwiz ide vagy oda nekem ez a legjobb telómárka, akárki akármit is mond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött az aktuális csúcsmodell, a Samsung megint odarakta magát, ennek ellenére vannak, akik többet vártak. Pedig igen jó telefont tettek le az asztalra.
Kérdés előtt olvasd el a topic összefoglalót és használd a keresőt.
Hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem.
OFF topic a nem szakmai dolgoknak.
- IPhone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 84%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest