-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tisvol
aktív tag
válasz
szárnyacska #61709 üzenetére
A driverekben el lehet veszni. Tedd fel a Samsung weboldaláról a Samsung Kies-t. Az tuti minden drivert feltesz.
-
tisvol
aktív tag
Morgen!
Véletelnül nincs valakinek egy gyorsabb linkje ehhez: I9505XXUHOE3 / 9505OXXHOF1? A sammobile az életben nem jön le.
Köszi! -
tisvol
aktív tag
Estét!
Próbáltam a keresővel, de nem találtam választ. Van lollira 4+1 fájlos magyar független gyári ROM? -
tisvol
aktív tag
Próbálta valaki ezt a Samsung Switch-et? Feltenném a Telenoros lollit, de szeretnék FR-t is. Mennyire ad jó eredményt a KK->Lolli frissítés után? Úgy látom elég sokat fejlődött.
-
tisvol
aktív tag
Végre legálisan lehet kérdezni:-) Ez az ingyenesen letölthető Igo menni fog Lolli alatt is?
-
tisvol
aktív tag
válasz
Zsolaf #51366 üzenetére
Ez teljes, komplett kijelző. Belefutottam itthon a Vaterán olyanba, hogy az eladó így árulta, de miután leütöttem kiderült, hogy a középső műanyag keretet még nekem kell áttennem.
[link]
Ez nem ilyen. És árban is teljesen korrekt. Fostam én is ez ebay-es rendeléstől a sok csaló, hamisítvány miatt, de ennyi pénzért itthon csak használtat adnak. Én meg vagyok elégedve. -
tisvol
aktív tag
-
tisvol
aktív tag
válasz
Don't Panic #50648 üzenetére
Ha Hang módban leveszed az összes hangot nullára? Akkor mi történik? Vagy ez esetben nem lehet nullára venni?
-
tisvol
aktív tag
Szerintem a következőképpen kellene, hogy menjen a dolog. Vásárolok egy szolgáltató függő telefont, mondjuk 2 év hűségidővel. Ezen idő alatt vállalom, hogy cserébe a kedvezményes árért, az adott szolgáltató szolgáltatásást veszem igénybe. Aztán ha lejár a hűségidő, a szolgáltatónak SZÓ NÉLKÜL kellene a telefonomon feloldani a hálózati zárat, mégpedig INGYEN. Teljesítettem a szerződési feltételeket, a szolgáltatónak semmi joga a továbbiakban korlátozni a készülékemet. Bűncselekmény? Az a bűncselekmény, hogy a szerződési idő lejárta után is kényszerítenek, hogy náluk maradjak.
-
tisvol
aktív tag
válasz
Dj.Mike #47337 üzenetére
"Sokkal inkább zavar h kicseszett módon szedi össze az ujjlenyomatokat és hiába törölgetem csak nem csúszik rendesen. Esetleg vmi ötlet a kijelző tisztántartására?"
Hát én kb. az összes (persze túlzok) kijelző védő fóliát kipróbáltam. S2 óta csakis matt fóliát használok. Sokaknak nem tetszik, mert levesz a kijelző minőségéből, kicsit tompább, életlenebb lesz, viszont nem tükröződik, nem gyűjti az ujjlenyomatokat, nem zsírosodik, és csak nagyon durva behatásra karcolódik. Egy próbát szerintem megér, hátha meg tudod szokni.
-
tisvol
aktív tag
válasz
hunbandit #44608 üzenetére
Nekem is most volt doglom törött kijelzővel. Tudom szitokszó itt, de a KIES felsimerte, és minden adatot menteni lehetett róla. Már amit a KIES menteni tudott. Aztán én kijelzőt cseréltem, és használom tovább a telefont, mintha mi sem történt volna.
Ha kell megbízhetó kontakt kijelzőhöz, privátban tudok segíteni. -
tisvol
aktív tag
Morgen! Egy sajnálatos baleset miatt ki kellett cserélnem a kijelzőt. Azt vettem észre, hogy alul a funkciógombok sokkal erősebb fénnyel világítanak. Normális ez?
-
tisvol
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna egy megbízható forrást, ahonnan tudok komplett kijelzőt (nem csak üveget) rendelni? Jó lenne itthoni forrás, mert sürgős lenne.Gyereknek nem tetszett a FullHd mese amit vacsi közben prezentáltam, ezt úgy hozta a tudtomra, hogy bedobta a sarokba a cuccost. Sajna nem csak az üveg törött -
tisvol
aktív tag
Én is szeretnék csatlakozni azokhoz, akik meg vannak elégedve a Házhoz megyünk szolgáltatással. A bejelentés után két napjára itt volt a srác, kb 10 perc alat cserélte a kamerát, valami kosz mehetett szerintem az érzékelőre, mert fekete foltokat hagyott maga után. Teljes elégedettség.
Pedig nagyon de nagyon tetszik a Nokia Lumia 930. Túlságosan is. De ez a szervizháttér sokat nyom a latba.
Tényleg, volt valakinek dolga vele? Nagyon bejövős, még akkor is ha a plattform váltás macerával jár.... -
tisvol
aktív tag
Sziasztok!
Az akku használatnál az első helyen szerepel egy ilyen sor:
com.sec.android.app.sbrowser
Ez mi lehet? És főleg miért gyilkolja az akksimat? -
tisvol
aktív tag
válasz
pixelblondie #42743 üzenetére
Nekem ilyen van:
LINK
Teljesen korrekt darab, finom, puha műanyagból van, körömmel benyomható, kellemes a tapintása, nem csúszik, mint az eredeti. Szépen kidolgozott, nem sorjás, passzol mindenhol. A csomagban pedig tényleg ott van a ceruza és a kijelző védő fólia is. Csak ajánlani tudom. -
tisvol
aktív tag
válasz
Petyyyyy #41425 üzenetére
Hát akkor azt mondom, hogy amikor kivettem a dobozból akkor pont olyan lilás volt, mint amilyen most. Nem tudom hány verzió volt 4.3 alatt, de tuti volt olyan (szerintem a KitKat előtti utolsó), ahol vagy teljesen megszűnt, vagy alig volt észrevehető. Én 99% ban automata fényerőn használom.
-
tisvol
aktív tag
Ha már NG8. Telenorosat én is felpakoltam, Se előtt se utána nem csináltam rendszer visszaállítást. Reboot nem volt azóta sem. Akksiidő meg nem érdekel
Használom, ha szól töltöm. Ennyi.
Viszont a menüben görgetéskor jelentkező szöveg lilulás nem tűnt el. Egyébként nem értem az egészet. Ismert a probléma, és ismert a megoldás is, mert 4.3 alatt volt amikor ilyen volt, majd egy frissítés megoldotta. Nem értem miért nem tudják akkor tisztességesen megcsinálni..... -
tisvol
aktív tag
Hm...hát nem tudom. A fizika azt mondatja, hogy az üveget csak egy nála keményebb anyaggal lehet megkarcolni. A kulcstartó és a pénzérme nem tartozik közéjük. Az üveg legnagyobb ellensége karc szempontjából a por, és a benne lévő kvarckristályok. Ettől lesz az üvegen az a sok szép hajszálkarc. Épp ezért a zsebben hordás (illetve nagyon sok tok esetében a tokban hordás) a legrosszabb megoldás, ha védeni akarjuk a kijelzőt. Illetve a koszos, poros kézzel való használat.
A próbához meg nem kell a telefon, oda kell menni az ablakhoz, fogni egy kést, csavarhúzót, kulcsot, pénzt és megpróbálni kárt tenni az ablaküvegben. Nem fog menni. Ha a telefon kijelzőjében egy kulccsal kárt tudsz tenni, akkor az a kijelző vagy nem üvegből van, vagy a kulcs van gyémántból. -
tisvol
aktív tag
Had kérdezzem meg azoktól akik jobban értenek ehhez. A (sufni)GSM boltok weboldalán szerepel olyan hogy 2 év szoftver garancia. Ez mi akar lenni? Amolyan parasztvakítás íze van, de pontosan mit takar ez? Edigital, Mediamarkt, Euronics weboldalán ilyen marketing dumával nem találkozni.
-
tisvol
aktív tag
A Pannonos telefonom ma jelzett egy kb 200 MB frissítést OTA-n. A Sammobile szerint NB9 a legfrissebb, ez is van fent. Mi lehet ez? Valaki feltolta már Pannonos telóra? Jelentkezik itt is a rendszeres reboot? Egyelőre nem engedem a frissítést.
-
tisvol
aktív tag
válasz
migabi24 #39897 üzenetére
Nekem kb 2 éve ázott meg az S2-m. Nem kicsit, nagyon. Ultrahangos tisztítás után a mai napig hiba mentesen üzemel. Akkor sincs semmi veszve, ha a telefon a jelenlegi állapotában nem működik.
Egyébként meg mi van a levegő páratartalmával? Vagy ha hideg helyről melegre mész be, és lecsapodik a pára? Nem elhanyagolható ez a fajta terhelés sem, mégse mennek tönkre ezrével a telefonok. El kell vinni egy szervizbe, ahol értenek hozzá. Ennyit megér. -
tisvol
aktív tag
válasz
dobobazsy #39869 üzenetére
Jártam én is így S2-vel és S3-al is. Akksi rögtön ki, szétszedni amennyire tudod, ami csatit tudsz, húzzd le. Hajszárítót ráengedni. A rizs viszont nem lesz elég. Vidd be egy olyan szervizbe ahol tudnak ultrahangos tisztítás csinálni. Ott szétszedik atomjaira. Nekem mindkét telefonomat sikerült így megmenteni. Pár ezer forintos tétel, de ennyit megér.
-
tisvol
aktív tag
válasz
Tanczi01 #36678 üzenetére
Én nem vagyok guru, de az enyémen eddig csak a gyári romok voltak és az akksi idő kb. egy nap volt. Ha a gyárival neked két nap, akkor tedd vissza a gyárit. (És örülj, mert nekem soha nem volt két nap) Vagy milyen ROM van fenn? Miért tetted fel? Milyen pluszt nyújt neked a gyári ROM-hoz képest? Ha az akksi idő ennyire aggaszt, vagy ennyire fontos neked, akkor menj vissza a gyárira és mondj le a a fent lévő ROM esetleges plusz szolgáltatásairól. Ellenkező esetben meg töltsed, és használd a telefonod. Arra való.
És bocs, hogy nem technikai alapon közelítem meg a kérdést, és nem kérem, hogy linkelj akksi statisztikát, és nem ajánlom, hogy nézd meg az akksidat, hogy púpos-e. Ezt meg fogja tenni más helyettem. Megmondom őszintén kicsit túllihegetnek érzem ezt az akksi mizériát. Lemerült? Feltötltöm. (Eseteleg ha púpos, cseréltetem) Ha az életvitelemből adódóan nem tudom napközben tölteni és élet halál kérdése az akksi, akkor veszek egy pót-akksit, oszt' jónapot. Esetleg egy régi nokiát ami hetekig bírja. Egyébként meg, ha az ember nem a Holdon melózik akkor számtalan lehetősége van arra, hogy akár csak percekre is de töltse a telefonját. Mindenki különbőzőképpen használja a készüléket, értelemszerűen az akksi statok is mások lesznek. Én személy szerint nem bámulom az akksi stasztikámat, max ha valami nagyon kirívót veszek észre, normál használat mellett. Ha jelez, akkor feltöltöm, de este mindenképp. Szerintem ennyire egyszerű. Vagy én vagyok az
-
tisvol
aktív tag
Bocs az OFF-ért, de ennyi fórumot egyszerűen nem tudok követni
Szóval van-e lehetőség a Viberes beszélgetések eredeti visszaállítására, ha másik készülékre költözik a tulaj. És itt most nem arra gondolok, hogy .txt-be elmenteni a Viber exportálási lehetőségével, hanem teljesen, tokkal-vonóval, képekkel videókkal, mindennel, hogy úgy nézzen ki mint az előző telefonon.
Én nem használok vibert, de az asszony megőrít, hogy csak akkor "költözik" egy másik telefonra, ha a Viber is "költözik". Fel nem foghatom ezt a ragaszkodást, de ez tényleg messzire vezet
És tényleg bocs az offolásért. -
tisvol
aktív tag
válasz
Gizmo94 #35432 üzenetére
Tényleg OFF. Egy navigáció használhatóságát elsősorban a térképállomány, másodsorban köré épített program adja. Bár szerintem a kettő egyformán fontos. Hiába van egy pontos térképed, ha a program buta, össze vissza tervez csapnivaló algoritmus szerint. És fordítva, hiába van egy intelligens, mindent figyelembe vevő programod, ha a térképállomány hiányos. Ezt két doglot jelenleg az IGO ami a legjobban hozza. Testreszabhatósága, algoritmusai, használhatósága, felhasználói felülete ver mindent. Ez van, ez szerintem nem vita kérdése. E mellett egy Google navi, vagy egy Sygic, fapad. Bár a google-nek van sok egyéb jó tulajdonsága, de ha csak a navigációs részét nézzük, akkor nem veszi fel a versenyt egyetlen offline navival sem. Az NNG üzletpolitikája olyan, amilyen. Én személy szerint (és minden bizonnyal sokan mások is) szívesen kifizetnék érte egy - a józan ész határan belüli - összeget. Érthetetlen a hozzáállásuk a dologhoz, mert ha eléretővé tennék legálisan a letöltését, azzal csak jól járnának, mert tuti lennének nem kevesen, akik most warezelnek, de ebben az esetben már vásárolnának. Ehelyett szélmalomharcot folytatnak a warez ellen, amit úgy sem tudnak "megfogni".
-
tisvol
aktív tag
válasz
Takika14 #35090 üzenetére
Nem tudom merre laksz, de ha ennyire sürgős, akkor itt megtalálod a szerviz pontokat:
Szerviz pontok
Én egy ilyenbe vittem be. Igaz, hogy akksi épp nem volt, de másnapra lett. Lényegesen gyorsabb mint a kiszállós szerviz. -
tisvol
aktív tag
Nemcsak akkor úgy adták el, hanem a hivatalos oldalon most is úgy van fent, hogy:
Helymeghatározás: Assisted GPS, GLONASS
Innentől kezdve, hogy kinek hasznos, és kinek nem, már csak részletkérdés.
Említette korábban valaki, hogy 3 hold már magasságot is ad. Persze, elméletben. Főleg ha egyhelyben állsz. Aztán ha elkezdesz mozogni, ne adj' Isten hegyek, vagy magas épületek között, hirtelen kevés lesz a 3 hold. De még az 5 is! Nem beszélve a pozíció pontosságáról, és a jel megtalálásának gyorsaságáról.
Szóval, ha a készülék tudja, ráadásul a terméklapon is ott van, mint jellemző, akkor tudja is. Engem pl. nem érdekelnek és nem is használom ezeket a gesztusvezérlős hókuszpókuszokat, de minden bizonnyal akik meg használják, azok igencsak morcosak lennének, ha a következő frissítéssel ezek megszűnnének. -
tisvol
aktív tag
....ha már Black Edition. Az a sakktáblás háttér elérhető valahol a neten? tényleg így létezik vele a telefon, vagy csak fotoshop? Első blikkre nem találtam a neten.
-
tisvol
aktív tag
Akik követik a külföldi fórumokat: van valami esély arra, hogy belátható időn belül legyen 4.4.2-re Knox mentes root?
-
tisvol
aktív tag
válasz
mgTerminator #33027 üzenetére
Oké, köszi. Amíg nincs Knox-ot békében hagyó root, addig nem buherálom, az esetleges gari miatt. Ha nem lenne garanciális, a Knox se érdekelne, a telefonjaim családban maradnak általában. Őket meg max a Viber érdekli
-
tisvol
aktív tag
válasz
Maranello74 #33017 üzenetére
Bocs, lejárt a szerkesztési idő:
Hogy a TC lássa a külső SD-t:
[link]
Ez egy beépülő, a Hálozatok mappa alatt fogod megtalálni a Mediaaudio2 fület. Alatta ott lesz a telefonod. -
tisvol
aktív tag
válasz
borsodika #33019 üzenetére
Oks, köszönöm. Enyhén szólva is megbántam, hogy frissítettem 4.4-re. SD kártya probléma, engem idegesít, hogy automata szinkront kikapcsolva, nem megy a kézi szinkron, valamint most vettem észre még valamit. Ha SMS-t kapok, akkor eddig a zárolt képernyőre kiírta, hgy kitől kaptam, a redőnyt lehúzva pedig bele is tudtam olvasni az üzentbe. Most? Most jön az SMS-s, annyit látok, csak hogy Üzenetek - Új üzenet. És semmi több. Ha lehúzom a redőnyt, ott is csak ennyi. Klikkelnem kell, és csak akkor derül ki, hogy kitől, és mit kaptam.
Grrrr....
Mod:
Oké, ezt az SMS betekintést megtaláltam:
Üzenetek/Beállítások/Értesítések beállításai/Üzenet megtekintése, pipa mellé.De a többi áll ezek után is
-
tisvol
aktív tag
válasz
SG3rg0 #33014 üzenetére
Épp csak pár hozzászólással előtted írták le a lényeget:
[link]Ehhez kapcsolódva:muszáj leszek megoldani ezt az SD kártyára való írás problémát. Eddig nem nagyon olvasgattam a Root-al kapcsolatos hozzászólásokat, addig követtem, hogy van egy Kingoo root, talán 1.1.6, ami nem bántja Knox státuszt. Szóval tudna valaki linkelni egy aktuális Kingoo root-ot ami nem bántja a Knox-ot. Nekem csak annyi időre kell a root, míg ezt az SD problémát megoldom. Utána tudom vissza rootolni? És akkor lesz egy gyári rendszerem, ami mondjuk rendes, hivatalos úton tud frissülni?
Köszi, előre is. -
tisvol
aktív tag
Nos, csináltam ezen a 4.4.2-n egy gyári visszaállítást. A manuális szinkronizálás (letiltott automata szinkron mellett) még most sem működik. A wifi vétel gyengébb lett. Van egy S2-őm is, egymás mellé rakva őket az S2-őn van két vonás, ezen meg épp hogy van jelerősség. Eddig ez pont fordítva volt. Az hogy nincsenek Glonass holdak, csak egy dolog, ezzel lehetne még élni :-)
Ilyen még nem fordult elő velem, hogy egy új verzió után ilyet tegyek, de halkan meg kell kérdeznem, hogy tényleg nem lehet visszaállni az előző 4.3-ra? -
tisvol
aktív tag
-
tisvol
aktív tag
-
tisvol
aktív tag
Nos, feltoltam én is ezt a 4.4.2-t. Ami első blikkre kicsit zavaró az előzőekhez képest: Én jórészt a gyári e-mail klienst használom (oké, tudom mik a lehetőségeim a gmail-el több mail cím esetén, de nekem ez így kényelmesebb). Szóval a Statusbar-on le volt tiltva a szinkronizálás, ha valamire szükségem volt, akkor kézi módszerrel megoldottam a szinkronizálást. Pl. a levelek küldésénél és fogadásánál. Eddig letiltott Szinkronizálás mellett, manuálisan indítva a levelek fogadását, működött a dolog. Most viszont nem. Csak akkor tudok levelet küldeni, fogadni, ha a szinkronizálás be van kapcsolva.Így viszont a háttérben a fene tudja mik történnek
-
tisvol
aktív tag
válasz
Szatura #29543 üzenetére
Hát, a sokezer forintért vásárolt igényes, méretpontos Brodit tartómat nem nagyon akarnám lecserélni egy bumfordi, sorjás, noname "all in one" tartóra. Mind a telefon, mind a tartó úgy tetszik, ahogy azt a mérnökök megálmodták. Szerintem sokan vagyunk így ezzel. Ezzel együtt természetesen vigyázok a dolgaimra, de odáig soha nem fogok a vigyázásban eljutni, hogy egy esztétikai szempontból igényesen megtervezett telefont, egy valamilyen hibrid, szilokon, vagy bumper, - vagy mik is vannak - tokba tegyem. Ezen megfontolásból az autóim ülésein sem volt soha üléshuzat.
-
tisvol
aktív tag
válasz
Gizmo94 #29471 üzenetére
A hátlapos hozzászólásoddal teljes mértékben egyetértek. Annyiban hasonlítunk, hogy én se csúfítom el a telefonjaimat mindenfél tokkal, meg védő berendezéssel. De ezt a hátlapot muszáj voltam rögtön lecserélni. Erre:
LINK
Nagyon kellemes tapintású a felülete. Nem kőkemény, hanem szinte puha, struktúrált a felülete. A köröm nyoma benne marad, annyira. Én az S2-höz hasonló hátlapot kerestem, de az annál is jobb, igényesebb. Mérete pontos, nem sorjás, nem igénytelen. Ha itt rendeli az ember, akkor jár hozzá kapacitív toll, meg egy képernyő védő fólia. Ingyen posta, csak ki kell várni míg ideér. -
tisvol
aktív tag
válasz
biker10 #28524 üzenetére
Nekem ennyit se "sz@aroztak" az akksival. Bevittem egy egy itteni szerviz pontba, mondtam, hogy púpos az akksi. A srác le se vette a fedelet, mondta, hogy hoz egy másikat
Persze raktáron nem volt, csak két napjára lett meg. Visszamentem, kivette az akksit, meg se nézte. Kicsit lelkiisimeretfurdalásom támadt, mondom neki, hogy meg se nézed? (annyira azért nem volt nagyon nagyon púpos) Ááááá...látja ő azt hogy milyen, és megpörgette az asztalon
Maláj akksi került bele.
Itt volt az asztalon egy szoftverfrissítő számítógép, ahol akár segítséggel akár magad frissíthetted a kütyüdet. Valami célszoftver volt rajta, nem KIES, nem ODIN. Nem láttam még olyat. -
tisvol
aktív tag
válasz
gazfickooo #27662 üzenetére
Én esetleg tudnék segíteni.
De hogy is gondoltad pontosan lebonyolítani? -
tisvol
aktív tag
válasz
fater1969 #27384 üzenetére
Általában mindig leírom, ha előjön a "téma".
Valamilyen anyagot, csak nála keményebb anyaggal lehet megkarcolni. Az üveg az egyik legkeményebb anyag. Nem is egyszerű a megmunkálása, vágása, csiszolása. Speciális összetételű szerszámokkal lehetséges csak. (Már érdemes megnézni a mezei csiszolókorongok összetételét). Tehát az üveg legnagyobb ellensége (hogy némi képzavarral éljek) a legkisebb por, a homok, és az ezekben található kvarckristályok. A fúró, a kapalács, a csavarhúzó nem tehet benne kárt. Mindig mosolygok, ha valaki azt mondja, hogy a kulcsa mellett volt, és megkarcolódott a kijelző. Ezzel összefüggésben mindenféle tok, és tartó használata is kerülendő. Az üveg és a tok közé szorult kvarcristályok folyamatosan súrlódnak egymáson, és így okozzák a legnagyobb kárt az üvegben. A legjobb megoldás olyan belebújtatható tokot használni, aminek finom puha a bélése, és legyen minél vastagabb ez a bélés. Ezekben mélyen megülnek a porszemek, így okozva a legiksebb kárt. Mindenféle hajtogatós, műanyag xar tok csak árt. Egy petákot nem érnek. -
tisvol
aktív tag
válasz
mgTerminator #25582 üzenetére
Én már jó régóta Brodit tartókat használok. Kipróbáltam mindenféle olcsóbb/drágább univerzális tartót de azok xart se értek. Brodit nem olcsó, ellenben igényes, méretpontos. "Tisztább szárazabb érzés". Használtan néha meg lehet olcsóbban is csípni. Én ebayrol szoktam újonnan rendelni, tokkal vonóval is olcsóbban mint ahogy itthon kapni lehet.
-
tisvol
aktív tag
Nos, ígértem, hogy beszámolok a hong-kongi "kalandomról". Rendeltem egy ilyen hátlapot:
Június 15-én történt a rendelés, ma jött meg. Nem nagyon találok szavakat
A hátlap meglepően igényes, sőt, hibátlan! Nemhogy hibátlan, az eredetinél klasszisokkal igényesebb. A minta a hátulján nem is műanyag, inkább valamiféle kemény gumira hasonlít, tapintásra is az. Ha a körmömet belenyomom, ott marad a nyoma. Vastagságra kicsit vastagabb a gyárinál, ezért az egész telefon merevebb lett tőle. Nekem nyöszörgött az egész, most csöndben van. Sehol egy sorja, vagy igénytelen részlet. Aztán! Jött vele együtt egy kijelző védő fólia, plusz egy kapacitív ceruza, ami természetesn működik is.. És a ráadás: egy 2 dolláros levásárolható kupon.
Mindez:6,39 dollárért, postával mindennel együtt. Igényesen csomagolva, pufi zacskóban. Istenemre megmondanám, ha szar lenne, az a 6,5 dollár nem kenyérre kellett, de tényleg nagyon jó!
-
tisvol
aktív tag
Ha már rezgés, csörgés, zörgés, recsegés. Nekem ha rezeg (SMS, bejövő hívás) akkor jobb oldal fent rezeg/recseg a ház. Méghozzá elég egyértelműen és zavaróan. Egyértelműen a hátlap miatt van, mert ha kicsit lefogom, akkor abbamarad. Rendeltem új hátlapot, megvárom azzal mi lesz a szitu. Egyébként ez belefér a garanciába?
Valamint a videofelvétel recseg. Mármint visszajátszáskor. Nem tudok semmilyen mintát felállítani, hogy mikor teszi, de nem számít, hogy csendes helyen videóztem, vagy hangos helyen. Apropó. Másnak is nagyon zajos a csendes helyen felvett videó? -
tisvol
aktív tag
válasz
mfranky #11102 üzenetére
Idézek a Telenor weboldaláról:
A 4G/LTE hálózat kizárólag Hipernet Medium, Hipernet Heavy és Hipernet Pro tarifacsomagokkal, 4G/LTE kompatibilis eszközzel, USIM-kártyával, földrajzilag korlátozott területen vehető igénybe.
Plusz, nem mindegy hol akarod használni, mert nem túl acélos a lefedettség. -
tisvol
aktív tag
válasz
Gizmo94 #9799 üzenetére
Meg tudja valahol nézni, hogy mely programokat mikor telepítettek a telefonra? Mert ha ez megvan, akkor össze kell a számla dátumával hasonlítani és kész. Vissza kell vinni. Ha vadi új telefont veszek, akkor bekapcsoláskor egy rakat alap beállításon végigvezet, fiókok, e-mail, stb. Nem egyből a PIN bekérés jön.
AniKoo87
Én tuti nem hagynám ennyibe. Én nem vagyok egy nagy expert a témában, de amint látod sok itt a segítőkész ember. Az biztos, hogy egy új telefonon semmi keresnivalója az SU-nak. Már emiatt nyugodtan rekalmálhatnál, miután újnak adták el a készüléket. -
tisvol
aktív tag
válasz
AniKoo87 #9781 üzenetére
Ha azt mondod, hogy a noti kiírja, hogy kész a használatra, akkor a Windows intézőben a bal olali sávban, a Számítógép ikonra bökve látnod kell a telefonod.
[link]
Csalóka tud lenni, mert ha nyitod az intézőt, akkor alapesetben nem fogod látni, csak ha klikkelsz a Számítógép ikonra.
Bocs, ha vili volt eddig is, de ki tudja. -
tisvol
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^ #9745 üzenetére
"akkor is csak azért, mert mellétettem a kocsikulcsot véletlen"
Kocsikulcstól semmilyen üveg nem fog megkarcolódni. Az üvegnek csak az üvegnél keményebb anyag az ellenfele. (És általában is így van: valamiben kárt tenni, csak egy nála keményebb anyaggal lehet, lásd esztergálás-esztergakés. Műanyag késsel nem fogsz tudni fémet esztergálni.) Bátran próbáld meg a kocsikulcsoddal otthon az ablaküveget megkarcolni. Nem fog menni. Az üveg ellenfele a kvarckristály, ami a porban elő szokott fordulni, na meg a homokozóbanA poros zsebben, vagy tokban hozzádörzsölődnek ezek az apró kvarcristályok az üveghez, ez okoza a karcokat. Ezért kell vigyázni a kijelző törölgetésével is, mert pont ezt csinálja az ember: hozzádörzsöli a kijelzőn lévő koszt az üveghez. Szóval ez tisztán fizika: valamilyen anyagban csk a nála keményebb anyag tehet kárt. Kocsikulcs max. a műanyag hátlapben tehet kárt. Már ha a kijelző tényleg üveg, és nem valami felületkezelt műanyag. Lásd: szemüveglencsék.
(#9756) MunezXBK
Hehe...én is pont ezt mondtam. -
tisvol
aktív tag
OFF
Ha Ausztriában vásárolok egy Samsung terméket, történetesen egy TV-t, amire még van (ottani) garancia, akkor az érvényes Magyarországon is? Ha valami gondja van, érvényesíthetem itthon is a garit? -
tisvol
aktív tag
Ha már bootimage. Nekem Telenoros van, és mégis gyári Samsungos a bootkép. Egyébként a telenfonban valahol meg tudom nézni, hogy független, vagy hogy milyen hálózat függő a telefonom? Hallottam olyasmiről, hogy szolgáltatók független telefonokat adtak.
-
tisvol
aktív tag
válasz
Lézerparaszt #8832 üzenetére
Ezt a SIM kártya dolgot nem nagyon értem. Nagyon ritka kivételtől eltekintve ingyen cserélik mikro SIM-re, ami ráadásul adapteres, így régebbi telókba is visszatehető.
-
tisvol
aktív tag
Hm...most látom, hogy a Telenoros telefonom épp frissítőcsomagot tölt le. Érdekes, mert ez a MEA nincs (még?) fent a Sammobile oldalán. Lehetséges ez?
Valamint ha OTA-n keresztül frissítem, akkor a letöltött telepítőfájlok a telepítés után törlődnek, vagy megmarad valahol? -
tisvol
aktív tag
Szeretném rootolni a telefont. Igen, elolvastam az első hozzászólást
Csak ez az odinos létezik? Ha lehet elkerülném ezt a fájl átnevezős / kitörlős dolgot. S2-n recovery-ből feltettem egy tetszőleges kernelt, ami rootolta is a telefont. Itt nincs valami hasonló "barátibb" megoldás?
(Bocs, ha hülyeséget kérdezek) -
tisvol
aktív tag
válasz
Gizmo94 #8510 üzenetére
Amint megjön, megosztom a tapasztalatokat. E-bay-en is fent van az eladó, rákérdeztem, hogy tud-e kishazánkba küldeni, de nem volt a válasz. Adta a linket, hogyha innen rendelek, akkor viszont igen. Ki érti ezt. És milyen jól tette, mert még olcsóbb is lett így. Mindenesetre az e-bay-es értékelések alapján megbízható. Meglátjuk.
-
tisvol
aktív tag
Hát én egy ilyet rendeltem, természetesen Hong Kongból (nem Honk Kongból....
)
[link]
Jó lett volna kicsit sűrübb mintázatú, de majd meglátjuk. Ma lemondtam a fagyiról, abból kijött az ára
Viszont én soha egyetlen telefonomhoz nem használtam tokot. Bőrtokot azt igen, amibe belecsúsztatom, de ilyen körülölelő mindent védő tokot azt nem. A dizájnerek sokat dolgoztak azért, hogy így nézzen ki. Én meg élvezni akarom. Egyetlen dolog ami mindig felkerült, az pedig a matt fólia. -
tisvol
aktív tag
válasz
kengyel #8495 üzenetére
Tudnál egy linket adni erről a matt fóliáról?
S2:kövezzetek meg, de nekem tetszett az a struktúrált felületű hátlap és az, hogy nem kanyarodott fel a készülék oldalára. Én Honk Kongból rendeltem is egy hasonló hátlapot, meglátjuk milyen lesz. Ez a káró mintás hátlap se nem szép, se nem jó. Gyűjti az ujlenyomatot és csúszik is. -
tisvol
aktív tag
Köszi az ötletet.
Eltávolítás-újra csatolással jó lett. Annyira evidens, hogy az ember ezt is kipróbálja, (mégis nem jut az eszébe) de az is evidens, hogy az ember azt hiszi, ha másnak nem is, de egy androidos telefonon a Gmail-nek mindig, minden körülények között MENNIE KELL
-
tisvol
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy nem tudok a telefonomról a gyári gmail-es klienssel levelet küldeni. Vagyis az elküldött elemek közé bekerül, a desktop verzióban is megjelenik az elküldöttek között, de a címzett nem kapja meg. WIFI-n és mobilneten keresztül sem műxik. Ilyennel még nem találkoztam. A desktop verzió megy rendesen. Ha jól tudom a gyári kliens beállításaiba nincs beleszólásom.
Jahhh...a fogadás megy. -
tisvol
aktív tag
Sziasztok!
Lenne olyan szíves valaki, aki megnézné nekem a www.idokep.hu oldalt a telefonja gyári beépített böngészőjével? Asztali nézet érdekelne, ott is a Hőtérkép, és az Időkép. Nekem a sárgával gondok vannak. Mindenkinek ilyen, vagy csak nekem?
Plusz: a képernyőmentés valami eszméletlenül nehézkes. A tenyér élének elhúzásával, még a beállításnál lévő teszt kép esetén is vagy csk 15-ödszörre sikerült. Normális ez?
Nálam ilyen az Időkép:
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest