- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZaiKo
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni S4 ROM kérdésben. Böngészem már hónapok óta az XDA-t, de számomra átláthatatlan káosz van a verziók között..
A lényeg az lenne, hogy szeretném lecserélni a telefonomon az eredeti romot Cyanogenmod-ra.
Korábban egy X10 Mini Pro-val ügyeskedtem, nagyon megszerettem azt amit ennek a portolt romnak a verziói nyújtani tudtak. Azonban annál a telefonnál még a kernel csere sem volt annyira komplex mint itt egy mezei rootolás
Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogyan érdemes kezdeni? Milyen eszközökkel?
Előbb custom recovery-t lenne érdemes felraknom és onnan telepíteni rootolt romot? Van bármi szabály a sorrenddel kapcsolatban? (Pl először rootolni a telefont, aztán CWM aztán ROM install.. bármi ilyesmi?)
Ami lényeges infó lehet még, hogy érintetlen 4.4.2 verzión vagyok (I9505XXUFNC4), knoxos bootloader, 0x0 knox-al.
Tudom, hogy bármilyen nemű flashelés ugrasztja a knoxot, de nem érdekel. Őszintén szólva már a kezdetek kezdetén szánt szándékkal választottam ezt a telefont, pont azért mert láttam potenciált a ROM buherálásra. Sajnos időközben pont kiadta a samsung ezt az istenverte sz@r knoxot és így jártam :\ Már ezzel vettem a telefont. :\Minden leírás amit találtam, korábbi verziós S4-re készültek és félek, hogy nem lesz ugyanaz a végeredmény...
Bármilyen tippnek örülnék. Plusz ha esetleg van jó tippetek, milyen CM portot érdemes kipróbálni, annak is örülökKöszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest