Új hozzászólás Aktív témák

• ZaiKo

csendes tag

Sziasztok!
    Szeretnék egy kis segítséget kérni S4 ROM kérdésben. Böngészem már hónapok óta az XDA-t, de számomra átláthatatlan káosz van a verziók között..
    A lényeg az lenne, hogy szeretném lecserélni a telefonomon az eredeti romot Cyanogenmod-ra.
    Korábban egy X10 Mini Pro-val ügyeskedtem, nagyon megszerettem azt amit ennek a portolt romnak a verziói nyújtani tudtak. Azonban annál a telefonnál még a kernel csere sem volt annyira komplex mint itt egy mezei rootolás :D
    Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogyan érdemes kezdeni? Milyen eszközökkel?
    Előbb custom recovery-t lenne érdemes felraknom és onnan telepíteni rootolt romot? Van bármi szabály a sorrenddel kapcsolatban? (Pl először rootolni a telefont, aztán CWM aztán ROM install.. bármi ilyesmi?)
    Ami lényeges infó lehet még, hogy érintetlen 4.4.2 verzión vagyok (I9505XXUFNC4), knoxos bootloader, 0x0 knox-al.
    Tudom, hogy bármilyen nemű flashelés ugrasztja a knoxot, de nem érdekel. Őszintén szólva már a kezdetek kezdetén szánt szándékkal választottam ezt a telefont, pont azért mert láttam potenciált a ROM buherálásra. Sajnos időközben pont kiadta a samsung ezt az istenverte sz@r knoxot és így jártam :\ Már ezzel vettem a telefont. :\

Minden leírás amit találtam, korábbi verziós S4-re készültek és félek, hogy nem lesz ugyanaz a végeredmény...
    Bármilyen tippnek örülnék. Plusz ha esetleg van jó tippetek, milyen CM portot érdemes kipróbálni, annak is örülök :)

Köszönöm előre is! :)

Új hozzászólás Aktív témák