-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZaiKo
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni S4 ROM kérdésben. Böngészem már hónapok óta az XDA-t, de számomra átláthatatlan káosz van a verziók között..
A lényeg az lenne, hogy szeretném lecserélni a telefonomon az eredeti romot Cyanogenmod-ra.
Korábban egy X10 Mini Pro-val ügyeskedtem, nagyon megszerettem azt amit ennek a portolt romnak a verziói nyújtani tudtak. Azonban annál a telefonnál még a kernel csere sem volt annyira komplex mint itt egy mezei rootolás
Szóval a kérdésem az lenne, hogy hogyan érdemes kezdeni? Milyen eszközökkel?
Előbb custom recovery-t lenne érdemes felraknom és onnan telepíteni rootolt romot? Van bármi szabály a sorrenddel kapcsolatban? (Pl először rootolni a telefont, aztán CWM aztán ROM install.. bármi ilyesmi?)
Ami lényeges infó lehet még, hogy érintetlen 4.4.2 verzión vagyok (I9505XXUFNC4), knoxos bootloader, 0x0 knox-al.
Tudom, hogy bármilyen nemű flashelés ugrasztja a knoxot, de nem érdekel. Őszintén szólva már a kezdetek kezdetén szánt szándékkal választottam ezt a telefont, pont azért mert láttam potenciált a ROM buherálásra. Sajnos időközben pont kiadta a samsung ezt az istenverte sz@r knoxot és így jártam :\ Már ezzel vettem a telefont. :\Minden leírás amit találtam, korábbi verziós S4-re készültek és félek, hogy nem lesz ugyanaz a végeredmény...
Bármilyen tippnek örülnék. Plusz ha esetleg van jó tippetek, milyen CM portot érdemes kipróbálni, annak is örülökKöszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Rap, Hip-hop 90'
- EAFC 25
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motoros topic
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest