- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA® driverek topikja
- Egérpad topik
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Don't Panic
senior tag
-
Nospa
tag
sziasztok!
Azt nem tudjátok miért van, hogy az ébresztő beállított dallama állandóan elmászik, kétszer háromszor az amit beállítok, aztán meg az alapértelmezettre vált. -
zseko
veterán
válasz
sEtuke #34783 üzenetére
Tartozékokra egy év gari van, enyém most fog lejárni hó végén. Nekem a füles ment tönkre, kihívtam a prémium szervizt, szó nélkül cserélték. A hátlapot is azonnal cserélték ahogy megmutattam hogy lepotyogott pár betű. És ha már ott volt az akksit is cserélte, pedig arra nem is kértem
-
natë
nagyúr
Egy Z1-et adnának az S4emért...belemenjek?
-
zola-
őstag
-
tothl
addikt
Én nem benchmarkolok de nekem gyorsabb a 4.4. Napi használatban, nyomkodás, mail, böngészés, sokkal gyorsabb és még kevésbé is merül, szóval nem értem ezeket az észrevételeket.
A bluetooth zenelejátszás is stabilabb és ez nálam lényeges szempont.
Van benne egy 64 gigás kártya, oszt jóvan. Soha egy bithiba nem volt sehol, teszi a dolgát. -
malisonX
aktív tag
4.4-be tettek egy kis limitációt is, nem tudom hogy volt-e már róla szó. Ha jól értem, visszaveszi a szoftver alacsonyabb frekvenciára a procit és a GPU-t, ha elérnek egy bizonyos hőmérsékletet. Bővebb infó, grafikonnal itt. Én is azt vettem észre, hogy picit döcög még a menü is a frissítés óta. Persze ki lehet ütni ezt a featuret is, "csupán" root szükséges hozzá.
-
bazsesz00
csendes tag
Sziasztok vetten használtan s4 készüléket és szoftverem verziója csc:mj8 (alb) .Ez milyen verzió ? Kies nem engedi frissíteni 4.4.2 re. Hogy tudom feltenni 4.4.2 xeh verziót rá?
-
Valken
tag
Persze, hogy a tiltással és fagyasztással jobban menne a 4.4.2, de én a 4.3 alatt semmihez nem nyúltam, fent volt az összes program (a Telekomosok is) és nem volt problémám.
Persze sírhatok, hiszen én frissítettem és nem tartott fegyvert senki a fejemhez, hogy tegyem meg, de akkor is idegesítő.
-
nfsu17
veterán
ja, de az nem letiltás, hanem kikapcsolás...adott funkció off-ba tétele.
kolléga szerintem programtiltást értett (én biztos), tehát mittomén pl. a samsung syncadapterst tiltod az alkalmazáskezelőben, vagy a google+-t.
btw nem hinném, hogy a folyékonyságot befolyásolná a szemkövetés, max az akkura lehet hatással.
amin TW van sosem lesz olyan folyékony, mint amin nincs.
viszont aki TW-n nőtt fel, annak már fel sem tűnik a lag....vagy feltűnik, de ignorálja.
embere válogatja kinek mi tűnik folyékonynak, főleg ha összehasonlítási alapja sincs. -
Vikooo
addikt
En a letiltasokat kovetoen nem vettem eszre kulonbseget a gui viselkedeseben meg ha tobb ram is marad...
-
4.3 dowgrade lehetetlen! Akkor gari ugrik! (Hacsak nem alaplapot teszed utána tönkre!
) Én is Nexus 5-ről váltottam. Nem érzek ilyen nagy különbséget, mint amiket írtok. Én minden szir-szart letiltok, lehet azért? Full smooth! Persze Nexus 5-re bármikor visszacserélném ettől függetlenül!
-
Valken
tag
válasz
Vikooo #34758 üzenetére
Szaggat az mindenhol, nem csak ott.
Elkövettem már pár hibát az életemben, de a legnagyobbak között tudom említeni a 4.4.2-re való váltást.
Persze ez furán hangzik annak, akinek elmondása szerint jól működik a KitKat, de pl. az ismerőseim egy részének fel sem tűnnek ezek a hibák, ha mutatom nekik, szóval nézőpont kérdése is a dolog.
Engem sem zavarna, ha nem tudnám, hogy a 4.3 jól működött.
-
Gizmo94
veterán
válasz
Vikooo #34751 üzenetére
Igen , ha van cwm- recoveryd, akkor recoveryből mehet neki egy zip-es megawipe, utána rom se marad a telón, bootolni sem fog tudni. Ekkor berakod dl módba, majd odinból felrakod a kívánt romot, és vélhetően minden hibátlan lesz, mert minden szemét eltűnik mindenhonnan, teljesen tiszta telepítés lesz.
-
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #34746 üzenetére
Igen ezt nem érti meg senki
-
zola-
őstag
válasz
FrankMonzano #34749 üzenetére
Jo volt ez...de most nem lehet egyszeruel gorgetni sehol sem akadas nelkul. A playtol kezdve a bongeszoig minden akad. Baromi idegesito. 4.3 alatt olajozott volt minden.
-
zola-
őstag
Ezzel a 4.4.2-vel olyan hihetetlenul szar s4-et csinalt a samsung, hogy hihetetlen. Most megint ott jar mint amikor megjelent a telefon. Egy nagy lagghalmaz az egesz. Hatalmas csalodas.....
-
Gizmo94
veterán
válasz
Vikooo #34745 üzenetére
Ezek közül nálam egyetlen jelenség sincs. Mondjuk az ikonok újrarajzolása igen komoly hiba. Nem tudom mitől vannak ezek a hibák nálad, a rom telepítése előtt teljes wipe volt? Nem, nem factory reset, meg ilyen szarságok, hanem full vagy megawipe. Amiket leírsz, annak tükrében komoly gond van a telefonodon azzal a rommal. Nálam egyetlen hiba nincs amit írtál, sem stb.stb.. Így nem értem, nálad miért ilyen a helyzet.
-
Vikooo
addikt
válasz
Gizmo94 #34744 üzenetére
Erdekes mert a legujabb rommal az S3 tetu lassu az S4 mellett. Visszalepes a kezdokepernyonel eltunnek az ikonok ujrarajzol mindent plusz amikor felebresztem a kijelzot eltelik vagy 3 masodperc mire megjelenik es reagal, S4 nel mar ezido alatt megtortenik a feloldas es a fomenube belepes.
Kamerat lassan inditja stbstb -
pittbaba
aktív tag
Nem tom jo helyen e?
Tudtok e s4re olyan openvpn klienst ami kezeli a tap-t nem csak a tun-t? -
válasz
Dr. Maci #34732 üzenetére
szia,
javítja a samsung gyártói/szerződéses szerviz, de ha netán olyan probléma adódna, ami miatt más jótállási mód kerül képbe (árleszállítás, csere, esetleg elállás), akkor viszont a hazai samsung képviselet moshatja kezeit, mert nem ők hozták forgalomba a készüléket, és nem (is) velük állsz szerződéses viszonyban.
prémium szolgáltatás csak azon típusokra van, amiket a hazai samsung képviselet, vagy valamelyik hazai szolgáltató hivatalosan árusít.
ez jellemzően más gyártók esetén is igaz, ezért érdemes szem előtt tartani. -
Dr. Maci
tag
Mindenképp gyári garanciás telefont szeretnék venni, mert sok meghibásodásról lehet hallani. Igazából a HTC One és e között őrlődök már egy ideje és épp a garancia billentené a mérleg nyelvét az S4 irányába. A Black Edition-nel kapcsolatban olvastam olyasmiről is, hogy talán az anyaghasználata jobb valamelyest, mint a sima S4-nek. Ez nem tudom mennyire igaz...
-
Gizmo94
veterán
válasz
Vikooo #34727 üzenetére
Hát ha a Samsung belehúzna egy kicsit és hozná azt a szintet, amit most az S3-nál a 4.3-mal hozott, akkor el,lehetne felejteni a gondokat.. Ilyen még nem volt, hogy gyári romot hagyjak a telefonomon, de az S3-on az van. Hibátlan, tökéletes, hiába kerestem a hibákat, nincsenek. Egyáltalán, és semmilyen. Úgy hibátlan ahogy van... Kár, hogy a Samsung csak akkor tud egy normális romot kiadni egy telefonra, amikor az már bőven kifutott. Ha időben tenné, jóformán felesleges lenne a fórum mint segítségkérés, annyira hibátlan az a rom. Mintha nem is Samsung-Android lenne.
-
Kapanyél
őstag
válasz
migabi24 #34716 üzenetére
Ilyen. Az S1, S2, Note (ezek voltak nekem) feketéje nem volt teljesen fekete. Kicsit derengett, sosem értettem, miért. Az S4-é koromfekete, töksötétben is. Ez meg utánhúz, mert ezek szerint a SAMOLED panelek g2g válaszideje "végtelen" kontraszt esetében nem túl jó. Ezért volt kicsit hajtva alapból az eddigi telefonok kijelzője, azok vélhetően mégrosszabbul teljesítettek volna ebből a szempontból.
Meg kell emelni egy kicsit a fekete szintet és máris megszűnik a jelenség. -
Vikooo
addikt
válasz
Ha megnezitek screen testerrel a feketejet az S4 nek meg az S3 nak latni fogjatok hogy az S3 nem kapcsolja ki teljesen a pixeleket fekete kepnel, 1-2% on vannak es az S4 mellett szurkenek hat.
Ezert nem jelentkezik ez a problema az S3mon mert nem 0 rol kell bekapcsolni a pixeleknek es igy javitottak 4.3 ban is amit gondolom most kifelejtettek a 4.4 bol.
Kijelzocsere nem oldja meg varni kell a szoftveres javitasra. -
migabi24
nagyúr
Ezért nem fogok egész nap egy appot futtatni, hogy az a fél óra amit minimum fényerőn használom, tökéletes legyen, a samsung dolga lenne javítani, ezek szerint a kernelbe javítható, kár, hogy andreiluxnak 9500 van, buktunk egy komoly developert, ő megcsinálta amit a samsung nem tud
-
Gizmo94
veterán
válasz
Csakhogy nem ilyen. Éppen most is S3- ról vagyok, amin ráadásul a gyári legújabb t-s rom van,igaz kigyomlàlva a t szaraitól. Itt van mellette az s4 is és az s3 tökéletes mellette. Mint az állat úgy megy, egy mikrolag nélkül és reggel óta gyötröm orrba-szájba,az akku 70%-on van. Nem tudom, hogy akik leszólják az s3- at miért teszik, de ez a példány most konkrétan úgy odaver használhatóságban az s4- emnek, ahogy kell. Sajna a kijelző képe sem igen marad le, ez a helyzet. Tesztben biztosan rosszabb, csak én a szememmel nézem.
-
Dr. Maci
tag
Kedves Fórumtársak!
Azt szeretném kérdezni, hogy amennyiben az expansys-tól rendelek egy samsung galaxy s4 black edition típusú készüléket, úgy prémium samsung garanciát kapok rá?
Az is érdekelne, hogy az említett telónak vannak-e olyan bug-jai, mint a sima s4-nek? (Gondolok itt kijelző repedésre, akku púposodásra, fém hatású keret könnyed kopására?)Köszi a válaszokat!
Üdv.,
Imre
-
natë
nagyúr
válasz
mgTerminator #34711 üzenetére
Akkor pláne nem kijelző hiba. Szerintem.
Szerk: kicsit kutattam..
That's because in AMOLED displays , black color means they completely turn off in that region.
For example , if you put a plain black background , you will see that entire screen appears as if its turned off completely.That's because AMOLEDs have special ability to display "100%" blacks which you don't find it in any LCD.
When you scroll black background with white fonts or fast moving white objects , each of the "pixel sets" must go back and forth between 0 and 255 values because black and white have values of 0 and 255 for Red,Green and Blue.
This results in more ghosting effect in extreme low brightness and less problem at higher brightness but it still exists.
On LCDs , blacks are unnatural , blacks appear as "greyish black shade" , so contrast ratio is quite less and that's why they generally don't seem to exhibit this effect.
-
qamu74
őstag
csá!
Meg jött a telefonom(sajnos a miui-t nem tudtam telepíteni...)
Így a Slimkat-et telepítettem...
Elvileg 16 gb a tel. belső memóriája, de a pc csak 9 gb-ot lát!
Jól van ez így? -
migabi24
nagyúr
válasz
mgTerminator #34702 üzenetére
Nekem meg egy zöld folt van, de nem zavaró, majd 1 éves korába kicseréltetem, azt újra karcmentes lesz
-
zola-
őstag
Ha visszarakok odinnal egy regebbi 4.3 ugyanolyan regios romot akkor nem ugrik el a knox?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPhone után a legismertebb okostelefon, a koreai cég mindenkori csúcsmodelljének negyedik generációja megérkezett és tudja azt, amit vártunk tőle.
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Update 04.30. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest