- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
1. Nem kell mókolni, elég letölteni play-ről egy cpu-z-t, és megnézheted. De ahogy én tapasztaltam, ez nem a telefon hibája, hanem inkább a qualcommé, mert többféle snapis telefonnál láttam már beragadó magokat, 1de mtk-snál még nem (persze, lehet, hogy annál is előfordul, csak én nem láttam még). Mindenesetre nem egy egetverő probléma.
2. Az akkuidőről már rengeteg hozzászólás született... Ezt pl. én írtam. Abszolút elfogadható.
3. Bár a mini esetén csak a mobilarénás fotókra hagyatkozhatok, de azoknál határozottan jobb képet csinál a neo. Ez volt az egyik ok (a sok közül), amiért a neo-t választottam.
4. Max. fényerőn szerintem olvasható, bár nem nagy élmény, de napfényben egyik telefonnal sem az.
Neo: gyorsabb (magasabb órajelű) proci (1.4 GHz > 1.2 GHz), több ram (1.5 GB > 1 GB), nagyobb tárhely (16 GB > 8 GB), kicsit nagyobb kijelző (4.8" > 4.7"), nagyobb felbontás (HD > qHD), szerintem jobb kamera, és nekem az amoled is pozitívum az ips-sel szemben (de ez már szubjektív).
Mini: Nagyobb akku kapacitás (2540 mAh > 2100 mAh), fél centivel kisebb készülékház.
(#1317) gyuri2008:
Néhány meccsre dobhatnál pár tuti tippet a jövőből!(Még 7-e van.
)
-
ViSAS
senior tag
Köszi a választ.
Lenne még pár kérdésem...
- Láttam téma volt itt a beragadó proci mag...ez a gyári rendszer esetében is létező jelenség, vagy csak a mókolt rendszereken jönnek elő, mint Cyanogen és társai?
- Átlag hány óra kijelzőidő jön össze mielőtt töltőre kerülne a jószág (tehát mire >20%-ra kerül az akku töltöttségi szintje)? Ugyan valószínüleg nálam is naponta fog majd enni kérni, de az nem is baj. Az lenne baj, ha ezt nem este tenné, hanem már délután.Személy szerint aktívan használnám: facebook, youtube dögivel, játékok nem igazán (legalábbis nem olyanok amelyek megizzasztanák a hardvert, szókereső és társai lennének jelen).
- A kamera éjszakai fényviszonyok között milyen eredményt ad?
- Napfényben elegendő a fényerő?Ugyan olvastam a Mobilarena saját tesztjét is, rendszeresen olvasom a cikkeket is, többekközt ezekre is választ találok benne...de mégiscsak az a biztosabb ha több felhasználói élményt elolvasok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest