- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny Cage
tag
Leírnék egy két tapasztalatot, mit érdemes beállítani a telón, valószínű többségetek eddig is tudta de ha valaki nem akkor hasznos lehet.
Beállítás-kapcsolatok-további hálózat-mobilhálózatok-hálózati mód. Itt alapból automatikus kapcsolódás van megadva(wcdma/gsm), ezt állítottam csak gsm-re. Így csak 2g hálózatot használ a teló, azóta maxon van mindig a térerőm míg előtte csak 1-2 csík volt, és az akksi is lassabban merűl.
Az akksi időt drasztikusan javította, hogy lekorlátoztam a háttérszolgáltatásokat max. 3-ra.
Beállítások-álltalános-fejlesztői beáll.-háttérfolyamatok korlátozása- legfeljebb 3. Nekem így folyamatosabb az egész rendszer működése az akksi pedig példa képp most 2nap18óránál jár és 61%-on áll, 2 óra kijelző használattal 50% fényerőn, van benne sok netezés wifin és telefonálás is. Nagyon sok használat melett is 2 nap az üzemidőm 6 órás kijelzőhasználattal. ezelőtt örűltem ha kihúzta 2 napig!
Valamint ajánlanám tiltsa le mindenki azokat az előretelepített appokat amiket nem használ, nekem pl. ilyen a samsung link, google+ stb.., mert nagyon szeretnek futni a háttérben és zabálják az áramot és a ramot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged