- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok,
én tegnap előtt kaptam egy 107 megás frissítést. Eddig a másfél év alatt semmi értesítés nem jött szoftverfrissítés kapcsán. (Gyári alap rom van rajta, nem mókoltam rá semmit.) Utána megnéztem a fórumot kíváncsiságképpen, és akkor láttam belinkelve ezt a hvg-s cikket, meg a scanner appot. Én is leellenőriztem a telómat, és 4 pontot dobott ki, mint veszélyforrás. Most feltettem ezt a frissítést. Leellenőriztem újra a telót ezzel a scannerrel, és ugyanazt a 4 hibát dobta ki, ugyanazokkal a számokkal. Most vagy a scannerrel van a gond, vagy a frissítéssel...bár ha emiatt dobták volna ki a frissítést, akkor meg miért nem javította? Tehát a scanner nem jó?
Az alapsáv verzió és a Build száma megváltozott PG1 illetve PG5-re. Aki frissített, annak is ezekre változtak meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Rövid videón a hamarosan megjelenő Painkiller
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Apple Watch
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Notebook hibák
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- OLED monitor topic
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- BESZÁMÍTÁS! GB H610M i3 13100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Cooler Master MB320L ARGB ADATA 600W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest