Új hozzászólás Aktív témák
-
JJ hunter
aktív tag
Sziasztok,
én tegnap előtt kaptam egy 107 megás frissítést. Eddig a másfél év alatt semmi értesítés nem jött szoftverfrissítés kapcsán. (Gyári alap rom van rajta, nem mókoltam rá semmit.) Utána megnéztem a fórumot kíváncsiságképpen, és akkor láttam belinkelve ezt a hvg-s cikket, meg a scanner appot. Én is leellenőriztem a telómat, és 4 pontot dobott ki, mint veszélyforrás. Most feltettem ezt a frissítést. Leellenőriztem újra a telót ezzel a scannerrel, és ugyanazt a 4 hibát dobta ki, ugyanazokkal a számokkal. Most vagy a scannerrel van a gond, vagy a frissítéssel...bár ha emiatt dobták volna ki a frissítést, akkor meg miért nem javította? Tehát a scanner nem jó?
Az alapsáv verzió és a Build száma megváltozott PG1 illetve PG5-re. Aki frissített, annak is ezekre változtak meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged