-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Honnan lehet gyári kijelzővédőt és szilikon tokot rendelni?
Samsung oldalán a tokok alatt rákattintok a vásárlásra, a kosarat hozza be... -
WiZARD
addikt
válasz
bandi0000 #740 üzenetére
Fikáztam én már azt.
Töltésről meg volt már szó, grafikon vagy pontos adat eddig nem sok. Ajánlom az egered közepén lévő görgőt, ilyen esetekreEngem érdekel a töltési sebesség, plusz érv lenne, hogy megtartsam.
Itt van 4 napja nálam, de még mindig nem tudtam eldönteni maradjon-e vagy inkább a Pixel6Pro maradjon. -
blade4
aktív tag
A Telenornál megint van, mindkét szinben. Be is rendeltem egyet.
Ez a Ráadás Galaxy Buds Pro mit jelent? Benne lesz a csomagban mikor hozzák a telót?
-
bbendre
őstag
Állítolag lassú a töltés. Tudtátok?
(En meg nem irtam be, nem akartam kimaradni)
-
Tök jó ez az előrendelés...a Telenornál már egy jó ideje nincs készülék
-
WiZARD
addikt
Az komoly, hogy a sestore egyik üzletében sincs raktáron semmilyen s22u tok?
(weblap szerint)
-
TiMoN
senior tag
válasz
Elit3Zotya #724 üzenetére
Nem vagy egyedül, pedig 17. regisztráltam, de sztem 23tól küldik majd a leveleket folyamatos ellenőrzés során.
Azért még várok... -
polonic
félisten
A google messages az alapértelmezett üzenetküldő alkalmazás a telón? A samsung üzenetek így már fel sincs telepítve?
-
A Note 10 plus VPN listán volt l2tp psk VPN, ezen nincs. Hogy tudom így az ilyen típusú vpn-t beállítani? Anyconnecten sincs.
-
north1992
csendes tag
válasz
Hira Nnor #730 üzenetére
Köszönöm a tippet, jónak tűnik...Mondjuk, szép ára van.
Valamit, valamiért... Ha már ott vagyok eszembe jutott, hogy nincs hozzá alapból töltő, Vajon támogatja a 3rd party töltőket...Mondjuk ha beszerzek egy Spigen 45W-os töltőt azzal gondolom töltene...Mondjuk a samsungból pont kinézem, hogy csak eredeti töltővel lehetne tölteni a telefont
Csak azért gondoltam arra mert két kimenete van és egyszerre tudnám tölteni a fülest meg a telót. -
csubííí
senior tag
válasz
MikeWazowski #731 üzenetére
Az one ui 4-ben van az új és a régi verzió is. Az újon nem lehet
állítani (dinamikus) , a régin a szokásos lehetőségek.
Legalábbis note 10+ on. -
MikeWazowski
veterán
Akinek megvan már a telefon azoktól kérdezem, hogy a gyári időjárás widget más lett mint az a korábbi telefonokon volt? Az alap érdekelne, háttér nélkül.
-
Hira Nnor
csendes tag
válasz
north1992 #727 üzenetére
Ha eddig amúgyis "armor" tokokat használtál, akkor tudom javasolni az UAG vonalat, az s22-es szériához tudsz válogatni közülük. "Méret/védelem arány" szempontjából talán a Pathfinder az optimális választás. Többek is vettek olyat itt a fórumon, dícsérik. Én is azt választottam hozzá (Ultra).
-
north1992
csendes tag
Na végre tegnap én is eljutottam oda, hogy sikerült "megrendelnem". Igaz, hogy egy szép lista aljára kerültem, de legalább igy vagy úgy de lesz, persze benne van a pakliban, hogy mégsem burgundi lesz...Ezen a ponton már engem a színe sem érdekel, majd tokkal elfedem.
Jut eszembe tok, melyiket ajánlanátok hozzá? Eddig Alis - Ebayes armor tokot vettem nagyon jól bevált...Csak az a nyomorult kitámasztó ne lenne rajta kikopik és elkezd kotyogni roppant idegesítő. Most úgy gondoltam veszek rá valami hivatalosabbat, meg hamarabb megvan mint 30 nap
-
-
a8l
aktív tag
válasz
Elit3Zotya #724 üzenetére
Ha gmail-ed van akkor nézd meg a promóciók között. Nekem is oda jött az email, elsőre észre se vettem, azt hittem megint vmi s22 reklám.
-
-
válasz
Schuler888 #719 üzenetére
Az enyém 2019. augusztusi volt, garancia nélkül. Külsőre messze volt a hibatlantol, jó karcos kijelző, keret. A hátlapot védte a tok. Lehet elment volna többért is. 🤷
Szerk: azért tavasz óta eltelt majdnem egy év!#T0rnad0: nekem is most jött email, hogy jön a TMX csomag.
-
polonic
félisten
Egyébként melyik az a 45 w-os töltő, amelyik minden usb pd szabványt tud?
Vagy ez ugyanaz, ami a note 10 idejében jelent meg? -
Teal'C
veterán
válasz
ForRedGlory #709 üzenetére
Van ahol tudnak akciózni. 2 éve volt ahol 46" 4k tévét kaptál a telefonhoz.
-
ForRedGlory
félisten
Egyet fizet, kettőt kap akció. [link]
Amerikában -
Ateszpapa
addikt
válasz
wong kok wah #703 üzenetére
Elöbb még eladják a jófogáson.
-
válasz
IQfályter #691 üzenetére
Hát ja, amit 110e hirdetnek jobbfogason, az sem ment el hetek óta, az összes többi 140-150e körül még fent van hónapok óta. Árulni lehet drágán. Az enyém kifogástalan működő állapotban volt, de esztétikailag nem volt szép, nem szoktam fóliát rakni rá és a Note 10 plus kerete kb a toktól is karcokódott. Lehet 100-110e körül is elment volna, lehet hogy nem.
# gyuri81: itt ugye tilos hirdetni, fent volt marketplace-en, kb 12 órát.. Már csak a maradék 8 tokkal kell gazdát találnom.
-
Teal'C
veterán
válasz
wong kok wah #703 üzenetére
Gondolom van most pár telefon még soron
De dolgoznak az a lényeg.
-
Tejföl
tag
válasz
Diesel38 #699 üzenetére
Angolhonban élek ezért én a brit samutól rendeltem. Nem sietik el a dolgot itt sem ha ez valakit megnyugtat. Viszont itt fix 460fontot (kb 200k huf) kapok az s20 plusom-ért, nem nézegetik meg vizsgálgatják. Ugyanúgy buds jár hozzá illetve egy 12 hónapos Disney+ előfizetés. Előnyükre váljék, hogy 1,2 vagy 3 éves kamatmentes részletfizetésre vihető a telefon. Esetemben 2 év játszott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AliExpress tapasztalatok
- Vírusirtó topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Billentyűzet gondom van
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256/12GB Black.
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest