- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
malisonX
aktív tag
Sziasztok!
2 SIM kártyával használom a készülékemet, egyik saját másik céges.
Van arra mód, hogy a céges SIM kártya repülőgépes üzemmódba kerüljön egy bizonyos időintervallumban? Van lehetőség egyáltalán csak az egyik SIM-et repülőbe tenni, vagy más módon deaktiválni? Kérlek segítsetek! Külön alkalmazás is érdekel, ha van ilyen. Köszönöm szépen előre is! -
tama2000
tag
-
Nincsenek ilyen tollak, melyek működnének, mert a Note tolla egy Wacom toll, amihez kell egy külön Wacom réteget integrálni a kijelzőbe, melyet meg is tesznek a Note meg Tab S szériánál.
Szóval, ha tollazni akarsz, és nem csak valami gagyi, pontatlan, tompa végű, kapacitív valamit használni, kénytelen leszel Note-ot venni.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
evo87
őstag
Sziasztok!
S10e telefonom van és kiegészítésnek, jegyzeteléshz...stb... jól jönne egy stylus/toll. Azt tudom, hogy az S-Pen nem kompatibilis vele. Használ valaki S10 szériához valamiféle tollat (akár samsung-ot) ami kellően jól működik vele?
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
spider80
őstag
válasz tama2000 #11688 üzenetére
A honor 8 pont dual active telefon volt 2 gsm modullal, igy ott nem is igazán jöhet elő ez a hiba.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
sgeza
veterán
-
-
Somatom
veterán
válasz tama2000 #11685 üzenetére
Ha szabadonengedem a hálózatmódot, akkor nálam is ez a szitu (2x Telenor SIM). Most azzal próbálkozom, hogy az 1 -es slot -ban levő, hanghívós SIM -nél kilőttem az adatforgalmat és only GSM -re állítottam. A 2 -es slot pedig preferred LTE.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
tama2000
tag
válasz Mr.Grincs #11674 üzenetére
Nekem ugyanilyen problémám volt egy Telenoros és egy Telekomos, flottás előfizetésekkel rendelkező kártyákkal. Ha az 1esben volt a Telenoros kártya, ugyanez a hiba volt jelen, hogy random nem volt elérhető az 1es sim. A 2es ben lévővel nem jelentkezett, elérhető volt. Csináltam egy factory resetet, de nem oldotta meg. VISZONT! Mióta megcseréltem a két kártyát, nem jeletkezett a hiba.
-
hanti
senior tag
válasz Mr.Grincs #11674 üzenetére
Mivel már régóta nem gyártanak két modemes telefont, ezért ez is egy hívást tud kezelni egyszerre. A multi sim folyamatosan kommunikál az elsődleges kártyával és így részben foglalja a vonalat. A teljesen hibátlan telefont cserélgették . Nem fogja tudni így használni.
-
OPiiPO
veterán
Hali,
Az miért lehet, hogy az AOD néha átvált egy olyan óra kijelzőre ahol egy sorban van az óra-perc-másodperc, dátum és akku százalék nélkül? A jobb alsó sarokban egy vissza nyíllal.
Köszi!
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
dikan
tag
Azért ez erre a videóminőségre nem lehet panasz: [link]
Mate20, S10, 🍏XR, mi9SE, 1+7
-
Mr.Grincs
veterán
Sziasztok!
Az egyik barátom vett egy S10 Plust a Telekomnál és lenne vele egy kis problémája. Megvette a készüléket használta 2 napig és 3 napon belül visszavitte, hogy melegszik iszonatosan meg még valami más tré is volt vele, talán a mikrofon, de mindegy is. Kapott ott helyben egy full cserét, hivatalosan. Majd a mostani készülékkel az alábbi a probléma lépett fel 1 nap után. Visszavitte ezt is, hogy akkor nézzék meg vagy cseréljék ki, de hogy ez így nem jó. Nem cserélték ki neki, hanem csak a két SIM kártyát cserélték, mondván biztos az a hibás, amit nem is értek, mert amikor átvette az első készüléket akkor kapta a két vatta új kártyát. Hazament próbálgatta és ugyanaz a hiba, hogy nem érik el. 3 napon túl volt, visszavitte, hogy ez ugyanúgy nemjó. Oké felvették a készüléket és elküldték a központi szervízbe, ahol letesztelték, RF tesztelték (rádió frekvenciás teszt) stb. minden, természetesen, minden jó lett, kapott egy SW frissítést meg egy Hibátlan jegyzőkönyvet, ahogy azt sejtettem. Visszakapta próbálgatta, ott jó volt. Hazament és igazából a hiba ugyanúgy előjött.
Ezt irta, tapasztalja és ezzel is ment a szervízbe:
"Adott egy "premium" kategóriás S10 Plus készülék. A telefonban két SIM található. Az 1-es SIM egy nornál SIM, a kettes pedig egy MULTI SIM! Egy másik számhoz tartozó SIM, második SIM-je! Arról a SIM-ről is lehet telefonalni, üzenetet küldeni és netezni! Ha csak az 1-es SIM van a teloban hibátlanul műkodik, viszont ha a 2-es SIM is benne van, akkor random módon nem vagyok eléhető. A hivó félnek másodperceket kell a csörgésre várnia (ha épp kicsörög) vagy ha én akarok bármelyik simről telefonálni nem egyből csörög ki, hanem hosszú másodperceket kell várn kell varni a kapcsolásra. Egy simmel ez rendesen működik."Most ott tart a dolog, hogy ma ismét leadta ugyanezzel a hibával a szervízbe. Írt a Samsungnak és a Telekomnak is, panaszlevelet meg Samsung is, de szarik a fejére a Samsung is meg a Telekom is. Válaszolnak, de nem azonnal hanem napokkal később, és kb annyi a lényege, hogy vigye szervízbe, meg sajnálják, hogy ez van és elégedetlen, de Ön nagyon fontos a számunkra bla blabla... Megy az oda vissza levelezés a screenshot készítés, meg a videó felvevés, hogy ki, hogy nem éri el meg stb. El lett minden küldve a Telekomnak és a Samsungnak, de megoldás nem született, mert kb senki nem tud semmit. Papíron a telefon tök jó, de amúgy teljesen random elérhető a saját SIM 1 kártyájával, meg a SIM 2 be lévő multi simmel.
Szerintem itt a multi sim kavar be valahogy, de nem értem, hogy hogyan, de a Telekom meg a Samsung is csak pingvinezik mert fingjuk sincsen. De akkor minek adják ha nem tud jól működni és megoldást sem tudnak rá. A másik tré, hogy a szervízbe SIM kártyák nélkül küldték be, mert ugye ki kell szedni a készülékből. Beér letesztelik, megint hibátlant kap és aztán ugyanide fognak jutni ahol most vannak.
Ötlet valakinek?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
gr.bence
aktív tag
Hello.
Ha már fülesről van szó, akkor valaki használ Sennheiser Momentum free fülhllgatót s10+ al?
Pár dolog érdekelne vele kapcsolatba.Pacsi mindenkinek😄
-
Bilux
veterán
Ajándék füleshez 3 nap cseregarancia volt több nem.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
Zin
őstag
Kukát teljesen hogy tudom üríteni ?
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
-
válasz Luser2000 #11667 üzenetére
Nem aggályos, ajándékhoz nem kell adni semmilyen garanciát. Akkor kapsz csak (mert akkor kötelező) ha a számlán szerepeltetik az ajándékot is egy tételként, mondjuk 1 forint értékben. Vagy ha nem szerepelt számlán az ajándék, és mégis kaptál garanciát, akkor csak jófejségből adták.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
sgeza
veterán
válasz Luser2000 #11667 üzenetére
Azért is lehet ebben valami, mert mondjuk azért választottad azt, mert adtak hozzá "ajándékot", vagyis te az egészért adtál pénzt. Tehát nem csak úgy pluszban hozzád vágták, hanem előre ismert volt. Az ajándék attól az, hogy nem tudod előre. Szerintem.
Lehetne az is, hogy egy fülest adnak 300000-ért ajándék S10-zel. Aztán így nem kell garancia a telefonra. De gondolom ez valahogy rögzítve van az idevágó jogban, szóval lehet akárhogy is.[ Szerkesztve ]
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Csak jelzem, hátha más is így jár. Egy S10+ 1tb mellé ajándékba kapott Buds egyik fülese elromlott, melyre a szerviz 32.000,-Ft-os bruttó összeget mondott a csere áraként; de még a szervizes úr is mosolygott rajta.....
Mivel ajándék garancia nincs rá.... -
Zolika08
tag
Telekomos Júliusi updateről lehet valamit tudni? Vagy csak nekem nem dobja fel? Esetleg akinek fent van már észlel bármi javulást, újdonságot? Köszi
-
Laszlo733
aktív tag
Sziasztok! Tud valaki olyan használható programot, ami képes visszaállítani a törölt videokat a telefonon S10 Plus
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz zharkanyi #11647 üzenetére
Hát szerintem ez lehetetlen küldetés. Néztem ilyen 360 fokos tokokat Aliexpressen de az bánat nagyon. Vagy a másik alternatíva az [Armageddon tok] ami nem szép de legalább ronda és erős, vagy annak mondják. Amúgy ilyen szép telefont nem zárnék be ilyen tokba max, csak akkor ha tényleg valami extrém, helyzetnek lenne kitéve.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Marci93
tag
sziasztok,
pár napja olyan jelenséget produkál az s10+, hogy elfelejti egyes appok (messenger, fb biztos) notification beállításaiban a lenémítást. ha bemegyek a beállításokba átállítani, egy ideig rendben van, majd újra visszakapcsolódnak a hangok és egyenként neki kell állnom újraconfigolni. van valakinek ötlete h mi lehet a gond? -
zharkanyi
tag
Sima S10-hez kapni szerintetek olyan hátlapi tokot, ami nem csak a kijelző tetején és alján nyúlik túl a kijelző szintjén, de a szélein is?
Tudom, hogy az edge miatt az nem szerencsés, vagy az edge funkciók működését akadályozná, de mégis ilyet keresek.
Néztem a Spigen tokokat, de mintha azok közt nem lenne ilyen, pedig alapvetően eddig mindig ilyen tokom volt és nagyon be is jöttek. -
-
bigrock
addikt
Be van állítva a telefonom, hogy híváskor kimondja a hívó nevét. Hogyan lehetne rábírni a nénit, hogy ne csak egyszer rebegje el, hanem folyamatosan, amíg csöng a telefon ?
-
jacis
nagyúr
Srácok én is megrendeltem a fehér S10+-om ma. Várom hogy meglegyen mert a mostani S7e már kezd nagyon megfáradni. 😊
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Pavua
csendes tag
Sziasztok,
Budapesten pár percre ki tud kölcsönadni thai simkártyát? Az új telefonomat kellene tesztelnem vele.
köszi
-
marquuard
veterán
-
Zin
őstag
Teljes kepernyon hogyan tudok youtuben nezni videokat?káváig menjen ki a kép ugy értem.
░▒▓█.:Itt a tél! Lassan lehet Core i-zni:.█▓▒░
-
Teal'C
veterán
válasz marquuard #11624 üzenetére
Nekem tegnap jött a Júniusi frissítés az A50 re. Eddig sem volt gond a leolvasóval és most sincs. Ugyan úgy 1 lenyomat van benne mint a 10+ ban és hibátlan, a másodperc töredéke alatt felold.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
-
kazy76
aktív tag
Köszönöm a választ nyilván nem ez az erőssége. Az A50 az gyalázatos. Remélem annál minden képpen jobb lesz.
Samsung Galaxy S8_Samsung Galaxy J5 2017
-
kazy76
aktív tag
Sziasztok. Most készülök venni egy s10-t. Jelenleg A50 van de ennek gyalázatos az ujjlenyomat olvasója. Mivel sok adat és munkahelyi cucc és email van a telómon így fontos nekem a biometrikus azonosítás. Milyen az S10-ben, mennyire gyors?
Samsung Galaxy S8_Samsung Galaxy J5 2017
-
-
válasz ImpersonatoR #11607 üzenetére
Alapból olyat sehogy. Kell hozzá külön kamera.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
válasz ImpersonatoR #11607 üzenetére
Ugyanaz a kettő.
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok.
Én is beálltam a sorba egy zöld S10el. Így 3 nap használat után egy kis összegzés. Sokáig agyaltam h S8 után az e-t vagy a sima s10et válasszam, végülis az e-re esett a választásom, de nem győzött meg, így lecseréltem. Az sem volt rossz, de ez sokkal jobb. ezt kellett volna venni elsőre is.
Újra azt érzem mint az S8nál, jó kézben fogni, "kecses" és igen a megszokás nagy úr, először fura volt az E-ben h nem lekerekített a széle, és igen innen is mocskosul hiányzik az értesítő led, meg van egy két szoftveres bug ami rettentően bosszant, de összességében megérte váltani. nagyon szép, kamera sokkal jobb mint az s8on, sot 5óra körül alakult eddig mindig.
tényleg remélem h az értesítési led hiányára írnak valami normális appot, és akkor két évig ezzel is akkora barátok leszünk mint az S8al. -
marquuard
veterán
-
addikt
Hogy lehet készíteni 360 fokos körbeforgatható fényképét S10+ -al?
Panoráma képet ugye tudok csinálni de az egy "elnyújtott" jpeg lesz amit elég zavaró nézegetni.
Nekem olyanra lenne szükségem amit én tudok körbeforgatni utána. -
OPiiPO
veterán
válasz Alvin_ti4200 #11603 üzenetére
jók lettek!
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
sgeza
veterán
válasz Alvin_ti4200 #11603 üzenetére
Nem az a híd omlott le a Harry Potterben (utolsó képeken)? Újjáépítették??
[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
Helyszín: Canary Wharf, London
Mobil: Samsung Galaxy S10
Formátum: eredeti JPG-kSzerintem egész jók lettek Igaz, imádom ezt a környéket, szóval igyekeztem kitenni magamért Korábban zt hittem, semmi értelme a harmadik (tele) lencsének, de itt nagyon jól jött, hogy átadhassam a környék hangulatát.
-
guriga1234
addikt