- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hát sajnálom. :( azt hittem lehet ezt így. Mikor váltottam s10-re akkor még nem volt a gondolataim között ez a jegyzetelés, most meg már csak jelentős anyagi veszteséggel tudnék váltani, az nem fér most bele.
Azt tudom hogy a note széria wacom technológiával működik, és össze sem hasonlítható egy sima stylus pennel, de azt hittem (utólag) hogy sima jegyzetelésre az s10 is jó lesz.
Akkor tulajdonképpen a samsung notes app-ban a jegyzetelés az egy kvázi használhatatlan dolog? -
-
Atlantis
veterán
Az a T-Mobile, amelyiknél itthon még a júniusi update a legfrissebb?
Inkább hagynák a fenébe az egyedi szoftverrel bohóckodást és hagynák rajt a gyárit, mint a többi szolgáltató.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
dkovizoli
addikt
Ezzel a kérdéssel a szolgáltatóhoz kell fordulni. Jelen esetben szerencsére már csak a tmobil érintett az ügyben. Egyébként amit leírtam, nem saját találmány. Ezt a szolgtatók kommunikálták az elmúlt időszakokban. Ugyanis rengetegen kérdezték, hogy mi az oka az állandó késésnek. Én csak leírtam amit ők írtak. A neten fellelhető az eredeti szöveg is.
-
akooos
veterán
Annyit írnak a Telekom oldalán is, hogy az a maximum kedvezmény. 149-ért én is vennék szerintem pár Note 9-et
Még az is megfordult a fejemben, hogy elpasszolom az S10-et és veszek egy Note 9-et
Aki arról váltott S10+-ra, mi a véleménye? Megérte a váltás, vagy pariban van a Note?[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
Ugyanígy megy pl a telenor oldalán is. Az a tmx oldalára dob át. A kupon fejében ad a telenor 30000 ft kedvezményt. Amúgy gondolkodtam egy kicsit a note-on, még nem volt. A tmx a hibátlan s8 ra ajánlott 48-at, az s8+-ra 64-et. Amennyiben erre még jön a szolgáltatói 30000, akkor egész tűrhető áron lenne az előfizu mellé. De utána átgondoltam és nem. A kicsit nem is értem. Full hd, nincs sd bővítés, az akksi is vicc. A + inkább, de annyival nem ad többet az 512-es s10+- nál nekem. Ha ezen az áron legalább ugyanekkora tárhely lenne, plusz kerámia, akkor talán. Nincs grafén akksi van felső hangszóró. Sokminden nincs amit beharangoztak. Vagy majd ha lemegy az ára kicsit. Viszont addigra meg itt az s11. De az is lehet, hogy majd csak a 12.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
Igen de picit trükkös. Fel kell menni a samu oldalára majd a becserélés menüre menni. Itt ki kell választani egy tetszőleges telót én s9+ választottam majd tovább stb... emailban kapsz egy beszámítási árat és egy kupon kódot 10% azaz 30e amúgy. A kódot felhasználod az emailt törlöd.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
-
stewe780
őstag
Köszi, igen, és megvan, hogy miért jött elő. Az sms küldésnél, amikor bejövő hívás van, legfelül van egy bekapcsolható kis csúszka, hogy emlékeztető létrehozása. Ez alapból be van kapcsolva. Ezért jött elő. Viszont azt nem értem, hogy eddig nem volt ikonja, de akkor ezek szerint rajta volt eddig is a telefonon. Viszont most lett ikon és nem lehet leszedni. Azért egy kicsit zavar, hány ilyen lehet még...
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
Parallaxis
addikt
"Ha a készüléket más folyadék, például sós víz, úszómedence vize, szappanos víz, olaj, parfüm, naptej, kéztisztító vagy vegyi anyagok, például kozmetikumok érik, öblítse le édesvízzel és törölje alaposan szárazra egy tiszta, puha ruhával. Ha nem követi ezeket az utasításokat, az hátrányosan érintheti a készülék teljesítményét és megjelenését."
Egy szóval sem írják, hogy ez hátrányosan érintené a garanciát, sőt mivel megemlítik, így a felhasználó megnyugodhat, hogy ez elfogadott, csak utána le kell mosnia.
Ha ez nem a vásárló megtévesztése, akkor nem tudom, hogy mi az.
--
Arról nem beszélve, hogy a készülékhez adott leírás kiemeli, hogy a készülék víz és porálló, ezt nem teszi semmissé, hogy a netes termékoldalon ennek az ellenkezőjét írja, és kijelenti, hogy a garancia nem terjed ki a vízkárra.
Amíg ez a kitétel nem szerepel a készülék DOBOZÁBAN lévő dokumentumokon (leírás, garancia papír), addig a Samsung konkrétan becsapja a vásárlóit.
[ Szerkesztve ]
-
guriga1234
addikt
Így van. Samu billentyűzetet használok. A hangbevitel meg guglis. Mit nem lehet ezen érteni? A samu billentyűzeten választom ki a mikrofont. Szövegértés?
Akik ezt nem így tették, azok a beállításokban nem választották ki ezt a lehetőséget. Amióta a gugli a magyar nyelvet is így elérhetővé tette, azóta minden telefonomon így használom. -
veterán
Hát igen ilyen ez a popszakma, csak ha mindent mindenki tisztességesen csinálna, akkor elég hamar így is úgy is tönkremenne a szomszéd polgármester rokonai "segítsége" nélkül is...
Amúgy a második mondattal teljesen egyetértek, csak az a baj, hogy többségben vannak
[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 869 pozitív értékeléssel***
-
-
veterán
-
N4ri87
senior tag
Kipróbáltam a gyári fülessel, de sajnos így is nagyon harmatos. Idegesítő magas hang, semmi mély és semmi hangerő.
A szabvány meg nem hiszem, hogy idő közben csak úgy magától változott volna.
Kezdem én is az egyik frissítést okolni, mert eleinte megdöbbentően szépen hajtotta mindkét fülest.(#8808) icemad
Vidd vissza és reklamáj. Az ujjlenyomatolvasónak ekkora hibái nem lehetnek.[ Szerkesztve ]
C805
-
-
jano_77
nagyúr
De miért? Elvileg a cikkekben azt írják - volt egy 4G hanghívás teszt - hogy a Telekomnál mindenkit bekapcsolnak folyamatosan. Akkor a céges számokat miért ne kapcsolnák be? Illetve több helyen is azt olvastam, hogy ez a szolgáltatók érdeke is, mert az így felszabadult 2G és 3G hálózatok kapacitását át lehet csoportosítani a 4G-re illetve majdan az 5G-re. Akkor ezek a felvetések hülyeségek?
Egyébiránt azt nem értem, hogy miért fontos a Telekomnak vagy bármely szolgáltatónak, hogy milyen telefonom van az adott számhoz? Úgy is a számhoz aktiváljuk a szolgáltatást és nem telefonhoz, nem!? Vagyis tök mindegy lenne, hogy Huawei P30 Pro vagy Samsung S10+-om van.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
FuRiONight
addikt
Amikor megvettem BTU, most XEH rom van fent. Pár plussz app van csak fent, illetve jópár számomra nem használt alkalmazás tiltva van; de nem tudtam többet kihozni az üzemidőböl. Samsung internet+youtube amit 90%-ban használok, nagyrèszt wifin, 1-2 óra telefonálással. Párom S9+ sincs több, 2 hete estènkènt nèzem.
S9+: 6.2" 3500Mha S10: 6.1" 3400Mha
Legalábbb azonos üzemidőt kellene hoznia, nem?
[ Szerkesztve ]
-
jano_77
nagyúr
valszeg elég alap dolog, amit kérdezek, de már hosszú ideje keresem a telefonban és nem találom, hogy azt hol tudom megadni neki a névjegyek app-nak (vagy tárcsázónak), hogy a névjegyeket ne a keresztnevük szerint rendezze, hanem a vezeték nevek alapján?!
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
bylow
senior tag
Kicsit el szomorodtam.
Így szerintem akkor nem pártolok vissza, főleg a diktálás miatt.
Én mondjuk Ausztriában használom, itt a fizetést lehet hogy támogatja...Pedig tetszik a design, kamera kevés fénynél sokkal jobb a Samsungnál.
Mindegy, feleségem úgy is Samus marad, lakásban meg kevés fénynél majd az ő telefonjával fényképezünkByLow #
-
bylow
senior tag
Köszi a gyors választ!
Esetleg a következő szériától meg kapja ezeket a funkciókat? Mit
olvastatok eddig róla? Mikor jön az új Galaxy Watch?Azért érdeklődöm ilyenekről, mert ezek tök jól működnek az IOS-en, de mostanában el gondolkodtam, hogy következő telefon cserénél, megint vissza mennék a Samsungra. (Ár és kamera miatt.)
Próbálom össze hasonlítani azokat a dolgokat/szolgáltatásokat amiket én használok és fontosak/kényelmesek számomra.
A magyarul diktálást már nagyon meg szoktam, és elég sokat is használom napi szinten. Azt biztos rosszul élném meg ha nem lenne.(#7780) bg612:
Nekem működik Apple Watch-on
tudom itt majd kapom a savat...ByLow #
-
veterán
-
thamasz
senior tag
Igen, van egy 10 ezres Baseus az Aliról, nemrég jött meg, azért tűnt csak fel, hogy nem annyira bírja ez a Samsung powerbank, de vitathatatlan előnye a vezeték nélküli töltés, a budsot és a watchot pl csak azzal töltöttem fel eddig. Úgyis az a lényege, hogy egy töltésre elég energia legyen, vész esetére, több napos konnektor mentes létre rendesen fel kell készülni.