- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nadi94
csendes tag
Hali, abba kellene egy kis segítség, hogy valahogy meg lehet azt csinálni,hogy bizonyos weboldalak/alkalmazások csak wifit használjanak, mobilneten ne lehessen elérni őket?
-
JMarty
tag
Mind a két kártya "gyári" (nem vágott)? Lehet az egyik feszíti a sim tálcát és nincs rendes kontakt vagy akár az új SIM kártya is lehet rossz. Nekem a Vodás kártyám állandóan eldobta a hálózatot, pedig kb. 4-5 hónapos volt (telefon szerint volt térerő, de úgy viselkedett, mintha ki lett volna kapcsolva). Csere megoldotta.
Szerk.: cseréld át a kártyákat, azzal ki tudod szűrni, hogy a sim vagy a foglalat "beteg".
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
S10+ naponta többször "eltűnik" a 2-es slotból a SIM. Csak a készülék újraindítása oldja meg a problémát.
FTW? Merre induljak?
Adatkártya és nem vágott, 2 hetes új, mármint a SIM.[ Szerkesztve ]
-
JMarty
tag
Home CSC-vel vajon vissza tudok menni az áprilisi szoftverre vagy csak fr-el?
-
jano_77
nagyúr
Hát még én sem ismertem ki magam, ez volt talán az egyik a kevésből, amit magam találtam meg
Kicsit OFF, sorry érte, de a topikja nem nagyon pörög:
ha jól olvastam, akkor a YT Prémium tagsággal le lehet tölteni a videókat, zenéket a gépre vagy telefonra és később akár OFFLINE is meg lehet nézni, hallgatni őket!? Benéztem vmit, mert nem találok ilyen lehetőséget, hogy letöltés!? Használja itt vki a YT Prémiumot?(#8087) Almonen: olvasva a problémákat, amiket okozott, NEM is baj.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Az létezhet, hogy nálam az Alapsáv és a Build verzió nem ugyan az!? Azért kérdezem, mert ahogy nézem Nálad tök egyforma.
Nekem amúgy ASD4 a vége (Alapsávi) és ASD5 a Build verziónál. És április 16-os dátumú és szintén XEH/XEH, XEH/XEH (jelentsen is ez bármit - lövésem nincs róla mit jelent )
Amúgy független, de Telekomos kártya van benne.(#8079) Almonen: nekem nem jött még meg és azt mondja, hogy napra kész.
-
defer86
csendes tag
Második napja van fent a májusi, voda kártya S10 semmi probléma. A Sammobile.com-on olvastam, hogy talán a Twitter app. és Nova launcher-t használóknál vannak problémák. Nem használom egyiket sem.
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok.
Hol tudom bekapcsolni az akku százalékos kijelzését?
-
Almonen
aktív tag
S10+-ra (XEH) van még vki akinek nem jött meg a májusi update?
-
hanti
senior tag
Lehet hogy appok okozzák!
-
-
MODERÁTOR
válasz Harlequin #8061 üzenetére
Volt már olyan, hogy személyautókat hívtak vissza, pedig azok árai kicsit magasabban kezdődnek.
Persze, mindenki szeretne hibátlan terméket, de olyan nem létezik. Bármelyik mobiltelefonos topikba olvasol bele mindenhol, főleg a hibákról van szó.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
bg612
tag
Nekem is hazavágta a frissítés a telefonom (s10+). Nem tudom felvenni a bejövő hívásokat.
Valamint az ujjlenyomat olvasó is hibásan működik. Ott marad a képernyőn az animációja.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
Vajon meddig kell várni, hogy kijavítsák a hibákat?
Érdekes, hogy nem mindenkinél jelentkeznek hibák. -
Sziasztok. Ezek a problémák a májusi frissítéssel az s10e-t is érintik? A topikjában nem írnak róla...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Peak
addikt
Frissítés felment, semmi problémát nem tapasztalok. Minden működik, kipróbálva, órával.
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
dkovizoli
addikt
Csak egy lehetőség, ami gyors és valószínű elhárítja a hibát. Lehet vinni szervízbe is, csak az valószínűleg tovább tart. Emberek tervezték, lehet benne hiba. Ráadásul nem is érint mindenkit. Persze lehet ez is egy vélemény, amit mondasz és alapvetően igazad is van, de a hibalehetőség mindig adott. Aki 100 miséiért vett Ferrarit, majd kigyulladt az utcasarkon, gondolom ő sem azért adott érte annyit. Te viszont tudod orvosolni jó eséllyel.
-
guriga1234
addikt
Én nem odinozok, nincs gyöngytyúk szindrómám. Kizárólag OTA frissítek.
Nálam semmilyen fagyás vagy rendellenesség nincs. A nejemnek is S10 van, nála sem jelentkezett semmilyen hiba. Mindkét telefon SES-ben lett vásárolva (előrendelés), a nejemnek T-s, nekem telenoros kártyám van.
252 alkalmazás van a telefonomon, plusz azok, amiket kikapcsoltam (mert nem lehetett törölni), mindegyik működik. -
akooos
veterán
Valóban elég gáz, hogy valakinek tönkretette így a telefonját ez az update. Értetlenül állok előtte.
Viszont ha így nem tudod használni, akkor vagy szerviz vagy odinnal tényleg egy korábbi. A második talán kevésbé macerás megoldás, 10 perc alatt megvan az egész művelet.
-
veterán
-
-
exelsior1
senior tag
Nekem eddig semmi befagyás, de nyitva tartom a szemem,remélem már semmi ilyen nem lesz, maga a teló picit de gördülékenyebb most mint a frissítés előtt, a kamerák éjszakai teljesítménye meg kifejezetten látványosan jobb lett. (a szélesnek erősen kellett már)
Galaxy S10
-
veterán
-
-
mihail38
aktív tag
válasz N.YCityBoy #8050 üzenetére
Most már egy ideig nem is fogod, mert a májusi frissítéseket leálították a samsungnál.
Pontos időt nem tudni hogy mikor indul újra... ( javított ) -
kcsa
veterán
Tegnap megjött az én telefonom is, persze a hibás frissítést csak később olvastam itt. Vannak hibák bőven... Egyes alkalmazások elég gyakran befagynak.
Remélem gyorsan javítják... :/
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
veterán
-
Face8814
őstag
Na repült a Holey Light. Érezhetően gyorsabban merült a teló tőle.
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
norbeey
tag
válasz SuperMario #8044 üzenetére
Igy tettem végül és jó is lett. Arra leszek kiváncsi hogy ezután fog-e OTA jönni.
-
jano_77
nagyúr
Igen, talán a saját email app, az ami küld minden beérkező szemétre is jelzést. Gondoltam adok neki egy esélyt, hátha kisebb helyet foglal, kevesebb erőforrást foglal le stb. Mégis csak a saját app-ja a Samsungnak, biztos jobban van optimalizálva.
Azért köszönöm."egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
jano_77
nagyúr
Kézbe véve hidd el sokkal szebb
Beállítási kérdés: Azt esetleg be lehet vhol állítani, hogy email értesítő csak akkor legyen, ha az Elsődleges mappába kapok levelet és a promóciók és spamak-et ne jelezze?
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
Azért ez baromi jól nézne ki!!!
[link]"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Black_Raven
veterán
válasz JockeyEwing #7937 üzenetére
Kipróbáltad? Mert műxik Pitén.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
hanti
senior tag
Lehet hogy aki odinnal rakta fel a teljes romot annál nem jelentkeznek a problémák?
-
MunezXBK
nagyúr
válasz N.YCityBoy #8031 üzenetére
Van egy ilyen app, onnan lőttem.
-
veterán
-
sodre
csendes tag
válasz bulikavagyok #7955 üzenetére
Nekem eddig 3-szor fagyott szet par ora alatt. Az itt leirt jelensegek vannak:
https://www.sammobile.com/2019/05/27/latest-galaxy-s10-update-has-some-serious-bugs/
-
exelsior1
senior tag
Ilyen sem volt még, tegnap olvastam hogy új frissítés jön majd, fejlesztett éjszakai móddal, már a széles kamerára is és tessék, már itt is van tudnak gyorsak is lenni ha akarnak
Galaxy S10
-
sub71
aktív tag
válasz MikeWazowski #8005 üzenetére
-
veterán
válasz kalozhun100 #8014 üzenetére
Úgy,hogy volt eleve ez a cyber tavasz vagy mi a rosseb dupla online kedvezmény+készülék kedvezmény,hogy aláírtam újabb 2 évet+platina kártyás kiemelt ügyfél kedvezmény+Magenta1 nagyjából ennyi😉 És 20 éve náluk vagyok...
[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 871 pozitív értékeléssel***
-
MikeWazowski
veterán
Remek!
Akkor most kézzel adjak hozzá mindent?Valamint van PC-s program Samu telefonokhoz, ami esetleg jelezheti a frissítést?
Ja, meg hol kell bekapcsolni azt a funkciót, mikor a hátlapra téve egy eszközt tölti?
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Tiger.
nagyúr
Mert van az, hogy androidon csak 30fpssel megy az asphalt9?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Teal'C
veterán
válasz adrian94 #7987 üzenetére
6500ft ot fizetek a UPC nak 400 perc és korlátlan 21mbit net ért ami mindenre elég. A telóra meg összgyüjtöttem a pénzt illetve eladtam a régit. Az a baj hogy van aki ezt megeszi a szolgáltató meg vissza is él vele. Az ugye megvan hogy korlátlan nettel annyit viberezel meg duo meg stb... amennyit akarsz. A 400 percnek a felét sem használtam el sosem mióta van nekik mobilszolgáltatásuk.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
norbeey
tag
Tudunk bármit arról hogy mi az ota update stratégiájuk? Nekem telekomos előrendelt darabom van és a februári verzió van rajta miközben a 4. update jött ki mindenki másnak kb.
https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-s10-plus/SM-G975F/XEH/
Ha odinnal felteszem a legújabbat akkor factory reseteli vagy megmarad minden?
-
kalozhun100
őstag
-
hanti
senior tag
válasz MikeWazowski #8005 üzenetére
[link] Úgy látom a bővítmény eltűnt a Chromeból!
Nálam fent van de hibát jelez ha meg akarom keresni a bővítményeknél! -
HUNgabus
senior tag
Üdv Mindenkinek
Lenne pár kérdésem, ( tudom biztos volt már előrébb vhol de kereső nem dobja ki, végig olvasni meg nincs időm a 8000 hszt, SOS kell vennem vmit holnap és kellene pár infó hogy dönteni tudjak, köszi )
- sokat fotózom, privát és meló is, mennyi zavaró a Bixby gomb ebben?
ahogy olvasom teljesen letiltani nem lehet, csak más alkalmazást ráprogramozni a 2 nyomásra és kihagyni az egy nyomásost, így ha véletlen 1x nyomom meg akkor nem csinál semmit, bar jobb lenne a teljes letiltás, van erre vmi mód vagy legalább a camerát is rá lehet rakni akkor mindegy mit nyom az ember a 2/3 gomb közül- eddig spigen tokjaim voltak, ahogy nézem ehhez is van jó pár fajta, kérdésem hogy kinek milyen / melyik üvegfólia vált be hozzá ha használ vki ilyet,
- az üvegfólia mennyire "zavarja, lassítja" az ujjlenyomat olvasót, inkább fólia?
nagyon köszi a gyors segítséget előre is
-
bigsee
addikt
válasz kalozhun100 #8009 üzenetére
Számít az, hogy ki hány éve van náluk? 20-at nyomom én is náluk, de nem böffentettek még semmit ez irányban...
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
kalozhun100
őstag
válasz N.YCityBoy #7998 üzenetére
Neked az hogyan jött ki? Hány éve vagy Telekom előfizető?
Xiaomi Mi 11 Ultra
-
-
akooos
veterán
válasz jano_77 #7992 üzenetére
A youtube premiumban benne van a yt music is.
Elindítod a 4 hónapot, lesz egy probaterheles a kártyádon, amit utána visszakapsz. Ezután ha ranyomsz a lemondásra, akkor ki fogja írni, hogy az előfizetés meg fog szűnni 09.27-én. Nem újul meg automatikusan, csak ha elfelejted kikapcsolni. -
MikeWazowski
veterán
-
veterán
-
jano_77
nagyúr
válasz MikeWazowski #8000 üzenetére
Hogyan sikerült?
Új hozzászólás Aktív témák
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- KNOX a Samsung erődje!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest