- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacmaster
tag
válasz
MrCsiT #36102 üzenetére
Számomra nem gond ha magamnak kell telepíteni, esetleg ...
Viszont így automatikus telepítés vmiért nincs, inkább ez bosszant
Minden működik amúgy, semmi gond vele!
Párom nem tud,nem is akar ezzel foglalkozni...
Hiába volt gyári visszaállítás, ugyan úgy " meghiúsult" a telepítés...
Ha esetleg a Samu oldaláról teszek gyári fw-t működhet a dolog( mármint update )??
Köszönöm előre is.. -
dancsuri
veterán
válasz
MrCsiT #35481 üzenetére
"F"-re ez a legfrissebb
(#35482) watchfun
Magyarból igen, de Franciából van újabb, amit linkeltem -
Anulu79
addikt
-
tuzpenge
őstag
válasz
MrCsiT #33991 üzenetére
Saját tapasztalat ugyan, de hátha segít. A nova semmivel sem fogyaszt többet mint a TW. Legalábbis akksiból biztos nem. Hogy ram-ból többet e vagy kevesebbet ember legyen a talpán aki megmondja. Szerintem abból sem eszik többet. Viszont témázható és sokkal, de sokkal jobban testre szabható mint a TW. És igazából ez az ami a nagy előnye! Gesztusok, beállítások, stb minden a saját szád ízére hangolható. Én is kb 250 Ft-ért vettem meg annó a pro változatot. Bőven megérte. Megvettem a TSF launchert is (ami szintén jó) de a novát használom.
-
tuzpenge
őstag
válasz
MrCsiT #33912 üzenetére
Köszi. Nekem is C-s a telefon. Amiket írtál már az elejétől fogva tiltva vannak. Semmi nem változott az előző 6.0.1 óta. Bár mára mintha egy picit normalizálódott volna a helyzet, de még mindig nem bír annyit mint az előző verzióval, de legalább nem esik óránként 5-6 %-ot. Amúgy valami ébren tartja mert az "ébrenlét" és a "képernyő bekapcsolva" grafikonok között van egy pici differencia. Több ébrenlét van mint amennyi képernyő bekapcsolva, de ezt normális azt gondolom, mert állandó wifi bekapcsolás és állandó BT a gear fit és a note között.
-
Árpi001
senior tag
-
MrCsiT
addikt
válasz
MrCsiT #33740 üzenetére
Leteszteltem, ebben a verzióban már javításra került a Stagefright sérülékenység.
-
-AD4M-
tag
válasz
MrCsiT #33597 üzenetére
Talán némi bizakodásra adhat okot, hogy van szeptemberi build C-re, igaz jelenleg meg csak más régiókra kiadva.
Model SM-N910C
Country Chile
Version Android 6.0.1
Changelist 8842622
Build date Fri, 09 Sep 2016 18:40:01 +0000
Security Patch Level 2016-09-01
PDA N910CXXS2DPI1
CSC N910CUWA2DPH1 -
tuzpenge
őstag
válasz
MrCsiT #33575 üzenetére
Lehet. Nem is vitaként akartam én beszállni ebbe a témába, csupán magánvéleményem írtam le. Szerintem egy jelenleg forgalomban lévő telefonra se lehet hitelt érdemlően azt mondani hogy "sokkal" gyorsabb mint a note 4. Persze a sokkal szó itt is szubjektív. Az meg hogy az újdonság varázsa vonz sokmindenkit az természetes. Engem is. Nekem is jobb lenne egy note 7, de jelenleg nem éri meg az árkülönbséget és valószínűleg 2 hét után már nem is lenne annyival "jobb" mint a jelenlegi készülékem. Persze ha ingyen adnák....de valószínűleg ha hű akarnék maradni magamhoz akkor sem mondhatnám azt hogy a note 7 fényévekkel jobb mint a 4 és hogy a note 4 egy lassú dög a 7-hez képes, mert akkor valószínűleg hazudnék, mivel már kipróbáltam. Végszóként ez saját vélemény volt nem pedig kötözködés, vitaindító, csakazértis nekem van igazam stb.
-
bacus
őstag
válasz
MrCsiT #33106 üzenetére
szombaton találkozom vele, utána lehet idén már nem, tul sok screenshot nem lesz.
45 felett (sőt a barátom 53) már nem igen akar mást mint egyszerü normál használatot egy ilyen eszköztől, nem kell semmi extrémitás, el akarja felejteni, hogy baszakodni kell egy telefonnal. (előtte több mint 2 évig, amig tönkre nem ment a note3 -t használta, az hibátlan volt..)
70% telefonálás, 25% email, 5% chat a családdal, banki sms olvasás, navigáció, stb
A legelején minden appot tiltottunk amit nem használt, se google plusz, se fb, se messanger, se hangout, se shealth, se goggle play, ujságos, stb., tulajdonképpen szinte minden ami a fenti használathoz nem kell.
A legutobbi szerviz után (1,5 hete kapta vissza), szerintem semmi app tiltás nem volt, de telepités se! (csak a dw pro és whatsapp)mivel ujraindulás a legtöbbször megoldja a problémát, most minden este töltés után restart és utána már nem nyulka piszka..., azért ez nem állapot
Szeretnénk kipróbálni, hogy az 5.1.1 el is szarakodik e a telefonja. Szombaton downgrade, ha ez nem jár gari vesztéssel. (ezért kérdeztem, hogy ennek van e valami spec trükkje)
Én nem frissitettem a hatosra, részben az itteni negativ vélemények miatt (még ha kevés is volt), illetve az én note4 -m tökéletes az én használatomhoz, és ami jól müködik azt nem kell piszkálni.. nekem 2 napig, néha 3 napig is birja (hét végén nincs telefonálgatás) és nem kell trükközni, nincs energiatakarékos mód, meg semmi trükk. Igaz képernyő se nagyon van bekapcsolva -
Próféta
tag
válasz
MrCsiT #33068 üzenetére
Azt a tájékoztatást kaptam az ügyfélszolgálattól, hogy márkaszervizben vizsgáltassam be. Felhívtam a fehérvárit és azt mondták, hogy ha igazolom a garancia meglétét, akkor díjmentesen bevizsgálják. 1-2 hétig erre nem lesz időm, de mindenképp be fogom vizsgáltatni. Utána megint írok a tapasztalatokról.
-
ferrari0819
tag
válasz
MrCsiT #33070 üzenetére
Pedig külön kitértem arra, hogy nem a frissítés a gond mert az meg van és az ügyfélszolgálatos is kérdezte és érthetően mondtam, hogy azon belül hiányzik a javító csomag meg a biztonsági frissítés és úgy tűnt meg is értette. Csak nincs tisztában, hogy cégen belül milyük is van...
Ez valóban elszomotító és bosszantó egy ilyen kategóriás készüléknél! Öcsém S6-ára minden hónapban szépen jön.
-
Jolet
őstag
válasz
MrCsiT #33058 üzenetére
nem örülök neki így két napot kell elbaszni rá
eleve két telefonra hívtam őket egy Note3-ra és egy Note4-re
lassan lejár a garancia róluk és meg kellett várni a Note7-etmondtam nekik akkor kérek két csere telefont amibe belemennek a régi simek, azt mondták rendben
kíváncsi leszek mit kavarnak, ráadásul a gyári dobozában kérték őket szerencsére tartozékok nélkülez már így nem igazán prémium megoldás
-
apaszka
veterán
-
M.G.J.
újonc
válasz
MrCsiT #32944 üzenetére
Nem tudom mennyire hihetek ennek az oldalnak, de itt olvastam :
http://imagazin.hu/leallitottak-a-galaxy-note-7-szallitasat/Ha vennem kéne, csak Samsung Note szériáján belül nézelődnék, így engem is zavar, ez a malőr.
Igazából jövő évben gondolkodtam a váltáson. Nem akarom tovább ragozni, de egyenlőre marad a háznál a Samu. Ezért is olvasom ezt a topikot, igaz, eddig hozzászólás nélkül. -
M.G.J.
újonc
-
rstwingo
tag
válasz
MrCsiT #32932 üzenetére
EU-s C-s telefonok NEM kaptak május óta frissítést
ez volt az utolsó
Model SM-N910C
Model name GALAXY Note4
Country Hungary
Version Android 6.0.1
Changelist 7633655
Build date Wed, 11 May 2016 06:26:20 +0000
Security Patch Level 2016-05-01
Product code XEH
PDA N910CXXU2DPE6
CSC N910COXX2DPE2Afganisztán,Egyiptom ,Philippine és társaik kaptak
Nekik ez az utolsó
Model SM-N910C
Model name GALAXY Note4
Country Egypt
Version Android 6.0.1
Changelist 7328708
Build date Tue, 23 Aug 2016 07:48:00 +0000
Security Patch Level 2016-08-01
Product code EGY
PDA N910CXXS2DPHA
CSC N910COJV2DPF1 -
-
KYZRR
őstag
válasz
MrCsiT #32679 üzenetére
A teló már át van regisztrálva a nevemre. Amikor bementem a Samsung szervizbe, akkor azt mondták nekem, hogy 3 papírra lesz szükségem, az eredeti számlára (vagy annak fénymásolatára), a garanciajegyre, és a hosszabbított garanciát érvényesítő igazoló lapra. Ebből nekem csak egy papír van meg (illetve a garijegy le van fotózva), ami elmondásuk szerint nem elegendő a készülék javításához.
-
laci1892
őstag
-
dancsuri
veterán
-
nadi94
csendes tag
válasz
MrCsiT #32186 üzenetére
Hali! Olyan problémám lenne hogy az elmúlt napokba a telefon csak 91, ma már csak 87%ig tölt fel, jelzi hogy töltőn van a készülék de nem tölt semmit, hiába indítom újra semmi, egyedül ha ki veszem az aksit és vissza teszem akkor írja hogy 100%on vagyok, 15hónapos a készülék, gariba tudnak ezzel mit kezdeni?
Illetve észrevettem, hogy a maradék %fel töltődik de fél óránként kb 1%ot.Off: Bocsi nem válasznak akartam írni
-
dancsuri
veterán
válasz
MrCsiT #32028 üzenetére
mint írtam nincs ott semmi baj, előző tulaj rakott bele Telenoros kártyát abban a pillanatban települtek a kérdéses progik. ha T-komos kártyát rak bele akkor meg a T programja települ. ez mindenkinél így van
Kell csinálni 1 gyári visszaállítást és máris eltűnnek az idegen szolgáltatói szemetek
-
cyborg X
tag
válasz
MrCsiT #31866 üzenetére
Szia!
Azt, hogy samsung böngészőben be lehet-e állítani alapértelmezettnek az asztali nézetet, nem tudom. De szerintem nem. Krómban, ha egy weboldal nézetét átváltod, pl. PH, az minden oldal frissítés után úgy marad.
Ilyen megoldással emlékeim szerint, opera böngészőben találkoztam csak, de régen használtam már.
Véleményem szerint, marad a manuális átálligatás az adott weben, vagy böngésző csere. Van sok és jó fajta, ki kell próbálni. -
Parallaxis
addikt
válasz
MrCsiT #31447 üzenetére
mi a francnak kellene egy képhez a névjegyzék??
Mert mondjuk aktív az arcfelismerés és társítja a képekhez a rajtuk szereplő emberkéket.
Már csak az a kérdés, a háttérben melyik szolgáltatással küldi el
Mivel eleve náluk van a teljes névjegyzéked, így nem igen van rá szükségük, hogy el is küldjed
-
b.bela1
őstag
válasz
MrCsiT #31447 üzenetére
Jóreggelt.
Amúgy tök mindegy, mert amíg lemész a sarki zöldségeshez 5 kamerán voltál statiszta. Mellesleg mindig a főszereplőket keresik.
Engedélyekkel kapcsolatban gyomom a "elfogad" gombot. Ha nem teszed, nincs app, vagy lenyúlja egy másik. Közben pedig elmormolok egy "krva anyátokat" imát. -
válasz
MrCsiT #30369 üzenetére
Elképesztően béna a Samsung.
A páromnak tavaly év elején vettünk egy S5-öst. Feketét.
Ahhoz próbáltunk venni még egy Qi-hátlapot, lehetőleg S-view-sat.
Nem sikerült. Csak fehér volt, mindkét fajtából. Ezt több helyen is azzal magyarázták, hogy a feketével (!!!) annyi minőségi gond volt, hogy inkább nem rendeltek belőle, a fehér viszont rendben van.
Tegnap bementem a Mamut-beli Samsung-boltba, hátha... Mondom S5. Két éves típus. Erre úgy néz rám az eladó, mintha anyahajó-alkatrészt keresnék: "De hát az már régen kifutott modell, már nem foglalkoznak vele..."MaCS
-
törölt tag
válasz
MrCsiT #28813 üzenetére
sajnos nem maszlag...erről anno eszmecserét folytattam egy házhozjövős szervizessel...és készséges volt a srác anno... ezt is el kell fogadni... mondjuk én anno nem vártam meg még itthon kiadják... ahol megjelent frissebb már toltam is fel a legfrissebb rendszert.... a régi tulajokat megkérdezheted akik még itt vannak...
amúgy meg nem kell hozzá nagy szaktudás hogy megold azt az apró kellemetlenséget ami megbabrálja a
CSC-t...de ahogy láttam elég forgalmas a Note4-es blogom
2015-04-25 23:15 óta 4945 látogató
-
törölt tag
válasz
MrCsiT #28811 üzenetére
nem érted....
ha te lengyelországban veszel telefont és itt akarod szervizeltetni akkor megcsinálják gariban,ha ezt tudod igazolni számlával vagy érvényes garipapírral, de csak akkor szervizelik ha a lengyel régióba szánt telón lengyel régiós szoftver van...
ha lengyel régiós telóra magyar régióst raksz, akkor az már illetéktelen szoftvermódosítás, ami garivesztéssel jár, azt nem tiltják hogy használd is, de szervizeléskor a telóra érvényes és hivatalos rendszerrel add le...ha olyan hibája van a telónak ami nem teszi lehetővé a gyári rendszer visszarakását oly módon hogy a gyártó se tudja visszaolvasni a telóból, akkor pár "mi atyánkat" elmormolva talán javítják gariban...
de jobb a békesség...magyar telót magyar régiós szoftverrel adjon le mindenki, ha elmászott az pl. XEH-s teló CSC-je az szívás...mert mint írtam root nélkül szinte lehetetlen(nem kizárt hogy lehetséges) visszaállítani
a másik...ezeknek felesleges írni, az átlag felhasználó még jobban informálódik a gugöl segítségével mint amit tud a gyártó ügyfélszolgálata, de amúgy a szolgáltatókkal is ez a helyzet...tudás=0 és jobban keresnek mint az átlag ember...
-
törölt tag
válasz
MrCsiT #28808 üzenetére
független magyar XEH-s telefonra nagyon nagy kínlódás visszavarázsolni a CSC-t, ha csak nem lehetlen root nélkül, hasonló a helyzet a telenoros vagy vodásokkal is, mivel több CSC kódot tartalmaz, ellenben a telekomos csak TMH kódot tartalmaz...aki nem szeretné hogy a CSC elmásszon, az a x.tar.md5-öt kicsiben módosítsa, a .md5 törölhető és a .tar-ból szint úgy törölhető a cahce és hidden...ez már korábban tesztelt módszer...a rendszer frissül, de a CSC megmarad eredetinek....és a knox-ot sem bántja...
az amúgy valós, ha valaki úgy adja le a készüléket hogy nem az a rendszer van rajta ami hivatalosan elérhető a régióban, akkor megvonhatják a garanciát, mivel szoftvermódosításnak minősül, ami kizáró ok a gariztatásnál, hiába van a knox 0x0-án... sajnos ez van....a CSC-re is ezért kell vigyázni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest