- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hando
tag
válasz
laci1892 #32289 üzenetére
Állítólagos kiszivárgott infók alapján nem lesz nagy különbség
Exynos 8890 vs 8893 (pár MHz-vel gyorsabb proci)
4Gb ramot írnak a N7-be újabban (jövőre legyen S8-ba rakni a 6GB-t)
Akkumulátor állítólagos 4000 helyett 3500 lesz ami kisebb mint S7E 3600-a
Retina leolvasó nem érdekel!
Ceruzára már írtam nálam nem életbevágó napi szinten a használata.
az hogy 32GB vagy 64GB a belső tárhely nem érdekel amíg megeszi a memóriakártyát!
Legvégsősoron szerintem induló ára 280 ezer is lesz ha nem 300, annyit biztos nem adok érte! -
Árpi001
senior tag
válasz
laci1892 #32084 üzenetére
Nekem itt XVII keri Samsungnál 10,vagy 11 ezret mondtak.
apaszka: Nem hinném hogy a telemax olyan akinél meg lehetne várni.
Amúgy a Samu márkaszervizben egy ismerős tesztelte egy éjszakát az aksit.
Egyébként már a héten fel vettem velük a kapcsolatot:TMX Ügyfélszolgálat - Dániel (TMX Mobile Solution Szerviz Kft.)
Jul 13, 11:40 CESTTisztelt Ügyfelünk!
A várható elkészülési idő 5 nap amennyiben minden szükséges információ, alkatrész rendelkezésünkre áll.
Az új készülék még nem járt szervizünkben az IMEI szám alapján.
Készülékének új dokumentumait kell bemutatni annak garanciális ügyintézése érdekében.
Megértését köszönjük.
-
apaszka
veterán
-
Zsolto
őstag
válasz
laci1892 #31279 üzenetére
Sziasztok,
új vagyok itt, pár napja van Note 4-em. Régi nagy szerelmem volt ez a telefon, és most sikerült megcsípnem egy kivételesen harmatos példányt. Most kezdek majd igazán visszaolvasni, remélem, nem sok gondom lesz vele.
Azért írok Lacinak választ, mert írta, hogy a Samu akkuk nem túl jók. Lehet, hogy ma már ez így van, de a "nagy" telefonjaim mellett párhuzamosan használok egy Samsung X820-as kis késpenge telefont is, amihez volt egy bontatlan, gyári Samsung akkum eredeti csomagolásban, 2008 decemberéből. Ma bontottam ki, betettem az X820-ba, ami boldogan bekapcsolt és két pálcikás akkutöltöttséget jelzett. Most töltőre tettem, egy fél óra alatt feltöltött, és elkezdem használni. Szerintem az első jelek elég biztatóak egy minimum 8 éve beecsomagolt akkuval kapcsolatban...
-
Tatu-1981
tag
válasz
laci1892 #31295 üzenetére
Gondolod, hogy a Samsung mas aksit arul, mint a Speedshop?
Par hete vettem a Speedshopban egy elvileg gyari Samsung akkut, de nem vagyok vele megelegedve. Talan meg jobban is merul, mint a 1,5 eves, mostanra 600-700-szor feltoltott eredeti aksi.
Plusz ha 15%-ra lemerul, akkor 3 percen belul kikapcsol a telefon. -
laabom
tag
válasz
laci1892 #31274 üzenetére
Igen már lassan 1.5 éves a telefon az akksinak nem sok ideje van ezt tudom (S3-mam volt régebben ott pont 1 év gari után halt be) de eddig nem mutatkozott semmiféle téren hogy már a végét kezdi járni.
De ahogy néztem nagyon használja valami a rendszert az volt ma a fő fogyasztó. Ébren maradás 18óra.Melegedéssel kapcsolatban mi lehet?
-
F_Gergely
őstag
válasz
laci1892 #30818 üzenetére
Koszi, azert kerdeztem, mert miota megvan a telefon, gyari samu protective tokot hasznalok a munkahelyem miatt. De munkahelyet valtok az uj helyen meg mar nem fog kelleni, es tok nelkul mintha uj lenne a telefon de mivel festett fem aaz oldala, kicsit aggodom ha leveszem a tokot lekopik a fekete festek es hulyen fog kinezni. De nem tudom mennyire jellemzo a kopas ennel a telefonnal ezert kerdeztem.
-
Ádám16
addikt
-
Hando
tag
válasz
laci1892 #30494 üzenetére
Odinnal bármelyik ország romját feltolhatod amit sammobilról leszedsz és a Te készülékedre való ezek mind teljesen hivatalos romok nem kell félni tőle.
Kies sem nem annyira bonyolult: csak akkor jelez és lehet felrakni a romot ha kijött már az adott országa vagy szolgáltatónál a rom ahonnan a telefon származik (kivétel ha mondjuk más ország romját raktad fel odinnal mert akkor egyértelműen azt az országot figyeli a kies!.) -
apaszka
veterán
válasz
laci1892 #30180 üzenetére
Jól be kell állítani! Friss romolás után pártöltési ciklust kibírni!
Utána nincs gond!
Ez a majd legjobb aksi időt hozó készülék!Én persze ezt nem támasztom alá,mert a második telóm 5x veri! Egy Navon Mizu BT100 egy hetet elmegy,ez meg napi 2xtöltőn van!
Persze ez nyomkodva,és tévézek rajta,meg ....
Nekem jó! -
Specter32
csendes tag
válasz
laci1892 #30098 üzenetére
2 tipp ami nekem meghoztam a 6 órás képernyő időt:
Újraindírás naponta egyszer!!! (mondjuk reggel)
rohadt nagy sebességgel töröld le a facebook appot (messenger maradhat azt viszont soha ne állítsd le ha aktívan használod)
használd a samsung browsert de mindig lődd ki ha nem használod, MINDIG
+
greenify (akkor is ha nem vagy rootolva mert ha teli szemeteled a telefont appokkal ahogy én jó ha hibernálja a nem rendszer appokat)ez ilyen saját tapasztalat, majd biztos jön 10 ember aki megcáfolja de bárki bármit mond ezelőtt alig volt meg a 4 óra... így meg van az 5 és fél - 6 óra lazán (nekem legalább is....)
-
válasz
laci1892 #30067 üzenetére
Bevonulás a legsetétebb szobába (jellemzően klotyó), majd homogén színteszteknél szemek meresztgetése -- különös tekintettel a kékre.
Nálam még a nem keveset és nem kis fényerőn használt, ámbár lassan négy éves Note 2-n is csak nagyon intenzív figyelés mellett, belemagyarázás szintjén látszik az állapotsornál valami kis árnyékféle.
MaCS
-
apaszka
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest