-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hardverlog
aktív tag
válasz
IamSociopath #40659 üzenetére
jelenlegi aksimmal próbálgatom ezt a progit, de melyik adat beszédes a jelenlegi aksi állapotomra? állapot fülem teljesen üres...vagy el kell teli egy időnek mire beméri?
-
válasz
IamSociopath #40659 üzenetére
Ezt tanácsolnám én is. Külön remek szolgáltatás benne, hogy beállítható egy töltöttséghez kötött riasztás. Így ha tudom, hogy nem lesz szükségem a 100%-os kapacitásra, és 80%-nál szól, hogy vegyem le a töltőről, amit én meg is fogadok, azzal hosszú távon 2-4-szeres akkuélettartamot lehet elérni.
(3,92 volt fölött 0,1 volt töltőfeszültség-emelés kb. kétszeres igénybevételnek felel meg.)
Ennek mondjuk az újmódi beépített akkumulátoros telefonoknál van csak igazán jelentősége...)
MaCS
-
amoledus
aktív tag
válasz
IamSociopath #40596 üzenetére
N910c ?
-
rstwingo
tag
válasz
IamSociopath #40583 üzenetére
JuBaTec akkut megvetted volna és nem lenne gondod vele, ők folyamatosan gyártják
-
atomeec
senior tag
válasz
IamSociopath #40572 üzenetére
Nem fogod megbánni. A C-ssel együtt jött gyári akksi (alig használt), nem teljesít rosszabbul a Polarcell. Persze vettem volna én Ankert, ha lehetne kapni
-
válasz
IamSociopath #40563 üzenetére
Kösz, ezt kipróbáltatom sógorommal, nála van most a vas.
-
Tonoic
tag
válasz
IamSociopath #40549 üzenetére
Hello mm hogy válogasd ki ? ezt nem értem , a teljesítményükre gondolsz ? avagy?
-
CB
senior tag
válasz
IamSociopath #40547 üzenetére
Nekem ezek szerint szerencsém van, mert én még itthonról tudtam eredeti, gyári, NFC-s akkut rendelni 5500-ért postával együtt a Note Edge-hez.
Tonoic:
Nyisd meg az alkalmazás kezelőt, és azokat az appokat, amit nem akarsz, hogy a telódon legyenek (na meg amit enged a telefon törölni), töröld, vagy tiltsd le.
Pl.: Dropbox, Facebook, Flipboard, Google play filmek-játékok, könyvek,újságos, zene. -
joeetm
tag
válasz
IamSociopath #40512 üzenetére
Amennyiben az új aksi jó is, nem csak új, akkor 35 körül szerintem még elmehet, ha gyorsan akarná eladni, akkor meg 30. Szerintem
-
amoledus
aktív tag
válasz
IamSociopath #40483 üzenetére
Efs mentésed legyen biztos ami biztos !
Ha elszállna az imeiA rom mellé a gapps-ot se felejtsd :)
-
amoledus
aktív tag
válasz
IamSociopath #40479 üzenetére
Nálam a lineage OS volt fent sokáig , nagyon gyors és persze sallang mentes gapps-ból is elég a nano , nem volt lassú a note 4 soha, de ezzel egyenesen száguldott, dancsuri által használt is nagyon jó csak nekem az úgymond egyszerübb verziók jöttek be :)
-
dancsuri
veterán
válasz
IamSociopath #40479 üzenetére
-
rstwingo
tag
válasz
IamSociopath #40447 üzenetére
ha valaki nem hozzáértően csinálja, akkor lehet olyan mint neked
de ha jól felmelegíted(hőlégfúvó,jó hajszárító), könnyen felválik és cserélni lehet, minden rongálás nélkül -
rstwingo
tag
válasz
IamSociopath #40445 üzenetére
egy valamire való jó kijelző ragasztó 9 000 Ft és még több
én Alphához vettem 9-ért Németből és az nem válik fel sehol, sőt mivel telibe ragasztó még vízhatlanítja is a kijelzőt
szóval szerintem egy 30-sba simán benne lenne az átalakítás de lehet többe -
bacus
őstag
válasz
IamSociopath #40314 üzenetére
Én is feltettem. Az akku relativ új, talán 1 hónapos. Ez egy oem csomagolású speedshopban vásárolt akku, de valahogy nem tudja azt amit szerintem kellene.
Kikapcsolt képernyő mellett is 4,5% / óra a merülés, ez szerintem nagyon sok.
Nem tudom mi az a mélyalvás, de az én telómnál ez 0perc, azaz nem megy sosem mélyalvásba, nem tudom, hogy kellene, wifi mindig bekapcsolva, dw contacts pro hivásszűrője mindig aktív, illetve tasker-t is használom, ezek kapcsolgatják a telefon hangerejét, kikapcsolják a wifit v. bluetoothot. Ez a két alkalmazást mindig is használtam meglehetősen ragaszkodom is hozzájuk.Amikor az eredeti vele vásárolt akku új volt, akkor 2 napot bírt (még az 5.12-es androiddal), nyáron előjött egy probléma, hogy 3 naponta eltűnt az összes névjegy, újra kellett indítani, ekkor ráengedtem a frissítést, ami sztem csak problémákat hozott, meg nem oldott szinte semmit, legalábbis olyat nem ami fontos lett volna nekem.
A program szerint a számított kapacitás 2500 mAh.
-
Massmurderer
őstag
válasz
IamSociopath #40307 üzenetére
"Ma gyakorlatilag egy 3 évvel ezelőtti csúcskészülékben a jelenlegi középkategóriával egyenrangú hardver, van. Lásd notesz." Hát ha körülnézel,elég sok olyan középkategórás van most ami se hardverileg,se tudásilag még nyomába se ér pl. a note 4-nek.Sok gyártó még mindig le van ragadva a 2 meg 3GB ramnál,kijelzöt nem is emlitem.Mert úgye,itt van lassan 2019,de még mindig van olyan gyártó aki 1280x720as kijelzövel akar is valamit,és valjuk be,nem hogy középkategóriába,de már alsóba is kevés lenne.S-Pen meg úgye sehol.Még anno régi nokia telóknál még volt ceruza,amit lehetet használni.De pl. irisz,meg 3D arcfelsimerés,meg egyébb tinóságok jönnek ki,ami tök felesleges.Ott az NFC,még ki se probáltam.Újjlenyomat olvasót kiprobáltam,de nem használom védelemnél.Ott a hüvely márka
osztott kijelzönek úgy örülnek mintha ök találták volna ki.Meg hogy milyen jó gyorstöltöje van hogy 30perc alatt 70% tolja az akksit.Persze,azt nem irja oda,nem tudassa a luzer vevövel hogy úgye az az akksi kárára megy,mert tutti nem egészséges az a gyorstöltés.Én pl. note 4nél se használom.Note 9 felé kacsingatok én is,lehet jövöre befizetek egyre,de note 4-töl nem válok meg.Se a többi gyártó nem gyözött meg,mert pl néztem 6col képátméröset,azt 3mm-el kisebb a note 4nél.Nekem igyis nagyok a kezeim,kisebb teló már eleve nem is jó,samu háza táján is,se az A,se az S osztály nem gyözött meg.Valahogy azok nekem tucatmobilok,hétköznapiak.
-
mistvan68
tag
válasz
IamSociopath #40273 üzenetére
Szia!
Ez a hirdetés már elavult,most beszéltem velük telefonon.S charger cover már régen nincs nekik csak elfelejtették frissíteni az oldalt.Sima fekete viszont még van.
Üdv.István
-
amarna
tag
válasz
IamSociopath #40273 üzenetére
Egy okkal több, hogy megtartsd. Te legalább szerencsés vagy, mert fekete, nekem fehér kellene, az meg kihalt a dinókkal együtt.
-
apaszka
veterán
válasz
IamSociopath #40240 üzenetére
Samu garancia muyti így működött és gondolom most is, hogy a régi imei számot írták az új alaplapba is. Így nem kezdődött újra a gari mert nem tudtad bizonyítani a cserét.
-
apaszka
veterán
válasz
IamSociopath #40238 üzenetére
Nem gyártják hanem "beüzemelik"....😃
Régen a házhoz jövős előtted írta át...( #40236 ) dancsuri
Elkezdtem árulni a telóm és most gyári rom van root nélkül rajta.
Nem tudom kipróbálni, bár a star rom fizetős sajna mint tudom. Az előzőt 2x fizettem ki mert nem volt hajlandó küldeni a semmit. Rá egy hétre ingyenes lett a nyomásra😃. 10 dolcsim bánta mert a rom nem volt hibátlan mit azóta sem használok. -
Kleroo
veterán
válasz
IamSociopath #40219 üzenetére
Note7 rom port. problem solved.
üzemidő a gyári 3éves akksival is 5.5óra SOT. wow. 2napot simán elmegy átlagos 1-2óra net, 1óra teló 1 óra zenehallgatás mellet. sőt, 1óra wae is, bár úgy már necc. -
hardverlog
aktív tag
válasz
IamSociopath #40219 üzenetére
de azért az 50 ezer és a 350 ezer Ft mintha fényévekre lenne egymástól, azért ezt is lássuk be.
-
apaszka
veterán
válasz
IamSociopath #40137 üzenetére
Sajnos benyeltem,de root is volt! Nexus,és LG vonalon nincs gond ,de itt a Samunál igen!
Viszont minden teló az első nap lett ROOTolva!
Én ilyen 1965 ös születésü vagyok! -
Massmurderer
őstag
válasz
IamSociopath #40096 üzenetére
Énis igy vagyok vele.Note1,note 2 is megvan,és nincs szivem megválni tölük.
-
Massmurderer
őstag
válasz
IamSociopath #40072 üzenetére
Eeleve úgy álitotam be hogy memokarira mentse a dolgokat.
-
Massmurderer
őstag
válasz
IamSociopath #40065 üzenetére
igen
Videozas nem sürün
-
apaszka
veterán
válasz
IamSociopath #39990 üzenetére
Beáll,ha eredeti!
-
apaszka
veterán
válasz
IamSociopath #39911 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá!
Írj véleményt!?
-
apaszka
veterán
válasz
IamSociopath #39908 üzenetére
12 vél ezelőtt is lett kérdezve,de akkor se sokan mondtak igent.
Az elején még kipróbáltam én is de nem volt napi használatra alkalmas.
De ha kipróbálod , írd meg a tapasztalatod?
Talán már használható....
-
CB
senior tag
válasz
IamSociopath #39835 üzenetére
Én előre megvettem, hátha elfogy az eredeti a polcokról. Azóta a fiókba pihen, mert az eredeti is pöpec így másfél évesen is.
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
IamSociopath #39768 üzenetére
Naja, ez igaz, Note 10.1 is rajzolok, beérem vele, de mhmhm
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
IamSociopath #39766 üzenetére
Kettőt egyszerre használom, jelzem
(A fasza az lenne ha kettővel egyszerre tudnék rajzolni : )))
A nagy felbontás (nekem) nagyon jól jön rajznál. -
Massmurderer
őstag
válasz
IamSociopath #39747 üzenetére
Tegnap vettem telekomos sim karit.500mega ingyen netet kaptam.Régi simet note 2be tettem,az ujjat meg a note 4be.Note 4el eddig csak wifit használtam netezésre,azt is otthon.naa..aktiváltam a simet.Mondom kiprobalom.Hálozat beállitásnál LTE részre kapcsoltam.Gyári alap böngi,faceet meglesem mondom.kb 2 percet ment,hááát..majdnem tűzforró lett a teló.hagytam is a francba.Face messenger is lejött mert úgye üzizésnél kéri azt is.97%ról 10perc alatt leszedte az aksit 85%ra.na mondom,ennyit erröl.Soha nem merült semmitöl ennyire az aksi még.Szerintem nagyon betehet ez az LTE használat az alaplapnak.Mint irtam,én most használtam elöször mobilnetet,eddig csak wifit használtam,de hanyagolom is a mobilnetet.Semmi szükségem rá.
-
apaszka
veterán
válasz
IamSociopath #39746 üzenetére
Ezt mondom én is.
Nem biztos hogy csak úgy magától lesz alaplap hibás a készülék?
Persze lehetséges de szerintem az ilyen gagyi kiegészítők tesznek hozzá rendesen.
A feszültség ingadozás kinyír mindent. Nekem itthon a Samsung hűtőm és a mosógépem Samsung is meghalt!Azóta minden védelem megvan csinálva és nem én csináltam. Rendes villanyszerelő!
Szóval a telefon is ilyen. Kell a rendes töltő elektronika. -
zho-lee
addikt
válasz
IamSociopath #39721 üzenetére
Ellenőriztem az sd-t, kivettem, töröltem, stb.
A töltő "benzinkúti" változat.. -
zho-lee
addikt
válasz
IamSociopath #39719 üzenetére
Az akku igen, navival mentem, és autós töltőre volt kapcsolva.
Csak azt nem értem, hogy minden, az égadta világon elállítódik ilyenkor.
Mentem máshová is navigálva, mégsem csináltaszerk: a cerkát most is hiába húzom ki, nem történik semmi, csak a "Rámutatás" működik.
-
Massmurderer
őstag
válasz
IamSociopath #39587 üzenetére
Én vadászgatok most ép 7650re,vaterán láttam párat,de nagyon nyúzottak voltak.Ha lenen tipptopp álapotú,megvenném.Minap láttam n95 8Gb is,sima n95m volt,eladó azt irta mint az új,5-6 kép volt,gombok kopottak,oldala karistolt.Hát egy házcserével lehetne kezdeni,ami nem filléres dolog mivel alkatrész nem nagyon van hozzá.Másik meg úgye a signozás már felejtös mert nuku támogatás a symbihez.7650-t imádam.nagyon jó teló volt,pedig nem lehetet témázni se mint azokat a symbis telókat amik utána jöttek.
-
Snowy_owl
őstag
válasz
Valamelyik nap hasonlón agyaltam. Teljesen igazad van. Én sok telefont hiába nézek meg, maximum a márkát látom, de mivel semmi egyediség maximum találgathatok hogy ez mi is? Régen egy pl Nokia 6300át simán kiszúrt az ember. Ma szinte lehetetlen ugyan ezt megcsinálni.
-
amdxp2
tag
válasz
Köszöntem a segítséget!!
-
Massmurderer
őstag
válasz
IamSociopath #39568 üzenetére
Még anno a nokias korszakba milyen jó volt a 7650 meg a 3650
Egymásnak küldtük infrán a cuccot
-
Massmurderer
őstag
válasz
IamSociopath #39582 üzenetére
Pc-nél már jártam úgy hogy se a power,se a reset gomb nem segitet,csak a kábel ki a csatibol.Szóval itti s lehet bármikor olyan hogy nyomhatsz bármit,de semmire nem reagál
-
bobace
addikt
válasz
Te rendeltél már ilyet esetleg? Mert erre a képen szereplőre azt mondja, hogy IOS-hez való.. Ami meg Androidra való, az mind bumfordi..
-
bobace
addikt
válasz
IamSociopath #39569 üzenetére
Uuuu, nem is értem, hogy nem gondoltam rá eddig. Mindent feltaláltak már, max nem jól használom a googlit, must have
Ugyanúgy működik mint ha beépített lenne, tehát mondjuk Sure-rel vagy Peel-lel megy?
És jack dugóba illeszthető FM modul van-é? -
válasz
Van ilyen itthon, de csak Samsung telefonnal működik -- azt meg a jelen állás szerint nem szeretnék az ára meg az edge-e miatt.
Erősen reménykedem, hogy idén még kihúzza a Note4, amivel időt nyerek.
Meg aztán van egy projektem, amihez kell az azonos kamera...MaCS
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
nyilván azért nem a legelegánsabb megoldás
-
amoledus
aktív tag
válasz
IamSociopath #39406 üzenetére
Egy függetlent! Viszont legyen efs mentés!
-
amoledus
aktív tag
válasz
IamSociopath #39403 üzenetére
Igen fog , szolgáltatói rom van a készülékeden ?
-
válasz
IamSociopath #39340 üzenetére
Az enyém C-s, és fényképezéskor fagy le, de akkor nagyon. Az exponálást követő pillanatban elsötétül a kijelző, a képet nem menti el, és csak az akku kivételével vagy töltőhöz csatlakoztatással éled fel a telefon, bootolással.
Más körülmények között nem jelentkezik probléma, írhatok, olvashatok, kizárólag fotózáskor (bármilyen programmal) csinálja ezt.
MaCS
-
gthomma
senior tag
válasz
Semmit
(IMEI not balcklisted)
A telenor soft frissítése lefutott, azóta hibátlan.
30x ment le az Antutu, 15x a Geekbenc egyszer sem fagyott, nem indult újra.
Lehet hogy "nyitott" telefon volt?
Úgy kezdtem a repartos ROM előtt, hogy odinnal twrp fel, mindent leformáztam, a fájlrendszer javítása opcióval, utána repartos ROM.
eMMC Brick bug check szerint hibátlan.
Főzött ROM telepítéséhez elég csak a twrp-t feltenni? Vagy van egyén előkészület is?
A fagyást újraindulást okozhatta egy hibás boot loader/modem kombó?
Meg lehet tudni hogy mennyi idős a készülék ?*#12580*369#
RF cal: 2017.01.11
HW Rev: MP 0.900 -
Massmurderer
őstag
válasz
Márciusba lesz enyém 3 éves,és semmi baja.
-
apaszka
veterán
válasz
Szóval Samsung Note.....
Nem egy jó reklám a márkának.
De sajnos tény! 😪 -
Diokhan
addikt
válasz
IamSociopath #39329 üzenetére
Beállítások, wifi, jobb felső sarok menü, speciális, wifi alvó állapotban. Bár emlékezetből írom most, mert a telefon otthon van, ha tévedek, valaki majd kijavít.
-
Diokhan
addikt
válasz
IamSociopath #39327 üzenetére
Cseréltetted a samsunggal?
Állítsd be, hogy alvó állapotban se kapcsolódjon le wifiről.
-
válasz
IamSociopath #39306 üzenetére
Hát, ezt szeretném én is kideríteni -- kérdés, hogy van-e rá valami ötlet, hogy hogyan.
MaCS
-
bobace
addikt
válasz
IamSociopath #39264 üzenetére
Nem, sosem tapasztaltam. A kábeles gyorstöltés melegíti a készüléket inkább.
-
amdxp2
tag
válasz
IamSociopath #39172 üzenetére
Én 2016 Januárjában vettem 120-ért a Telenornál, akkor már kifutó volt, alig találtam olyan helyet ahol még volt raktáron..
Most reggel meg is vettem hozzá a kiterjesztett garanciát, úgyhogy én 2019.jan. 25-ig biztonságban vagyok
De remélem hogy utána sem lesz vele baj, nagyon szeretem, nem akarnám lecserélni másikra, max egy 8-asra valamikor!
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
IamSociopath #39176 üzenetére
de én mutatok 100 alatt ilyet,sőt jobbat
Note 4 vs LG v20
Antutu alapján Note4 61ezer vs LG V20 120-150ezer pont
99ezer100alatt van
csak nincs hozzá S Pen
Note 4 alternatívának a legjobb,ugyan akkora kijelző, erősebb proci,több ram, nagyobb tárhely,2 kamera hátul, ütés álló burkolat és váz, stb...annyi hogy nem amoled a kijelző, nekem pl. 4-5óra kijelzőidő összejön
meg 2napos üzemidő
-
Diokhan
addikt
válasz
IamSociopath #39172 üzenetére
Milyen eszközt nem lehet venni 100 alatt?
-
amdxp2
tag
válasz
IamSociopath #39169 üzenetére
Igen, mivel nem szeretném lecserélni még jó darabig a drágaságomat, ezért veszek rá, és ha baj lesz akkor nem leszek akkora sz@rban, eldőlt.. ....
A My Samsungra belépve lehet megvenni...
[link] -
amdxp2
tag
válasz
IamSociopath #39105 üzenetére
Sziasztok!
Nekem egy F-es Note-m van, gyári rajta még minden, 23 hónapos...Azon agyalok, hogy van e értelme esetleg még 1 év garanciát venni hozzá? (15e) Esetleg volt már aki vett ilyen pótgarit? Félek ha letelik a 2 év garancia, utána fog beszarni rajta valami és akkor egy vagyont költhetek majd rá hogy használni tudjam...:/ Köszi a válaszokat előre is. -
Diokhan
addikt
válasz
IamSociopath #39119 üzenetére
Tehát ha jól értelmezem, akkor a C-s jelzésű note 4-ek más tipusú nand chipet kaptak, mint az F jelzésűek, és az F jelzésű hajlamos tönkre menni... Akkor igazából nem is a processzor a ludas...
-
Diokhan
addikt
válasz
IamSociopath #39114 üzenetére
Mit jelent egész pontosan, hogy megmokkant?
(#39113) BÁ Nutrition: Akkor egy új akku mindenképp jó ötelt. Már csak találni kellene...
(#39112) Soybex: Nem tudom mire gondolsz wipe cache-nél, kamera, vagyis fényképező app menüjében nincs ilyen opció, csak kényszerleállítás.
-
Massmurderer
őstag
válasz
IamSociopath #39105 üzenetére
Nekem márciusba lett 2 éves,f-es és semmi baja.
-
Diokhan
addikt
válasz
IamSociopath #39082 üzenetére
Semmi baja az ujjlenyomat olvasónak, nekem 85-90 százalékos hatékonysággal működik, csak hozzá kell szokni, valamint el kell fogadni, hogy nem egy iPhone ujjlenyomat olvasó. Mondom ezt úgy, hogy iPhone 5S-ről váltottam erre a készülékre, annak valóban klasszisokkal jobb. De ha nem úgy állsz hozzá, hogy eleve utálod, valamint ODAFIGYELSZ az instrukciókra, amikor az ujjlenyomatot regisztrálod, akkor teljesen jól működik.
(#39081) zho-lee: Ne tévesszen meg a kedvenc sorozatomból kiragadott kitalált szereplőről készült avatarom, 3 gyermekes 36 éves apa vagyok. Szóval csak simán főnök
(#39080) S e t h: Na igen. Én csak egy dolgot sajnálok, hogy az Xposed keretrendszer nem jó a touchwizzel. A HTC M7-esem rengeteget javult, miután telepítettem rá és javítottam a sense gyermeteg hibáit.
Igazából egy jó kernel és xposed párossal nem is kellene főzött rom.
-
Massmurderer
őstag
válasz
IamSociopath #39082 üzenetére
Én 1-2x probáltam ki az újjlenyomat olvasót,gondom nem volt vele.Se kóddal,se egyébbel nem zárom le a telót,csak a szokásos újj elhuzása a kijelzön.Ha nem lenne benne újjlenyomat olvasó,az se zavarna.Idén már nem,de jövöre tavasszal egy aksira beruházok majd.És még mindig nincs vágyam arra hogy samu notesz szériáról váltsak másra.6.0.1es droid teszi a dolgát,nincs is szükségem 7es vagy 8as droidra.
-
apaszka
veterán
válasz
IamSociopath #38998 üzenetére
Mi az a gányolás mit említettek?
Root ?
Én szerintem aki root-olja a telefont az csak jobbat szeretne kihozni belőle, vagy megkímélni .
Itt a topikban több olyan ember van, ki már sok Rom-t használt és (ezek főzöttek voltak persze) és semmi baja mégse a telefonnak! Ez tényleg érdekes!?
Az alaplap azért hal meg SZERINTEM mert vagy
- tervezett elavulás
-vagy csak szemét forrasztói technológia alkalmazása véletlen?Én ez a túlmelegedés miatt " elengedem forrasztás" miatt a procikból kicsit vissza vettem. Nem sokat , magonként 100ast átlagosan. 800at összesen. Természetesen root kell hozzá!
Ja nem Note 4 van már mert léptem én is a márkától!
Én az e-fuse chip miatt. Ha ezt nem alkalmazná a Samu, akkor most is Note lenne kezemben. De manapság a garancia jól jön minden márkánál, így ez már fontos szempont! 👼
Nekem kell a ROOT! (Gányolás)🤣 legfőképp hang tuning és reklámok likvidálása miatt! Meg persze többet kihozni a telefonból!Szerk:
Ha nekem most Note 4 lenne és feladná a küzdelmet, biztosan megkeresném Kékbéka-t, vagy Amoledus-t egy alaplap csere ügyben.
Nem tudom most mennyiben van tényleg!
Viszont mikor megvettem anno ezt a típust egy hét után 35 be fájt ha jól emlékszem.
Ugye a fránya ROOT miatt a garancia ugrik azonnal???? -
tuzpenge
őstag
válasz
IamSociopath #35901 üzenetére
Szia,
igen közben arra is rájöttem, de azért köszi. Még egy kérdésem lenne. Nálam valamit megkavart ez a tárcsázó, mivel olyan számokat nem ismer fel amit az exdialer és a gyári simán tud azonosítani. Magyarán a legtöbb név helyett a híváslistában is csak a számot írja ki, illetve hívásnál is csak a számot írja ki a név helyett. Ez miért / mitől lehet? Nálad volt e ezzel gond, és ha igen akkor hogy orvosoltad? -
tuzpenge
őstag
válasz
IamSociopath #35865 üzenetére
Szia,
a google tárcsázót hogy telepítetted? Az appkmirorról letöltött verziókat (egyiket sem) nekem nem telepíti fel. Mi a trükk? -
tuzpenge
őstag
válasz
IamSociopath #35870 üzenetére
A gyári dpi-t hogy csökkentetted le?
Hamarabb írtam mint olvastam. Megvan a linket köszi. -
Wolfskin
őstag
válasz
IamSociopath #35870 üzenetére
ez jól hangzik. honnan tudod, mit lehet letiltatni, mi micsoda?
a dpi-t hol csökkented és miért?@gyuri81: ahhoz rootolni kell és az garanciavesztő (knox) . új a készülék
@lalja11: igaz, de ha nagyon leveszed a fényerőt, kontraszttalan lesz: világos szürke háttéren sötét szürke betűk. mindenképp öngól a fehér háttér szerintem, nem hinném hogy fel lehet menteni...
-
Wolfskin
őstag
válasz
IamSociopath #35867 üzenetére
a note 3-t szerettem én is...
hogy sikerült kiirtanod dolgokat? nekem elsősorban ez a vakító fehérség a legnagyobb gond, ez valódi igen/nem döntés a telefonnal kapcsolatban.
és egyelőre úgy áll, hogy csak rootolással és vagy az S/ témacserélőjével, vagy valamilyen főzött note 5/7 rommal lehet megoldani. a rootolás viszont garanciavesztő. az android 5-t még meg tudnák rootolni knox ugrás nélkül (), de az S7 témacserélő csak a 6-osra megy föl... szóval igazi patthelyzet.
egyelőre így néz ki:
vakító háttér + garancia = nincs telefon (nem tartom meg)
rootolás + fekete háttér = nincs garanciaa gombok funkcióinak megváltoztatásához, a figyelmeztető hangjelzések törléséhez (amikor bekapcsolom ne muzsikáljon, ha töltődik, merül, ne sípoljon, utálok erre ébredni hajnali 4-kor..., ezekhez rootolni kell igaz?
-
dancsuri
veterán
válasz
IamSociopath #35863 üzenetére
meg van még másik 100 tárcsázó progi is
az egyik legjobb: ExDialer -
b.bela1
őstag
válasz
IamSociopath #34704 üzenetére
Bocs, mégegy.
Playen most néztem, van több ilyen tudású app.
Kisebb méretűek, nincs flikk-flakk, ez-az, csak beállítod pl. 90-re, azt' zenél. -
dancsuri
veterán
válasz
IamSociopath #34710 üzenetére
márpedig akármilyen hardver közeli is a dolog, az egész töltési folyamatot szoftver kezeli
-
bobace
addikt
válasz
IamSociopath #34705 üzenetére
Köszi! Milyen jó lenne, ha nem engedné tovább, mint 80, én mindig éjjel töltöm :-(
-
b.bela1
őstag
válasz
-
apaszka
veterán
válasz
Köszönöm! Le is töltöttem.
-
IamSociopath
aktív tag
válasz
IamSociopath #34704 üzenetére
Saját magam kérdését megválaszolva:
[link] -
r0by
addikt
válasz
IamSociopath #33005 üzenetére
Thx!
Ott pont nem kerestem volna
Amúgy nagy cucc -
r0by
addikt
válasz
IamSociopath #32988 üzenetére
Ezt hogy kell bekapcsolni a gyárin?
-
apaszka
veterán
válasz
IamSociopath #32988 üzenetére
+1
Igen!
-
válasz
IamSociopath #32810 üzenetére
Voda
-
derrik
őstag
válasz
IamSociopath #32166 üzenetére
Már a gyári programra gondolsz? Mert azt nagyon szidták egy időben, hogy használhatatlan!
-
Marci79
senior tag
válasz
IamSociopath #32166 üzenetére
-
dancsuri
veterán
válasz
IamSociopath #32153 üzenetére
oppá és tényleg
akkor marad a fehér + fekete zománcfesték
Más:
ha valaki esetleg használja a "Psycho ROM"-ot, van hozzá 2 kiegészítés. így már jobb mint a Kyubi.
Video Player -
dancsuri
veterán
válasz
IamSociopath #32151 üzenetére
-
MrCsiT
addikt
válasz
IamSociopath #32144 üzenetére
ment privi
-
Szpisti
addikt
válasz
IamSociopath #32144 üzenetére
Nekem olyan van. Pár tized milliméterrel mélyebben van a kamera ezzel a hátlappal. Nekem kényelmesebb is fogni a telefont így, hogy vastagabb. Nem melegszik a telefon. Illetve nem jobban, mintha kábellel tölteném. Egy szettben vettem, hátlap + wireless pad. Gyári csomagban. [link]
-
b.bela1
őstag
válasz
IamSociopath #31658 üzenetére
Ja. Én azzal indultam. Amiből van fizetős, azzal addig bűvészkednek, amig meg nem veszed.
Fizetős szépen megyeget. -
rizso
addikt
válasz
IamSociopath #30811 üzenetére
Ha nem 910C-m lenne, en is megvettem volna mar regen.
dancsuri: az rendben van, de akkor is, ez igy gaz, hiaba szepitjuk meg magyarazzuk mi miert lehet...
-
Muerte68
addikt
válasz
IamSociopath #30811 üzenetére
a gyári app is szét van mosva-próbáld az autó iso-t kikapcsolni akkor nem gányolja úgy szét a képet
max 200-ig engedd ha elég fény van. -
rizso
addikt
válasz
IamSociopath #30806 üzenetére
Magas labda
Amúgy Snap Camerától láttam mobilos-fotós topikban egész komoly képeket - igaz azok N910F-fel készültek.
-
rizso
addikt
válasz
IamSociopath #30797 üzenetére
-
b.bela1
őstag
válasz
IamSociopath #30555 üzenetére
Ez mondjuk teljesen igaz.
Végső megoldásnak... -
b.bela1
őstag
válasz
IamSociopath #30552 üzenetére
Tudom itt is elvérzik. Öten vagyunk. Mielőtt valaki meglepődne, abból három gyerek. Pont ez a lényeg amit mondassz! Ki tudja mikor lenne rá szükség. Mindenkinek van telója, de az élet produkál furcsa dolgokat. Otthon mindenki tudja mindenki kódjait. Az ujjnyomat 5-ön működik patentul, szeretném használni.
-
Muerte68
addikt
válasz
IamSociopath #30552 üzenetére
3-at hozzá lehet adni nekem is van másik is hogy ő is fel tudja oldani
-
b.bela1
őstag
válasz
IamSociopath #30550 üzenetére
Konkrétan note5-ön is sz@r. Akkor porton hogy ne lenne. Viszont az ujjlenyomat zár 100%-os.
Itt már nem kínlódás. Gyorabban old, mint a húzós. Ezért nem hagy nyugodni. Otthon az asszony is használja a cuccomat, mert jó csomagom van.
Úgyhogy jó lenne, ha nem kellene mindig újjal előre rohannom, hogy annyjuk tudjon ingyen telózni.
Most már megelégednék egy kapcsolóval is... -
handrash
őstag
válasz
IamSociopath #30543 üzenetére
Mondjuk nekem, reggelre mindig kéri az ujjamat.
-
b.bela1
őstag
válasz
IamSociopath #30543 üzenetére
Aksi? Neked mekkora van? Gps-t jól bírja? Ez vele a gondom. Kizárólag ez. Sz@rok a leskelődésre. Azt hiszem nem én vagyok az az ember, akit lesni kell...
-
Parallaxis
addikt
válasz
IamSociopath #30460 üzenetére
Egyébként pont most olvasom az Android Police on, hogy pár gyártót és szolgáltatót.. Többek között a Samsungot komolyan be fogja égetni a Google.
Esélytelen.
A Samsung adja el az Androidos készülékek zömét és ők ennek a platformnak a vezető hardveres gyártói és fejlesztői is.
Tetszik, vagy sem, az Android = Samsung készülék, a többi gyártó, ezen piaci torta elég kis szeletével rendelkezik.
A Google-nek tetszik, vagy sem, együtt kell velük működni, semmilyen szinten nem tud velük szemben fellépni.
(Bár teljesen esélytelen, hogy megtörténne, de ha a Samsung kilépne az Android mögül, akkor ez valószínűleg a platform összeomlását eredményezné.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest