- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajozs
aktív tag
válasz
nggabi #39316 üzenetére
Egyelőre teljesen oké (a vajúdási hetekhez képest), gyorsabban reagál a wifi-s ébresztésekre, mint a normál használatban lévő Mate 9. Persze ettől a memóriacsip nem fog újszerűen hasítani, az Androbench értékek szomorkásak. Nem lesz játékkonzol, VR-bajnok - de eddig sem kellett ilyesmire.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
nggabi #23230 üzenetére
Ma tulajdonosa lettem a 910F-es készüléknek.
A Knox bit 1 állapotban van, T-s volt a készülék, hivatalosan függetlenítve lett.
Samsung -os múltamból eredő kérdések:
- EFS-t kell-e menteni, ha igen mivel (amely hozzászólásra épp válaszolok, aszerint nem)?
- A CSS-re kell-e fokozottan figyelnem (most TMH)?
- Melyik a legfrissebb TWRP erre a készülékre?
- Magisk "bármelyik" feltehető, vagy van készülékspecifikus zip/apk? -
zho-lee
addikt
válasz
nggabi #38615 üzenetére
Szia!
Más miatt írok Neked, csak kapóra jött a hsz-odUgye jól tudom, hogy egetverő baromság: a build prop-ban átírni a KNOX-ot nullára.
Most véletlen láttam a facén, hogy ez a megoldás a Samus xda csoportban.
Persze megnéztem, a build prop végén találtam az ASTRA romban, és ott csak annyi van, hogy: 0
De ezek ráadásul engedélyek szoktak lenni, a 0=nem, 1=igen stb.. (általában)Persze az enyém 0x1
-
Muerte68
addikt
válasz
nggabi #38527 üzenetére
akkor jó mert még a 2-év csak februárban jár le-de a garanciajegy nem valami egyértelmű
A samu oldala azt ítra ki hogy februárban lejárt-én is két évre emlékeztem de a t-kom-os papírok elég hiányosak majd megkérdem az ügyfélszolgálattól-de köszönöm az infótmegkérdeztem 1+1-év a samsungokra-az 1 év kötelezőn kívül 1 év gyártói garancia van rá.
mégegyszer köszönöm az infót jobb hogy tudom hogy még él a gari -
passat77
tag
válasz
nggabi #37867 üzenetére
Egyértelmű, hogy használt! Sajnos új 0 kilóméteres alaplapot nem éri meg venni. Nekem nem létszükséglet már a note 4, kénytelen voltam s7 edge-t venni. De akkor is imádtam ezt a telefont még ha csak 2 hónapot is volt nálam. A lányomnak akarnám feléleszteni kicsi pénzért nagy szerencse elv alapján. Tudom nem sokat kell várni 50 $-tol, ettől még lehet ez siker story is. Majd beszámolok vagy éppen sírok mire mentem aliexpress-ékkel....
-
amoledus
aktív tag
válasz
nggabi #37867 üzenetére
Alin szinte mind bontott/javitott foleg ez az arkategoria , tmx-ben 79.000 jelenleg az uj, DE aki van olyan alomvilag lelku hogy azt hiszi 8x olcsobban kap egy jo/esetleg uj lapot az enyhen szolva megmosolyogtato,az ilyen esetekben szoktak 2x fizetni 1x az alom arat es 1x a valodi arat !
Ui: van note 4 alaplap 120$ korul 1ev garival amin lathatoan nincs forrasztasi nyom a csatlakozo korul,nem utangyartott a sim olvaso stb.
-
mycso
veterán
válasz
nggabi #37198 üzenetére
Érdekes ez a garanciális/háznál javítós dolog.
A legutolsó infó, amit annó találtam a samsung oldalán, az ez volt:A prémium szolgáltatások köre megváltozott, 2015.09.30. után regisztrált készülékekre már nem él a „Helyszíni javítás”, de a „Szervizfutár” szolgáltatás továbbra is elérhető.
Tehát e szerint még pár hónapig létezhet olyan prémium készülék, amire él a dolog.
Viszont most keresgéltem picit és már nem találom ezt a megállapítást a samsung honlapján, helyette annyit találtam, hogy:
Mobiltelefon / Érintőképernyős SM-G390 (Xcover4) -ra él jelenleg a szolgáltatás.
-
amoledus
aktív tag
válasz
nggabi #37184 üzenetére
Felrevezets az ha a kommented alapjan 80fokos sutobe teszi valaki a telefonjat es tonkreteszi , holegfuvo egy alap dolog meg a tmx-ben is nem ertem ezzel mi a problemad, mivel jo kapcsolatban vagyunk mas szervizekkel es sok n910f van ismerettsegi korben,altalad alaplaphibasnak mondott az egyik ceges telefonunk megjavitva... nemi ralatas van,hogy ki miket javit gyakran es mit nem....de ertelmetlen a szemelyeskedesed szerintem ketten is elferunk a forumban,remelem nem tevedek
-
amoledus
aktív tag
válasz
nggabi #37182 üzenetére
Ha te 80fokos sutobe teszed a telokat akkor en nem tudom te milyen szervizben vagy ...melegites nelkul is lejon de egy kis holegfuvo (nem suto
) nem a vilag vege, ugyanis az is szokott lenni naluk ha mar ennyire otthon vagy a temaban ...
nyilvan latom,hogy a beszologatasok oka az hogy nem tetszik,mas szervizesek is vannak a forumban.....de megnyugodhatsz 80%ban iphone-okat kapunk javitasra nem veszi el senki az ugyfeleidet,neha nekem is nehez nem szolni....
-
amoledus
aktív tag
válasz
nggabi #37178 üzenetére
Note4 kerete nincs "preselve" egy ketoldalas van korbe...le lehet szedni,es hozzaferni a hangszorohoz is ,ha valakit mobilszervizkent alkalmaznak nem hiszem,hogy problemat okoz egy keret levetele , ha meg tudja oldani a szervizes akkor konyhaasztal,ha nem akkor belso szerviz ahogy a samsung oldalan is irja.
4Kollégánk előre egyeztetett időpontban felkeresi Önt és a helyszínen javítja a készülék hibáját. A javításhoz Önnek csak egy szabad asztalfelületet és áramot kell biztosítani.
5Ha kiderül, hogy a hiba csak szervizben javítható, elhozzuk Öntől a készüléket, majd a javítás után ingyenesen visszaszállítjuk. Telefonok esetében a javítás idejére díjmentesen kölcsönkészüléket* biztosítunk Önnek.
6Ha kiderül, hogy a hiba nem garanciális, akkor kollégánk árajánlatot ad a javításra és ha Ön ezt elfogadja, a javítást azonnal el is végzi. A javítás díját a helyszínen kell fizetni. -
apaszka
veterán
válasz
nggabi #36914 üzenetére
amoledus @
A topikjában se igen tetszik mindenkinek. Valakinek durván piros.
Persze volt régen az Nokia n8 am is kékes volt, és cserélték is a kijelzőt.
De a lényeg, hogy a samu újra hibázott...
Ez pedig gáz, főleg a Note akksi után.
A Note 8 csak jó lesz, és újra samus leszek. -
Wolfskin
őstag
válasz
nggabi #36830 üzenetére
igen, tudom, hogy kitkat-al jött ki. 4.4.4-re visszarakattam, de sajnos frissítette magát. illetve kitett egy egész oldalnyi értesítést, hogy frissebb verzió érhető el, amihez nem lehet nem hozzáérni véletlenül, és már frissített is. pedig ahogy belekezdett, rögtön kikaptam az aksiját, de nem lehetett megállítani. a note 3-on a legelején minden frissítést kikapcsoltam, azóta is úgy van. ezen nem lehetett úgy kikapcsolni, hogy ilyen trükkösen ne értesítsen.
az összes elcseszett, lebutított dolgát már korábban kitárgyaltuk, nem akarom újra kezdeni. én sajnos nem tudok olyan user lenni, aki akkor is örül a változásnak, ha az szembe megy a józan ésszel, ergonómiával, logikával. csak azért, mert érzem, hogy foglalkoztak velem.
egyre több olyan véleményt hallok, mint amikor a vak gyerek azon lelkesedik, hogy a szülei naponta átrendezik a szobáját. "de jó, kell a változatosság, a kaland, a kihívás". és annak sem örülnék, ha a szervizben minden hónapban máshova tennék az indexkapcsolót. "nézze, most ide tettük a jobb hátsó ablakhoz, nem akartuk, hogy azt érezze, nem csináltunk semmit a kocsiján."
a samsung ráállt erre a marketing stratégiára, és el is hiszem, hogy a piackutatásokon átment, hisz itt is sok lelkes véleményt hallottam az "új" dolgokról. ilyenkor kicsit irigylem az iphone felhasználóbarát stratégiáját...a gondom az, hogy a note3-am beázott, a gsm rész néha meghülyül, a 2 sim kártyám most egy evolveo q4-ben van. a főnökömtől fél éve kaptam egy új note 4-et, amiről mindig kérdezi, hogy na, mikor kezded el használni, de akárhányszor kézbe veszem, hogy na most... mindig - és egyre dühösebben -
ba... vágom vissza a fiókba...ami nagyon hiányzik (sok más mellett):
- a bal gombról a helyi menük
- a home gomb hosszan megnyomva recent listami viszont használhatatlanná teszi (és feldühít)
1. a használhatatlan recent list. ok, megkerülhető, hogy
a./ ezt a készüléket kizárólag telefonálásra használom, minden mást intézek a note3-on.
b./ felteszem a good lock progit, így a 0%-os recent listből egy 50%-os lesz, de ez szétcseszi az értesítési panelt (felismerhetetlen "cérna" ikonok), és zárolt képernyőnél is betesz egy plusz lépcsőt, azaz a feloldó minta előtt még egy képernyőt félre kell húzni.2. felismerhetetlenek az ikonok: kicsi kontrasztú, alig eltérő színek, vagy teljesen fehér teli pacák. a total commanderben pl csak úgy tudom megkülönböztetni az egyes gombokat, h kipróbálom, melyik mit csinál. hiába tettem fel a régi verziót a másikról, ugyanaz
igaz, meg lehet tanulni, mint ahogy azt is megszokja az ember egy hónap alatt, hogy átmenetileg a jobb hátsó ablak alatt van az indexkapcsoló, nade van érelme?
3. és a legdurvább, a fehér alapú menürendszer, ami az éjszakai használatot kilövi. este felébredve, vadászat, éjszakai autóvezetés közben az ember egy ekkora fehér fénnyel szembe világítja magát, eltart pár másodpercig még lát valamit... utána meg vissza. tehát ha kocsiban, tartóban, kihangosítóban (természetesen szabályosan!) tárcsázni akarok, az felér azzal, mintha a szembe jövő xenonos autó reflektorába bámulnék bele. (tárcsázót tudtam feltenni feketét, de a hívó képernyő ordító fehér...
)
tudom, a fehér modern, a fehér letisztult, az apple is fehér... haladni kell a korral. csak én nem akarok...
-
válasz
nggabi #36505 üzenetére
Ezt én is szeretném elkerülni,ezért vettem jó értékeléssel rendelkező terméket egy olyan cégtől aki szinte ezzel foglalkozik. Nem nagyon van róla rossz tapasztalat,nekem sincs.
Note 7 gyári volt még is robbant. Nem vagyok nagyon meggyőzve a gyari akku minőségéről.A cégnél van bent Cadex akku teszter. Ha nagyon muszáj méregethetném is
-
rgunit
újonc
válasz
nggabi #36119 üzenetére
elnézést értetlenkedés miatt, de hogy értve szűz? csak gyári alkalmazásokkal? egy két alap alkalmazást mindig feltelepitek egyből pl fb, messenger, instagram esetleg 1-2 play aruházas játék de sztem alap állapotban is előjönne. mivel eleve sokszor rom telepités után közvetlen elkezd ujraindulgatni meg melegedni. custom rom nem volt rajta 0x0. egy valami még fura ujra telepités után ott a beállítás varázslóba vagy mi az mindig kétszer kell elfogadnom használati feltételeket meg mindig kétszer kérdez rá szinte mindenre miután használatra kész lenne telefon.
-
válasz
nggabi #36056 üzenetére
Kicsivel jobb,de ezt mindig mgefgyiltem,hogy az első pár napban jó. Aztán aktiválódik az algoritmus
75% 47 perc kijelzővel és 10 óra üzemidővel.
Valami mindig fel-fel ébreszti nekem a telefont(de minden céges dolog megy rajta). Ami érdekes,hogy a wifit sose kapcsolja ki. De ez eddig is így volt. -
tuzpenge
őstag
válasz
nggabi #35978 üzenetére
És hogy sikerült? Simán odinnal? Engedte simán, knox 0x0? Nem volt semmi olyan mint amit még tegnap írtál?
Amúgy ez melyik rom? A francia novemberi? Bár nekem mondjuk C-s van de kíváncsi vagyok hogy mennyivel korábbi amit visszatettél (ugye tegnap még decemberi frissítés volt nálad)? -
fityfiritty
csendes tag
válasz
nggabi #35848 üzenetére
Találtam kevésbé fájdalmas megoldást a problémára:
"Google Backup Transport service may have screwed up, failing to update the wifi passwords being stored on their servers (methinks it is pulling down a blank password over and over again). In Settings -> Apps -> All look for Google Backup Transport, clear cache and data, and restart the phone."
-
dancsuri
veterán
-
apaszka
veterán
-
dancsuri
veterán
válasz
nggabi #34874 üzenetére
N910FXXS1DPK3 a legújabb DBT
-
-
apaszka
veterán
válasz
nggabi #34632 üzenetére
Mint én is mondattam , bezárták a visszatérést!
Itt árulta el a samu a vevőket!Lehet szépet mondani róla,és tapsolni az új készülékeket is körbe
,a valóság,hogy csak a lé számít,nem az USER!
szerk!
Olyan emberek mint te ,példa értékűek!
Nem udvarlásnak szántam!
A lényeg,hogy megtörjék a samu dolgait!
Próbálkoznak olyannal mit nem támogat a gyár? -
dancsuri
veterán
válasz
nggabi #34481 üzenetére
(#34483) Sakab
twrp-3.0.2-0_Hun
CF-Auto-Root
ha most az aktuális 6-0-1 van fent, akkor nem kell a BL és a Modem -
apaszka
veterán
válasz
nggabi #34458 üzenetére
Huhh ,,,ma mennyibe fáj nálad alaplap csere?
Csak ha meghalna az enyém megint tudjam!? Bár újan halt be és te segítségeddel egy tuti jót kapott! Másfél éve semmi gond! Bár a számláló ugrott 0/1 re!(#34464) saril
Most vetted?
Már azért gondolom újan nagyon occsó,macsó? Én még a nóta3 at is negyed millióért ............. -
anadroid
senior tag
válasz
nggabi #34299 üzenetére
Múlt hétfőn vittem be, csütörtökön telefonáltak, hogy csere lesz belőle, vigyem be a töltőt meg az összes papírját, pénteken bevittem, keddre megjavították (lett alkatrész - alaplap), mire hazaértem, már újra produkálta ugyanazt a hibát, visszavittem, csereengedélyre vár. Ugyanaz a hiba harmadszor fordul elő vele, a közelségérzékelő "begerjed".
Eddig kétszer cseréltek alaplapot, egyszer töltőt, kábelt, akkut, egyszer kijelzőt, egyszer szenzort.
-
SVLaller
senior tag
válasz
nggabi #34301 üzenetére
igazán nem akadékoskodásból, de ha jár a készülékhez a helyszíni javítás és én azt kértem akkor igenis ki kellett volna jönnie valakinek aki ért hozzá és nem a postás. és esetleg helyben meg tudja mondani hogy tényleg hardver hibás a készülék és van-e hozzá alkatrész vagy nincs. ennyi lett volna a panaszkodásom tárgya. mindezt saját szervizes tapasztalatomra alapozom, mert nálunk így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Automata kávégépek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest