-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
Marci79 #17947 üzenetére
Érdekes...
Az rendben van, hogy megpróbálják a készülékeket védeni és az adatokat megóvni!
De azzal ugye tisztában vagyunk, hogy hiába a tuti védett telefon , mikor a hálón és a tornyokon keresztül védtelen vagy ! {A hüvely dolog sem hiába való}
Google is mindent tud rólunk, és még azt is mit nem is sejtenek a felhasználók! Ő meg megvéd állítja 🤗 -
Prien
addikt
válasz
#24536576 #17942 üzenetére
"Helyes, én támogatom, hogy csak Play-ből lehessen appokat telepíteni."
Ezzel csak az a bajom, hogy
nem fog működni pl. a Youtube Vanced, meg még pár olyan app, ami régen volt ugyan a Playen, de már rég nincs fenn (ilyen pl. a mai napig szuper NoLed app), de nem fog menni az Okoslottó apk, meg az Eredmények Plus,stb. ami nekem minden telefonomra felkerül felhőből vagy a fejlesztő weboldaláról.Nem beszélve az XDA-s apk okosságokról, amik néha kifejezetten hasznosak.
Másoknak is nagy érvágás lesz, ebben biztos vagyok.
Megjegyzés: a NoLed app a családban J7 2017-en fut mai napig, Android 9-en, pedig rég nem frissítették... Note9-re nem kell.
Apaszka: igen, ezzel a telefonnal minket ez nem fog érinteni, de előbb-utóbb, mondjuk a Note21-22-nél már igen.
-
Somatom
veterán
válasz
#24536576 #17942 üzenetére
Nem értek egyet veled. Pl. ott van a TubeMate. Play alkalmazás volt. Aztán a Google kitalálta, hogy nem lehet a Playen olyan app, ami le tud tölteni a Youtube -ról. A TubeMate nem volt hajlandó fejet hajtani ennek a regulának, ezért a Google száműzte (persze, ettől még köszöni, jól van).
Szóval, ha a Google a biztonságra hivatkozva ezt a kaput is bezárja, akkor ezzel ismét elvesz egy lehetőséget és erősíti a monopol helyzetét. Ez nekünk egyáltalán nem jó. -
Somatom
veterán
Várható volt, hogy ez (is) fájni fog a Google -nek. Amennyire tudom, adb -n lehet majd engedélyezni. Ebben nekem az nem szimpi, hogy régen nem kellett az Androidos teló mellé még egy PC -t is venni.
Ezer hála a tippért, királyság!
Egyébként ez egy tipikus eset. Az én telóm, az én adataim és az én bizalmam. Jelenleg pedig az a helyzet, hogy Joao alkalmazásainak szívesebben adok engedélyeket, mint a Google, vagy a Samsung appoknak. -
Somatom
veterán
válasz
slászló65 #17938 üzenetére
Biztonsági okból. Tény, hogy biztonsági kockázat, ha egy külsős alkalmazás hozzáférhet a vágólaphoz. De, gondoljuk csak végig! Ha az Android csak biztonsági kockázatok árán tud ficsőröket adni, akkor mi marad, ha megszüntetik ezeket a biztonsági réseket? Egy butateló. Másképp fogalmazva a tiltás nem egyenlő a fejlesztéssel.
-
Somatom
veterán
válasz
slászló65 #17936 üzenetére
Évek óta a Clipper plus vágólapkezelőben tárolok jegyzeteket, linkeket, helyinfókat, stb. Ha a telómon vágólapra tettem bármit, az azonnal megjelent a tabomon is. A 10 -ben le lett tiltva a vágólaphoz háttérben hozzáférés, így a vágólapkezelőknek kampeca.
Saját hálón korlátlan netem van, de a roamingot figyelnem kell (sokat vagyok roamingban). A 3G Watchdog ezt tudja, méghozzá kártyánként külön. De, 10 -ben le lett tiltva a kártyaadatok lekérdezhetősége, így a 3G Watchdog sem tudja megkülönböztetni a SIM -eket.
-
Somatom
veterán
válasz
tylerddd #17931 üzenetére
Mindegy, hogy mit vennék, a 10 -es Androiddal automatikusan kompromisszumra kényszerülnék. Most meg az a kompromisszum, hogy bárhogyan küzdök ellene, előbb-utóbb megjelenik a "szoftverfrissítés elérhető" üzenet, amit kerülgetnem kell, mert kitörölni persze nem lehet.
De, ez még mindíg kisebb kompromisszum, mint bebukni a Linux On DeX -et, a vágólapkezelőmet, a 3G Watchdogot, meg még ki tudja, hogy mit.
-
tylerddd
veterán
válasz
#24536576 #17930 üzenetére
Ez is igaz. Bár őszinte legyek ... pont azért nem jelent meg a kisördög még, mert tökre elégedett vagyok vele és nem különcködés, de nincs olyan teló, amiért szívesen kiadnék százezreket. Ez úgy kerek egész, ahogy van, a jelenlegi kínálatba, az újabb készülékekbe mindbe bele tudnék kötni és úgy érzem kompromisszumokat kellene kötnöm.
-
tylerddd
veterán
válasz
newman8929 #17928 üzenetére
Nincs semmi gond a kijelzővel vagy ha van, akkor nem látom és így nem zavar.
-
tylerddd
veterán
Az árhoz egy kis megjegyzés: augusztusban lesz 2 éves a készülékem, a napokban szerintem lemondom a szolgáltatónál a készülékbiztosítást. Rákukkantottam, hogy 80-90 egy kijelzőcsere még mindig, miközben ilyen árban már találni 6/128-as darabokat totál korrekt állapotban. Legutóbb egy FB-csoportban láttam 90-ért egy kéket patika állapotban, a srác Note 10+ -ra váltott. Ez is érdekes, hogy a szervizköltségek/alkatrészek árai meg nem esnek.
-
tetova
tag
válasz
gyuri81 #17919 üzenetére
A "rágott alma" már külön "pszichológia"
. Az a menő, aki azt veszi elő a zsebéből! Mindegy, hogy két óránként tölteni kell, hogy értelmes program már el se indul rajta, de a hátlapját lehet mutogatni. Én kíváncsiságból vettem egyet 3 hónapja: pár nap után bekerült a szekrénybe, most éppen árulom, mert a családban senkinek sem kell.
-
Somatom
veterán
válasz
slászló65 #17916 üzenetére
Az az ő bajuk. Engem nem érdekel a nyomoruk. Egy leejtéstől símán lehet egy telónak olyan sérülése, ami nem látszik, később jön elő és tégla lesz tőle a teló. Nekem nem hiányzik ilyen rizikó, nem veszek használt telót. Megveszem újonnan, használom két-három évig, aztán veszek megint egyet. A régi meg vagy kap más feladatot, vagy bekerül a fiókba. Az összes telóm megvan az elmúlt 10-12 évből.
-
tetova
tag
válasz
slászló65 #17916 üzenetére
Azért nem tartja az árát, mert egy rakás gazdag j(l)úzer "fillérekért" eladja, hogy megvegye a legújabbat, nehogy lemaradjon a haverjától. Érdekes módon a bolti árak sokkal jobban tükrözik az ár/érték arányt: nézd meg pl. a saturn.de oldalon, a kék note9 még most is 699 euro, a note10+ meg 755, és a kisebbik tárhelyesről van szó. Mindig van, akinek semmi sem elég jó, és meg is teheti, hogy cserélgeti a telefonokat, mint a gatyát. (Elnézést, de valóban bosszant évek óta, hogy mi vevők toljuk egyre feljebb az árakat, mert hajlandóak vagyunk kifizetni, kerül amibe kerül, aztán meg a használt piacon sokan úgy adják el, mintha szabadulni akarnának a romlott árutól!)
-
gjoco1
addikt
Köszönöm szépen srácok!
Keresek tovább.....Ha meglesz csatlakozom. -
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Egyenlőre csendes megfigyelő vagyok itt Nálatok.Van egy kiszemelt Note9,ami tetszene,illetve árban is még megfelelne.Egy gond van vele,hogy Amerika modell, ott is lett vásárolva.Magyar nyelvet nem tartalmaz.
A telefon pontos típusszáma: SM-N960W
Erre rá lehetne heggeszteni Eus ROM-t,hogy tuja a B20-at is? -
JeffDebr
tag
válasz
slászló65 #17901 üzenetére
mivel nincs doboz, nyilván basszus sem lesz, a dinamika hiányos marad. ez más mobilon is ugyanígy lesz, mert a fizikát nem tudod megváltoztatni. kössél rá erősítőt + hangfalat. vagy marad a fej/fülhallgató. mondjuk a hangerőt tudnám emelni fejhallgató erősítővel, de akkor már kiszakad a zsebem a nadrágból.
SZERINTEM azért van MOST sok eladó Note9, mert nem lesz rá Android11.
én 235ezerért vettem novemberben újonnan a Turbado-tól, persze nem olcsó, de NEKEM megérte. kérdés, h az új droid hiánya miatt meddig tudok majd NFC-vel fizetni a Simple appal, ha nem lesznek bizt.frissítések. mert akkor frissebb mobil kell. -
slászló65
tag
válasz
JeffDebr #17897 üzenetére
Szintén kevésnek érzem a hangerőt. Korábban már említettem. ( én youtube zenei videókat szívesen nézek kihangosítva. A hangzás igen harmatos. Halk és vérszegény. Kénytelen vagyok megszokni. Itt a hardveren, 1 hónapja alig volt eladó Note 9....vadászni kellett....most bezzeg dögivel van....és nem veszik...kvázi eladhatatlan. Drágán vettem...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Semmin nem változtattak, de a dizájn és az S Pen képességei fejlődtek, az akkumulátor pedig nőtt. Ráncfelvarrás, de egy ennyire működő koncepción oktalanság is lenne módosítani.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest