Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• gjoco1

addikt

válasz Hencso #3803 üzenetére

Szia !

Nekem volt kettő ilyen telcsim és cserélem is mindkettőben akkumlátort és az egyiken hátlapot . Hátlapot mindíg rendelek pluszban az esetleges törés miatt , amikor leszedegetem , de nem minden esetben pókhálósodik be . Az első cserínél az utolsó két miliméterenél a jobb sarkánál már " siettem " és azonnal végigfutott a pókháló a hátlapon . :DDD Másodiknál már gyönyörűen lejött és meg is maradt a fiókban egy bontatlan fekete hátlap . Nem gyári ( nincs rajta az apróbetűs felírat ) , de jó minőség . Neten lehet rendelni gombokért ( nem Ali és társai ) . persze a gyári drágább . A kamerasziget üveggel együtt benne van Szervízben precízebb melegítő cuccuk van és sérülés mentesen leszedik és nem kell hátlap . Hacsak el nem számolják papíron , mint új . . :DDD
    Egyedül az NFC csippet kell átteni .
    Samsung akkut szintén a netről rendelek . T 7-8 ezres ragasztó szintén fillérekért kapható . Amúgy külön szintén kapható csak a kamera sziget üveggel együtt . .

Szerintem a 3,8 éves vasra már nincs semmi fogyivédelmi hókuszpók . . De persze , ha viszed megmondják . Ha jól tudom az akkura 12 hónap ellátási jog ( garancia ) van .

Új hozzászólás Aktív témák