- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
függetlenre most nekem is jött egy 1.3gb-os frissítés kies-en keresztül.
-
Talán még ez is alternatíva lehet: Galaxy S4 80e Ft
http://www.euronics.hu/SAMSUNG-GALAXY-S4-16GB-EZST-I9515-p42496
-
A sok pozitív vélemény után gondoltam megnézem magamnak a telefont Media-ban mielött megveszem a páromnak. Óriási csalódás számomra a kijelző! Valami kegyetlen pixeles( nagyon kijön hogy nem rgb elrendezésű)
-
anonym1s
őstag
Sziasztok.
Ennek a kameraja tud 60fps sebessegu videot kesziteni? -
muszi0521
aktív tag
Valamit most frissíttet a Kies . Telenoros !
-
Krapter
tag
Azt, hogy tudom beállítani, hogy ha jön valami email, sms vagy push értesítés azok megjelenjenek lockolt képernyőnél is?
-
muszi0521
aktív tag
Vissza lehet tenni a Kit- Kat- romot ?
-
Krapter
tag
SMS értesítési hangot hol tudom megváltoztatni? Elvileg megváltoztattam de még valamiért mindig az a szörnyű Tmobil hanggal jelez.
-
törölt tag
Egyébként azt hol tudom megnézni milyen régiós a telefonom? Mert a sammobile-on látom, hogy mely országok kapták meg.
-
törölt tag
válasz
infectedmann #1564 üzenetére
Próbáltam, de semmi... ROM-ot meg kézzel nem tudok felrakni.
-
törölt tag
Ti megkaptátok már a lollipop frissítést? Független a telefonom és mégse jött még meg...
-
Warrriorrr
csendes tag
Ma csinált egy olyat a teló aminek nagyon nem örültem: bekapcsológombbal felélesztem erre hosszában és keresztben is csìkozott a kijelzőm...tokban tartva soha nem érte sérülés.
Lehet ez szoftvares hiba vagy készüljek szerintetek egy cserére ( van rajta biztosítás de csere esetén nem biztos hogy ugyan ilyet választanék)
Az asszony már kivan kicsit :-)
Mindig azt mondja amig neki megy a 2.5 éves Iphone 4 ne cseréljük, nekem meg 2 db HTC után ez a harmadik ami haldoklik (?) -
Burt1793
veterán
válasz
samphone #1553 üzenetére
Én ezeket használom: Shazam, Youtube, Facebook, Facebook Messenger, Viber, Szótárak, Időkép, Navitel (túristautak.hu-s térképpel), sportstracker, bkk futár, waze, igo, soundclound, office word, excel, powerpoint, adobe reader, astro, teamviewer, mx player, szókereső, 8 ball pool, fruit ninja, onedrive, smart remote, ride with gps. Plusz ezen felül az alap programok egy részét használom, egy-két hülyeséget töröltem.
(#1557) golya32: Miért használsz külön zseblámpa app-ot? Ki lehet rakni widgetet, ami egy érintésre aktiválja a vakut.
-
golya32
senior tag
Nálam ami fent van:
Ivms-4500, fbreader, messenger, viber, facebook, sygic, zseblámpa, colornote, Llama, barcode scanner
játék meg amőba, makao, stupid zombies. -
samphone
tag
Milyen appokat érdemes szerintetek feltelepíteni a telefonra?
-
Krapter
tag
Ma lettem egy A5 tulaja 5C-ről váltottam nagyon szokni kell mindent. Egy kérdésem lenne, ha LTE-re kapcsolok akkor nagyon beesik a jelerősség, ezzel lehet kezdeni valamit? Azon kívűl, hogy rakjam át 3G-be.
Előfizetés és mobil is Telekomos.
-
=HG=
addikt
Sziasztok! Úgy néz ki, hogy holnap szemtelenül olcsón hozzá jutok egy A5-höz, így belépek a táborba..
A kérdésem az lenne, hogy különböző betüjelű verziókat látok...Ezek mit jelentenek, mi a különbség ?
( A 500F ; A 500FU; A500FZSUXEH ; stb..) -
Szerintetek elfogadják erre a telefonra a Glamour kupont?
Elvileg úgy van, hogy az akciók nem vonhatók össze...de a Media Markt honlapján áresést írnak...tehát nem akció.
Szerintetek? -
Matyi222
senior tag
Ezt az üveget viszont bátran ajánlom, nagyon szépen passzol a készülékre és elég jól állja az új lenyomatot.
-
ronda
aktív tag
Rendeltem egy topiktárs által korábban linkelt tokot. ha megjön, majd írom hogy megérte-e.
-
Burt1793
veterán
válasz
Matyi222 #1534 üzenetére
Igen, amit ez tud, már kellemes, ma nem kell töltőre raknom.
Az esetek nagy részében így használom a mobilomat, a Lumia 930 ugyanilyen használattal ilyenkor 60%-on lenne, nem 86%-on, ami azért nem mindegy, azt inkább töltőre raktam, mert ki tudja milyen lesz a holnap.
Persze ezt is simán le lehet meríteni, 5,5-6 óra kijelzőidőt tud egy nap, úgy igazán megizzasztva (persze nem melegszik). Az is meglepő, hogy milyen gördülékeny. Akkor tud megakadni, ha mondjuk egy nap kihagyással belövöm a wifit és a fb messenger betölti az egész napi üzeneteimet, illetve app telepítésekor, de ez nem olyan zavaró, mert ritka és mert ez nem az s6. Játszani nem játszom, a szókereső van fent, egy fruit ninja () és az egyetlen játék, amivel évek óta játszom néha napján (ma is nyomtam 3 kört, ez se merítette nagyon, mint látszik) az 8 ball pool (ez sajnos nincs wp-re).
Múltkor (lehet, hogy írtam már), 2 napot kibírt 5 óra kijelzőidővel, úgy, hogy még maradt 18%. Nem hittem a szememnek, főleg, hogy ilyen szép vékony a kicsike. Jó vétel volt, persze ha vártam volna 2 hetet, olcsóbban vehettem volna, mivel most szépen leárazták. -
Burt1793
veterán
Durva az üzemidő, ma reggel 7-től 40 perc kijelzőidővel, nem kímélve, netezve, fb-ozva, telefonálva 86%-on van az aksi. Persze amikor nem neteztem wifi/3G ki volt kapcsolva, najó , wifi ment üresen 3 órát kb. Mindezt úgy, hogy tök jó vékonya mobil.
-
adabo
csendes tag
Bizakodhatunk. Elvileg egyszer megkaphatja az A5 is a 6.0-át. Most h ez mennyire lesz jó azt sem lehet biztosra tudni.
-
törölt tag
Érdekes. Nekem is független a telefonom, mégsincs frissítés...
-
samphone
tag
Saját fájlokba ha belépek, ott egy dokumentumot hogy tudok kirakni a kezdőképernyőre? Csakhogy ne kelljen mindig belepnem a "saját fájlokba", hanem egyből megtudjam nyitni.
-
Páromnak tervezek venni egy ilyen telefont. Tudnátok írni egy pár sor pro/kontra érvet? Megéri ilyen telefont venni? Most mindenhol levitték az árát 90 ezer Forintra.
Glamour napokon akartam megenni, de mivel akciós, így nem tudom összevonni a kedvezményeket.
Vagy esetleg tudtok ajánlani valamilyen készüléket max 100e Ft-ig?Köszi előre is
-
Burt1793
veterán
Én is így vagyok vele, bár itt a fórumon azt látom, hogy mindenkinek más vált be, sokan a samsungot szidják. Mindenesetre a 2 éves prémium házhozjövős garival engem meg tudnak győzni. S2-nél nem kellett használni, a tabletemen egy esés után lett egy halott pixelsor, azért házhoz jöttek, cserélték a kijelzőt (tokban volt, fél métert esett kb...), note3-on 1,5 év után (durva, napi kétszer nullára merülős használatban van
) usb-t cseréltek, más baj nem volt még ezekkel. Van egy samsung tv-nk, az is jól bírja. A5-tel sincs semmi baj, de még csak két hetes, nagyon tetszik.
-
Kajla5
aktív tag
Én speciel meg a többi márkával szemben vagyok szkeptikus.
Volt már Sony, LG,Alcatel telefonom is.Ezek közül a Sony volt a legrosszabb!
Én TV-ben is csak Samsungot veszek, és ehhez a döntésemhez sajnos keserű tapasztalatok után jutottam el. A lényeg, hogy a Samsungban még nem csalódtam! -
Matyi222
senior tag
Sziasztok!
Épp most tölt le egy 370MB-os frissítést a készülékem, kíváncsi vagyok ez mi.
-
Raiu
tag
Üdv
Azon gondolkodok,h megvegyem-e ezt a készüléket. Olyan kérdésem lenne,hogy:
- GPS, Traffi Hunter folyamatos működése közben mennyire melegszik a telefon? Illetve szélvédőhöz téve mennyire melegszik?
- Mikor merül a telefon hogyan jelzi?
- Mikor felteszem töltőre, akkor maximális töltés elérésekor jelez-e?
- Ilyen eredeti sammsung tokot használ-e valaki? Mik a vélemények róla?
- Mozog-e ennek is a kamerában a mechanika kocogtatásra úgy mint az A3 esetében?
- Szürkét csak függetlenként lehet venni vagy van a t-mobile szolgáltatónál is?Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Criton
veterán
Tud esetleg valaki egy jó tartót kocsiba? Amit pl a szellőzőnyílásba lehet rakni? - szélvédőre és a műszerfalra nem nagyon akarok rakni semmit sem.
-
Criton
veterán
tényleg 5.1.1-et megfogja kapni a készülék?
-
adabo
csendes tag
Hello,
Az aktív felhasználóktól kérdezném hogyan szuperál az A5 így lassan egy év után. A kk alatt tudom h jól szuperált, na de a lollipop alatt is ugyanez a helyzet? Milyen akku időkről tudtok beszámolni?
A touchwizra lennék még kíváncsi hogy ennyi idő után belakva is gyorsan és stabilan teszi a dolgát multitasking alatt is? Vagy vannak apró rákfenéi?
Az 5.1.1-et vajon megkapja?
Most egész kedvező áron lehet hozzájutni (Euronics, MM, Edigital) 90k alatt úgyhogy gondolkozóba estem.
Előre is köszönöm a visszajelzéseket.
Üdv,
Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó újdonsága Snapdragon 410-zel, fém házzal és HD felbontású kijelzővel hódítana a középkategóriában, csak az árat nem sikerült eltalálni.
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest