- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topik
- Videós, mozgóképes topik
- Steam Deck
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
infectedmann
őstag
Péntek óta van meg a készülék és eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Elég jó bírta a nyüstölést.
Szombaton 17:30 körül húztam le a töltőről és vasárnap 5:30 körül még 30% körül volt.
Net (Chrome, FB, Insta, Twitter), játék, fényképezés, pár egyéb app. Ezeket használtam auto fényerő mellett mobilnettel.Szupergyors, nagyon jó dizájn és még pont nem túl nagy nekem. Eddigi legjobb telefonom
-
riszter
senior tag
Akkuidőről tudnátok mondani valamit? Ha kibír egy nagyon erős napot akkor lehet benevezek egyre. Kamera milyen?
-
álarc
aktív tag
Annyira ne várjátok azt a lollit! Elég béna lesz elsőre.
Viszont az új 03.01 (02.26) fw-t érdemes feldobni, ha magától nem akarja!
Még egy icipicit gyorsabb, pattogósabb lesz. -
nyuszó
tag
De mikor lesz ebből valami?
Várom is meg nem is. Annyi rosszat hallani róla, hogy nem tudom kell-e ez nekünk? Olyan tökéletes ez a csoda telefon, nem tudom lehet-e még fokozni? Nincs mit irkálni róla, mert teszi a dolgát, úgy ahogy kell.
Én 2 év iPhone kitérő után jöttem vissza, de nem bánom!! Azok a régi fagyások, újraindulások már a mesében sincsenek. -
boeing
őstag
Na lassan lollipop.[link]
-
álarc
aktív tag
válasz
infectedmann #289 üzenetére
Ugyan.. Parányi darab! Zsebes. No para!
-
infectedmann
őstag
Holnap vagy hétfőn érkezik a saját A5 készülékem, remélem nem fogok csalódni
Bár nagyon ódzkodtam az 5'-os kijelzőtől, de volt alkalmam egy demo készüléket rendesen megfogdosni/nyomkodni és nem annyira nagy a telefon, mint gondoltam.
Pár nap után meg írom a tapasztalatokat.
-
álarc
aktív tag
Komoly hibát még nem találtam.
Talán, ha előveszem zsebből, és hirtelen napfény éri hívásnál, akkor
nem ugrik a fényerő, és nem látok semmit. De ez az összes Samsung esetében létezett eddig!
Mega 6,3, Note 3, S4 (itt a max. fényerő is kevés volt) S5, és ennél is.
Akkuban szinte garantált az 5,5 órás kijelző idő, 1 - 1,5 óra beszélgetés, és mindez 2 napos készenléti idő mellett, 20% fölé merülveNa jó, jórészt Wifin
Valamelyik firmware jobb esetleg bármiben mint a hivatalos Magyar Voda?
Érdemes hekkinteni? -
Hóapó
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #286 üzenetére
Az FU az európai változat!
Itt meg tudjátok nézni, hogy melyik típushoz, milyen régiók tartoznak.
-
vgezus
csendes tag
valaki fel tudna világosítani mi a különbség A500F és as A500FU között?
talán más LTE szabványoknak felelnek meg?
-
Chriss76
csendes tag
válasz
kakuk.tamas #279 üzenetére
Igen, azt is megtaláltam hozzá. Meg kellett néznem mire való, mert elsőre nem esett le.
-
gyuzso
tag
Sziasztok
tegnap megnéztem az a5 telefont nagyon tetszik, de lenne pár kérdésem, a tesztekben azt olvastam, hogy a rezgés erőssége változtatható, de amikor megnéztem a telot akkor csak két variációt ad a beállitásokban csak rezeg vagy csak hang együtt nem, vagy valamit félre néztem?
Előre is köszi -
kakuk.tamas
addikt
-
Chriss76
csendes tag
Üdv,
Ma sikerült beújítanom egy A5 személyében, vodás kedvezményekkel 70e volt, 2 év gyári garival. Fekete-sötétkék színű, képek alapján az ezüstöt akartam, de élőben egyáltalán nem jött be, olyan műanyagos ezüst színe van. Előtte Samsung Galaxy Ace készülékem volt.
Külsőre tetszetős, vékony és könnyű a készülék, nagyon minőségi az érzete. Töltőn, fülhallgatón kívül mást nem adtak hozzá.
A belsővel még csak most ismerkedem. -
djoei
tag
Én is g3 ról váltottam (manokakinak hála) eggyenlőre okés a gép.
ÜDV
-
álarc
aktív tag
A telefon egy isten!
G3 ról váltottam, és semmi negatív a kisebb méretet leszámítva.
Sebességre gyorsabb, akku erősebb valamiért. Kijelző már 85%, alakul az samoled.
Napfényben is hibátlan a láthatóság!
Egyedül az értesítő led hiányzik. Nem lehet a funkció gombok világítását kapcsolgatni???
Mert a kijelző aktiválása akkuzabáló dolog, hisz elindul a grafikus proci stb. is. -
Hóapó
csendes tag
válasz
mediumgecso #264 üzenetére
Végül marad az A5, kicsit nagynak találtam az A7-et.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #246 üzenetére
Bekapcsológomb + hangerő fel nem működik ennél?
-
manokaki
addikt
válasz
cintula187 #266 üzenetére
AcDisplay , a legjobb.
-
Sziasztok! Tegnap óta én is A5 tulaj vagyok! Eddig egy Note 3 Neo, S3 LTE, Galaxy Nexus, G Flex AMOLED kijelzős telefonjaim voltak, de az A5 kijelzője mindegyiknél sokkal szebb! Ráadásul nem is mondanám meg, hogy nem FHD a felbontás. Egy bajom van csak... Az értesítő led...
Úgyhogy ha valaki tud egy kulturált kijelzős értesítő alkalmazást ne tartsa vissza magában!
-
gonger
senior tag
válasz
mediumgecso #260 üzenetére
Alcatel Idol S az előd,kijelzőben nagyon ott van, a többiben..inkább hagyjuk. ez a harmadik kínai vagy távolkeleti telefonom és már elég volt...ezért sem huaweit választok.Melós telefonnál a megbízhatóság nekem nagyon fontos.
Néztem az A3-as használat során, mert kb az illene a kezembe méretei miatt, viszont az a kijelző sokkal rosszabb felbontású.Az A5-öst csak az ára miatt nem akartam, de most nagyon amellett vagyok, mert külsőre sokkal jobb, mint az S4 ill az eddigi Samuk. remélem a megbízhatósággal sem lesz gondom. -
gonger
senior tag
Sziasztok,
Ugye az A5 kijelzője nem olyan gyengus, mint az A3-é?
Értem, hogy HD de az 5 colon nem szeretnék csalódást egy 4,7"-os IPS HD (312ppi) után. -
Hóapó
csendes tag
-
manokaki
addikt
válasz
mediumgecso #254 üzenetére
Erre én is kiváncsi vagyok ☺
-
Hóapó
csendes tag
Két hónapos A5000-es (duos) készülékemet eladnám az A7 miatt, info privátban.
-
Kami11
őstag
válasz
Egy bootloop-nál ezzel nem sokra megy. Ilyenkor kell kivenni az aksit, hogy újra be tudjon lépni pl. a cwm-be.
Egy A3-at készülök venni, ami szintén "egyben van", szóval a megoldás majd engem is érdekelni fog! -
mediumgecso
őstag
válasz
kakuk.tamas #250 üzenetére
No problem, emberek vagyunk :-)
Én is akarok A szériás Samut, de én megvárom az A7-et ;-) -
kakuk.tamas
addikt
válasz
mediumgecso #249 üzenetére
Valóban, igazad van. Nem néztem meg jobban a linket, ez fake 5.0.... Sry mindenkitől.
-
mediumgecso
őstag
válasz
kakuk.tamas #248 üzenetére
A5-re 5.0???? NAAAAA......Még a Samu se tud róla....
-
-
He-Nike
aktív tag
válasz
Ahhoz még túl új a telefon, hogy dugig legyenek hozzá "buheraRom"-ok... arra még várni kell. Sok leírást aligha találnék. (habár ha keresek egy másik népszerű androidos unibody telót amihez vannak romok találhatok hasznos infókat). Úgy olvastam a root már megoldott ezen a telón, van akinek rootolt?
-
kakuk.tamas
addikt
Ilyenkor általában (de ez minden droidos telefonnál így van, ha jól tudom), ha a bekapcsoló gombot nyomod 5-10 mp-ig egyhuzamba, akkor nyom egy restartot a telefon. Akkor is, ha lefagy.
BuheraRom telepítésénél meg biztos megvan a maga módja annak kivitelezésére(hez). Olvass egy leírást, és okosabb leszel, és az alapján el is tudod dönteni, hogy majd ha lesz ilyen telefonod, meg tudod-e majd csinálni.
-
He-Nike
aktív tag
Sziasztok!
Egy ilyen telefonon gondolkozom, de kicsit parázok ettől az unibody telótól. Ha mondjuk lefagy a teló hogy indítom újra? Eddig egyszerű akksi ki-be, de ez ezentúl megszűnik... illetve, ha custom romot rakok rá. Néha ott is elengedhetetlen, hogy kivegyem az aksit moddingoláskor. Valakinek van ilyesmi tapasztalata?
köszi
-
kakuk.tamas
addikt
válasz
kakuk.tamas #242 üzenetére
Jelentem, a szervizes helyben kiszedte a kártyát. (Hogy hogyan, nem tudom, nem voltam ott)
És elmagyarázta neki, hogy hogyan kell be, és kivenni a kártyát. -
migabi24
nagyúr
válasz
kakuk.tamas #242 üzenetére
Azigen
-
kakuk.tamas
addikt
Kapaszkodjatok gyerekek. Ez durva lesz.
Tegnap vettünk az exemmel egy A5-öt magentáéknál. Tök szuper, frankó, ott a SIM-et bele tettem ahogy kell. Kérdem az exemtől, hogy a memóriakártyádat is bele tegyem?
Elkezdi, hogy nem kell, mert a másik telefonján fog hazáig zenét hallgatni. Mondom jó.Ma hív reggel 9kor.
Ő: Szia. Felkeltettelek?
Én: Szia. Nem, már fent voltam, csak pihizek.
Ő: Hallod?! Annak a szutyinak, amit kivettem, hogy a memóriakártyát betegyem, teljesen vissza kell mennie, igaz?
Én: Igen, mert?
Ő: Mert nem akar.
Én: Ha kivetted a tálcát a tűvel, és bele raktad a kártyád, vissza kell, hogy tudd tolni rendesen.
Ő: Milyen tálca?! Én kivettem azt a sz@rt, és bele raktam a telefonba a kártyát.
Én: Akkor menj a szervízbe...Íme egy Galaxy A5 kemény alig 1 napos használat után.
-
Hóapó
csendes tag
válasz
mediumgecso #240 üzenetére
Nekem 383 órája megy egyfolytában zökkenőmentesen, akadás nélkül.
-
nyuszó
tag
Sziasztok!
Ma vettem át az E Digitől rendelt A5 telefonom. Szerdán rendeltem, ma (péntek) reggel Pick Pack Ponton átvettem. 110 ezer ft volt. Samsung garija van, beregisztráltam, megkapta a +1 évet.
Fehér, a hátlapja gyöngyházfényű, nem csúszik. Nagyon szép, nagyon gyors, nem találtam hibát eddig. Volt már iPhonom is, de ez sokkal jobban tetszik.
Egyedül az értesítő led hiánya miatt gondolkodtam, hogy megvegyem-e. Nekem az fontos. Fórumtárs említette a NoLed alkalmazást, tökéletesen helyettesíti a ledet. Sőt, megkockáztatom, hogy jobb is. -
gonger
senior tag
válasz
kasata91 #236 üzenetére
Hú..eengem pedig pont a fekete érdekelne, mert én még csak fehéret és ezüstöt láttam, azok szépek, bár a fehéret valami miatt eddig sem választottam, szerintem ezután sem fogom.
Ugyanakkor megnyomkodva az A5 az én kezemben nagyon nagy. Egy kézben tartva nem kényelmes használni, azt hiszem A3 lesz. -
kasata91
tag
válasz
manokaki #233 üzenetére
Lehet hülye kérdés lesz, de a GSM boltosok 95 ezres ára mellett akkor milyen garancia van? (én vettem tőlük még másfél éve külföldről származó HTC-t újonnan, és gyönyörűen visszaküldték hivatalos HTC szervízbe Csehországba.)
u.i. Nekem kell egy ilyen A5 sürgősen! Tegnap megfogdostam, de a fekete az szerintem nem szép élőben, valahogy a vékony króm csík és a fekete (inkább sötétkék) valahogy nem passzol. Fehérben sokkal szebb. Még az ezüstre lennék kíváncsi, szerintem az lesz a nyerő !
-
mediumgecso
őstag
Gyári garral adják:
115.900 Ft Itt a legolcsóbb, de a boltot nem ismerem
117.900 Ft Megbízható -
gonger
senior tag
válasz
mediumgecso #230 üzenetére
Hol érdemes ezt most megvenni Bp-en számlával gyártói garanciával?
GSM boltokban 95 körül van, nem értem ők mit mókolnak, míg mások 110-130 ezres áron adják. -
mediumgecso
őstag
Nem tud OTG-t....megbukott nálam :-( :-(
-
mediumgecso
őstag
válasz
mediumgecso #229 üzenetére
Elgondolkodtam a cserén....fém samu, jó üzemidővel, gyors rendszerrel, vékony, jó kamerával...de most még drága
-
gabancs
addikt
válasz
mediumgecso #226 üzenetére
-
Hóapó
csendes tag
válasz
mediumgecso #221 üzenetére
-
-
Hóapó
csendes tag
válasz
mediumgecso #215 üzenetére
-
Alpachino
veterán
Tegnap jutottam hozzá (a megújított szerződésem mellé) egy A5-höz.
Azt kell, hogy mondjam már így két nap után, hogy elképesztő minőségérzet párosul a teló kézben tartása közben,
ráadásul gyors, sehol egy akadás, megröccenés. Nagyon nem bántam meg, hogy rá esett a választásom, így 100K alatt meg pláne....
-
manokaki
addikt
Nincs mit irni , a telefon tökéletes . ☺
-
gabancs
addikt
válasz
#65388800 #205 üzenetére
Az ACE 4-ben is ugyan ez a SOC van, megfizethető áron. Itt nyilván a prémium külsőt, és valószínűleg a támogatottságot akarják megfizettetni. Mert biztos, hogy jobban támogatott típus lesz mint az ACE 4.
Arról nem is beszélve, hogy a teszt szerint is a legsmoothabb telefon az Iphone-t is beleértve. Biztos elég sokat csiszolgattak rajta, ha egy középkategóriás telefon veri a tavalyi csúcs modellt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó újdonsága Snapdragon 410-zel, fém házzal és HD felbontású kijelzővel hódítana a középkategóriában, csak az árat nem sikerült eltalálni.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Star Trek
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest