Új hozzászólás Aktív témák
-
samphone
tag
Bőrtokban tartom a telomat, aminek előlapi része oldalra nyilik. A kérdésem az lenne, hogy ha esetleg felmelegedne a telefon, akkor nem károsítja a telot, hogy azért van rajta tok?
-
Injun
senior tag
Sajna nekem szervíz lesz belőle
Magától kikapcsol és nem tud bekapcsolni,pedig próbálja.Nem lenne nagy gond ha kivehetném az akksiját.6 órán keresztül próbálkozott,aztán recoveryből factory reset lett,de akkor is csak egy jó óra múlva tudott bekapcsolni
Aztán napokig működik.
-
Alpachino
veterán
válasz
infectedmann #1294 üzenetére
Na ez az, ami nekem nem tetszik.....pedig eddig ez volt a legjobb telóm, amivel makulátlanul meg voltam elégedve minden tekintetben
Kár érte.....
-
Dodó77
csendes tag
Jelentem, a GPS ugyan úgy rossz, sőt, azóta a bluetooth is szakadozik, miközben kapcsolódok akár a hangszóróhoz, akár a kocsiban lévő kihangosítóhoz. NE FRISSÍTSETEK Lollipop-ra! Jó tanács..
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,Én nem találom,vagy nincs is olyan funkció ezen a telcsin,mint álltalában szokott lenni,hogy a csengő hang "zsebben hordva"hangosabb?
Köszi!
-
huniross
tag
válasz
#13110016 #1283 üzenetére
Sajnos nem javítják, mert a tesztek szerint minden rendben. Nem hajlandóak kipróbálni, gondolom valami szabály van nekik erre, vagy nem tudom, mi az oka. Azon gondolkodtam, hogy valami egyéb hibát kellene 'generálni', ami miatt tuti cserélniük kellene mondjuk az alaplapot és nem tudnák elsumákolni a garanciális kötelességüket. Természetesen úgy, hogy nem tudják bizonyítani a szándékosságot. Ha esetleg erre van ötlet...
Sajnálom nagyon a dolgot, mert nem volt olcsó és eddig csak bosszúságot okozott. -
huniross
tag
Sziasztok,
Az asszony vett egy a5 galaxyt, viszont öröm nem sok van benne, mivel mikor hívják, a hívó fél visszhangossan hallja saját magát meglehetősen idegesítő módon. Már többször el lett küldve gariba javitásra, de mindig visszaadják, hogy a szoftveres tesztek nem mutatnak semmi hibát. Kértük őket, hogy ne szoftveresen teszteljék, hanem tegyenek bele egy sim kártyát és próbálják ki, de akkor is úgy küldték vissza, hogy a teszt program szerint minden ok. Viberen, illetve a fülessel nem visszhangzik. Lehet ezzel szerintetek valamit tenni? -
kárátékutyá
őstag
válasz
Juhász91 #1279 üzenetére
Nekem M7 volt, de volt nálam M8 is.
A5 pro:
- jobb aksi
- jobb kamera
- vékonyabbM8 pro:
- FullHD felbonás (már ha számít, nekem nem)
- brutálisan jól szól kihangosítva is
- szebb kezelőfelület (szerintem)Ízlés kérdése szerintem hogy mit választasz, nekem a kamera miatt A5, nah jó, az aksi miatt is.
-
Juhász91
újonc
Sziasztok! Olyantól kérdeznék akinek van tapasztalata! Szerintetek Htc M8 vagy Galaxy A5? Azonos àron mindkettő!
Köszönöm a vàlaszt! -
BogyóBP
addikt
válasz
Warrriorrr #1272 üzenetére
Odin.
-
-
Kajla5
aktív tag
Valakinek karcolódott már meg a hátsó kamera üvege?
Nem tudom eldönteni, hogy levegyem a tokot, vagy nem. -
Warrriorrr
csendes tag
4.4.4. Kitketre hogyan tudok visszaváltani?
-
törölt tag
válasz
fonix232 #1265 üzenetére
De jelent, mert nincs rootolva a telefon, és nem használom azt a progit. Csak a google play-t, e book-ot, híreket, tiltottam le. Szimplán odafigyelek a telefonra, és kijött ez az eredmény. Ergó mindenkinek lehet ilyen eredménye, ha nem egy user error... ha neked 2 óra és kakukk, akkor te bizony user error vagy.
-
fonix232
aktív tag
válasz
#13110016 #1264 üzenetére
Igen, gyorsabban merül. A 6 óra kijelzőidő pedig semmit sem jelent, mert lehet hogy Greenify-al kigyalultál minden folyamatot, és úgy kaptad, mi meg itt szopunk az ezer meg egy folyamattal és 2 óra után merül
(nem konkrét eset, csak hasonlat)
Tehát sokmindentől függ hogy mennyit bír az akksi, főleg attól hogy mennyi dolog fut a háttérben.
-
-
havelk
csendes tag
Jóval többet bír mint 6 óra kijelzőidő?
Szerintem összekeverted az akkumulátor használattal, 6 óra kijelzőidő jónak számít.
Nekem egyébként hét közben kevesebb használattal, kb. napi 1,5 óra kijelzőidővel 2 - 2,5 napot bír ki, de hétvégén képes vagyok lemeríteni másfél nap alatt is ha belehúzok.
Egyébként az akkumulátor időt az LTE kikapcsolása szépen javítja, nekem ha be volt kapcsolva, akkor készenléti állapotban a mobilnet néha szépen elkezdte fogyasztani az aksit. Ha jól emlékszem másnak is volt korábban hasonló problémája, ott is a mobilnet volt a ludas. Mióta ki van kapcsolva az LTE, még nem volt ilyen gondom.
-
törölt tag
Ha kérdi valaki.... Üzemidő? Elég jó....
-
ozio
újonc
Sziasztok. Milyes tvtaviranyito programot ajanlatok?
Az s3on smart view2.0 vokt, azon lehetett látni a tvben épp futó musort a telon. Valami olyan program ami szinten tudja? -
Kajla5
aktív tag
válasz
Gollirthiel #1252 üzenetére
Feljebb írtam, hogy én ilyen gyári tokot vettem:[link]
Hátránya, hogy nem látszódik a szép vékony fémház.
-
samat6
csendes tag
válasz
kárátékutyá #1251 üzenetére
Ezzel a programmal például.
-
Gollirthiel
csendes tag
Sziasztok!
Még új vagyok, remélem jó helyre kerül a hozzászólásom.
Egy pár napja van Samsung A5 telefonom, imádom és vigyázok rá, mint a szemem fényére! Első dolgom volt, hogy vettem rá fóliát, biztos ami biztos. Azonban a kameráját is nagyon féltem - részben munkaeszköz - és szeretném megóvni. A páromnak Samsung S3 telefonja van és neki megkarcolódott a kamerája egy év után attól, hogy néha a hátlapjával tette az asztalra a telefont.
Szeretném ezt megelőzni, ezért lenne egy olyan kérdésem, hogy a kamerára érdemes-e fóliát venni vagy vannak olyan tokok (nem a kihúzhatós/bebújtathatós verzióra gondolok) amik védik a kameráját?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
kárátékutyá
őstag
Hogyan tudom megnézni a knox állapotát, Gondolom bootloader menüből, de itt azt hogyan tudom elővarázsolni?
-
Kajla5
aktív tag
Lenne egy kérdésem.
Ha be van kapcsolva a WIFI és a mobil adatkapcsolat is, és ha WIFI közelében vagyok akkor a WIFI-t használja a telefon, vagy a mobil adatkapcsolatot?
Tehát pl otthon ki kell kapcsolnom az adatkapcsolatot, hogy csak a WIFI-t használja a telefon? -
törölt tag
Szerintetek megkajuk az android 6.0-át?
vagy előbb jön az 5.1.1? -
törölt tag
Ti használtok valamilyen appot az értesítésre, ha már nincs LED?
-
Chriss76
csendes tag
Szerintem azóta, előtte mindig frissítette az accuweathert is, most meg nem találja a gps jelet.
-
cintula187
addikt
Van arra mód, hogy a google fiókoknál beállítani azt hogy a kettő fiók sorrendet cseréljen egymással valahogy? Nem szeretném törölni, csak azt szeretném ha lehetne cserélni a másodlagost az elsődlegesre?
-
samat6
csendes tag
Sziasztok!
Ezzel próbált már valaki rootolni?
Kingroot:
http://zidroid.com/one-click-root-app-for-almost-all-android-devices-kingroot/Állítólag nem bántja a KNOX számlálót, és sikeresen rootol.
-
Dodó77
csendes tag
Nemtudom találkozott-e már valaki ilyennel, de próbálgattam a Telekom beépített futótárs alkalmazását, nem találta a GPS jelet, ahogy a Runtastic se. Mielőtt hazaértem, akkor kapcsolt, be is sikerült írnia, hogy 25 perces futás után megtettem 200 métert... Szóval a GPS jel ott sem a legjobb. Valakinek ötlet? Telefon GPS-e a rossz, vagy maguk az alkalmazások nem állnak a helyzet magaslatán?
-
Kajla5
aktív tag
Én egy ilyen tokot vettem:
[link]
Mondjuk ennél olcsóbban.
Viszont én is azon gondolkodom, hogy így eltakarom azt a szép házat.
Üveg fóliát már tettem rá.
Csak azért nem veszem le a tokot amit vettem, mert féltem a kamera üvegét, hogy nehogy megkarcolódjon, amikor letetszem az asztalra. -
Injun
senior tag
Van egy S view tokom ha valakit érdekel...
-
gonger
senior tag
"Minek a fémházas telefon ha szilikon-műanyag tok van rajta?
Bár persze én is féltem, de ha szükséges, beteszem tokba," - gondolom akkor már nincs is kérdés, ugye?
így vagyok ezzel én is, hétvégén ha nem irodában használom, akkor szeretnék rá vigyázni, főleg, hogy már túl vagyok egy garanciális hátlap cserén a festéklepattogzás miatt. Most is van egy 3mm-es szilikon tokom, de az nagyon gáz. -
havelk
csendes tag
-
gonger
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki ilyen tokot? -
ahnaelei
tag
Sziasztok!
Van egy A 5-ösöm és egy Samsung Tab-S 10.5-ötösöm. Össze szeretném szinkronizálni az S Tervezőket.A Tabon van egy csomó beírás az S Tervezőben és szeretném ezeket a telón is látni. Azonos fiókkal vagyok azonos WiFin, de nem szinkronizálnak egymás között. Mit csináljak? Előre is köszi! -
törölt tag
válasz
kárátékutyá #1215 üzenetére
Z1-nél más volt, nekem is fura volt megszokni
-
Zlika
aktív tag
válasz
kárátékutyá #1211 üzenetére
Egyszer ráböksz, akkor "kiemeli" és feloldod a képernyőt swipe-al. Nekem így megy. Feloldás után az adott üzenet vagy felület jelenik meg.
-
Astery
senior tag
válasz
kárátékutyá #1207 üzenetére
Ez egy bug ... csak neked. Nekem megnyitja a zárolt képernyőről is és legördített értesítési sávból is.
-
kárátékutyá
őstag
Üdv Mindenkinek!
2 napja vettem, évek óta nem volt gusztusom samuhoz, de ez meghozta. OTA-n lefrissítettem Lollira, utána ment egy fr természetesen. Annyi a nyűgöm, hogy ha jön valami értesítés, hiába bökdösöm a csíkot, nem nyitja meg az éppen aktuális értesítési felületet.
Ez bug vagy fícsőr?
-
Warrriorrr
csendes tag
5.0.2 ről milyen egyszerű módszerrel tudok visszatérni a 4.4.4 re?
Akku idő nekem is talán jobb volt kitkaten... -
fonix232
aktív tag
Na srácok, jó hírem van
Egyrészt egy teljesen tökéletesen működő TWRP lett kiadva, másrészt már tesztelem a CM12.1-et, a legtisztábbat eddig. Még kell neki egy kis idő míg készen lesz, de haladunk szépen lassan!
-
ahnaelei
tag
Sziasztok!
Van egy A 5-ösöm és egy Samsung Tab-S 10.5-ötösöm. Össze szeretném szinkronizálni az S Tervezőket.A Tabon van egy csomó beírás az S Tervezőben és szeretném ezeket a telón is látni. Azonos fiókkal vagyok azonos WiFin, de nem szinkronizálnak egymás között. Mit csináljak? Előre is köszi! -
thamasz
senior tag
Mit állítsak be hogy az akkumulátor merülés újra a régi legyen? Kitkat 2,5 nap simán Lollipop 1 max 1,5 nap ugyanúgy használva. Google szolgáltatások első helyen. Már újra telepítettem ki be kapcsoltam de semmi. Végső esetben vissza tehető a Kitkat? Off Sony telefonommal ugyan ez van sajnos, Lollipop alatt gyorsan merül.
-
SonyNex7
senior tag
Szia
Először sógor vett egy feketét 3 hónapja egy év S4 után ,majd
feleségemnek vettem egy hónapja fehér A5-öt két év Sony xperia U után.
Kapott mindjárt xprotector üveget meg egy àtlàtszó noname szilikon tokot mindkét telefon.
Mindkettőn legújabb szoftver van.Egy évig használtam Sony Z1-et,most adtam el szintén egy év használat után az iphone 5s-t.
Vélemény : Komolyan mondom meglepően hibátlan telefonok . Nincs akadás,fagyás,nagyon gyorsan tölt az akksi és jól is bírja,egyszerű a szoftver àtláthatósága használata,külső prémium anyag használt és kiváló össze szerelés,jó multi-tasking,kamera nekünk simán megfelelő.
No led appal a led hiány megoldva.
Ezek mindkét telefonra igazak.
Üveg fólia,szilikon tok is kiváló minőségű 1 illetve 3 hónap használat után is.Talán egy negatív van a hangerő de minket nem zavar mert fiatalok-30 körül - vagyunk és jól hallunk.
Idősebbeknek talán gond lehet.Mivel az iphonet eladtam -amúgy is vannak gondok az Apple világával - az A5 meg bizonyít,magamnak is Samsungot veszek majd csak egy S6-ot,mivel az A5 nekem kevés kijelző felbontàs,hardver -komolyabb dolgokra pl: játékokra nehezen használható -,ujjlenyomat olvasó tekintetében.
Ebben az árkategóriában gondolkodás nélkül megvennem.(De lehet még is veszem egy jó szolgáltatói ajánlatba a különbözetből meg veszek 4 alufelnit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Automata kávégépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hálózati / IP kamera
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest