- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD FX
- Videós, mozgóképes topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Plusz akkor már s6 edge kéne, jól néz ki, persze nagyobb tárhellyel jóval drágább. Nekem az A5-ben van egy 64-es sd kártya, fullon van, 1 gb szabad csak, a telón van 3 gb szabad hely. Tehát egy 128 gigás S6 edge-re lenne szükségem.
Arra mondjuk talán le is cserélném, ha 70 ezret kéne ráfizetni.
Az lehet még a probléma, hogy megszoktam ezt a kellemes vékonyságot, nem lenne jó vastagabbra cserélni, az A7 után ez a legvékonyabb samu és az új széria vastagabb. Üzemidőben kicsivel átlag feletti még ezzel a vékonysággal is.Jut eszembe, veszélyes a fém ház, sokaknak tetszik ez a "régi" A5, mindenki meg szeretné fogdosni, van aki nem számít arra, hogy ez jobban csúszik és kiesik a kezéből... Engem nem zavar, vagyis nem is érzem hátrányát, a két oldalán kényelmesen rá lehet markolni a telefonra.
-
Burt1793
veterán
Ja, nem lett rossz az új A5, de az nem szoftverfrissítés.
Az a kár, hogy üveg hátlapot kapott, akkor már inkább s6 kéne, de amúgy se használnál ki az erejét. A fém ház jobban bejön nekem. A LED kicsit hiányzik, de nem zavar a hiánya túlságosan, mivel szinte mindig zsebben van a telefon, ha meg esetleg nem, akkor úgyis felébresztem egy pillanatra megszokásból (a L930-on se volt LED).
Ezt az A5-öt hibátlanul, garival maximum 60-65 ezerért lehet eladni, az új 135 ezer jelenleg, 70 ezret nem ér egyáltalán a csere, nekem jó lesz ez bő két évig asszem. -
Burt1793
veterán
Szerintem jó, nekem tökéletesen megfelel, végre nem kell frissítéseket várni, mint a L930-on. Azelőtt az S2-n persze kiéltem a romolási hajlamomat, volt, hogy egy hét alatt többször cseréltem, de persze olyan is, hogy fél évig egy jól bevált neatrom vagy alap droid volt fent. Ez az A5 most kellemesen teljesít, most is hozott egy 5 óra 30 perces kijelző időt 2,5 nap készenlét alatt úgy, hogy ebből az elején volt egy egy órás navigálás az erdőben a navitellel.
-
Burt1793
veterán
Csak azért mondom, mert én eddig hittem a kingstonban, most is egy ilyen 64 gb-os kártya van benne tízezerért. A kocsiban lévő 128 gigás kingston fél év után beszart, most adtam le gariba. Amúgy még nem volt ilyen gondom, vagyis egyszer, amikor az s2-mmel videóztam, felemelt kézzel, kiesett a kezemből, leesett 2,2 méterről a parkettára, sd-re írta a videót, így az beszart (a telefonnak nem lett semmi baja, pedig nem volt tokban...).
-
törölt tag
Megkérdeztem a Samsungtól hogy miben tér el a prémium szervízszolgáltatás attól hogy beviszem a telenorba és ott adom le. Mert ugyan úgy egy hétig van benn a telefon.Nem tudtak mit írni, csak hogy mennyire sajnálják az esetet. Jah, és lévén hogy prémium szervíz össze majmolták a telefonom négy oldalán a keretet. Ilyen körömakasztós barázdákat készítettek rá szakszerűen. Nem hisztizek mert én vágtam haza a telefont (mondjuk ez nem volt megállapítható) de hát akkor is. Ha makulátlanul adom le vigyázzanak már rá bakker.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest