- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi820
tag
Sziasztok!
Az lehetséges,hogy a voda ezt is függetlenül árulja mint anno a Huawei G7-et? -
törölt tag
Korábban már kérdeztem, de erre nem adott senki se választ: használ valaki profibb kamera appot a telefonon?
-
álarc
aktív tag
válasz
cintula187 #492 üzenetére
Ne ez szép!
-
törölt tag
válasz
cintula187 #493 üzenetére
Egyszerűen bele kell "pattintani", és kész! Se mágnes, se ragasztó!
-
cintula187
addikt
Nekem a héten jött meg a Nillkin.
-
törölt tag
válasz
pauliboy23 #489 üzenetére
Igen és főleg az ára is igen kedvező! (2.990 Ft-ért vettem+990 Ft volt a kiszállítási díj)
-
törölt tag
válasz
pauliboy23 #487 üzenetére
Jó kis tok!
-
törölt tag
válasz
cintula187 #484 üzenetére
Sajnos az alkalmazást nem lehet tudtommal fizikai gombbal működtetni! (Ezt talán egyedül a Sony telefonoknál lehet. Számomra nem gond, hogy a kezdőképernyőről indítsam, annyira nem nagy fáradság és időben sem sok…)
-
törölt tag
válasz
cintula187 #482 üzenetére
Kamera beállításoknál tudsz a hangerőgombokhoz fényképezés funkciót társítani! (Vagy videót)
A hangot sajnos nekem sem sikerült némítani, talán a rendszerhangoknál lehet, még meg fogom nézni… -
cintula187
addikt
Két kérdés: - Van a kamera indításának valamilyen gyorsindítási funkciója? Gomb által pl.
- hogy lehet a zárhangot elnémítani? -
Suineg
senior tag
Simán megmondod, hogy egy új telefonod van amibe nano sim kártya kell.
Telenor ingyen cseréli, de minden szolgáltató.
Én még vettem egy adaptert is, hogy ha esetleg olyan telefonba akarom újra használni, amibe majd újra a nagyobb méretű kártya kelll, akkor ne legyen gond. -
pauliboy23
senior tag
válasz
cintula187 #477 üzenetére
Nekem anno, igaz már red-es vagyok, a vitamax kártyám is ingyen cserélték akkor még micro sim-re.
-
boeing
őstag
Telekom nekem szó nélkül cserélte,peddig nem ott vettem a A5,csak a kártyám előffizus.
-
álarc
aktív tag
Ha nem nagyon régi a kártya, akkor sima ügy! Faragtam már vagy 3 at! A réginél hozzáérhet az érintkező a fémhez, ott kell egy kis letörés reszelővel!....
Minden ügyfélszolgálat ingyen cseréli!
A szöveg a következő "a névjegyzék beolvasása bizonytalan, időnként elmegy a térerő, gyorsan merül a telefon! Próbáltam több ismerősöm készülékével ott is ezt produkálja ezzel kizártam a készülék hibát! Így nem tudom kiaknázni szolgáltatásaikat !"
Csak, ha kérdezik mi az ok a cserére. ;-) -
pauliboy23
senior tag
Teljesen jó készülék. Én páromtól kaptam szülinapomra
-
Anulu79
addikt
A "gond" csak az, hogy nem azzal a kártyával lesz használva a telefon aminek az előfizetésével vettük. Részletekbe nem megyek bele mert nem egyszerű.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy valaki otthon házilag faragott magának microSIM-ről nanoSIM-et a telefonba? Ha igen akkor nehéz?
-
zsolax
csendes tag
Sziasztok! Csatlakoztam én is az A5 táborához egy kékesfekete telóval. Teljes megelégedettség, semmi hibát nem találtam eddig. Szép, könnyű, gyors.
-
-
törölt tag
Sziasztok!
Meg vagytok elégedve a készülékkel? Van valamilyen típushiba?
Plusz egy kamerás kérdésem lenne: ha az ember felrak valami profibb kamera appot, azzal mennyire kalibrálható a telefon? ISO-nál és záridőnél mennyi a minimum-maximum érték? Ha tud valaki olyan oldalt ahol le vannak írva a kamera specifikációi (rekesz, lapkaméret) azt is megköszönném.
Köszönöm előre is mindenkinek
-
kIsDe`
tag
Sziasztok! Ma beléptem én is az A5 tulajok közé. Az első Samsung telefonom, az eddigiek nem fogtak meg pont a számomra(!) gyenge anyaghasználat miatt. Ez viszont egyelőre nagyon tetszik. Remélem megelégedéssel használom még jó darabig
-
boeing
őstag
Android Lollipop for Samsung GALAXY A3, A5 and Alpha this and next month (Android 5.0.2)
Várjuk.
-
Zolikusz
csendes tag
Neked ez mit mond?
Nekem FU model van, Made in Vietnam
Ja és a kijelző méretre csak 4,97 inc, szóval egy kicsit nagyitott a Samu az 5Inc-el
-
Zolikusz
csendes tag
válasz
infectedmann #446 üzenetére
Van egy jó hírem...
Az oroszoknál ma reggel kijött már az A3-ra az 5.0.2 (Build date Wed, 15 Apr 2015 03:26:50 +0000)
Remélhetően A5-re is hamarosan érkezik
-
Zolikusz
csendes tag
válasz
infectedmann #440 üzenetére
Optimalizálták benne egy csomó mindent a 4.4.4-hez képest. Csak két dolgot emelnék ki belőle:
- Nekem pl. a Nexus7 (2013)-am antutu teszt alapján olyan 25-30%-al lett gyorsabb.
- Az aksi fogyasztás is jelentősen kisebb lett.Azt nem tudom, hogy melyik verziót fogjuk kapni 32 vs 64bit, de ha az utóbbit akkor az a multitask miatt még fog dobni szintén egy kicsit a teljesítményen.
Illetve a Samuek magát a Touchwizt is jelentősen újraírták/optimalizálták s az is jelentősen jobb lett.
-
ancsako
tag
válasz
cintula187 #442 üzenetére
A naptárat megnyitva jobb felső sarokban 3 pötyi függőleges elrendezésben...
...erre rápöttyintve bejön a lenyíló, ahol kiválasztod: "Naptárak"...
...itt lesz több opció, de ha azt akarod, hogy csak a készülék naptárát használja és pl. gmail naptárat ne, akkor a legfelső "Minden naptár" ne legyen pipálva...
...utána a többi fióké sem, csak a "Saját naptárak" és a "Saját feladat". -
cintula187
addikt
De ha már itt vagyunk
Az S naptárban hol állítom be,hogy melyik naptár legyen az alapértelmezett? -
zuioch
aktív tag
Jó nagy itt a pangás 😃. Ennyire nem elterjedt még a telefon, vagy Ennyire elégedett mindenki?
-
Zolikusz
csendes tag
válasz
cintula187 #436 üzenetére
root nélkül csak a market appokat lehet kipucolni, de lehet rootolni is
-
Zolikusz
csendes tag
Az appok méretét úgy lehet jelentősen csökkenteni, hogy a felesleges sallangokat kihajigálja belőle az ember.
Ez alatt főleg az eltérő felbontásokhoz használt layout-okat értem. Anno még az elején egy-két évig szórakoztam vele..Pl: most kitakarítottam a 16Mb-os idokep.apk-ból a számomra felesleges layout-okat, s így 5MB-t lett az új apk méret.
-
jimmy87
tag
Sziasztok!
Szerencsés tulaja lettem egy A5-nek.
Nagyon tetszik,teljesen meg vagyok vele elégedve,viszont ugye gyári adat szerint 2Gb RAM van benne,de az alkalmazás kezelő és a CPU-Z is csak 1,85-öt ír.
Kérdésem,hogy ez mitől lehet,miért van?!
Válaszotokat előre is köszi! -
He-Nike
aktív tag
Sziaszok!
Töltsétek egy hétig ingyenes.... [link]
És akkor most már nyíltan lehet beszélni az IGO navigációról itt a ph-n?
-
ancsako
tag
Annyira "vájt szeműek" vagytok, hogy borzasztó!
Maradjunk abban, hogy nálam napi használatban van mindkettő, és nem ordít a különbség. Pedig szeretem az igényes készülékeket, ám az A3-ban sem találok semmi olyat ami miatt ki kéne cseréltetnem. Főleg meg azért, mert jaj milyenek a képek... nekem gyönyörűek a képek! Még úgy is, ha a kettőt egymás mellé téve fotózom ugyan azt a témát. Nyilván van némi különbség 8 és 13 mp között... de ha profi plakátminőségű képeket kívánok fotózni a naplementében, akkor amúgy sem ezekkel teszem. Arra van más, alkalmasabb.
De mindegy is, véleménye mindenkinek lehet... -
nyuszó
tag
Az enyém pont úgy néz ki, mint a fotón. Elől GALAXY A5, hátul samsung felirat van benne. Bőr, vagy bőr hatású. Nagyon szép, fehér. Bár kicsit kényes, ahogy naponta többször ki-be teszem a fekete táskám szűk zsebébe, kicsit megfogta és nem jön le róla. Legközelebb más színben veszek, bár ez a legszebb és a telefonom is fehér. A rögzítése öntapadós. Nem túl tartós, hamar elengedte. Van itthon nekem nagyon vékony kétoldalas ragasztó szalagom, abból vágtam két keskeny csíkot, tökéletesen tartja azóta.
-
-
nyuszó
tag
válasz
pauliboy23 #421 üzenetére
Szia! Én ezt vettem meg:
http://www.ebay.com/itm/Luxury-Smart-S-VIEW-Window-FLIP-LEATHER-Case-Cover-for-SAMSUNG-GALAXY-A5-A5000-/361194996061
Tökéletesen működik. Kb. 3 hét alatt érkezett meg. -
pauliboy23
senior tag
Hali!
Az S-View nézet csak gyári tokkal vagy utángyártottal is megy?
-
ancsako
tag
Csak egy kis érdekesség a 32/64 bit-et nem feltétlenül követő olvasóknak...
http://pcworld.hu/mobil/aldas-vagy-atok-a-64-bit-androidon.html
-
cintula187
addikt
Nektek mire van állítva a wifi készenláti mód? "mindig" -en volt amióta megvan és most a viber csak akkor adja be többnyire az üzeneteket, amikor felélesztem a képernyőt.
-
Zolikusz
csendes tag
válasz
sirkan13 #390 üzenetére
Amit kevernek az a CPU illetve az op rendszer.
Tehát a CPU az Snapdragon 410 ami ugye 64bit, de jelenleg 4.4.4-es Android fut rajta ami meg ugye csak 32bit. Majd az 5.x.y az lesz 64bit-es legalábbis remélem, hogy azt tesznek rá s nem az 5.x.y 32bit verziót.
Bár igazán akkor dob nagyot a 64bit telon is ha 4GB RAM van.
-
teo77
őstag
Sziasztok!
Urak! Knox ugrással ennél a telónál is számolni kell root esetén? Ha igen, ki lehet küszöbölni valahogy?
-
ancsako
tag
válasz
maximilian4 #393 üzenetére
Köszi, tudom. Ám a kijelzőn akárhogy nézem is, szemmel látható különbség nincs. De igazad van, a tény az tény!
-
sirkan13
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ZIDOO médialejátszók
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged