Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Burt1793

veterán

válasz Matyi222 #1534 üzenetére

Igen, amit ez tud, már kellemes, ma nem kell töltőre raknom. :) Az esetek nagy részében így használom a mobilomat, a Lumia 930 ugyanilyen használattal ilyenkor 60%-on lenne, nem 86%-on, ami azért nem mindegy, azt inkább töltőre raktam, mert ki tudja milyen lesz a holnap.
    Persze ezt is simán le lehet meríteni, 5,5-6 óra kijelzőidőt tud egy nap, úgy igazán megizzasztva (persze nem melegszik). Az is meglepő, hogy milyen gördülékeny. Akkor tud megakadni, ha mondjuk egy nap kihagyással belövöm a wifit és a fb messenger betölti az egész napi üzeneteimet, illetve app telepítésekor, de ez nem olyan zavaró, mert ritka és mert ez nem az s6. Játszani nem játszom, a szókereső van fent, egy fruit ninja ( :D) és az egyetlen játék, amivel évek óta játszom néha napján (ma is nyomtam 3 kört, ez se merítette nagyon, mint látszik) az 8 ball pool (ez sajnos nincs wp-re).
    Múltkor (lehet, hogy írtam már), 2 napot kibírt 5 óra kijelzőidővel, úgy, hogy még maradt 18%. Nem hittem a szememnek, főleg, hogy ilyen szép vékony a kicsike. Jó vétel volt, persze ha vártam volna 2 hetet, olcsóbban vehettem volna, mivel most szépen leárazták.

Új hozzászólás Aktív témák