- Milyen processzort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Alienware notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaki
addikt
válasz
#65388800 #197 üzenetére
Már bocsi , de minek ide frissités , ez ugy tökéletes ahogy van , max egy vissza jelző led hiányzik , azt meg hardveresen kellene frissiteni.
Mindenki itt a forumon a frissitéseket várja minden telefonra , aztán ha jön is , minek , ezzel probálja nyugtatni magát mindenkiAttila
-
manokaki
addikt
na 3 nap után :
Aksi : meglepően jó , mint egy 3000mA-es Lg G2 pl..
Kijelző : gyönyörü , nem látni semmi pixelt ,stb és nagyon szingazdag !( Amoled )
gyorsaság : tényleg eltalálták az optimalizálást végre, folyamatos és gyors .külső : vékony , igényes kivitel ..
Lehet ,hogy ujonnan hivatalosan 130,000 az ára ,de végre nem egy szappantartó és nem lehet észrevenni ,hogy nem egy csucs hardver lakik benne !
-
monroe8609
aktív tag
Most voltam T-ben számlát befizetni. Pasas kérdezi mindig ennyi e a számlám mondom mostanában igen, lassan lejar a hűség és másik csomagba szeretnék lépni új telefonnal.. Dumazgattunk, kihozta az A 5-öt.. Nekem nagyon tetszik! Tényleg szép lett! A vas is elegendő lenne szerintem. Most gondolkodoba estem, lehet megvan a p6 utódja..
-
gabancs
addikt
Ennyire nagy az érdektelenség?
-
gabancs
addikt
Kövezzetek meg, nekem tetszik. Ettől erősebb vasra nincs is szükségem.
-
törölt tag
A topik pörgése alapján mindenki rohant megvenni a telefont
-
Hóapó
csendes tag
válasz
gyuri2008 #180 üzenetére
Nagyon könnyű, kézreálló telefon, kellően gyors, sim1 lte, sim2 csak edge vagy memokártya. A5000 dualom van, nagyon hiányosak a fellelhető műszaki adatok, kicsit titok, hogy mit tud. Üzemidő többségi telefon üzemmódban 3 nap, de le lehet egy nap alatt is meríteni.
Színek jók, takarékos üzemmódok vannak. Nem tipikusan az a farzsebes telefon. -
gyuri2008
veterán
Akinek van mar ilyen telefonja,mi a reális tapasztalata?
-
domerator
veterán
válasz
norbert1998 #177 üzenetére
OFF: a kilyukadni az eppen pont ly
-
m1lan
őstag
válasz
norbert1998 #175 üzenetére
Arra próbáltam ezzel kilyukadni, hogy hiába az erő, ha nem tudod 100%-osan kihasználni.
A Samsung felülete valóban nem egy minimal cucc, de abszolút nem rossz.
-
norbert1998
nagyúr
az én voltam
mármint aki válaszolt. és így is van, mert ha leveszem a részletességet, máris teljesen stabil. csak nincs ilyen-olyan extra csillogás. de van helyette pl. lbl-re cm12
amúgy meg nem mintha a samsung gánya felülete sokkal jobb lenne, bőven 50%+ ram kell neki a normális multitask-hoz
nameg, sp-t én 57-ért vettem 3 ezer forint sim kártyával, az nem éppen 130 ezer, és nem is kóreai. persze, igaz, hogy 120-al kezdett az sp, de akkoriban nyers erőben erősebnek számított a z-nél, a többszálasítás hiánya miatt. jó 15%-al erősebb egyszálasban a z-nél, az akkori "aztaqrv@" kategória első helyezettjénél -
m1lan
őstag
válasz
norbert1998 #166 üzenetére
... aminek a teljesítményét 1 giga RAM mellett a hajadra kenheted. A topikjában egyszer valaki panaszkodott, hogy kilépked egy játék, amire azt kapta válaszul, hogy az Adreno 320 által betöltött videóanyagnak kevés a RAM.
-
cintula187
addikt
válasz
kalmanahos #171 üzenetére
HA-HA-HA
-
Kékes525
félisten
válasz
kalmanahos #171 üzenetére
-
kalmanahos
tag
válasz
cintula187 #170 üzenetére
hát ez aranyos volt...ilyen alapon te is fognád a Cseh 2-t, ha antennát szerelnél a fejedre.
http://hu.wikipedia.org/wiki/R%C3%A1di%C3%B3z%C3%A1s -
Csapoati
nagyúr
válasz
cintula187 #168 üzenetére
De van benne FM-rádió. Vagy nem értem a kérdést. Amelyikből hiányzik, azzal sehogyan se fogsz tudni hagyományos módon rádiót hallgatni.
-
malomkaorm
tag
válasz
norbert1998 #166 üzenetére
-
norbert1998
nagyúr
válasz
malomkaorm #165 üzenetére
Sokkal.
Vicze: nem, de pl. Az sp-t igen, az is fém, és az s4 pro kicsit komolyabb, mint a snapi 4xx.
-
malomkaorm
tag
válasz
norbert1998 #162 üzenetére
Es mennyivel jobb telefon
-
vicze
félisten
válasz
norbert1998 #162 üzenetére
Azt le tudod adni a MÉH telepen? NEM, nagy ugye.
-
Rickenstein
senior tag
Egy ideje már meg sem tudom különböztetni ezeket a Samunkat. Ha egymás mellé raknánk szemből nézve és mondjuk ugyanazokra a méretekre nagyítva, ember legyen a talpán, aki megmondja, hogy melyik melyik, annyira egy sémára mennek. A végletekig unalmas már ez a forma még így is, hogy némileg csiszoltak az oldalán és levékonyították.
-
malomkaorm
tag
Nem akarok sokat offolni, de megis mire nem tudod hasznalni az iOS-t? Felreertes ne essek, android parti vagyok, ha telefonrol van szo, de nem tudom milyen munkara ne lehetne hasznalni az Alma oprendszeret. Nyilvan a Mikrofos szervereit nem fogod vele meghackelni, de arra nem is amtelefonod fogod hasznalni. Mellesleg nem csak a Samudat tudod hasznalninra, mar ha ott tartunk hogy az elobb tevedtem, es valamire tudod hasznalni a droidot amire az iOS-t nem, hanem barmelyik Androidos keszuleket. A tobbi is ugyan azt tudja, csak ugyan annyi penzert erosebb hardverrel, es jobb anyagbasznalattal. Ez iszonyu hulye erv volt a Samu mentegrtesere.
A garanciaval arra celoztam, hogy barmi, ertsd BARMI baja van a keszuleknek, akar a te hibadbol is, kicserelik, es 3 nap milva kapsz egy vadi ujat. Nem hetekig varsz hogy a tied megjavitsak.
-
Hina
aktív tag
válasz
malomkaorm #153 üzenetére
Mert az Apple-futár is kimegy a készülékedért?
Az Apple telefont nem tudom használnii a munkámhoz a Samsungot meg simán, minden feladat elvégzésére tökéletes..
A másik meg az, ha olyan olcsó lenne, akkor mindenki azzal futkározna. -
Kékes525
félisten
Vakvágány. A Samsungoknak nem a külseje, a kinézete a legnagyobb gáz, hanem az, hogy a nagyon sok a bloatware, ott van a Knox és az FM rádió hiánya. Ehelyett ilyen hülyeségeken gondolkoznak.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
TechData #155 üzenetére
Teljesen világos. Azokban a körökben a HTC elég cikinek számít. Oda minimum Vertu dukál. Vagyis a termékelhelyezés felülírta a józan észt.
Nem a kinézet számít, hanem az ár. Ha van egy limitált szériás Skoda, amit csak egy Mercedes áráért tudsz megvenni, akkor nem ciki belőle kiszállni.
Ilyen szempontból mondjuk a HTC tényleg nem olyan mellényúlás, hiszen az egyik legrosszabb ár-érték arányú készülék, szóval határeset.
Az, hogy hogy néz ki a - bárki által elérhető árú - telefonod, legfeljebb a kisvárosi macsók problémája. -
TechData
tag
Azért a telefon sokat dob a megjelenéseden....az Elrabolva 3 című film elején a maffia főnöknek ezüst színű HTC One (M7) -se van...ez valójában szubkommunikáció...teljesen mást gondolnak rólad az emberek ha egy Mercédeszből szállsz ki vagy egy Škodából....remélem értesz.
-
domerator
veterán
"A négyzetinchenként elhelyezkedő 294 pixel "
Legendd.. Ezt hogy gondoltad?
(ez nem elgepeles...)
-
törölt tag
Úgy tűnik a Samsung felvette a versenyt az Applevel. Mármint túlárazás szempontjából, ha ez, a KÖZÉP kategóriásnak szánt telefon ennyibe kerül (mint más cégnek a csúcskategóriája), akkor az S6 menyi lesz, 230k? Elég röhejes.. csak ne kövesség más gyártók se ezt az egekbe szökő árazás példáját.
ui.: Már 110-120k-ért lehet venni LG G3-at függetlenül, De még a Galaxy S5 is olcsóbb ennél, szóval úgy gondolták, hogy egy kis fémtől már többet fog ez érni???
-
GeryFlash
veterán
válasz
maximilian4 #147 üzenetére
A multitaskinngal én sem értek teljesen egyet a kollégával, szerintem 2Gb-on azzal talán nincs gond, bár a touchwiz csodákra képes, ettől függetlenül 130-ért s410-et olyan szinten pofátlanság adni amire kevés példát tudnék mondani.
-
kbyte1024
veterán
válasz
maximilian4 #147 üzenetére
Nem a teló kinezetevel tudásával van problémám. Meg tetszik is. Csak ezért az árért ez kevés.
-
kbyte1024
veterán
válasz
maximilian4 #145 üzenetére
Bizony személyesen. És S4 el szemben. Legközelebb levideozom neked és elküldöm privibe ha nem gond. Valós multitaskingrol beszélek. Amikor pl a youtub videót kirakok háttérbe és szól! Úgy hogy kb meg 4masik cucc fut. És ezt 2giga rammal, nem 3 meg 4el.
-
maximilian4
addikt
válasz
kbyte1024 #143 üzenetére
Hmm érdekes. Nekem az s5-tel vagy a note3-al sose voltak multitasking problémáim. Az egyik 2 a másik 3 giga rammal van felszerelve. Illetve a mobilarenatv és több youtube videó teszt se azt mutatta hogy bármiféle probléma lenne. Esetleg személyesen tapasztaltad ezt is,vagy olyan mint az előző hozzászólásod?
-
kbyte1024
veterán
válasz
maximilian4 #141 üzenetére
Nem nem volt, de csak ha a multitasking képességeket nézem, már elverzett a Samu. Amúgy meg pont nem érdekel mit hiszel el.
-
kbyte1024
veterán
válasz
kalmanahos #123 üzenetére
Nem kell ide Passport de még a Z30 se
ezt egy Z10 is oda vissza veri.
-
vicze
félisten
válasz
GeryFlash #134 üzenetére
Hát az elődnél rosszabb nem lesz(tehát csak a SoC-ot és a RAM-ot kell növelni A5-höz képest), ha bele merik rakni a S410-et, akkor ássák el magukat a *********-ba.
Tavaly alternatíva híján megértettem az S400-at, de most azért elég csúnya lenne, ha alsókatagóriás SoC kerülne bele, mikor a D820-ban ott a S615. -
GeryFlash
veterán
130 ezer s410-ért, kíváncsi leszek hogy idén a HTC minden évben a vicc kategóriájú One mini változatával tud-e ennél rosszabb ár/érték arányt hozni, szerintem nem. 130 ezer!!!444négynégy
-
winss
tag
Aki hülye megveszi ennyiért, de ha vár az ember fél évet megkapja 80-ért
-
EndR
tag
válasz
Francia91 #110 üzenetére
Hát igen, én sem érzem úgy, hogy a mai napig lenne alternatíva az N8-ra... :-(
A kamerája még mindig veri a legtöbb mai telefont is... (persze van Lumia 1020 és K Zoom stb.)Anno, mikor kijött 100 eFt-ért vettem (csak hűséghosszabbítással, semmi egyéb horror-csomag és egyből mikor kapható volt, nem hónapokkal utána) és ezért kaptam egy felső-kategóriás telefont...
Most ezek 150-180 ugyanazzal a feltétellel és nem érzem azt a "must have" érzést. Egyértelműen lejjebb esett a színvonal! :-(Az emberek, mintha felejtenének...vagy én öregszem!
-
zazenke
őstag
80 ért is jobbat lehet venni pl g2. külföldön lehet tök mindegy de itt ennek a telefonnak biztos hogy nem lesz nagy sikere
-
BazsiBazsi
aktív tag
Jó kis telefon ez csak menyen le 80k-ra az ára!
-
dikan
tag
válasz
cintula187 #121 üzenetére
-
Dava
tag
Végülis ja, csak nem a Samsung az egyetlen gyártó, ezért szerintem nem annyira működőképes
Ha mások már megadták ami kell, akkor nem szól olyan nagyot.. max az elvakult Samsung fanoknál. Ezzel az árral kicsit úgy jön le, mintha azt hitték volna hogy ez az első fémházas telefon.Mondjuk abban még van valami, hogy később jól leviszik az árat, és akkor azt érezheti a nép, hogy mekkora bargain. Mint amikor Karácsony előtt felviszik az árakat 40%-kal, aztán abból engednek 30-at, és mindenki boldog.
-
kalmanahos
tag
ennyiből lassan BB Passportot kapni. De egy 70-80-as z30 is agyonveri
-
Borosz
őstag
Még valami. A cím talán így jobb lett volna: "Fém testben fém lélek."
-
Mr.Csizmás
titán
130k? az ár két darabra vonatkozik?
S5, Mi Note (pro??), Vibe X2, Mi4, csak pár dolog, ami ennyiért vehető, a Honor-okról nem szólva
-
TechData
tag
Mondjuk nekem külsőre nem tetszik,olyan nőies/csajos...vagyis elég langyos kialakítás.
Plusz rohadt sokat kérnek el érte Samjángék, ennyi pénzért inkább HTC Desire Eye-t vennék. Sokkal gyorsabb,szebb,egyedibb mint ez a gyártó sorról megszökött dél-koreai tucat termék. De hát mint tudjuk ízlések és pofonok,igazából én HTC One (M9)-re várok. -
hemaka
nagyúr
válasz
maximilian4 #98 üzenetére
90k es 1.5GB RAM az A3.
-
Mr.Silkó
veterán
Korrekt teszt, köszönjük!
A telefonhoz: nagyon mutatós, és valóban időtálló a legtöbb belső komponens benne. Amiért kár, az az otg hiánya, meg én biztos nem festettem volna be teljesen a fémet, jól mutatna az magában. Pár hónap múlva úgyis esik majd sokat az ára, akkor nagyon jó vétel lehet.
-
A "gyári böngésző"-t úgy kell érteni, hogy a hagyományos AOSP böngésző Samsungos változata? Van már vkinek ilyen készüléke? Kéne róla a böngésző apk-ja.
-
helltp
aktív tag
Ezt a telefont bő fél évre el kell felejteni, majd mire lesz róla értelmes hosszútávú tapasztalat (főleg a szoftverről, nagyon szkeptikus vagyok a samu szoftverfejlesztési képességeit illetően) addigra talán leesik az ára egy kicsit, bár ilyen hardverrel szerintem sohasem lesz igazán jó vétel. Kellemesen kinéző készülék, de azért nekem az utolsó oldalról a Gionee jobban tetszik.
(#110) Francia91: 1,5 éve amikor a C7-emet cseréltem le, nekem is nagyon hiányzott az FM radó, de 1 év nexus 4 használat után már azt sem bánom hogy FM rádióm sincs, nem hogy transmitterem
. Egy sokkal stabilabb és sokoldalúbban használható telefont / rendszert kaptam cserébe. Egyébként én sem értem ezeket miért hagyják ki, szerintem lenne rá igény.
-
Halkow.
senior tag
Túlokságnak tartom hogy a nagyobb gyártók ezt közép kategóriás soc-t rakják több mint 100 rúgós termékbe
a Qualcomm erre fejlesztette ki a 615-öt is, de a mai világban mindenkinek csak a profit és az eladási szám számít, remélem idén is odacspnak a kínaiak az árazás politikájuknak
-
Francia91
veterán
Nekem a mai napig N8-asom van, remek telefon annak ellenere, hogy a Symbian ideje lejart
. Nem kell tobb, mint amennyit tud, az FM Transmitter miatt nem valtok egyenlore. Majd ha kiadnak egy rendes Xenon vakus, normalis kameras mobilt, amiben FM Transmitter is van, akkor valtok. De lehet, hogy ez nem most lesz, ahogy elnezem az uj telefonokat. Nem tudom, hogy ha a Nokia ezt 2010-ben meg tudta csinalni, 4 ev elteltevel (mostmar 5) miert nem lehet masnak is megcsinalnia
-
Tomi_Ohl
veterán
Hát ha ennyiért Alpha van, nem kérdés, melyiket éri meg... Nem beszélve más gyártók készülékeiről.
Amúgy a témázás miért úgy van megemlítve, mintha ezer éve része lenne a TW-nek? Én eddig ott tartottam, hogy pletykálják, hogy lesz...
-
maximilian4
addikt
Kétségtelenül más fém telefont kézbe venni,ez tény. Fizikailag 2 különböző anyag, különböző tulajdonsággal. Ebből adódóan mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is.
Formára meg csak annyit, hogy ami szép az 800-adjára is szép. A szépséget illetően meg még mindig kár vitázni, mivel egy szubjektív dolog. Nyilván ha neked már a kezdetektől fogva nem tetszik, akkor sose fog tetszeni, még ha aranyból lesz akkor sem; és van akinek meg tetszik, mégha az műanyag is. -
blagolf
senior tag
válasz
malomkaorm #104 üzenetére
A műanyag vagy az üveg nem tud felmelegedni bizonyára, de én már nem vitatkozok itt senkivel.
-
blagolf
senior tag
Szerintem teljesen más érzés egy fém telefont kézben fogni mint egy műanyagot. A fém mindig hidegebbnek érződik, és szerintem mindenféle képen komolyabb hatást kelt. A formára meg azt mondom hogy lehet tetszene ha nem most látnám 800-adszor.
-
valaki17
újonc
A5: http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/samsung/a500f-galaxy-a5-p258690035/
A3: http://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/samsung/a300f-galaxy-a3-p258690179/
-
malomkaorm
tag
De ez kilencvenet sem er... LG G2 van 80 korul, es lenyegesen tobbet tud.
Hagyjuk mar hogy ennyit elkernek 720p-s kijelzoert, meg egy Snapi 410-ert... Ertem en, hogy Samsung, de fem, viszont attol nem eri meg, csak talan a felet ennek az arnak. Bar en meg 65-ot is sokallnek erte. Ha a kinaiakat nem vesszuk, akkor is vannak jobb ajanlatok ennel, olcsobban... lenyegesen olcsobban... Hat meg azonos aron...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreai gyártó újdonsága Snapdragon 410-zel, fém házzal és HD felbontású kijelzővel hódítana a középkategóriában, csak az árat nem sikerült eltalálni.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest