- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
devil-k #4906 üzenetére
Nem akarják és/vagy az amerikai piacot ennyire nem érdekli, nekik elég a DD, DD+ és DD+ + Atmos, gondolom én. Korábban volt DTS is, egyszerűen kivették, mert… Igazság szerint, ha hang szempontjából mindent engedélyeznének, akkor nem lenne ellenfele. Bár van, akinél így sincs, én pl. sztereó rendszerre váltottam, így nem hiányzik szinte semmi, de észrevettem, hogy a hangok tovább küldésével problémák vannak, Infuse pl. a sztereót DD 3/2-ben küldi tovább, Plex jól kezeli és a korábban írtam dinamikahiány ebből fakadhat. Szóval, igen, a hangokat kéne rendbe tenni.
-
válasz
devil-k #4906 üzenetére
Gondolod annak hardware-es korlátja van? Simán lehet, hogy nem akarják engedélyezni software oldalon. Mondjuk nem értem, hogy azt miért tennék.
Van a családban 2017-es, 2021-es is. Elgondolkoztam, hogy cserélem a 2021-et az újra, mert 50K-ért mennek használtan, nem kell sokat hozzá tenni. Blakey igaza van, amire használom pont elég lenne a 2017 is. Venti zaját így sem hallom, a passzív működés semmit nem adna hozzá.
A 2021-es is támogatja a matter szabványt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest