Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
devil-k #4906 üzenetére
Nem akarják és/vagy az amerikai piacot ennyire nem érdekli, nekik elég a DD, DD+ és DD+ + Atmos, gondolom én. Korábban volt DTS is, egyszerűen kivették, mert… Igazság szerint, ha hang szempontjából mindent engedélyeznének, akkor nem lenne ellenfele. Bár van, akinél így sincs, én pl. sztereó rendszerre váltottam, így nem hiányzik szinte semmi, de észrevettem, hogy a hangok tovább küldésével problémák vannak, Infuse pl. a sztereót DD 3/2-ben küldi tovább, Plex jól kezeli és a korábban írtam dinamikahiány ebből fakadhat. Szóval, igen, a hangokat kéne rendbe tenni.
-
válasz
devil-k #4906 üzenetére
Gondolod annak hardware-es korlátja van? Simán lehet, hogy nem akarják engedélyezni software oldalon. Mondjuk nem értem, hogy azt miért tennék.
Van a családban 2017-es, 2021-es is. Elgondolkoztam, hogy cserélem a 2021-et az újra, mert 50K-ért mennek használtan, nem kell sokat hozzá tenni. Blakey igaza van, amire használom pont elég lenne a 2017 is. Venti zaját így sem hallom, a passzív működés semmit nem adna hozzá.
A 2021-es is támogatja a matter szabványt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest