- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
captainnemo
aktív tag
Én úgy látom ez az egyetlen dolog (a bitstream át nem engedése), ami az egyetlen valódi probléma ezzel a lejátszóval. Én sem hallom a különbséget, és vélhetően az én rendszeremen, nem is hallható, de bosszantó, mert ez csak a szoftver kérdése. Én gondolkodtam azon miért is van ez a korlátozás, és vélhetően azért, mert felismerték azt, hogy ezzel a módszerrel a készüléket szinte bármire kötve, szól a többcsatornás hang, függetlenül milyen a hangforrás kódolása. Ha az egységsugarú felhasználó ráköti egy olyan erősítőre vagy sound bar-ra ami valami egzotikus HD formátumot nem tud dekódolni, azt fogja reagálni, hogy gond van az apple tv-vel. Sajnos a felhasználói problémák eliminálásának áldozata szerintem a bitstream kimenet konfigurálhatósága. Az atmost talán azért hagyták meg, mert az apple tv+ tartalmak, vagy apple music többcsatornás zenék, ezt a kódolást használják, és azt támogatni akarták.
-
sagit
veterán
ki kellett törölnöm az accountot es újra belépjek, hogy felfogja hogy osztrák a store-om ( csak most váltottam, eddig magyar volt)
na ott mar megy a siri de csak németül.... nem is értem, németre kell állítani az eszköz nyelvét... úgyhogy erről lemondtam, németül nem vagyok hajlandó használni
igazából a többi eszközömről tudom angolul ki be kapcsolni és az elég
2. airpodssal is megy szuperül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest