- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- RAM topik
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
Ez a te véleményed, és mint irtam, semmi gond vele. èn hosszú távra tervezö tipus vagyok, és mindeddig mindig bejöttek a számitásaim, soha nem voltak gondjaim, most is azért vagyok körültekintö mielött megveszek vmit. Sajnálom, ha ez másnak fura, de ez van. Ha a plusz 1-2 év helyett 10-et fog járni, annyival késöbb fogok újat venni. Ez csak plusz. Amúgy meg nem sietek sehova ezzel sem, szóval van türelmem kivárni a nekem megfelelö megoldást. Viszont a szakvéleményt a HW/SW aktuális minöségéröl újfent köszi, de azért még mazsolázom az infókat, lehet az én igényemnek így is OK, és közben egy SW update meg úgyis megoldja majd ezt (ha nincs HW hiba).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- PlayStation 5
- Suzuki topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest